Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Pizza pe viață, pentru că pizza e ca viața – CONCURS!

Pizza e ca viața. Are de toate. Cârnăciori, roșii, salam, mozzarella, măsline, șuncă, ciuperci, porumb, ardei iute, prosciutto, ceapă etc. Poate să le aibă pe toate deodată sau poate să le aibă pe rând, în funcție de gusturile, cheful și starea celui care-o alege. Poate să fie barocă, opulentă, grobiană sau poate să fie simplă și discretă. Poate să fie pufoasă și mare sau poate să fie subțire și elegantă. Poate să fie crocantă sau nu. Poate să sature un om sau mai mulți. Poate să fie azi într-un fel și mâine diferită. Sau mereu aceeași. Exact ca viața, poate să fie în milioane de feluri. Pizza e ca viața și viața e ca pizza, iar asta le-a dat celor de la Zaza ideea de a lansa o provocare pentru bloggerii şi comentatorii din Bucureşti. Doar pentru bloggerii şi comentatorii din Bucureşti, pentru că, nefiind Radio România Actualități, Zaza nu are acoperire națională. Scrieți, aşadar, dragi bloggeri, un scurt eseu despre viață, apoi invitaţi-vă comentatorii să scrie şi ei pe aceeaşi temă, menţionând că premiul este “pizza pe viaţă de la Zaza Pizza“. Comentatorul cel mai inspirat, ales de Zaza împreună cu mine, va câştiga pizza pe viaţă şi-l va trage după el, pe podium, şi pe autorul blogului pe care a comentat. Amândoi vor avea dreptul la câte 5 pizza gratis în fiecare lună, începând cu 1 februarie 2010 şi până la sfârşitul vieţii lor. Toate posturile participante la concurs vor fi centralizate aici, pe această pagină a blogului roz, către care îi rog pe toţi bloggerii care se înscriu (împreună cu cititorii lor) în competiţie, să dea link.

Aşadar, să recapitulăm: Scrieţi despre viaţă şi puteţi câştiga pizza până la sfârşitul ei. Al vieții, nu al pizzei, căci pizza ne va supraviețui tuturor. Începând cu 1 februarie 2010, data la care se termină această campanie, un blogger bucureştean şi un comentator al lui din acelaşi oraş vor primi câte 5 pizza în fiecare lună, până trec în lumea celor drepți, emigrează sau se călugăresc și se mută în munți. Premiul nu e transmisibil și urmașilor, deci rog încă de pe acum rudele viitorilor câștigători să nu-și facă speranțe. Pe locuri, fiți gata, start. Bloggeri, scrieţi, cititori, comentaţi. Primii sunt rugaţi să dea link la Zaza şi aici, ca să putem urmări mai uşor concurenţii. Rezultatele vor fi comunicate, pe 1 februarie 2010, aici și pe blogul câștigător.

P.S. Blogul meu nu intră în concurs, dar cititorii mei pot participa pe alte bloguri, care se vor înscrie. Îi rog să-şi schimbe nick-ul, atunci când participă. Dacă vor câştiga, aş vrea ca premiul să fie în afara oricărei suspiciuni de subiectivism din partea mea. Gata, să înceapă concursul! Succesuri!

UPDATE: La cererea unor telespectatori, campania se prelungeşte până pe 15 februarie. Aşteptăm în continuare noi participanţi.

196 comentarii

 1. viata e ca o pizza, nu stii niciodata ce gasesti in ea :mrgreen:

 2. Eu, cârcotaş ca întotdeauna: Da invers nu se putea, să scriem despre pizza şi să primim o viaţă pe viaţă (sau 5 vieţi pe săptămână)?
  Aveam şi textul (o replică dintr-un film mai vechi): Un puşti către altul: Hai, bă, curaj. Sexul e ca pizza, şi când e nasol e bun.

 3. […] This post was mentioned on Twitter by simonatache and ImpreunaReusim, ImpreunaReusim. ImpreunaReusim said: @bobbyvoicro Intelegi acum de ce la #BlogTrip se zicea ca bucurestenii is mai favorizati? 😀 RT @simonatache: Pizza http://bit.ly/6K0VDe […]

 4. discriminatoriu. numa pentru aia din bucuresti.
  daaaa?
  ia d-aci: mincare pe viata la ce restaurante vrei tu din germania platita din buzunarul meu propriu, de cite ori ai chef si cu citi invitati ai tu chef, conditia sa ai üai in cap. conditia s aprimesti pleasca e sa fi din heidelberg! mult succes!

 5. conditia: sa ai par pe cap.

 6. participa nuam aia cu nicku schimbat sa nu ma simt influentat.

 7. daca ai par pe cap, inseamna ca ai habar un pic de ce-i aia viata. nu trebuie sa-mi spui mie ca si eu am habar. un pic.

 8. ole, mai bine sa participe blogurile copiilor ca ei or sa aiba viata mai lunga. 😀

 9. @simona : cu cate nick-uri pot sa particip?( ca sa ma asigur ca cashtig, nu de alta!ca e foame mare ,famelie mare, renumeratzie mica , dupa buget, criza, vremuri grele…) 😕

 10. Social comments and analytics for this post…

  This post was mentioned on Twitter by simonatache: Pizza pe viata, pentru ca pizza e ca viata – CONCURS! http://bit.ly/6K0VDe

 11. Viața cui ? A câștigătorului sau a Zaza Pizza ? 🙂

 12. Ei, Cruelo, ştiu eu ce ai vrea: să-ţi faci casă la Bran din pizze, că din turtă dulce nu te mai lasă nutriţioniştii pădurii.

 13. Nea
  cruela nu-si mai face casa in bran ca aia din bran pierd drepturile de pizza. o sa opteze pentru renta viagera sub forma de pizza. sint sigur.

 14. intebare
  ce se face cistigatoru daca pizza aia e nasoala si nu poate fi mincata? ce se face in cazu asta daca in loc sa aiba dreptu la o pizza toata viata va fi obligat sa manince pizza aia toata viata.
  intreb si io…

 15. Eu m-aş gândi de trei ori înainte de a mânca o pizza de la cineva care îmi promite pizza pe viaţă. cine ştie ce îmi bagă în ea ca să limiteze paguba.

 16. o sa fie pizza cu ciumperci. paguba-n ciuperci va fi.

