Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Help! Se-mpuşcă Tatulici!

Aşa cum anunţam în postul anterior, eu şi soţul meu ne-am aventurat azi la un drum cu trenul de la Bacău la Bucureşti. Am ajuns cu bine, cu doar vreo juma’ de oră de întârziere, însă într-un vagon cu capacitate de 100 de locuri, în care erau 200 de persoane. Cum mai oprea în câte-o gară, cum se mai urcau 20 de persoane, aducând cu ele frigul de afară şi mirosul de cârnaţi din sacoşe. Unii dintre oamenii ăştia nu aveau cârnaţi doar asupră-le, ci şi telefoane mobile. De exemplu, nea Costel. Care nea Costel s-a apucat, la un moment dat, de vorbit cu vreun cuscru sau cu vreun cumătru, pe care însă nu-l auzea. De unde ştiu că pe nea Costel îl chema nea Costel? Păi, îi striga lu’ cuscru’ care nu-l auzea: “Costel, mă, sunt Costel! Cuuuum? Nu te-auuud! Auzi, vorbeşte tu mai bine, că văd că tu m-auzi! Ia stai să ţi-o dau pe Lenuţa!”. Şi i-a dat-o şi pe Lenuţa, care nu-l auzea nici ea prea bine pe cuscru, aşa că s-a lăsat păgubaşă. Noi, ceilalţi, am ascultat cu emoţie şi interes. Doar eram o mare familie de 200 de persoane în acelaşi compartiment şi era foarte probabil să ajungem să petrecem foarte mult timp împreună, dacă, Doamne fereşte, la o adică, s-ar fi oprit trenul în câmp. Nu s-a oprit decât la câţiva kilometri de Bucureşti, moment în care un domn foarte civilizat ne-a anunţat într-un difuzor că o să staţionăm 15 minute. Culmea, am staţionat doar vreo 5! În România, nici când te anunţă chestii nasoale nu se verifică în realitate.

În fine, am ajuns acasă. La televizor, urgie! Sub genericul “România sub nămeţi”, Tatulici urlă la nişte oameni din administraţie şi ameninţă c-o să-se-mpuşte, după care precizează că doar la modul simbolic. :roll: Printre experţii în deszăpeziri din studio: Ecaterina Andronescu. :lol:

Reportaje tragice cu oameni rămaşi pe câmp, care strigă că e inadmisibil aşa ceva, că unde sunt autorităţile, că unde e armata, că de ce nu-i ajută nimeni? Din când în când, apare Oprescu, în transmisie directă de la el din birou, şi ne asigură că totul va fi OK în Bucureşti. Cică, dacă se termină lanţurile antiderapante, o să-şi pună angajaţii să-şi scoată lanţurile de la gât şi să intervină cu ele.

Îmi vine să fac o criză de râs nervos, dar sunt prea-ngrijorată să nu se-mpuşte Tatulici, aşa că mă abţin.

Hotărât lucru, a avut mare dreptate amicul Alin Ionescu, la ninsoarea trecută, când a făcut următoarea memorabilă afirmaţie: “România nu e pregătită să fie o ţară temperat-continentală”.

40 comentarii

  1. 😉 abia aştept 😎

  2. Dmnu’Alin, mereu un fin ! Tura asta a lovit si cuiul in floare ! 😛

  3. bine-ai venit!
    cum e la piatza sudului?

  4. noi ne facem griji acilea , si tu itzi faci griji da tatulicius per scorilo!
    pai e frumoase gesturile astea?

  5. Pentru RealitateaTv caderile de zapada sunt mana cereasca, la fel ca si inundatiile sau cutremurele de pamant, cat de mici. Imediat, o echipa trasnmite din mai multe locuri, umfla ‘evenimentul” la maxim, isterizeaza pe cat posibil telespectatorii, baga in boale toata tara. Cei care sunt interpelati telefonic sunt tratati cu o superioritate regeasca, de parca Ralitatea ar fi vocea intregii Romanii, in fata careia autoritatile trebuie sa raspunda, ca altfel le ia mama dracului, Cea ce fac oamenii de acolo este dupa parerea mea un furt de identitate, identitatea unei comunitati pe care ei cred ca o reprezinta. Pe vremuri, domnul Tatulici avea emisiunea Antena Tineretului de joi, ceva cu tineri utecisti, viitori comunisti, d-astea. La un moment dat l-a acuzat pe secretarul UTC dintr-o clasa ca ar fi responsabil de faptul ca un elev a ramas corijent sau repetent, nu mai stiu. Tovarasii au considerat asta un afront adus partidului si asta a facut ca emisiunea sa dispara. Doar nu puteai sa acuzi PCR-ul?

