Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Fructe congelate superb

Nu mai era suficientă ideea de “calitate superioară”, s-a inventat “calitatea superbă”.

Cum marketingul nu are limite, e clar că vin din urmă “calitatea splendidă”, “calitatea mirifică”, “calitatea magnifică, “calitatea măreaţă”, “calitatea divină”, “calitatea celestă” şi “calitatea dumnezeiască”. Atunci să ne văd pe noi, cumpărătorii! Cum vom alege, de exemplu, între nişte icre cu ceapă de o calitate celestă şi unele de o calitate dumnezeiască, pe care să le mâncăm cu o pâine de o calitate sublimă, bombardându-ne ficaţii cu E-uri de o calitate tulburător de excepţional de înălţător de formidabilă?

27 comentarii

  1. sa nu uitam si de calitatea mirobolanta..sau de cea irefutabila 🙂

  2. O postare mai mult ca mirobolanta. Este ea adresata si domnilor? Daca da si celor care au ceva in comun cu icrele de peste? Lasind gluma, icrele nu au nici un E. Pe scurt, prima data se prinde pestele, daca se poate mare. Daca e femela are icre, daca nu are lapti, care sunt si mai buni. Desigur, daca ai invatat ce sa faci cu ei. Si cum sa faci. In fine, icrele se extrag din peste, se sareaza se … Totusi, nu vreau sa modific greutatea si sensul postarii pe retete si instructiuni, despre icre. Dar ca sa ramin in partea cu peste a postarii, amintesc ca am mincat undeva, la un japonez, un fileu de pastrav, congelat viu, la minus 60 si decongelat numai la comanda. Minunat, proaspat si gustos.

  3. Bine ca nu sunt congelate din suflet!

  4. Mie imi place whisky sau tequila straight, sau altfel spus cu cuburi de gheata minunat decongelate si puse separat in alt pahar. Oare exista fabrica de gheata dezghetata?

  5. Sau inghetata pe bat fierbinte? Ori inghetata fierbinte pe bat? Constat ca sunt inca multe locuri disponibile pe minunata noastra piata a bunurilor de consum. Ori a consumului de bunuri.

  6. Iniţial am citit “calitate mătreaţă” 😉

  7. parca erau 3 tipuri de calitati.
    altfel, icrele din ro sunt pline de Euri. si taramasalata ce am mancat-o pe alte meleaguri e la fel de plina de Euri.

  8. E-uri de casa sau ca la mama acasa exista?

  9. Calitatea este, cu adevarat, de trei tipuri. De prima calitate, de a doua calitate si de ultima calitate, asa cum spuneai mai sus. Totusi, revenind la icre, cat timp ele sunt extrase din peste dezvoltat in mediu salbatic, iar la salata se pune doar ulei, ceapa, putin piper si zeama de lamiie, atunci doar sarea cu care sunt conservate in borcan poate sa fie acuzata ca ar avea Euri. Ori borcanul, daca nu e spalat bine. Si pina la urma urmei, mai da-le in masa de Euri ca nu o sa murim din cauza lor. Important este sa nu luam bataie de la Liverpool.

  10. @Andrei: Gizăăă! Eu vorbeam de alea gata facute si amestecate cu ceapa, pe care le iei la cutie din supermarket, nu de alea de le faci acasa

  11. @Simona: ai un E în nume. Eu am două. am 1-0.

  12. si fructele din Serbia sunt proaspat congelate rapid, nu ca alea proaspat congelate incet

  13. De cand mama lui Scaraotzky cresc in Serbia murele in LIVEZI?Cum se numeste pomul care face mure?Mur,mures,murat,sau mural?:}P.S.@Andrei amreekanul Incearca sa pui icrele proaspete intr-o farfurie unsa cu ulei si apoi acoperita cu folie de plastic(kling film).Da-le cateva minute prin microunde pana capata o culoare aramie,iar apoi mananca-le cu cateva picaturi de zeama de lamaie.Dupa asta o sa renunti sa mai pui sare pe icre in vederea punerii lor la borcanel. 💡

  14. @julius: bună observaţie. plus că sunt culese de mama, ceea ce e incomparabil mai bine decat sa fi fost culese de tata

  15. Sunt tare curios daca poti folosi expresia “mura-n gura” cu din astea congelate la pachetel de o calitate sublima. :mrgreen:

  16. olivia newton-volt

    ei da, dar daca e “cules de mina”, se schimba treaba! de aici i se trage splendoarea!

  17. Tutan C’mon
    Tu chiar crezi ca eu nu am facut, in sute de ocazii, icre sau lapti la gratar sau la tigaie?
    Simona,
    Nu-mi inchipuiam ca sunt persoane care cumpara icre din alea gata preparate. Eram sincer de parere ca alea sunt puse in rafturi doar pentru decor, contrast si diversitate. Dar pentru cei care au impresia ca e dificil sa faci salata de icre acasa, am o veste buna. Pe la pescarii sunt spre comercializare, icre de stiuca. Astea sunt mai bune decat icrele negre. Se ung biscuiti sau felii de paine prajita cu unt si se presara boabe mari de icre de stiuca. Efectul este minunat, chiar mai grozav decat la icrele clasice.

  18. Tutane, interesantă idee aia cu icrele. Dar nu se fac tari, ca ouăle fierte?

  19. On topic cumva
    

  20. @Nea Pai nu le lasi o juma’ de ora!

  21. Da ce se întâmplă la cald? La ce le mai pui? Dacă se maroneşte se întăreşte. Un fel de omleta de icre, aş zice eu.

  22. Sunt curios si poate imi raspunde Andrei(sper sa nu adoarma):in America E-urile evropene cum se numesc?A-uri? 😆

  23. Eu am auzit aici de E-uri. Am fost trimis la cumparaturi, cu rugamintea sa fiu atent sa nu cumpar “prosti pline de E-uri”. Conform obiceiului, am spus da mami si am constatat ca am luat numai alimente cu E-uri. A fost un scandal, toata seara, dar eu tot nu am inteles nici acum ce dracu sunt alea. Asa ca nu pot sa spun daca in America sunt A-uri. Asta si din cauza ca nu eram nicodata pasionat de beletristica de pe ambalaje. Am remarcat, la multe produse, acolo unde scrie ce este inauntru si din ce este continutul confectionat, dar nu am citit niciodata toate formulele chimice sau ingredientele. Daca era bun, il consumam, daca nu, incercam sa tin minte si sa nu mai cumpar acel produs. Asta nu inseamna ca nu am cumparat, in repetate randuri, pui cu miere si susan sau pulpe de miel cu sos de cacao sau diverse “specialitati” de acelasi gen. Ba chiar, odata, am luat si bere fara alcool. Abia la a treia sticla am descoperit nenorocirea.

  24. in Serbia exista livezi de mure ?

  25. @adnana : eu am primit recent ulei virgin de masline, din grecia, de la o prietena , care are un prieten , care si el are un prieten , care are parintzi intr-o insula greceasca , care au…maslinarie!

  26. Calitatea pluii! Asta nu ar merge? De fapt a pidzii, că tot ce e de bine e pidza, aşa spunea Teo.

  27. @cruela: eu ma gandeam mai degraba la Miciurin, care a murit cazand dintr-un capsun.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green