 17. Fie ca castigatoru sa-si linga destele (asta daca nu are Otto dreptate)

 18. da` daca da faliment pizzeria, cine ii mai da de mancare fericitului? intr`o viata de om multe se pot intampla.

 19. Chiar, a fost testata in prealabil pizza astora?

 20. georgiana
  ai bolentin da haigalberg? nu participi la concursu meu?

 21. Van Geli
  vorbeste invidia din mine, eu n-am dreptu sa particip ca daca participam scriam un eseu de ghiote.

 22. otto: de ce mă întrebi tocma pe mine? ce-ti veni?

 23. jorj
  pentru ac ti-ai schimbat nicku si asta era una din conditiile sa participi la concursu meu. da daca nu vrei…

 24. @otto : mai sotz iecsxctli!
  :mrgreen:
  taman vroiam sa-ntreb daca potz sa shchimb pizza pa neshte tzuica!
  :mrgreen:
  parerea mea!

 25. @Jorj:
  Non profites pas !!
  Ou non? :mrgreen:

 26. @oottoo participa taica , si da adresa mea! :mrgreen:
  ca promitz ca tzi-o expediez , pa pizza, da cate ori o fi nevoie!
  numa sa-mi zici daca sa tzi-o shi mestec, inainte!
  😉
  ca ma sacrific , promit!

 27. @gerogiana: daca o sa castigi premiul sa sti ca`ti fac o poza :mrgreen:

 28. cruela
  asta e o oferta la care nu pot ca sa zic nu. pizza premestecata de o latifundiara de la stan si bran.
  da adresa si iti scriu pe numele tau propriu cel mai tare eseu de ghiote. pot sa scriu si de kazantzakis daca vrei da nu are acelsi efect ca ala era cumva comunist.

 29. jorj indeplineste aproape toate conditiile, are nicku schimbat, are par pe cap, are bolentin de iasi ceea ce poate fi echivalat lejer cu cartieru schlierbach din haigalberg. nici eu nu inteleg de ce se codeste…

 30. voi vreti polonice’n cap de la Tanti Jeni, cred! 😈

 31. @otto : jiorjiana abea shi-a descoperit personalitatea multipla!
  acu e jorj si mai incolo va fi shi ana, ca sa nu ramana datoare! 😉

 32. sper doar ca de cand o cheama jorj, sa nu aiba si revelatzii asupra personalitatzii sale sexuale!
  :mrgreen:

 33. Otto, dai un semn cand vii p-aici si-ti dau pizza sa nu poti s-o duci. 😀

 34. @jorjule: ai pile la polonicu lu tanti jeni? 😛

 35. as ajuta-o si eu in sensul asta, da’s prea ocupata cu blogul, cum bine zicea un critic in viata…

 36. si acu’ sa ma scuzati, da’ azi n’am replici acide’n program… 👿

 37. @jorj : asa-i cand personalitate multipla: te mai lasa una -alta, se mai lasa una pe alta… :mrgreen:
  da daca n-ai acide, baga …dulshi! 😉

 38. cruela
  seksu li schorsch e in afara oricarei speculatii. eu o invitam la concurs pentru pura mea placere platonica de a o admira ingurgitind gratzios foagra.

 39. Van Geli
  contez pe pizza aia man. cind vin in bucuresti dau un semn.

 40. @otto : io ziceam ca o vaz bulversata! shi cum jorj e nume de barbat , ma gandeam ca shi-o fi schimbat sexu’ integral, shi de aceea e confuzata! :mrgreen:

 41. @simonoooooooooooooooooo
  un concurs da beutura pa viatza nu faceai shi tu, sa sa bucure shi neamtzu tziganu sireacu’!
  😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥

 42. cruela
  de data asta am priceput si fara schema ajutatoare.
  sa schimba el iniangu dapai seksu. nimic nu sta locului. e ca in aia cu chuang chi la care i se scoala dimineata si nu mai stie daca e el chuag chi care tocmai a visat ca e fluture sau e fluturele care acuma viseza ca e chuag chi.
  jorj va avea o revelatie cinfva si revelatia aia e ca la iasi nu conteaza ce seks ai.

 43. Jorj, am informaţii din interior că directorul general o să sclafeze tot în a cincizecea pizza, ca răzbunare pentru că câştigătorul îi produce pagubă.
  Aşa a făcut şi Krusty, cu premiile hamburgher.

 44. Otto
  Vrei pizza la cuptor cu lemne sau la flacara violet?

 45. Van Geli
  ma tu vrei sa ma ataci energetic. vreau la flacara violet ca nu mi-e frica, port o laba de iepure in buzunar.

 46. @otto : nu te rade! ca am visat fix azi noapte ca dormeam!si in timp ce io dormeam , ma trezeam!shi ma trezeam deoarece ma zgaltzaia cutremurul al mare! care se cutremura de nu se mai oprea; shi cand se oprea, jale mare ca era! shi blocurile le luai cu farashu dupe modelul japonez ( ca ei e campeoni la cutremurare); shi pe cand ma gandeam ca ce-o facea famelia mea, a sunat ( in vis) telefonul mobil; shi pe cand ma gandeam ( in vis) ca probabil suna fie-mea, deci e de bine, m-am trezit!
  shi m-am bucurat de cruda realitate, oricat de cutremuratoare ar fi ea!
  :mrgreen:

 47. The Cunt of Monte Chizdo

  5 pizze pe luna. asta include si spaga pt delivery-boy? tre’ sa le mananc pe toate odata? pizze-le din lunile de post se reporteaza?
  viata-i complicata,pizza ma-mii ei.

 48. @otto : nu crezi ca erai mai cashtigat cu o putza de iepure? :mrgreen:

 49. cruela
  ai vazut tu vreodata putza de iepure? spune, ai vazut?
  in legatura cu visu e clar, o sa-ti pice ceva la astenut.

 50. Van Geli
  urmele de laba e cele mai tari, nu ma pun cu tine. ca sa mai atenuez o sa-mi pun un ciorap verde si unu rosu. sper sa scap.

 51. intr-adevar, la fel ca si pizza, viata poate fi scurta si plina de mortadela(?!?).

