Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Mâine e Valentine’s Day. Cu ce n-o să vă răsfățați partenerul?

Vă întreb pentru că tot văd, zilele astea, pe toate gardurile, întrebări de genul “Cum o să-l răsfățați de Valentine’s Day?”. :mrgreen:

Eu n-o să-l răsfăț în nici un fel. N-o să îi pregătesc nici o cină romantică, n-o să îi fac cadou nici o cutie în formă de inimioară cu bomboane în formă de inimioară, n-o să îi dăruiesc nici un ursuleț de pluș cu inimioară roșie-n brațe și n-o să îi dăruiesc nici o inimioară simplă (roșie, tot de pluș, dar fără ursuleț care s-o țină la piept)… În general, n-o să îi dăruiesc nimic și o să ne comportăm ca și cum n-ar fi ziua aia în care toți cei care trăiesc în cuplu își îngroapă jumătatea sub un morman de inimioare, petale de trandafir, ursuleți, bombonele, ciocolățele, prăjiturele, peltele și siropele. Cum ar veni, “nu ținem” Valentine’s, dar asta nu-nseamnă că nu vom urmări cu maximă atenție cum se penibilizează întreaga planetă și că n-o să ne distrăm copios pe seama ei. 😉

Voi? Ziceți-mi în ce fel n-o să vă răsfățați partenerul. Sau te pomenești că sunteți d-ăia care vi-l răsfățați? 😯

O să vă stați atârnați de ursuleți și de inimioare toată ziua sau sunteți de-ai noștri? 🙄

39 comentarii

  1. Vai, asta-nseamnă că la voi e în fiecare zi atmosfera de Valentine’s Day, fără de cadourile alea care nu schimbă decât sentimentele oamenilor care duc lipsă de…multe. Ce frumooos! 😀

  2. In seara de Valentine, duceti-va in bucatarie, dati drumul la aragaz. Reveniti dupa 30 minute si aprindeti un chibrit. Pe tavan va va aparea numele persoanei iubite…

  3. Mâine nu duc gunoiul şi nn-o sa-mi placa mâncarea. Se pune? 😀

  4. Olivia Newton-Volt

    Idem Simona, doar ca nu o sa urmarim deloc cum se fac altii de ris, ca doar se fac in fiecare zi din alte motive, asa ca am renuntat sa ne mai interesam de subiectul asta.

  5. Daca ne desenam cu markeru rosu inimioare in zone ascunse privirii (de obicei) se pune ca tinem 14 feb? Sau nu? Ca sa stiu ce sa raspund.

  6. As putea sa o rasfat cu un alint nou , gen poponet in loc de curulet 8) …

  7. Maine am sa cumpar ursuleti de plus cu inimioare rosii si o sa infig in ele ace si cutite de bucatarie. Orice floare imi iese in cale o rup in mii de bucati. Bomboanele de ciocolata le arunc in wc. Ies afara si daca vad cupluri tinunandu-se de mana rad cat pot de tare de ei si arunc cu bulgari de zapada. Imi exilez jumatatea in baie sa doarma in cada, ca nu cumva sa nu interpreteze vreun gest de al meu ca fiind vreo declaratie de iubire. Postez pe fb ca urasc Sf Valentin si pe cretinii care il sarbatoresc.Si sustin sus si tare ca eu iubesc zilnic, nu doar 1 zi pe an.
    Da nu e ceva nou! Asa fac si de ziua Mamei si de martisor. Nu o sun niciodata atunci pe mama, ca eu o iubesc zilnic si ma gandesc la ea! De aceea urasc si acea sarbatoare. Chiar mi se par penibili cei care sarbatoresc zile in care cinstesc in general iubirea fata de cei din jur!

    Eu una m-am saturat de protestele astea anti Sf Valentin. Nici Hallowen nu va place, da parca nu sunteti asa vehementi! Pana la urma e o sarbatoare ptr adolescenti si nu mi se pare penibil ca ei sa-si cumpere inimioare si ursuleti. Da mi se pare penibil ca noi sa radem de ei. Cine vrea sarbatoreste, cine nu, nu sarbatoreste. Or sa ajunga astia sa vanda tricouri cu I HATE Valentine’s Day si tot or sa faca bani din asta! Nu e mai interesant sa ignorati pur si simplu?

  8. Bai, eu ma numar printre aia care il tin! (Ciudat, nu? In ultima vreme singura chestie pe care majoritatea cuplurilor o fac de Valentine’s e sa anunte sus si tare ca NOI NUUUUUU, da’ asa sunt eu, un pic mai altfel 😉 ).

    Asa, acum sa ma gandesc ce n-o sa facem: nu iesim in oras (stam acasa si gatim impreuna; vrem sa facem tort de ciocolata, oarecum gen sachertorte); nu-i cumpar felicitare (am designul pe calculator, facut deja, trebuie sa-l printez, sa-i mai desenez niste chestii cu carioca, sa lipesc inca vreo doua…. na, daca mi-a trebuit felicitare personalizata, fac lucru manual -nu va ganditi la prostii- ca in clasa a doua); nu i-am luat mutzunaki cu inimioare (desi m-a tentat foarte tare sa-i iau un plusuletz Yoda -fara inimioare- dar era scump al naibii); in afara de felicitare si de o insigna mititica nu i-am luat cadou, si habar n-am daca o sa-i iau si ce (ma mai uit azi prin magazine)…si cam asta imi vine in minte.