  6. Deci internetu’ poate … de ce nu si blogu’ roz?
    http://videonews.ro/action/viewvideo/36328/Propunere-traznita-Premiu-Nobel-pentru-Internet/
    Daca mai ninge cateva zile, poate concura si Oprescu … la cata socializare fac bucurestenii zilele astea.

  7. Sa inteleg ca vrei ca impreuna sa-l ajutam pe domnu’ cu pricina sa ia decizia nu doar la modul simbolic? Pt ca dc asta ai vrut sa spui ma bag sa stii.
    Cat despre Oprescu… ai mai vazut tu un altul mai aratos, mai artagos si mai prezent ca dansul la TV (evident in zile in care si cainii stau in casa si privesc la TV) incercand sa pregateasca Romania pentru o rafala temperat continentala?

  8. ce pacat ca doar simbolic…

  9. tatulicious, mmmm… merita o piesa de shakespeare, e un personaj f conturat.
    mai e o definitie din psihiatrie, imi scapa acuma: personalitate accentuata, parca? 👿

  10. hi, hi: e viorel lis la realitatea! good looking, il bate pe tatulici la sex appeal.
    acum imi dau seama ca seamana putin cu oprescu, e la fel de ragusit, ridat, cu ochii scosi

  11. Tot la Realitatea, in dimineata asta era in direct prin telefon un nene care statea in nameti la Lehliu de aseara de la ora 20:00.
    Se dadea cu fundul de pamant ca nu a venit nimeni sa ii scoata de acolo, pe el si pe ceilalti 250 de colegi de suferinta.
    Intr-un final, dupa ce a recunoscut ca pe tot parcursul lui pana in fundadura unde isi petrecuse noaptea fusese avertizat de politie ca soselele sunt blocate…a fost intrebat si de ce a plecat de-acasa?
    Ei bine, omul se ducea la o NUNTA, undeva..pe langa Pitesti..
    Inca nu m-am hotarat daca sa-mi fie mila de el sau de miri… 🙄

  12. …sau poate ca el era mirele si d;aia fusese musai sa plece pe urgia de afara.. 😯

  13. aoleu! se însoară tatulici?

  14. nu, se marita 😈

  15. Cu viscolul ăsta am încercat să ajut păsările cerului. Le-am pus diverse chestii şi au venit vrăbii, coţofene, mierle, ciori, chiar unele pe care nu le-am identificat.
    Ce mă miră e că nici una nu s-a atins de nişte carcase de raci pe care le-am pus pe zăpadă. Li s-or fi părut prea scârboase? Ah, dacă Tatulici ar avea aripi, cred că le-ar savura.

  16. ce proastă! şi tatulici şi devreme-acasă…

  17. nea, si la noi pe gardu’ cu mana maicii domnului si semintele aferente vine in fiecare zi un pasaroi grasutz si maron, cum nu am mai vazut. Oare ce sa fie, te pricepi? E cam cat doo vrabii de mare, iar cand se infoaie e perfect de rotund, balonash – meserie!

  18. Cam aşa e şi ăla de nu l-am identificat eu. Are cumva o dunga gri între aripi, pe spate? Fă-i o poză.

  19. nea, de unde ai raci? ma mir de cotofene, alea mananca tot. au devenit de o obraznicie si mai mare zilele astea, ti se mangaie de picioare ca pisica…

  20. n-am vazut-o din spate, ca e sperioasa, daca deschid usa sau geamu a fugit.
    o fi potarniche? aia parca era pistruiata…

  21. Simona -bine ai revenit fara probleme prea mari Cruela-multumesc de sprijin,am fost/am rezolvat sunt acasa deja la a doua cafea .Pe Simona am asteptat-o aseara pana s-a terminat ceaiul(ca am ajuns eu cam devreme) dupa aia nu-mi amintesc prea bine

  22. Din congelator.
    O fi, nu-mi dau seama.
    Până l-a urmă s-au spurcat vrăbiile la oasele de raci. Aici coţofenele sunt înca timide.

