Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Cearta cu Miliţia, cu aurolacii şi cu mine însumi

Senzaţional, sunt un ditamai pachetul de draci. Azi am venit la serviciu, în blocul din Drumul Găzarului, unde sunt Preşedinte al Poporului de Scară, fără escortă. Sunt certat cu Poliţia Scării, din cauza unui miting neautorizat, aşa că mi-am concediat coloana oficială şi am venit la birou singur. Am stat, ca prostul, la toate semafoarele şi mi-am făcut nervi cu toţi aurolacii care încercau să-mi spele parbrizul. M-am certat cu ei, parte-n parte, până s-a făcut verde şi a trebuit să plec.
Când, în fine, am ajuns şi am vrut să parchez, m-a încolţit o haită de vreo 60 de maidanezi. Lătrau şi încercau să mă muşte de roţi. M-am certat şi cu ei. I-am înjurat de morţii mamelor lor de dobitoci şi, după ce s-au plictisit şi m-au abandonat, am coborât grăbit, că întârziasem la o şedinţă de guvern. Când să intru în Scară, am alunecat pe nişte clăbuci şi am… CONTINUAREA AICI.

20 comentarii

 1. @simona sa ma ierti, ca-s tare lenes azi si folosi CTRL+C, CTRL+V, 😯

  Cat – uman
  1. “Calugarita” cu paianjanul in gura (super tare imagine);
  2. “Cat uman” cu mous-ul in bot (aveam un preeten ca-si poreclise “bibanul” – big mouse???)

  Super tare, mai tare decat tare.

 2. şi opoziţia o să-ţi respingă suspendarea.doar ca să-ţi facă-n ciudă. 😀

 3. “Ziaristul Adrian Ursu a suferit un infarct”

  Este adevarat? Daca da, atunci ii nasol. Sanatate maxima omule.

 4. In paralel, coloana oficiala a batut 58 de caini, cu bestialitate, restul de doi maidanezi fiind infiltrati independent unul de celalat pentru a da rapoarte despre colegi, scara presedintelui, numarul de paianjeni si tipul de urina folosit la dezifectia nocturna obligatorie dar neautorizata. Presedintele va fi informat despre aceasta actiune intr-un viitor incert de cristalizat. Clabucii s-au unit cu flegmele si cojile pentru o grandioasa incercare de a constitui Parthenonul Liftului, monument care oricum poate ridica prestigiul de care Presedintele se bucura in ochii lui (inafara de momentele in care se cearta cu sinele refractar). Dupa taierea fondurilor programului “Prune cu Lapte Batut” ,locatarii scarii vecine doar se vor “vor pe ei de fericire” pentru ca vor fi loviti de constipatie cronica iar medicamentele eliberatoare nu pot fi compensate decat cu Activia cu efect intarziat. Totul va fi in contradictie cu scarba autosuspendatoare care in final, spre gloria Presedintelui va creste casa liftului cu inca un etaj unde Cat Woman isi va linge coditele miscatoare din colturile gurii cu pofta, la soare.Semnat: Maidanezul 61

 5. hai mă, doamna leni tre să le facă chiar pe toate? şi moc ce păzeşte? nu putea să se urce şi el pe maşină, să dea din cap şi să strige albastru-roşu, albastru-roşu?

 6. Marius D,

  la Ursu e clar „boală profesională”. 🙄

 7. Foarte bun mardale

 8. @val_one, Sar pute, dar ii baiat tanar, totus. 😥

 9. 💡 Anunta azi Geoana ca Ursu a fost atacat cu violet de presedinte? Sa fie sanatos la el acasa.
  @nedo: imi cumpar si io o umbra 3D la salariu 😆

 10. Vai, ce mi-am amintit de Simion Liftnicul! Mulţumesc!

 11. Simona, super misto articolul, bijuterie, sper sa nu ma acuzi de plagiat ca n-am vrut.

 12. măi mihai, pe când ajungi matale şi la postu ăsta, deci eu am o întrebare. dacă tot vrei să comentezi, ştii că sînt şi postări mai recente, nu?

 13. @delia ???????????????????????????????????????????/ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓

 14. mulțumesc frumos! genial mardale!

 15. 😈 😈 Nu poate, nu are cum 😀 😀 😀 😀 😀

 16. cosorul lui moceanu

  smartdale

 17. o sa se prapadeasca de ras si base si nutzi jeanne d’arc; pe bune; tare frumos scris cu haz

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green