 52. @the (A)count etc…
  pai da!
  voi barbatzii intotdeauna suntetzi bulversatzi cand avetzi de numarat cinci numere! 😳 :mrgreen:

 53. Astept provocarea unei firme de pompe funebre,sa propuna un eseu cu titlul:
  “Cine suntem si incotro ne indreptam ?”Cu premiul o sa fie mai greu, serviciile vor fi pe viata sau pe moarte ?

 54. @otto : la asternut? voi fi cutremurata?zgaltzaita? memorabil? sa ascund telefonu’ in cazu’ asta , sa nu sune sa ma trezeasca dn vis! :mrgreen: ca zici ca visu e realitate! daca visam fluture ce insemna?( ca pe vremea lu ceashka, toate cutiile de prezervative aveau fluturashi pa dansele :mrgreen: )

 55. Numai pizza te invata sa te rogi inainte de masa.

 56. @otto : si da! adica nu: putza de iepure n-am vazut dar l-am vazut in timp ce o intrebuintza! 😳

 57. cruela
  iepurele nu are putza. are o baterie duracell, stie oricine.
  da visu tau e ca la asternut o sa-ti pice ceva cutremurator, terifiant cu magnitudine maxima. si apoi o sa te ia japonezii aia cu farasu ca ei se pricep. auzi, nu mai bine nu mai iei tu valium inainte de culcare?
  a, da, bine ca n-ai visat fluture. atita zic, bine ca n-ai visat fluture. ai avut noroc, nici nu-ti dai seama. intr-un singur fel scapi de efectele visului cu fluture – fierbi o mitza tinind mina pe capac pina cade fcarnea de pe oase, apoi gusti toate oasele si ala care e dulce il pastrezi. bine ca n-ai visat fluture!

 58. În sfârșit: pizza cu sos de roșii în loc de ketchup. Sper să fie așa.

 59. Care e data limită a publicării postărilor? M-a întrebat un anonim.

 60. Ce, Gheorghe, vrei să participi? Vrei pizza pe viață, ai? Las că vezi tu…

 61. Auuuu… stai tanti nu da! Nu e pentru mine, bre….uite ce cucui mi-ai făcut… auuu…

 62. Da`i la cap, tanti Jeni, da`i la cap. Smecherului i s`a facut de umblat prin targ 😛

 63. aidi pa, supces maxim la concursu sindicatului pizei.

 64. Ottoooo!! Nu plecaaa…ia-mă cu tineee… auuu….

 65. hai, gata, nu mai te plânge atâta! Mai bine spală vasele că acuși începe hocheiul la teveu și vrei să te uiți… Iotete…

 66. cristian gheorghe
  ai urca si tu mestere. ai avut noroc ca m-am uitat inca o data daca am inchis usa.
  te las la koltz la cantina lu helga.

 67. @Otto: lasă, mai bine rămân… Helga n-are nici o vină, săraca. Mulțumesc, oricum 🙂

 68. Tanti Jeni, nu mai fac… uite spăl io vasele… dar dacă termin mai devreme pot să mă uit la ”Neveste Disperate”?… După aia fac floricele și ne uităm la hochei … Da? ufff.. am scăpat…

 69. cristian gheorghe
  alegerea ta. sa ai ozzy faina.

 70. Cheia vietii mele este simpla, mi-a placut ceea ce am decis sa fac si am constientizat ca trebuie sa fiu mereu bine informata, sa cunoasc in amanunt fiecare detaliu al oricarui fragment din oportunitatea pentru care am optat.
  Viata mea s-a cladit in timp, cu rabdare, caramida cu caramida. Nu m-am entuziasmat imediat ce o caramida s-a cimentat, pentru ca a venit si timpul cand, imediat ce am construit ceva cineva sau ceva mi-a daramat-o. Cu consecventa am cimentat alte doua, trei in locul celei care a cazut, important a fost ca nu am renuntat.
  Drumul pana la o viata de succes a fost lung, cu multe urcusuri si poate, cu mai multe coborasuri, intotdeauna cand ajungeam jos ma ridicam mai puternica, cu mentiunea ca, am avut intotdeauna curajul sa recunosc acolo unde am gresit, am invatat din greseli. Important a fost ca am fost si sunt indeajuns de cerebrala si am observant fisurile pentru a le acoperi in timp util, deoarece nu am beneficiat de timp la discretie. Dar in primul si in primul rand atunci cand am dorit ceva cu adevarat am avut, nu am ezitat, nu am asteptat nimic de la nimeni, am realizat totul prin puterile mele.
  Am avut curajul sa fiu sincera cu mine, nu m-am mintit; clementa fata de mine a fost cea care m-a dus la caderi repetate si inevitabil, la esecul, pe care sper sa nu aveti ocazia sa-l cunoasteti vreodata. Uneori am fost tentata ca, in urma succesului sa devin aroganta, mi-am revenit repede, din punctul meu de vedere este cea mai mare prostie, nu am uitat ca este foarte greu sa urc, dar foarte usor sa si cad si daca am reusit sa fiu sus, era la fel de posibil ca in urmatoarele momente sa fiu mai jos decat am fost vreodata. Acestea au fost lectiile pe care mi le-a da VIATA, am avut grija la ele, nu mi-am uitat niciodata prietenii adevarati si am fost alaturi de ei asa cum si ei au fost alaturi de mine in clipele grele, nu am intors un serviciu doar daca mi s-a facut o favoare, am ramas OM oricat de sus am ajuns.

 71. Simona e ca viata.
  – Are de toate.
  -Poate sa le aiba pe toate deodata sau poate sa le aiba pe rand, in functie de gusturile, cheful si starea celui care-o alege.
  – Poate sa fie baroca, opulenta , grobiana sau poate sa fie simpla si discreta.
  – Poate sa fie pufoasa si mare sau poate sa fie subtire si eleganta.
  – Poate sa fie crocanta sau nu.
  – Poate sa sature un om sau mai multi.
  -Poate sa fie azi intr-un fel si maine diferita.
  – Sau mereu aceeasi.
  – Exact ca viata,
  poate sa fie in milioane de feluri.

 72. Mishulake, de care Simonă zici, că e două pe aici?

 73. simona nedelcu,tu cam vrei pizza aia

 74. dama cu pandalii

  nu ştiu, nu cunosc, nu sînt din bucureşti

 75. …Simona TA, aia cu uokii k mura… Propitara, car-va-s-zica !
  ( nedealca n-are fatza -n clar) ( si filozofeste mult; ajuta ? oare? )

 76. …uf ! nedealco ! ma omori caramida cu caramida ! Da cu vodca n-uncercasi ?