    Urati-ne bafta sa nu dam foc la bucatarie!

  9. @Raluca: păi voi sunteți decenți, domne, nu intrați în categoria care sărbătorește de-adevăratelea. atenție cu focul ăla, ok?

  10. Dupa capul meu Craciunul ar trebui sa fie sarbatoarea iubirii – dar nu e nici ala decat comercializarea unui mos umflat care aduce tuturor rasfatatilor tot ce vor “pentru ca merita”. E plin de daruire cum e Valentine-ul plin de iubire 🙂 Cine isi manifesta iubirea in fiecare zi nu are nevoie de o sarbatoare anume. Dar prea putini o fac – asa ca au bagat tampenia asta in calendar, cat sa bifeze dragii de ei (si “incurabilele” de ele) ca au iubit si au si zis, sa fie clar. Pe 14 februarie la ora 18 fix. Ca maine e zi de lucru, draga.

  11. In afara de Pasti, Craciun si Revelion…se mai sarbatoreste ceva? ;))
    O tampenie Valentine`s Day, marketing si bani aruncati de pomana.

  12. noi ne ducem sa mancam o inimioara rosie, si un ficatel rosu, si o limbuta rosie, si cateva alte bucatele de carnita de vita, toate rosii, pe gratar, in stil coreean. se pune?

  13. Daca esti in postura de a avea o relatie frumoasa (si normala!), in care partenerul iti aduce cand si cand o floare, te scoate cand si cand la o prajitura, te duce la un restaurant fara a fi o ocazie speciala si, in genere, daca simti atentie din partea partenerului…. probabil ca n-ai nevoie de asa o zi ca sa-ti reaminteasca cum sa iubesti si sa rasfeti.
    Sunt insa ataia mitocani care nu stiu sa faca asta… si atatea nefericite ce asteapta degeaba un semn de rasfat pe care il primesc doar de ziua lor si de 8 Martie, incat eu zic Doamne-ajuta ca cineva a inventat asa o sarbatoare, obligandu-i pe unii-altii sa-i aduca partenerei o atentie oarecare sau s-o scoata undeva in oras o data in plus.

    Noi nu sarbatorim la modul clasic, insa imi place sa profit de “ocazie” ca sa-i fac cate un cadou funny sotului meu. Anul acesta i-am comandat un tricou asa: http://myeva.files.wordpress.com/2012/01/tricou-personalizat.jpg

  14. La noi în familia (usor) extinsă se întâmplă un fenomen as putea zice unic: un membru al familiei e născut în 14 februarie, si altul în 24 februarie. Asa că sărbătorim Sf. si Dragobetele cu maaare fast….an de an! Dar din alte motive 😀

  15. Intre a iesi la cina intr-un restaurant dragut si a sta acasa, ea gatind si el spaland vasele sau invers, prefer totusi varianta penibila.

  16. @Simona:sa-i faci lui Nic “gomboti” in forma de inimioara!Inimioara de balena,desigur!!! 😉

  17. Eu i-am dat papucii ieri ca sa scap. E ok, poimaine ne impacam.

  18. Păi dacă urmăreşti cu mare atenţie cum se penibilizează întreaga planetă şi – mai mult! – te distrezi copios pe seama ei, înseamnă, nici mai mult nici mai puţin că “ţii” Valentine’s. Să chicoteşti cât îi Valentine’s Day-ul de mare, alături de persoana iubită, la vederea turmelor de adolescenţi acneici cu pupile dilatate de frig şi dragoste, este, dragă Simona, sărbătorire în toată regula! Îţi mai trebuie un metru cub de pop-corn şi eşti intrată în sistem! 🙄 😉
    Cel mai antisistem este să-ţi aminteşti de Valentine’s Day pe 15 februarie. Eu aşa obişnuiam dar acum mi-ai dat obiceiurile peste cap… 🙄

  19. O inimioara decupata in cauciucul de iarna…

  20. Simona, trimite-l sa duca gunoiul si sa aspire/bata covoarele. Asa va simti cat de util iti este- ce cadou mai minunat poate fi? :mrgreen:

  21. scap usor maine!! MAINE SUNT DE GARDA!! incep treaba la ora 8 dimineata si termin in 15 feb pe la ora 15, oricum eu nu sarbatoresc Valentine’s Day, sarbatoresc DRAGOBETELE!!!

