Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Cititorii noștri mai puțin inteligenți se exprimă

Primul aștepta altceva de la mine și s-a supărat:

Screen Shot 2014-02-05 at 11.38.31 PM

Al doilea (cu poza lui Isus la profil) s-a supărat pentru că am scris împotriva cenzurii filmului Nymphomaniac II:

Screen Shot 2014-02-05 at 11.39.46 PM

Pe Facebook am mai pus cele două capturi, dar le pun și aici, la păstrare, nu vreau să se piardă așa bijuterii. Numai domnul cu “Ești o proastă. Din Ardeal, cred” l-a mai bătut p-ăsta cu “marginea p…”. Sau invers. 😆

37 comentarii

  1. Da nenea Iisus ăla…îs mai mulți de fapt? De e ”pula noastră„? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

  2. chiar, de ce stai pe margine ? 🙂 )))))))))))))))))))))

  3. Si mai si semeni cu Netty 🙂

  4. Mie mi se par extraordinare aceste reactii. :)) Va dati seama cata pasiune pun oamenii astia in dumnezeirile lor? :)) Parca ii si vad in fata monitoarelor, cu ochii mari si injectati, asteptand parca in sevraj ceva care sa le dea un motiv ca sa isi verse frustrarile.

  5. din afirmatiile de mai sus rezulta ca simona are FB propriu (“fb tau”),adica face concurenta dlui Zuckerberg.
    se poate mai simona, tocmai noua sa nu ne zici ca esti actionara la FB si ca ai miliarde fara nr,fara nr?

    al doilea (” iti reocmand un tratament la psycho”) se referea la nenea Alfred Hitchcock (psycho 1960),care cred ca l-a bantuit pe nenea von Trier.de acolo e! raca si invidie.

  6. La spitalul de veseli ,un nebun umbla cu biblia la subrat, spunand: “Daca exista un I-sus,atunci trebuie sa fie si un I-jos. Eu sunt ala.” Asa si cu Costica Vasile .
    Partea nasoala a lucrurilor este ca nu stiu cum naiba faci de-i atragi. Partea buna a lucrurilor este ca pleaca singuri si repede .

  7. @Anamaria: Nu’s mai multi. Este un semn de respect pentru dansa…sfanta p***. :mrgreen:

  8. Cred ca de aici ni se trage….tara cu cei mai multi analfabeti.In alte tari,cei care sant analfabeti nu scriu pe net,de fapt nu stiu sa scrie(am vazut oameni cu bani care puneau degetul pe CEC-uri),noi stim sa ne etalam prostia si ne vede toata lumea.

  9. Oricum,nea Costel a vrut sa zica ceva,sant sigur.Nu ca ala cu unfrendu care si-a luat jucariile si a plecat.

  10. Internetul = puterea si curajul anonimului.
    Cum sunt si eu 😀

  11. “Cititorii nostri mai putin inteligenti”. Pai daca asta-i “mai putin inteligent”, imbecilii cum se exprima?

  12. Nu-mi vine sa cred ca asemenea specimene cum este Costica sant lasate sa bantuie liber pe internet, :((( normal ar fi ca sa existe o posibilitate de inlaturare a lor, e una cand ai alta parere si o exprimi decent si alta cand vorbesti in felul asta cu o femeie pe profilul ei… Asta este total anormal !

  13. Daca esti asemanata cu Netty , e timpul sa schimbi coafura, sau sa ne dai in bobi din cand in cand.

  14. sandman,care stie cu genealogiile si arborii , io crez ca simona,daca seamana cu netty, nu e netty. io crez ca daca da in bobi tre sa fie rencarnarea lu rafira,de la tata din sat.ca doar ea si bunica-mea stiua sa dea in bobi si reincarnarea lu bunica-mea nu poa sa fie,ca bunica traia cand s-a nascut simona.
    so, simona,draga, iote textul:“Patruzeci şi unul de bobi,/ Patruzeci şi unul de fraţi,/ Bine ştiţi, bine ghiciţi,/ Să alergaţi,/ Să căutaţi,/ Pe unde ştiţi/ Şi să-mi ghiciţi,/ Aşa cum a ştiut plugarul să vă semene/ Şi voi aţi ştiut să încolţiţi,/ Să creşteţi şi să vă-nmulţiţi,/ Aşa să-mi arătaţi/ Voi patruzeci şi unul de bobi descântaţi,/ Iar de nu, să vă risipiţi câte unul şi doi, să nu se aleagă nimic din voi.”

  15. Oricum,in locul lui Florentin As fi procedat la fel-unfriend pe viata.Totusi nu inteleg regretele,era mai bine inainte?Sau a platit abonamentul pana la sfarsitul anului?

  16. cat de tare, da’ cum poti sa stai asa, pe marginea …

  17. @sandman: bobi de linte 😯 muaaahhhaaaaa

  18. ba de porumb de floricele. mi-am facut ucenicia langa bunica. unde esti karioka,de ma lasi singura? nu sari fata, cu ghiocul!
    auzi, bobi de linte? blasfemie.omidenie.

  19. adevarat ca este f mare concentratia de proaste in ardeal.
    aici are un pic dreptate.

  20. cu papuselul din Dallas nu m-am lamurit, dar cum pare diabetic, il sar.

    Dar cu poza lui Iisus alaturate de injuraturi, explicati-mi si mie, sa nu plec proasta de la munca, deci va rog , ce inseamna acel VS ???