  23. No, bine ca ati ajuns sanatosi acasa!

  24. sa ii puna cineva lui tatulici in geamul studioului un afis cu zapada si viscol si cineva sa faca tare viiijjj-viiijjj. stingeti-aprindeti lumina. sa se auda lupii… uuuuuu ! ca in desenele animate. daca il vedeti cu pistolu in mina tremurinda aruncati si o galeata de zapada in studio… hai, ca se poate!

  25. Simona, bine ca ai ajuns.

    In ceea ce priveste Realitatea, cel mai idiot lucru mi s-a parut ala cu pozele din iarna lui ’85, cu nametii de prin Bucurestii lui Ceausescu. Ce treaba avea chestia asta cu nametii de acum, cum se lega iarna lui Ceausescu si cu aia a lui Basescu in capul oamenilor astora, nu inteleg. O aberatie. Afisau non stop, side-by-side, cate o poza de atunci si una de acum, iar comentariile erau atat de scremute de ti se facea mila de aia din studio. Chestii gen ‘ …afara e frig, dar inauntru – prin bunavointa Dlui. Vantu – este cald…’ 😯

  26. Lasati omul in pace, ca e un spectacol unic ca o voce atat de grava sa emane asa aberatii!

  27. de parazapezi o mai fi auzit cineva? de vazut, sigur nu!
    desigur, acestea nu folosesc in orase, dar, pentru soselele din camp, sunt adevarate swarovski…
    aloooo, diriguitorii, va suna cunoscut termenul de “parazapezi”??? parazapada mumei voastre de nesimtiti!

  28. d-nu basescu, au trecut alegerile si v-ati dat la fund, nu vi se mai aude glasciorul pe nicaieri. oare cu nevasta mai vorbiti?
    si, daca tot v-ati dat la fund, sper s-o fi facut c-o crema de calitate, sa va intre toata.

  29. noi nu stim cum e cum sa facem cu zapezile astea, d-aia era Abramburica acolo, sa ne invete, ca doar asta e menirea ei

  30. băsescu are o nouă strategie şi asta se vede. apare mai rar în public, a renunţat la ieşirile “conflictogene”, vorba lui geoană. vom vedea alt băsescu în mandatul ăsta. ce mă miră, pînă acum apărea prea des, toţi săreau că de ce apare, acum apare prea rar sau deloc, acum sar că de ce nu apare. de fapt, apare, dar nu mai e nici un sîmbure de conflict. a fost la chişinău, blabla, a ieşit cu declaraţia aia cu scutul, iarăşi blabla… ce motiv ar avea să apară?

  31. parazăpezile sînt nişte chestii scumpe, care se fură de pe cîmp. cînd eram prunc se făceau ca un fel de plase, din platbandă sau tablă, nu foarte eficiente, trecea şi porcu’ printre ele. panourile eficiente cam costă iar de ele ar trebui să se ocupe administraţia drumurilor
    http://www.sircucbrasov.ro/confectii-metalice/panouri-parazapezi-mare.jpg

  32. Ne-a tâmpit Simona de tot cu subiectele ei: Voi ziceaţi parazăpezi şi eu citeam paparazzi şi nu ştiam ce glumă sofisticată o mai fi asta.

  33. @nea: noi suntem la postarea noua. tu stai singur aici? :mrgreen:

  34. ar vrea el să fie gheţuş…

  35. Il invit pe Tatulici sa viziteze in scop terapeutic Bulgaria.Cu ceafa groasa, cu gogonele, cu zacuskata, oamenii aia au scos utilajele in timp record, chiar in timp ce ningea, in combinatie cu nisip aruncat generos pe toate drumurile, in orase si in afara lor, pe drumurile nationale si judetene.Dupa mai bine de 12 ore de ninsoare grea, pe jos se vedea asfaltul.

  36. nu basescu ma interesa, nici iesirile sale in public, nici tacerile. cu atat mai putin politica.
    pur si simplu ma uitam in jurul meu si vedeam numai alb.
    sa ni se traga de la mutu?

  37. sandman, voi sunteti fericiti, ca va aduce mazare poze de la rio.
    vorba aia, daca-i chef, carnaval sa fie! 😉

  38. 👿 poppey se dă..cu bobu ❗ conCURează la Vancouver 😎 via Predeal 😈

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green

bijuterii argint bijuterii argint