  22. 1. Daca e de sarbatorit, sarbatorim Dragobetele… si aniversarea “personala” in fiecare luna, cand il rasplatesc pentru favoarea facuta calcandu-i prost camasa preferata. Dar anul asta ii fac un cadou si pe 14, un tricou imprimat cu “”I don’t need Google, my wife knows everything!”.
    2. Daca tot sunt la moda protestele, pe 14 merg in piata si protestez impotriva sarbatorilor americane gretoase si impotriva rozului in general si a inimioarelor de plus in particular (cu un P.S. pe cartonul de protest, in care mentionez ca blogul roz este singura chestie pink care merita si este esential sa egzisteze, bineinteles :D)
    3. @boogie Nu era nevoie sa-i dai papucii. Un amic de-al atasatului meu s-a prins ca e mai simplu sa mimeze o raceala in fiecare 14 Feb si isi scoate domnitza in oras pe 15. Motiv? Florile sunt la jumatate de pret a doua zi :mrgreen:

  23. Valentine’s Day? Era sa intreb ce-o fi aia. Pe urma mi-am amintit ca initial, Biserica Catolica serba pe 14 Februarie 2 preoti martiri, Valentin din Roma si Valentin din Terni. Nu exista nici o dovada istorica certa ca cei Sf. Valentin din Roma ar fi fost, asa cum spune legenda, protectorul tinerilor casatoriti si ca ar fi oficiat casatorii impotriva vointei imparatului Claudius al II-lea. Pana la urma, Biserica Catolica a scos Sf. Valentin din Calendarul oficial al Sfintilor. Sarbatoarea a originat in Anglia sec. al 14-lea, si initiatorul ei a fost poetul Geofrey Chauser, care a scris un poem dedicat aniversarii unui an de la logodna lui Richard al II-lea cu Anna de Boemia. Incepand cu secolul al 19-lea sarbatoarea a devenit din ce in ce mai comerciala, luadn avant odata cu traversarea oceanului si a culminat cu nebunia din zilele noastre.

    Ce ma distreaza cel mai mult este faptul ca romanii sarbatoresc Sf. Valentine si Halloween mai abitir decat americanii sau englezii :mrgreen: dar daca ii intrebi de Dragobete sau de Noaptea Sfantului Andrei, majoritatea se uita la tine ca la masini straine 😀

  24. @Adi_MN: lasa, ca si la noi se serbeaza in draci, noi am tras simbata o anti-V-day party de pomina, asa, de-al naibii, inca nu mi s-au risipit complet aburii alcoolului 🙂 Prietenii mei nu serbeaza rahatul asta, unii ne-am pus garzi ca sa nu fim tentati.
    In general nu inteleg agitatia. Totul e mai scump si kitsch ceva deosebit. Din pedeveu’ meu o idiotenie.

  25. @Nicky – Hai mai, ca totusi, nu reusesc sa atinga nivelul din Romania. Acolo se lasa cu “cadoaie” grele, cu petreceri “all-night si all inclusive 😀 . Si tinand cont ca e o sarbatoare importata parca un pic de mai multa modestie si moderatie ne-ar prinde bine.

    Da, ai dreptate, totul este mai scump si kitsch. Asa ca stai in casa maine, ia exemplu de la amicul Alexandrei si “contacteza” o raceala care sa te scoata din incurcatura 😀

  26. vedem in noiembrie cum s-a sarbatori valentine’s day. Atunci se nasc cei mai multi copii. 😆

  27. Pe mine n-are cine iar eu n-am cui. Sunt salvat. :mrgreen:

  28. Nu o să stau în inimioare şi pufoşenii, dar nici n-o să refuz o cutiuţă de ciocolată :))

  29. @me – erata “contracteaza” nu “contacteza”.

  30. Eu sunt născută-n noiembrie, probabil că ai mei l-au sărbătorit…… 😉

  31. @Adi_MN erata, nu e amicul meu, e doar amicul atasatului. Sarbatoare-nesarbatoare, eu am pretentia la rasfat 😀

  32. Eu am cedat intr-un an insistentelor prietenilor si am iesit la un restaurant unde am mancat niste chestii ciudate, evident in forma de inima, am baut ceva caraghios de rosu si de dulce si am ascultat declaratii de dragoste lesinate. Problema e ca spre finalul “petrecerii” m-am trezit brusc “maritata”. Am primit si certificat de casatorie si tot tacamul. Stiu, don’t ask. De atunci nu mai vreau sa aud de astfel de petreceri, imi creste colesterolul, nu fac bine nici glicemiei.

  33. @Mihai, nu numele persoanei iubite, ci posterul persoanei iubite de persoana iubita.

    E sarbatoare, deci bem, deci e de bine! Cui pasa de unde e importata sau ce reprezinta? Mai facem olea’de zgomot, poa’ ne mai invartin de o saptamana nelucratoare de la guvern… A! sa nu uit: bem, ne imbatam si ne batem nevestele, sa simta si ele spiritul sarbatorii.

  34. eu sarbatoresc orice se lasa cu cado :)) (sa speram) … dimineata mi-a spus la multi ani, fai! si o trosnitura de palma pe picior …. ce romantiiiic, nu-i asa? :))))) a? a? 😆

  35. Toti ma intreaba ce o sa ii iau …
    Cred ca o sa ii iau o suta de lei din portofel 😆

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green

bijuterii argint bijuterii argint