Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Moartea porcină a unui arhitect

Mi-a semnalat cineva un titlu involuntar umoristic din Adevărul.

Se întreba persoana care mi l-a semnalat cum ar fi arătat titlul, dacă arhitectul ar fi murit de tuse măgărească. Plusez şi eu: Dar dacă murea de boala vacii nebune? Dar dacă murea de turbare sau – să mă ierte defunctul – păduchi laţi?

8 comentarii

 1. Din cate stiu, tipul fusese prin Egipt sau pe undeva apoi cand a venit a refuzat internarea in spital, poate de aici i s-a tras.

  Scuza-ma daca e pe langa articol, zic si eu ce stiu. Oricum, “ziaristi sunt la tot pasul”. Am vazut articole si mai prost scrise/ cu titluri si mai prost alese.

 2. Aceste cuvinte ne doare! Lasand gluma la o parte, idiotul care a scris articolul ar trebui sa-si ceara scuze familiei decedatului. Realistic vorbind, la ce sa ne asteptam in tara unde gainile nasc pui vii?

 3. bine, mă, şi-atunci moartea lu păunescu de care a fost?

 4. […] Simona Tache, amuzată de un titlu. […]

 5. Oricum moartea e cam porcina de felul ei, in general…

 6. Zilele trecute, tot in Adevarul ma amuza un titlu de genul “Autoritatile judetene se lupta pentru scoaterea copiilor din mocirla”. (l-am reprodus aproximativ, dar am pastrat esenta)
  Era da fapt vorba de personajul colectiv “copiii napastuiti ai judetului” si despre autoritati care se pregateau sa implementeze niste masuri sociale pentru copiii saraci.
  Pe mine titlul m-a facut sa imi imaginez cum mai marii judetului, incaltati in cizme pescaresti au plecat la recuperat copii de prin noroi. 😀

 7. Si cica titlul ar trebui sa atraga interesul…Bah

 8. bah io-s din iasipa mort nu -l cunosc..nici nam auzit de el 😀

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green