 77. … Azi, 18 ianuarie , e cea mai trista zi a anului, zice EvZ !

 78. la fel cum se gateste la marile pizzerii pe baza simtul raspunderii de care dau dovada bucatarii acesteia, tot asa si eu mi-am pus viata la punct si mi-am incheiat-o la toti nasturii cultivandu-ma dupa biblioteca bunicilor(pe care-o tineau in pod, dar asta nu mai conteaza) si invatand sa cant la pian, la chitara si chiar la flasneta.

 79. Damo, te iau eu în spaţiu în bucale dacă îmi aduci albumul 1 al lui DJ Boros.
  Îţi fac şi abonament pe 102, care opreşte în uşă la obreggia

 80. Cum draq ie Simona Nedelcu OM ca dupa nume-i muiere!!??

 81. dintotdeauna am stiut sa iau viata-n piept ca pizza-n gura

 82. Rauta Maria Codruta

  Pizza este cea mai grozava mancare si care place la toata lumea

 83. Băi, s-a interzis futatul în Finlanda!

 84. Rauta Maria Codruta

  Pizza este ca o femeie frumoasA,mereu surprinzatoare si de care nu stii ce ascunde

 85. sa fie iarasi numai la voi la capitala. n-ati da nimic si la astia mai de la tara, nehalitilor! si oricum nu maninc pizza. sa-i dati totusi macar cite o felie pe saptamina si lui guta.
  simona nedelcu, mi-e ca iti platesti singura pizza. daca te oboseai sa citesti textul simonei pitzzi, nu bagai filozofelile aici.

 86. Mereu te simti bine dupa ce savurezi o pizza

 87. Consumul de pizza va creste datorita gustului ei

 88. A bagat aici textul ca sa`l agatze pe gero.

 89. Gero, crezi că doar tu poţi: Eu mi-am clădit viaţa ca pe o pizză: Întâi blatul, apoi umplutura, apoi spoiala (topping, cum se zice pe la noi).

 90. .. Dak-ai place lu Simona Propitara textu mieu de la 6.24( bine-am zis !,nu sexu) car-i-al iei ( textu) , -mi fac o pizzza cand am timp ! Si dak shtiu ! Dak nu, astept pa Jorj di la Iesi,
  c-o-ndrumare , ca o vaz ganditoare, cu dejetu pi nas- az nu! ori cu zarzavat pi apa !

 91. @ Nea !
  alarmistule ..! nu cred ca-i drept !

 92. se intampla mereu ca zile la randul sa nu am pentru ce ma trezi. imi place sa traiesc doar zilele in care viata seamana c-o pizza.

 93. …in Finn-landa !

 94. Las’ că şi Ceaşcă băgase amenda aia pentru port ilegal de sfirche.

 95. nu conteaza cum e pizza, ea trebuie mancata si savurata din plin asemenea vietii.

 96. Provare il nuova pizza con la mia vita nebuna. Non abbiate paura!

 97. Simona, cam cat ii spaga?

 98. gero, daca tot dai cu pizza cu vaca bolunda in populatie, pune si niste saorme cu pui cu gripa porcina la pachet. da daca afla doamna virgolici de la opc, ai pus-o… tre s-o vinzi clandestin. a, si lui otto sa-i dai sushi cu nemo.

 99. Delia, pizza este perpelita con una picola violaceea flacara – deci non problema con opc.
  Come dicevo: non abbiate paura!

 100. O pizza mai gasesti da un preten ba!

 101. Fie pizza cit de rea tot ti-o fura cineva chiar aici in tara ta!

 102. Volumu unei pizza cu raza “Z” si inaltime “a” se calculeaza cu formula PI*Z*Z*A

 103. @Cristian Ghe: termenul final e ultima zi din ianuarie

 104. Cand ai comparat pizza cu viata, nu era vorba de viata din Romania, nu? 😛

 105. @Neamtule tigane:
  Mi-ai terminat neuronu’ cu formula aia, deja ma simt ca Andrei Gheorghe la finante … Speculantule, baga si doua vorbe la o rugaminte mai veche, aia cu litrometru capacitiv. ‘ai maaaaaaa, :mrgreen:

 106. mai, oamenilor, voi va dati in stamba cu viatza ca o pitza. si unii ne coc pe loc de vii la flacari violete!
  tocmai ce s-a dat pa post ca-chiar activeaza cu shtate in regula niste rusi parapsihotropo-nu-stiu-cum, care mai au si neshte aparate de crescut raza de actiune, facute de americani! si ca pe langa astia doi mari care studiaza problema de multisor, mai iereau doua tarisoare experte la capitol: bulgaria si… Romania, mai!
  suntem cei mai tari! saraca mihaela, dragostea mea, cate si-a inghitit ea, saracutza, degeaba! oameni rai si inculti ce suntem..
  Sper ca de asta nu da simona nici un semn de viata, ca se conecteaza la absolut, sa ne dea si noua de stire care-i treaba…

 107. matrix :mrgreen:
  Grundprinzip
  Skizze des Grundprinzips eines kapazitiven Sensors. Fast alle kapazitiven Sensoren basieren auf dem Prinzip, dass zwei Platten einen elektrischen Kondensator bilden, von denen eine durch den zu messenden Effekt verschoben oder verformt wird. Dadurch ändert sich der Plattenabstand und damit die elektrisch messbare Kapazität. Auch die Änderung eines elektrisch leitenden Materials in der Umgebung fließt in die Kapazitätsänderung mit ein. Um auch kleine Veränderungen besser detektieren zu können ist die eigentliche Messelektrode häufig mit einer Schirmelektrode umgeben, die den inhomogenen Randbereich des elektrischen Felds von der Messelektrode abschirmt. Dadurch ergibt sich zwischen Messelektrode und üblicherweise geerdeter Gegenelektrode ein annähernd paralleles elektrisches Feld mit der bekannten Charakteristik eines idealen Plattenkondensators.

  Acum sper ca e clar cum e cu litrometru capacitiv.

