Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

ULUITOR!! Află ce a spus Ethan Hawke despre propria lui mamă!!!

“Mă bucur că am, în sfârșit, un film pe care mama vrea să-l arate oamenilor”, a spus Ethan Hawke, referindu-se la Before Midnight, cel mai nou film din seria seria Before-urilor”(Before Sunrise, Before Sunset, Before Midnight).

Uluitor, nu-i așa? Da, ar zice orice tabloid, ca să justifice un titlu ca cel de mai sus. Evident că nu e uluitor deloc, aș zice eu, pentru că a continuat în felul următor Ethan: “Serios vorbind, mă bucur că vom reuși să fim la București pe 26 iunie. Mama ne curtează de multă vreme – pentru a ajuta Asociația OvidiuRo să transmită publicului faptul că educația timpurie este foarte importantă, mai ales pentru copiii săraci, pentru ca ei să facă față școlii și să aibă parte de un început mai bun în viață!”

Deci știrea e că, pe 26 iunie, Ethan Hawke participă personal la premiera din România a noului său film, pentru a încuraja, sub genericul Before It’s Too Late, investițiile în educația timpurie a copiilor săraci.

Premiera este organizată de Asociația OvidiuRo, cofondată de Leslie Hawke, mama actorului, împreună cu Maria Gheorghiu. Regizorul filmului, Richard Linklater, va fi și el prezent la evenimentul ce-și propune să strângă fonduri pentru continuarea programului Fiecare Copil în Grădiniță al asociației, un program educațional premiat în repetate rânduri pentru rezultatele sale.strâ

După vizionare (care va fi precedată de o conferință de presă și un Cocktail VIP), cei doi domni veniți de la Hollywood vor răspunde întrebărilor venite din partea publicului. Apoi, va urma o petrecere.

Un bilet la film, sesiune de discuții și petrecere costă 35 de euro (150 de lei) și poate fi achiziționat aici, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și Oficiile Poștei Române sau accesând site-ul asociației.

Biletele ce includ și prezența la Cocktailul VIP costă 300 de euro și pot fi cumpărate dacă scrieți un mesaj la adresa simona@ovid.ro. Mai multe informații găsiți pe www.ovid.ro. Banii vor merge, evident, la copiii necăjiți.

Despre filme: Before Sunrise (1995) nu trebuia să facă parte dintr-o serie, dar fanii au cerut continuarea poveștii de dragoste dintre  Jesse (Ethan) și Celine (Julie). Așa că echipa formată din cei doi actori și regizorul Richard Linklater a revenit, după 9 ani, cu Before Sunset. Și, pentru că fanii au mai cerut încă o porție, după încă 9 ani (adică în vara aceasta), revin și cu Before Midnight.

Despre Before Midnight criticii de film au spus că este „chiar mai bun decât celelalte două” și că “Ethan Hawke și Julie Delpy depășesc așteptări imposibile”. The New York Times a scris ca Before Midnight „este urmarea aproape perfectă a celorlalte două filme”, iar publicația englezească The Week scrie că Before Midnight este “cea mai importantă poveste de dragoste cinematografica din toate timpurile”.

În ce mă privește, am văzut doar Before Sunrise și mi-a plăcut mult. E o poveste de dragoste de o poezie rară, fără să-ți lase lase însă senzația că tocmai ai dat pe gât un litru de sirop de trandafiri și nici pe aia că tocmai ai văzut un film în care nu se întâmplă absolut nimic (deși, practic, nu prea se întâmplă).

Voi ați văzut vreunul dintre filme?

Before-Midnight-Ethan

P.S. Atenție, dacă vă luați bilete pentru întâlnirea cu Ethan, dresscode-ul este NOSTALGIE. 😛

8 comentarii

 1. Ethan Hawke este unul dintre actorii mei preferati 😀

 2. Simona, da’ tu ai văzut Before-urile?

 3. Hai, să caut Sunset-ul! Şi poate vă fac o bucurie!

 4. Aoleooo, ce s-a ascutit la fatza! L-am vazut pe strada acu’ vreo doi ani sau trei si arata mai rotunjel. Da’ filmul cica e bun…

 5. Olivia Newton-Volt

  vazut, placut ambele! mi s-a facut pofta sa le revad…
  astept cu nerabdare Before Midnight despre care am auzit numa’ de bine

 6. Hai bre, zau? Before Midnight? Creadeam ca pune The Purge sau alt clasic de-al lui. 😆

 7. Le-am vazut pe cele doua: al doilea nu mi-a transmis mare lucru deoarece inca eram ancorata cu sufletul de primul. Primul imi pare excelent (de pus la rana cand trebuie). Cand o sa am ocazia o sa-l vad si pe ultimul.

 8. Before Sunrise încă figurează în topul listei de cele mai mai bune filme romantice pe care le-am văzut. Nici Sunset nu e rău și de-abia aștept Midnight (Jesse&Celine forever :P).

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green