  21. Scuzati intrebarea proasta: cum adica p..a noastra?

  22. Tot aici m-am blocat si eu…marginea p…
    si e propria p… sau alta?
    cum PLM se poate face asta? vreau si eu!
    Sa-i cerem o schita d.lui Costica

  23. ai grija si tu sa nu cazi, Doamne iarta-ma , de pe marginea aia

  24. @ed:
    Ma bucur ca ai sesizat esentialul, asa cred si eu … si stii unde-a ascuns analfabetul mesajul? Exact unde i s-a poticnit vocabuladexul: la … bla … bla …
    Mare smecher Costica asta, a crezut ca ne duce 💡 :mrgreen:

  25. Una din Bucuresti

    De cite ori ma vor intreba prietenii la telefon ce fac, voi raspunde cu: “pai stau si io pe marginea pi…i”, ca am impresia ca e mai finuț decit sa stam pe toata pi…a. Nea’ Costel probabil ca sta pe-o bucă.

  26. @Anamaria..dupa poza lu’dnul Costica, dansu’reprezinta numa’o treime din a’mai sfanta, in concluzie is mai multi. (Si mi-e ca toti umbla liberi, ca dansul.)

  27. Pai lula noastra, ca e pluralul majestatii 😛 (majestatea, indeobste, se exprima un pic mai elocvent, da’ ma rog).

    Apropo, il mai tineti minte pe ghertzoiu’ meu? Nu stiu cum sufletu’- credeam ca il blocasem, dar ma trezesc cu mesaj de la el. Cica: “Am avut DREPTATE pana la urma si ti- ai dat seama cu pork ul tau”. Out of the blue si fara absolut niciun context. Mare e gradina…

  28. Tot domnul cu Ardealul conduce detasat, atata logica mai rar.

  29. Stai pe marginea… Adica ce este femeia, in mintea lu’ domnu, daca nu ceva inutil in jurul unei gauri?

  30. Stai pe marginea p….?Inseamna ca el sta in varful pu…?O face si flotari,asa,fara maini?Anyway,data viitoare,la frichi-frichi conjugal,cand obosesc,cer pauza si ies pe margine sa ma odihnesc.Cu ocazia asta vad si eu cum este!
    💡

  31. Costescu Petru
    7-Feb-2014 11:23
    Astazi ma intrebat fiul meu ;Tati cind pleci la ingeri te asteapta cineva , crezi ca este o lume mai buna ,fara suferinta si dureri ?. Raspunsul meu a fost : Intotdeauna trebuie sa avem increere in oameni , prin ajutorul lor vom avea sorti de izbinda ,pentru ca daca ne pierdem speranta nu vom reusi , .Sper ca ne veti putea ajuta donind in contul lui BRD in Lei . RO50BRDE260SV34201772600 , VA MULTUMIM

    Costescu Petru
    1-Feb-2014 11:51
    Buna ziua eu ma numesc Petru am 14 ani bolnav de leucemie , am nevoie de 15000 de euro pentru a ma opera in Austria bani pe care eu si parinti mei nu ii avem , de aceea apelez la Dumneavoastra oameni cu inima care doriti sa imi oferiti sansa sa traiesc puteti dona in contul meu BRD in LEI in contul —RO50BRDE260SV34201772600 , pe numele Costescu Petru Ilie , Va multumesc pentru ca imi oferiti sansa sa traiesc , sa ma bucr de viata

  32. Domnule Costescu, nu va puteti incadra in formularul E 112?
    exista posibilitatea gratuitatii , mai ales ca Austria nu figureaza sa aiba de recuperat datorii de la noi, cum e Germania, in domeniul medical.
    scrieti-mi,va rog, pe mail.adica e o procedura care v-ar ajuta mai mult si mai ieftin,adica gratis.
    apoi exista fundatia mereu Aproape .incercati sa luati elgatura cu ei. sunt foarte de treaba.
    banuiesc ca aici ati luat legatura deja cu cei de la Clinica de Transplant Medular de la Fundeni. Sunt niste profesionisti si au aparatura de ultima generatie. Doamna dr Anca Colita e un supererou la locul faptei.
    se poate rezolva cu rapiditate, mai ales ca suma nu e mare.pentur dvs costurile ar fi foarte mici.
    cred ca v-am mai vazut cazul si acum 2 luni. si atunci v-am indrumat astfel. cei de la ministerul sanatatii nu v-au raspuns? doua luni inseamna mult pt un copil cu leucemie.

  33. imi imaginez cati pumni isi iau bietele tastaturi cand se scriu astfel de comentarii…sunt sigura ca nu ii bagi in seama si nu te afecteaza cu nimic! te pup…mult succes in continuare…

  34. in ultimul timp abunda posturile despre sex, ula, izma, utaiuri si alte asemenea pe blogul nostru drag.
    oare de ce ?

  35. Încercând să mă dezbrac de ipocrizie (haina noastră, a tuturor, vrând-nevrând, în diferite doze), recunosc, totuși, că nu mă așteptam să găsesc manifestări a la ”piticigratis” pe blogul tău.
    Dar: pentru că am cunoscut femei exasperant de valoroase care se decorticau de caracter în fața mea și care îmi mai trăgeau câte o informalitate giumbușlucară gen ”du-te-n pwla mea” ( acest ”get out of here” al româncelor defulate), nu judec, ci iau Întregul, cu armoniile și ”disfuncțiile” sale.

  36. Cu mintea cofeinizată, gata de atac concertat asupra sarcinilor de serviciu, “eratizez” commentul meu anterior astfel:

    1. Nu am exemplificat “piticigratis”-ul ca pe un reper decadent; m-am referit doar la limbajul strict adresat unui public de nişă (“nişă” e cam restrictiv spus în cazul lui…);
    2. Nu orice femeie cu …wla pe buze e o valoare…
    3. Tu însăţi ai o prestaţie publică remarcabilă, decentă şi relativ nonconformistă, deşi presărată cu anumite excese de esenţă un pic cam tare pentru sufletele aşa-zis sensibile.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green

bijuterii argint bijuterii argint