 108. daca ecsxista bere la metru, ecsxista si pizza la litru?
  🙄
  ca m-a starnit matrixovici cu litrometru’lui!
  :mrgreen:

 109. @simona, mancatzi-ash leafa shi impozitele, da unde aflam dacat care blogari s-a varat la konkurs, sa ne varam shi noi operele complete la ei la bloage?

 110. Cruella vezi ca am dat explicatia litrometrului capacitiv mai sus. Daca ai nelamuriri intreaba-ma. Exista si sisteme de masura mai avansate, daca vrei iti explic. Apropos de ce ai nevoie? Stii care e cel mai scump lichid din lume?

 111. @Neam tzigan de rom aero:
  N-am inteles la urma … dupa cum rezulta si din nedumerirea D-nei Cruella, aici de fata. N-am inteles cu distanta dintre placi. Adica tu afli cat kerosen a ramas in sticla numai dupa ce-ti spune stewardesa distanta? Si de ce trebuie distanta intre placi, nu poti sa dormi cu gura inchisa? Fii te rog mai capacitat cand faci o dexscriere :mrgreen:

  @Cruella:
  Lasa-l ca asta ne face tandari cu aparatele de masura. Plus ca daca-l enervam, iar sparge damigeana. Sper ca acum are gresie sa fie paguba cat de cat recuperabila.

  @Neamtzu:
  Iashti o dushetzic’ di uom 😳 Tio shitit ghini fatuca sheiea 💡

 112. @cruella: vor da link la postul asta, deci de aici vei afla:P

 113. Simona, citeste si tu ce e viata, ca sa stii! ce drieacu!

 114. Cu viatza pa viatza calcind

  Life’s a bitch and then you diet.

  Carevasazica viata este precum o catzea. Da din coada, face ochi mari si umezi si sta cu limba pe dinafara pina o bagi in seama. Catzeaua in chestiune e pe numele ei din buletin (carnet de sanatate), Alida. Cam batuta in cap si inchisa in spatele casei. Dar daca ii dai drumu manifesta o pofta de viatza si de sarit in capul oamenilor de-ti sta mintea-n loc… Alida este catzeaua care te invata cum sa te bucuri de viatza. Trebuie s-o savurezi cu inghitiuri si sarituri cit mai mari, cu limba scoasa si sa hapai tot ce gasesti mai bun acolo in viata. Casti o gura cit o sura si gogiltz, gogiltz, inghiti pe nemestecate tot ce ti se vira-n gitlej. P-orma dai capu pe spate si hauiesti la luna (sau orice astru adiacent) de multumire. Adomri satisfacut(a) cu botul pe labe si burta plina si visezi niste pisici numa bune de smotocit prin tufisurile curtzii.

  Apoi tre sa treci la faza cu regimul.Regimul e sardanapalic (cf. Delacroix) si te imbie la depravari fara gust si numar. Te dezmeticesti scurt si vezi cine dracu te-a pus sa te bagi la asemenea porcarii. Din pacate, constati ca de vina e tot natura ta pacatoasa. Indesi o felie de sfecla (cu gust de pizza) in gura si iti evaluezi situatia:

  – 20 de perne mari, toate pline cu tintari (no, pai mama-ta nu o glumit cu zestrea, vezi bine)
  – 20 de perne mici, toate pline cu furnici (tune-o d-zau de zestre)
  – 20 de perne moi, toate pline cu gunoi (se pare ca exista un fetis cu perne prin zona)
  – 20 de poloboace, fara fund si fara doage (asta miroase ori a sabotaj ori a jemenfichism extrem)

  Aici, vocea poporului se intrerupe caci personajul colectiv si metaforic se retrage in tinda pentru un somn bine-meritat si profund: “Ne vedem maine la Arabela si Panu Rumburak, copii!”

 115. o sa fiu grobian dar am citit prima data “pizda pe viata”
  nu ma impuscati

 116. @stefaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  sub-in-constientu’ sireacu’! :mrgreen:
  asta se numeste act ratat!
  intreab-o si pa dama cu pandalii ! 😉

 117. dama cu pandalii

  nu e adevarat, cruella minte. se humeste hwihsful sinking

 118. @simona : concursul este pt cei casatoritzi? ( ca lor oricum le gateshte nevasta :mrgreen: sau soacra ) sau cei necasatoriti ( ca astia cam mananca pe unde apuca 🙄 )
  ca sa shtiu sa-tzi dau urmatoarea definitzie a vietzii:
  Moartea suna la usa,barbatul ii deschide.Am venit sa-ti iau viata-spune Moartea.La care barbatul,intorcandu-se catre femeia lui-Viata mea! hei,Viata mea.ai auzit? pe tine te cauta!

 119. @dama cu pandaliiante
  draga doamna, dar nepotzelu’ matale al cu multa carte ( cuirata) cum a citit , dragu’ de el, manca-i-ash io pizza lui?

