Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Carol Ferdinand de România, singurul om normal de la botezul lui

Despre asta şi despre altele, în contraeditorialul numărului curent din Academia Caţavencu, semnat de Alteţa Sa, Alin Ionescu de România. Aici.

12 comentarii

 1. revin cu o problema mai veche: bannerele de internet (reclama IKEA) de pe catavencu.ro care nu se pot inchide neam daca vrei sa citesti in continuare.
  drept pentru care am dat click astazi si in site-ul ikea, la cautare am scris “m__ie ba cu bannerele vostre de ….”
  nu o sa va vina sa credeti dar am primit trei rezultate:
  unul la sectiunea “presa”
  doua la sectiunea “relatii clienti”
  acum totul mi se pare normal si m-am linistit.

 2. Deci io nu mai înțeleg nimic! De cîteva zile tot aud de nu-ș’ ce reclamă Ikea de neînchis pe site la noi. Intru frecvent, da’ n-am văzut-o niciodată. Cre’ că nu-s în target. 😎

 3. Jur ca am citit cu bunavointa textul bolovanos al lui Alin Ionescu, pana am ajuns la pasajul despre puternicii zilei care “se îmbuibă la televizor cu ortodoxie de neam prost”. As fi vrut sa-l intreb pe cetateanul in cauza daca imbibarea cu catolicism sau cu predicile vreunei secte neoprotestante ar avea ceva mai nobil in ele, dar, intamplator, comentariile erau blocate.

  De curiozitate, glumitele si spumitele anti-ortodoxe sunt cu ordin pe regiment la Catavencu, sau vin firesc, din credintele religioase ale unor redactori? 😆

 4. danko, sa ma scuzi, dar sustin spusele lui duuude!
  poate ca e cazul sa incerci a nu mai deschide catavencu de pe un banner, ci de pe un computer. 🙂

 5. @Optimus: 1. ati inteles gresit formularea cu pricina, nu era un atac la ortodoxie; 2. comentariile nu sunt inchise pe catavencu.ro, trebuie insa sa va faceti un cont inainte de a comenta

 6. eu sustin spusele lui danko cvetic. mie mi se intampla des sa ma chinuiesc sa inchid cine stie ce blestemat de ‘panou’ publicitar. nu stiu dc cu ikea ca nu ma uit decat dupa X, pe care nu il gasesc intotdeauna. ma enerveaza stilul asta in-yer-face de reclama. daca le-ar pune undeva intr-o parte sa se infrupte cine vrea din ele ce-ar avea.
  de cate ori nu gasesc x-ul imi amintesc de o replica a lui twain-sau atribuita lui, habar n-am – urasc oamenii care continua sa vorbeasca dupa ce-i intrerup

  cat il priveste pe carol, eu zic ca e valabil pentru toate botezurile. parca e asa usor sa fii normal… cine ramane intreg la cap pe o lume ca asta de la o varsta incolo (.. cam 12 luni..)

 7. Pentru bannere enervante, daca folositi Firefox instalati Adblock Plus.
  Faceti clic pe butonul transparent de pe marginea banner-elor, apoi clic pe “Adauga filtru” si s-a rezolvat.

  https://addons.mozilla.org/ro/firefox/addon/1865/

 8. Textul suna asa: “Faptul că lui Băsescu îi place să colecţioneze fini, ca oricărui ştab care rînjeşte populist cînd se îmbuibă la televizor cu ortodoxie de neam prost, nu mă mai miră deloc. Dacă era doar un căpitan de vapor, ar fi fost treaba lui. ”

  Daca nu s-ar fi comportat ca un magar care incearca sa de a cu copita in ceva situat oricum mai sus de el, autorul ar fi formulat “rînjeşte populist cînd se îmbuibă la televizor cu religie de neam prost”.

  Eu zic ca inteleg destul de bine un text atat de simplut ca respectivul articolas (diminutivele nu sunt intamplatoare 😆 ). Mai ales in contextul de la Catavencu, unde diversele articole denigrator-mistocaresti la adresa popilor ortodocsi (asta n-ar fi neaparat un lucru rau daca s-ar face pe cazuri particulare :mrgreen: ) si a bisericii ortodoxe sunt la ordinea zilei de ani buni.

  In schimb, n-am prea citit, de pilda, satire ucigatoare la adresa apetitului popilor catolici pentru etaje intregi din anumite cladiri de birouri 😆 . Iar mistourile la adresa diverselor secte neoprotestante care promit mantuirea in stil “Jesus He knows me” 😆 au fost sublime, dar au lipsit cu desavarsire 🙄 .

 9. Sarumana printesa…si cu asta am spus tot. Groaznic! 😯

 10. alteţa lui de sub scară

 11. Si hac,eu cu cine botez?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green