Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Despre mucii de balenă și felația la lilieci

Ştiaţi că mucii de balenă pot fi colectaţi cu ajutorul unui elicopter telecomandat? Că simptomele astmului pot fi tratate cu o călătorie pe mointagne-russe? Că înjurăturile atenuează durerea? Că liliecii practică felaţia şi că organizaţiile devin mai eficiente dacă promovează oamenii la întîmplare? Despre toate astea, despre premiile IgNobel şi despre multe alte lucruri interesante, pe blogul de popularizare a ştiinţei, sciencefriction.ro. Mai exact aicişa.

23 comentarii

 1. înseamnă că nemţii nu prea au dureri de atenuat. 🙄
  aştept confirmări de la sursă. 💡

 2. păi, ce, nemţii nu înjură?

 3. felatia la lilieci mi se pare absolut normala avand in vedere ca dupa vine sinestiul venind dinspre afumati.

 4. muuult prea puţin pentru gustul nostru.mai scapă şi ei cîte un „Donnerwetter!”, „ah,du,Arschloch!”, „leck mir am Arsch!” şi vreo cîteva pe care le-am uitat.tot aşa de „dulci”. 🙂

 5. Felatia la lilieci e accidentala conform ultimilor studii. Se intimpla atunci cind un liliac sta cu capul in jos pe o creanga asa cum stau ei iar un altul se apropie de primul zburind cu capul in sus asa cum zboara ei.

 6. da balena iese la suprafata ca sa-si sufle nasul ?… sau e articolul gresit si e de fapt vb de un submarin telecomandat

 7. e pacaleala; de fapt e Pinocchio in balena si flutura mana dupa ajutor; chiorii vad doar mucii fluturand si-i colecteaza cu elicopteru’.

 8. păi e logic cu felaţia, nu sînt liliecii specialişti la supt?

 9. che guevaru, vezi ca se foloseste cu acuzativ nu cu dativ, “mich”.

  As vrea numa sa spun ca e extrem de greu sa conduci in elicopter teleghidat, am unu de acest fel si am reusit sa sparg citeva pahare, sa darim chiar si pestisoru de sticla din vitrina, de aceea cred ca-i greu sa culegi cu le mucii de balena.

 10. che gueväru,
  ai uitat un lucru esential: nemtii injura politicos!
  “Sie sind ein Arschloch!” este forma cea mai raspandita a injuraturii, ceea ce ar insemna “Dumneavoastra sunteti un gaoz!”

 11. cel mai prost: uite ca,culmea,ti-a aparut un concurent. io zic sa nu te scufunzi prea mult in refelatia cum ca nu esti singur ai sa-i dai peste bot.

 12. 😉 ..mucii X bucii 💡

 13. @ morgan freeman: m-am pierdut

 14. esti tare,ai sanse si tu. dupa ce crezi ca toti lilieci sunt lilieci vampiri crezi si ca orice negru e cabral.

 15. mulţumesc, o să mă străduiesc (cine e cabral?)

 16. badmf, ti-a urcat sarcomul testicular la cap. Esti la fel de bad mf cum sunt eu cel mai prost om din lume. Esti plictisitor, replicile tale sunt naiv-prostute.

 17. @ culmea- “cabral” e o pozitie neagra (vezi badmf, 2:48), din care Thor H. l-a prins pe Pincocchio felationand balena si l-a folosit pe post de pluta cand pescuia cealacanti stand pe Kon Tiki.

 18. on topic: m-am hotarat sa ma promovez la intamplare si deja ma simt mai eficient.QED.

 19. Eu n-am inteles cui ii trebuie muci de balena… =))

 20. Ce vorbiti voi aici ??? Eu am trecut doar sa va zic HAI RAPIDU` !
  Ca mai e un pic si incepe meciul.
  😯

 21. Apropo de nise…asta a fost tare.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green