 120. cuirata=curata
  😳

 121. Diaconu Luminita

  😉 Raspund si eu provocarii pe care ati lansat-o,aceea de acomenta despre viata.Pentru ca imi place si pizza imi va fi relativ usor.
  Dreptul cel mai mare, oferit oamenilor de către Dumnezeu, este dreptul de a alege. 😛 Viaţa este o permanentă şi continuă alegere: alegere de drum, alegere de oameni, alegerea destinului. Mereu stăm în faţa posibilităţilor, şanselor şi căilor oferite, dar nu întotdeauna observăm acest lucru; evităm să ne folosim de dreptul ce-l avem, pentru a nu greşi. Frica de greşeli învinge instinctul natural de prădător şi dorinţa de risc permanent. De-a lungul existenţei umane, omul s-a îndepărtat tot mai mult de geneza sa, adică a refuzat şi autopărăsit complet provenienţa sa animală. În situaţiile extreme, însă, instinctele îl copleşesc şi omul îşi manifestă partea sa moştenită de la fraţii mai mici.
  În popor se zice: „Norocul şi-l face omu”, adică numai el este responsabil de soarta sa, cu toate că mulţi învinuesc pe oricine şi orice în toate eşecurile lor. Omul are tendinţa de a minţi nu numai pe cei din jur, ci şi pe el însuşi, din cauză că vrea să evadeze din rutina vieţii cotidiene şi mai ales din greutăţile ei.
  Visul omului universal constă în cer senin deasupra casei, situaţie materială bună şi cât mai puţine surprize din partea sorţii. Alegând între plictiseală şi impredictibilitate, omul ar alege plictiseala, pentru că mereu l-au atras căile mai uşoare. Cinic şi calculat, însă adevărat, cu părere de rău, mai ales la vremea actuală. Odată cu trecerea timpului se schimbă valorile societăţii. Odată cu schimbările sociale se modelează labirintul vieţii.
  Visul omului universal constă în cer senin deasupra casei, situaţie materială bună şi cât mai puţine surprize din partea sorţii. Alegând între plictiseală şi impredictibilitate, omul ar alege plictiseala, pentru că mereu l-au atras căile mai uşoare. Cinic şi calculat, însă adevărat, cu părere de rău, mai ales la vremea actuală. Odată cu trecerea timpului se schimbă valorile societăţii. Odată cu schimbările sociale se modelează labirintul vieţii.
  Această viziune ne oferă şansa de a ne învăţa din greşelile altora. E important să poţi privi în jur, să trăieşti nu numai cu sine, ci şi cu cei care te înconjoară. Această diminuare a pereţilor ne ajută să trăim în raport cu alţii, adică să ne simţim membri ai societăţii. Cu cât trăim mai mult, cu atât potecile devin mai încurcate, mai încrucişate. Obstacolele se complică şi nivelul de puritate a sufletului scade. Suflete curate se consideră acelea ce nu au dărâmat obstacole în calea lor, ci le-au înfruntat sau ocolit, obstacolele fiind de două tipuri: pereţi ce înfăţişează greutăţile vieţii şi pereţi ce sunt principiile ei. Orcât de încercat ar fi labirintul vieţii, scopul suprem al fiecăruia este de a-l parcurge cu demnitate, pentru ca urmaşii să nu calce pe ruine. ❗

 122. e cineva care a citi : pizzi pe viatza? :mrgreen:

 123. Imi place cum vede viata simona nedelcu. Dar oare pentru noi toti viata este asa? Cu siguranta, am trecut prin bucurii si necazuri; dar cati dintre noi am gustat GLORIA? Nu este oare viata o instructie perpetua in cauza si efect? Viata este unoeri foarte zgarcita: trec zile, saptamani, luni si ani fara sa simti nimic nou. Totusi, odata ce se deschide o usa, o adevarata avalansa patrunde prin spatiul deschis. Acum nu ai nimic, iar in clipa urmatoare ai mai mult decat poti accepta. Asta nu inseamna nimic altceva decat faptul ca viata este un dar pe care il meriti doar atunci cand il daruiesti.

 124. @cruela
  asa is barbatii astia inconstienti toata viata…indiferent ca is casatoriti sau nu.

 125. @cru: mai era o variantă: Moartea sună la unu la ușă. Deschide ăsta și vede moartea: era o moarte miiică, miiică de tot! ”Nu, moarteeee!!! Nu mă luaaaaa!!! Sunt încă tânăăărr!!!” Zbiera ăsta. Moartea cea mică zice: ”Taci, boule că trezești lumea! Eu am venit după hamster!”

 126. Viata se manifesta prin visele pe care ne permitem sa le nutrim, pentru care suntem hotarati sa facem ceva pentru a le implini si de care sa stim sa ne bucuram in fiecare moment. Trebuie sa vrem sa luptam cu temerile noastre, sa avem curajul sa ne recunoastem realele limite, sa stim sa oferim din suflet si cu sinceritate, inainte de a astepta sa primim. Atat timp cat ne dorim ceva intr-un mod realist, inseamna ca in noi exista viata, ceea ce ne da puterea de a ne atinge scopul, e drept pentru unii e mai greu, pentru altii mai usor, insa totul depinde de cat si ce suntem dispusi sa facem in aceasta directie. In incercarea de a ne eschiva fata de tot ce „credem” ca nu putem din teama de nereusita sau o oarecare comoditate ne dam noua insine o gama larga de scuze, si din pacate nu vrem sa constientizam ca este modul cel mai trist prin care ne ingustam orizontul propiilor noastre posibilitati, sa nu cautam vinovati pentru nefericirea noastra, si mai degraba sa cautam solutii, acestea sunt de multe ori mai aproape decat ne imaginam.
  Cu unii, soarta e mai vitrega, cu altii mai blanda, insa toti avem un drum comun numit viata. Sunt oameni care lupta inzecit pentru o clipa de bucurie, si altii care o primesc pur si simplu insa nu stiu sa o aprecieze, toate lucrurile pe care le pretuim in viata echivaleaza cu efortul depus.
  In majoritatea cazurilor cautam exemple de viatza prin comparatie sau un mod de urmat, sa avem o baza de unde sa pornim, cautam o motivatie pentru a avea forta sa mergem mai departe, si totusi, viata e cea mai puternica motivatie posibila. Existenta alaturi de cei care se bucura si sufera alaturi de noi, care alaturi invatza sa patrunda intr-o lume ce la prima vedere pare mai dura decat in realitate, dar reusesc o data cu noi sa spuna‚’’ am reusit!’’, trebuie sa ne faca sa simtim ca fiecare clipa merita traita. Chiar daca la prima vedere parem „diferiti”, toti avem multe lucruri in care ne unesc, convietuim unii alaturi de altii , dorinte ce ne leaga unii de altii, valori care ne fac sa interactionam unii cu altii. Lucrul cel mai important e sa ne dorim sa traim cat mai normal cu putinta, sa nu ne lasam doborati de primul obstacol abandonandu-ne totodată si vointa, ci sa ne permitem sa avem vise normale ca toti oameni si sa nu plecam capul, sa avem curajul sa spunem ca suntem stapani pe propiile noastre trairi si sa o credem si noi.

 127. @ghe: pai daca nici viata nu mai e ce-a fost , normal ca nici moartea nu mai e ce-a fost!

 128. cruela
  lasa vraja, zi ce zgudulieli ai mai visat.

 129. @ottoooo: pai da! numa la zguduieli itzi sta mintea! noi dam la lopetzi sa ne extragem din zapada! tzie ce-tzi pasa?

 130. cruela
  daaaa. daaaaa. a venit si la voi! va ataca rusii energetic cu zapada alba ca e marti. aveti noroc ca nu e joi. sau vineri. vineri v-ar fi atacat cu zapada maron.
  exista dreptate pe lumea asta.

