Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

O carte galben muștar, numai bună să întingi cu micul în ea

Vreau să fac trimitere și separat la interviul pe care i l-am dat Lorenei Lupu, împreună cu Mihai Radu, pentru site-ul revistei Tabu, pentru că s-a pierdut puțin printre informațiile de la postarea anterioară.

Va să zică:


TABU: Mă bucur că vă îmi oferiţi acest interviu. Apropo, vă place să daţi interviuri?

Simona: Da, le ador.

Mihai: Nu-i plac. Minte.

Simona: Ba da, îmi plac.

TABU: De ce?

Simona: De ce ce? A, de interviuri ziceai? Nu știu, sunt pur și simplu înnebunită după ele. Când văd oameni pe stradă cărora li se ia interviu, mă duc și le smulg microfonul de la gură. Uneori aplic și la joburi, pe la corporații, numai ca să mă întrebe cineva ceva.

Mihai: Minte, ți-am zis. Și nici mie nu-mi plac. Cînd mi se pun întrebări îmi vine să răspund, din instinct, că n-am avut timp să învăț, c-am fost bolnav, că mi-a murit o bunică.

TABU: Aţi scris o carte pe nume Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut. Vi se pare un titlu catchy?

Simona: Păi, nu vezi ce repede ai pus botul și ne iei interviu?

Mihai: E un titlu prostuț, tălîmbuț, un fel de EBA al titlurilor, deși se vrea și frumos și deștept. N-avem ce să-i mai facem.

Simona: E un titlu foarte frumos, că e al nostru, și până acum a luat numai note mari la școală, a fost și manechin și i-am găsit și job la Luxten, cu 7.000 de lei pe lună. Nu știu câți se mai pot lăuda cu așa titluri, pe bune…

TABU: Cartea asta iese la Editura Trei, de 1 decembrie, ziua patriei noastre iubite. E o pură coincidenţă?

Mihai: Da, am vrut să fie o coincidență. Era mișto să defilăm și noi cu cititorii pe sub Arcul de Triumf. Dar n-a vrut Simona, că cică nu e fotogenică pe sub Arcul de Triumf, iar Kiseleff pur și simplu o arată cu 500 de grame mai plinuță, ceea ce e inacceptabil.

Simona: Cu 8 kile mai plinuță. Dar, chiar dacă nu vom defila cu ea pe Kiseleff, măcar are coperta galben-muștar, numai bună să întingi în ea cu micii oferiți de autorități. Iar lansarea o să fie, de fapt, pe 10 decembrie, la ora 19, în The Bankers, pe Șelari nr. 15. Vă așteptăm acolo pe toți, vin și Băsescu cu Ponta.

CONTINUAREA AICI.

În rest, nu uitați de lansare, da?

Invitatie_simona&mihai2

UPDATE: Cartea se poate comanda deja de pe site-ul Editurii Trei, mai exact de aici. Dacă o doriți cu semnăturile autorilor, vă rog dă precizați asta în secțiunea Observații, din formularul care apare după apăsarea butonului “Finalizez comanda”. 😉

19 comentarii

 1. Iti zisei deja ca sunteti haiosi. Cu diferenta ca Mihai stie si Simona bate campii. Da’-i bate cu haz. :mrgreen:

 2. @Adi: știe pe naiba, nu știe nimic. minte. :mrgreen:

 3. Mihai si cand minte stie. Mihai e eroul nostru. Nu-ti dam voie sa ne ponegresti eroii. Ce-ar mai fi barbatii fara renumita lor traditie eroica? :mrgreen:

 4. Abia o astept pe carte!
  Ceva idei despre cand o putem gasi prin librarii?

 5. Ce pacat ca nu pot ajunge la lansare…Simona,semneaza o carte pentru mine si las-o la vanzatoare,vin eu sa o iau.:D,multumesc.
  Poti sa-i rogi pe colegii care se ocupa de publicitate sa ne mai l;ase cu stresul ala de reclama la RMGC….nu mai pot cu ea,castiga Romania la bani de nu se poate,iar noua ne creste nivelul de stres.
  Multumesc din nou!

 6. Am fizioterapie si gimnastica de recuperare de la 17 la 19 si tocmai linga parcul Regina Maria.Nu puteti transmite online sa va vad de pe telefon?Reclama aia pe care ti-am reclamat-o e de pa sit-ul Catavencii

 7. In primul rand felicitari pentru carte! Este o mare realizare si la mai mare!

  Si totusi am o nedumerire….ma duc pe catavencii.ro, sa mai citesc din archiva de dialoguri Simona Tache vs Mihai Radu…si nu reusesc sa citesc foarte bine…
  Nu reusesc sa citesc foarte bine pentru ca pe prima pagina este un banner maaare cu ditamai reclama la proiectul Rosia Montana care tine neaparat sa apara la orice click….Anyone…?

 8. felicitari pentru carte!
  speram sa ajungem, sa fim aoclo , musai cu autografe.

 9. Bărbaţii vin de la băut, femeile sunt picate din Lună. 👿

 10. habar nu am de unde vin barbatii, dar femeile sigur vin de la cumparaturi.

 11. Femeile vin de pe Venus, barbatii vin de la munca, vai de capu’ lor.

 12. Voi veni cu drag! Chit ca plec de la dentist cu o falca cat China 🙂

 13. Chiar imi place mult titlul aceste postari 😀

 14. micul nu e ciunga, sa il “intinzi”. vrei sa zic sa “intingi”:

  ÎNTÍNGE, întíng, vb. III. Tranz. (Pop.) A muia pâine sau mămăligă într-o mâncare. ♦ A muia ușor într-un lichid. [Perf. s. întinsei, part. întins] – Lat. intingere.
  Sursa: DEX ’98 (1998)

  întínge vb., ind. prez. 1 sg. și 3 pl. întíng, 1 pl. întíngem, perf. s. 1 sg. întinséi, 1 pl. întínserăm; conj. prez. 3 sg. și pl. întíngă; ger. întingând; part. întíns
  Sursa: Ortografic (2002)

 15. @Julie…Asa cum ai citit mai sus de postarea ta,nu esti singura care esti stresata de reclama aia 😕 .E atat de enervanta,se deruleaza fara sa-i faci nimic.Bine ,am inteles ,castiga Romania de o sa ne curga bani din carduri,dar mai lasa-ti-ne.Nu mai pot cu reclama aia.Simona…Daca tot veniti de pe VENUS,cind plecati una dintre voi inapoi,NU PUTETI LUA SI RECLAMA AIA?
  V-AM FI FOARTE RECUNOSCATORI.

 16. @wrigley: corect, mulțumesc mult, am modificat

 17. felicitări !

 18. […] Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut e vorba, evident. Iată ce ne-a scris Mihai mie și lui Nic (Ioana e soția lui, evident!) […]

 19. […] ce atâtea interviuri nu pot să vă spun. Ne-am plictisit și noi de atâta părerism de-al nostru, dar dacă ne-a tot […]

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green