Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Atenţie, pericol pentru ai noştri! Restul-muriţi!

Ceea ce vedeţi mai jos e un afiş de la noi de la lift.

E impresionantă grija faţă de cursanţii I.E.R, dar şi mai impresionantă mi s-a părut indiferenţa faţă de ceilalţi, care nu sunt cursanţi I.E.R.

E ca şi cum ai pune, lângă o cuşcă cu un leu furios, un afiş pe care scrie: “Dacă eşti cursant I.E.R, să nu te pună dracu să bagi mâna prin grilaj, ca să-l mângâi. O să te sfâşie. Dacă nu eşti cursant I.E.R., poţi să-i bagi şi-un deget în fund, nu e problema noastră”. Sau, şi, mai restrictiv: “Dacă eşti cursant I.E.R. şi te cheamă Vasilică Ionescu, ţine-te departe de fiară. Dacă nu te cheamă Vasilică Ionescu, îţi urăm sinucidere plăcută!”.

24 comentarii

 1. alin-vasilică ionescu din giurgiu

 2. :))) un deget in fund?? =)))))

 3. ma dor urechile! cine a scris acolo a tipat taaaaareeee! ca sa audaaaa toti cursantiiiii IER! Sunt multe semneeee de exclamareeee!!!! Multe, multe!!!!:)))

 4. exista posibilitatea ca acei cursanti I.E.R. sa fie de vina pentru defectiuni. Poate se joaca cu butoanele, sau topaie in lift. O fi ca la jucarii: “nerecomandat copiilor sub 3 ani”- nu ca aia mici ar strica jucaria, ci invers, jucaria poate produce defectiuni ale sistemului respirator la copiii mici

 5. cursanţii corbu şi şarona ionescu

 6. era si mai hazos daca ar fi scris ‘…nu folositi lifutul’, chiar si fara cratima! pe ala care-l va folosi!

 7. Ii bagi un deget in fund si el iti ia toata mana. Proverb romanesc.

 8. Asta e rezistenta prin coprocultura.

 9. @Simona, nu e vorba de leu, aici, e vorba, mai degraba, de Ursu! Asta hapaie tot ce-i aduce Vantu in raza vizuala!

 10. cruela de vila

  sa vede bah ca n-avetzi scoala!
  😈
  pai oricine a facut scoala primara stie raspunsul clasic ( la intrebarea ” de ce ai intarziat, elev?”)
  am ramas in lift tovarasha!
  😳

 11. Mai Gavrilache, asa e Ursu, daca nu ii baga nimeni degetul in fund el sufla Vantu.

 12. @cruela : Sa nu ne jucam cu cuvintele, draga mea! Ce te faci daca, in cele de urma, chiar ramai in lift si te papa Ursu? Sigur ca, in principiu, un astfel de eveniment nefericit este, totusi, de preferat situatiei de-a dreptu’ dramatice in care ramai blocat in lift alaturi de Cretzuleasca! Dupa ce ca, in final, tot hapait ajungi, moartea e lenta si absolut ingrozitoare (inchipuiti-va ca Jack Spintecatorul nu si-ar fi hacuit victimele ci le-ar fi privit in ochi! Doamne!).

 13. @Francesca : Remarc oportunitatea citarii proverbului! Problema care se pune : cine este el?
  Si o alta nedumerire : merge si cu ea?

 14. Nu!!! Aia are dinti si-n fund!

 15. cruela de vila

  gavrilache: cred ca intr-adevar, pericolul real e ramasul in lift in cupluri! :mrgreen:

 16. Si un comentariu pentru dl. Dracu : Nu numai ca Basescu are dreptate dar cainele Vasile, desi latra, nu musca! Mai ales in lift! Intre altele, remarcati, va rog, dle Dracu’, ca cursantii I.E.R., desi au locul de intalnire la parter, prefera sa foloseasca liftul, lucru inacceptabil, mai ales intr-o societate aflata, cu sovaieli si muguri, e adevarat, pe drumul democratiei! (Sa ne mai miram, atunci, ca-i hapaie sistematic Ursu? Oare nu mormaiala preferata a acestuia este : ce vina am eu ? Lucrez cu materialul clientului!).

 17. călugărul vasile, deşi latră, nu muşcă.

 18. Deget in fund la leu?Da ce e ala nene,RON sa-ti poti bate joc de el? 😀

 19. Astea sunt chestii romanesti….nici nu stiu de ce nu ma mai socheaza…

 20. trebuia precizat si ce face liftu cand se defecteaza. numa sta ca prostu intre etaje sau o ia usurel la vale cu cursanti cu tot.
  si b. am o colega. pot s-o bag pe ea la inaintare dupa ce bag destu in fundu leului?

 21. Ce face liftul cand se defecheaza?

 22. @gavrilache: sa ramai in lift cu cretuleasca…Hmmm…tinand cont de faptul ca arma ei mortala e dictia, scapi doar daca tace malc!:)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green