Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Festivalul de la Sibiu, pe stradă

Pe oamenii ăștia i-am văzut ieri, în jumatea de oră în care nu a plouat (exagerez cu jumatea de oră, dar nu foarte tare). Din păcate, din cauza wireless-ului de la hotel, n-am putut încărca filmulețul meu, mai mișto decât ăsta de mai jos (care e de pe undeva din Catalunya).

Revin cu Faustul Teatrului Național Radu Stanca din Sibiu, pe luni săptămâna viitoare, așa, căci azi de-abia m-am trezit (am stat la Clubul Actorului până la 4 dimineața), iar mâine o să fiu pe drumuri, înapoi, spre București, și nu e un subiect pe care să-mi pot permite să-l expediez. A văzut careva dintre voi acest spectacol? :mrgreen:

5 comentarii

 1. Buna, Simona! Sunt aproape sigura ca te-am vazut pe tine, erai cu sotul, pe Bulevardul din centru pe la pranz. Am vrut sa te opresc sa te salut, dar nu eram foarte sigura ca esti tu. 🙂

 2. @Flavia: posibil (daca era dupa ora 14). trebuia sa ma opresti 🙂

 3. oh, da! L-am vazut. Cred ca-ti schimba parerile despre ce se poate face in teatru 😀

 4. Asa ma gandeam si eu, dar am ezitat putin, recunosc 😀
  Te citesc de ceva vreme, dar nu prea comentez pe aici. Oricum, imi placi 🙂
  Cine stie, poate va mai exista si o alta ocazie.
  Distractie faina daca mai stati!

 5. @Flavia: sigur vor mai exista ocazii. săr’na de gândul bun 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green