 131. Simonaaa, schimba topicu ca daca mai vine vro Simona, Luminita, Ioana sa eSplice cum ii cu viata, ma sinucid!

 132. Am mancat o pizza la micul dejun. Ma simt gravid si nu stiu cum as putea sa-i dau viata pizzei…

 133. tigane,cred ca fetita muzicala a simonei a povestit la ora ceva si-au primit toate colegele ei tema de la doamna de romana sa scrie pe blog.

 134. Cred ca cel mai nimerit sa scrie despre viata ar fi un vietas de la Poarta Alba.
  Daca cistiga,poate sa primeasca pachet de 5 ori pe luna?

 135. Baietii de la Zara pizza ,pardon Zaza Pizza nu au in menu exact pastele care imi plac mie cel mai mult: papardele con panna e funghi porcini ,merg si taglatelle in loc de papardele deoarece sunt mai subtiri

  Carbonara se face cu pecorino nu cu parmiggiano sau grana padano!

  Oricum le doresc succes si am sa trec si eu pe la ei cind voi fi prin Bucuresti

 136. Adriana Săftoiu: „Puterea e un afrodisiac puternic”

  Aiaiaiai 💡

 137. […] Castiga 5 pizza gratis in fiecare luna – pe viata! Nota vizitatorilor: 3.00 din 5 | Voteaza acest concurs: Scrie pe blog-ul tau un scurt eseu despre viata  apoi invita-ti comentatorii sa scrie si ei pe aceeasi tema, mentionand ca premiul este “pizza pe viata de la Zaza Pizza“. Lasa un comentariu pe pagina de concurs a blog-ului simonatache.ro cu link-ul catre eseul tau. ( click aici ) […]

 138. mergeti la comentariul nr 7. veti avea un deja-vu.

 139. Trebuie numai blog ? Are ceva daca e site ? :mrgreen:

 140. am si eu o intrebare … daca eu comentez doar la unul dintre povesti despre viata pot sa castig si fara sa scriu eu practic un eseu . adic a am scris cica cel mai inspirat comentariu dar nu am scris eseul in sine . pot castiga sau trebuie sa am si eseu despre viata , si eseu ca comentariu despre“pizza pe viaţă de la Zaza Pizza“?
  😉 😐 😡 🙂 😯 raspuns pe mail va roggggg :mrgreen: 😮 😳 😛 🙄

 141. VIATA CA SI PIZZA NU POATE FI LEGATA CU FUNDA, INSA POATE FI UN DAR

 142. Am postat aici eseul meu despre viata si astept comentariile voastre , comentari ce ne pot aduce , mi e si tie , pizzza pe viata !

  http://misterygirlme.blogspot.com/

 143. Genial, observ ca ai motivat lumea sa isi faca blog special pentru concursul asta =)))) Foamea! :)))) vai de mine, mor de ras. gata, ma bag si eu, nu se poate

 144. […] Pentru că foamea e mare şi când se dă ceva moka românul e primul la rând, am luat decizia de a mă înscrie şi eu în concursul organizat pe blogul Simonei Tache. […]

 145. […] citesc ce mai citesc, apoi… mă duc să las oarece comentarii… poate câştig şi eu pizza pe viaţă (sau viaţă pe pizza, cine ştie??) de la Simona […]

 146. Am auzit aseara la stiri ca Angelina Jolie si Brad Pitt se despart. ‘Brangelina’ se rupe dupa 5 ani, iar cei doi actori isi impart copiii si averea. De 5 ani presa vorbeste despre acest cuplu ca fiind ‘cel mai frumos de la Hollywood’ sau chiar, fortand lucrurile un pic, ‘cel mai frumos cuplu care a existat vreodata’. Am reauzit aceasta titulatura si nu m-am putut intreba: ce face ca un cuplu sa fie frumos? Ce anume trebuie sa existe intr-un cuplu pentru a fi apreciat de cei din jur ca fiind frumos? In cazul despre care vorbim, lucrurile sunt destul de evidente si stau cam asa: Brad a fost numit de diverse reviste ‘cel mai sexy barbat din lume’, iar Angelina…asemenea (cea mai sexy femeie, evident). Fiecare parte a acestui cuplu, luata individual, a impresionat o lumea intreaga, iar combinatia nu putea sa fi altfel decat…de doua ori mai minunata. Dar este, oare, de ajuns, ca doi oameni sa fie frumosi pentru a forma un cuplu frumos? Eu cred ca nu. Imi place pizza si imi place si ciocolata, insa nu mi-ar placea o combinatie de blat pufos, ketchup si o mana de praline de ciocolata presarate din loc in loc. Pe de alta parte, insa, chiar daca imi place pizza, nu mi-ar placea sa mananc doar blat gol sau sa savurez o cutiuta de ketchup picant. Exista oameni frumosi pe care, daca ii pui alaturi, vor forma…’doi oameni frumosi’. Si sunt oameni poate mai putin aratosi sau ‘sexy’ (daca ar fi sa ne luam dupa ‘standarde’), dar care, pusi alaturi, formeaza un cuplu cu adevarat minunat. Sunt acei oameni carora viata in doi le dezvaluie frumusetea si stralucirea. Care este, asadar, legatura dintre o pizza delicioasa si Brangelina? Pai…pralinele cu ciocolata nu se potrivesc, nici intr-un caz, nici in celalalt, cu salamul…fie el si de Sibiu.

 147. […] este ce vrem noi By noapteaiguanei Când am citit despre concursul organizat de Simona Tache şi ZazaPizza… am devenit curioasă. Am aflat că: – premiul constă în “pizza pe […]

 148. […] anunţat concurs cu premii… pe viaţă. Premii în pizza, de la Zaza Pizza. Detalii suplimentare aici.   Aşadar, eu am scris eseul de mai jos, şi vă invit şi pe voi, cititori şi comentatori […]

 149. am postat aici u comentariu , ce vreau sa participe la concurs … se vede ca e adaugat de mine caci numele este acelasi . multumesc frumosss (savuica ana )

  http://alerg.wordpress.com/2010/01/25/concurs-eseu-despre-viata-cu-pizza/#comment-663

 150. Ma gandeam ca poate vine pingback spre tine, automat.

  Daca nu, http://www.titusblog.net/2010/01/26/viata-multilayer-dualcore/ uite aici am scris pt. concurs. Sunt curios de pareri 🙂

 151. […] ce tocmai despre viata? Pentru ca in peregrinarile mele prin lumea bloggerilor am ajuns la Simona Tache care organizeaza un concurs. Eu nu prea particip la concursuri, toata viata am muncit si inca o mai […]

 152. 😛
  Cand cazi pe ganduri..cad si ele peste linistea ta. Asta este clar! Cand cazi pe ganduri…soseste mandra prima idee dar victoria ei este de scurta durata..fiindca o palmuieste repede cea de-a doua idee..Si uite-asa ideile se iau la lupta si rareori se “saruta” una cu alta…Intre timp scoti un oftat si cu mana la tample sau nu…te gandesti ca poate era mai usor sa fi prost. Ai tampita iluzie ..ca prostii sunt mai fericiti dar nu este deloc asa. Arunca o privire in jur si ai sa vezi…In primul rand lenea mentala este un mare pacat si de aceea prostilor li se intampla lucruri cam “nasoale” pe care in proportie de 80% singuri si le provoaca. Prostul pana gaseste furculita de pe masa… Asadar ,bucura-te ca inoti intr-un ocean de ganduri care-ti uda frumosii ochi. Viata din ochi,acea sclipire inteligenta a ochilor pe care prostii nu o au, valoreaza cat un infinit de vieti ale prostilor .Cat de frumos este un om care gandeste(atunci este puternic ca un munte_,gandurile lui sunt splendide precum valurile marii,ele se lovesc intotdeauna de tarmul constiintei…La vita e bella!

 153. […] treaba asta pana la sfarsit ai putea lasa un comentariu atat de tare incat sa castigam amandoi pizza pe viaţă de la Zaza […]

 154. Am cel mai misto comentariu: De ce e bine sa fii testoasa (si sa mananci pizza, biensur) http://www.danadol.ro/blog/de-ce-e-viata-ca-o-pizza_904#comments 😆

 155. http://noapteaiguanei.wordpress.com/2010/01/25/viata-este-ce-vrem-noi/#comment-2642

  aici e comentariul meu , un altul semnat savuica ana , care vreau sa participe la concurs !
  indiciu : viata , un mister!!!1

 156. Ma scuzati ca va umplu u comentarii …

  http://www.danadol.ro/blog/de-ce-e-viata-ca-o-pizza_904/comment-page-1#comment-847

  vedeti ca intai trebuie sa fie moderat … si apoi doresc sa fie inscris in concurs … multumesc

  savuica ana

 157. […] ma astept la mari succesuri. E vorba de un intreg articol scris pe interes, adica pt un concurs: pizza pe viata de la Zaza Pizza. Premiul? 5 pizza moca in fiecare luna pana cedeaza una: pizzeria sau viata. E si […]

 158. […] greu sa scrii despre viata pentru un concurs, chiar daca premiul e atractiv si te obliga. Pizza pe viata te obliga la abonament la sala, ture de […]

 159. viata.. cel mai frumos si mai greu si mai complicat dar 🙂
  http://www.okey.ro/lila/viata.html

 160. Comentariu de la Lili

  Frumoasa tema pentru un concurs si inspirate randurile scrise de tine, nici n-ai zice ca esti matematician 🙂
  Pentru mine viata e minunata mai ales cand fiul meu imi zice: “mami, esti lumina vietii mele si aerul pe care il respir; te iubesc ca pe singura persoana din Univers!”
  Evident ca si reciproca este valabila:)

  http://www.okey.ro/lila/viata.html#comment-3795

 161. […] Scriu acest post pentru ca am promis solemn cu mana pe tastatura ca o sa imi pun neuroni la contributie pentru concursul Pizza pe viata.Detalii suplimentare aici. […]

 162. ….Robitu meu ma tot intreaba ce sa fac ca sa castig eu….e topit dupa pizza 😀 …si mai ales pe viata…spune mama ,vreau sa traiesc 100 ani…. 😀

 163. Diaconu Luminita

  Castigatorii ??? 🙄

 164. tot pisica as vrea sa fiu, sa am noua vieti. asa mananc cat mai multa pizza…. 😆

 165. […] te mai aşteaptă (încă!) By noapteaiguanei “La cererea unor telespectatori”, concursul organizat de Simona Tache şi ZazaPizza… se prelungeşte până pe 15 februarie! . Dacă nu vă mai amintiţi despre ce […]

 166. […] Până pe 15 februarie. Deci mai aveţi timp să vă mobilizaţi. Datele concursului aici. […]

 167. […] a participa la un concurs cu premii în pizza, se prelungeşte pînă pe 15 februarie.  Detalii aici. Evident, anunţul e important şi pentru cei cinci concurenţi care s-au înscris […]

 168. uffff….ca mare-i concurenta…
  si stiu ca iarasi n-am noroc…. 😥
  asa de mult as vrea o pizza
  acum cand in burtica este loc .
  si buzunarele-mi sunt goale..
  cu criza asta s-au golit…
  iar toti ai mei imi cer parale
  eu nu stiu inca ca-s falit
  iar pizza de voi castiga….
  le-am astupat imediat gura… 😀
  de-indata ce altceva vor vrea
  iau via pizza…..si-au uitat de altceva…!

 169. […] Chiriac, autorul blogului Alerg, deci exist a câştigat pizza pe viaţă de la Zaza, în număr de cinci bucăţi pe lună, pe care – atenţieee! –  le va dona […]

 170. 😀 mie foame :)) vreau 5 pizza gratuite :)) e buna pizza 😀

 171. Daca nu ma insel Simona Nedelcu ( Tescu inainte de casatorie? ) a terminat sefa de promotie la liceul Racovita din Iasi – ceea ce este deja o performanta! La asta a mai adaugat si niste premii la olimpiadele nationale si internationale de chimie. Acum lucreaza in USA, la MIT.

  Ma bucur sa aflu “cheia vietii” Simonei. O admir desi nu am cunoscut-o niciodata personal. Sunt impresionat de modestia ei si de luciditatea de care da dovada.

 172. […] greu sa scrii despre viata pentru un concurs, chiar daca premiul e atractiv si te obliga. Pizza pe viata te obliga la abonament la sala, ture de […]

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green

bijuterii argint bijuterii argint