Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Ultima soluție pentru iubitorii de reduceri: înc-o revoluție

Am trecut azi, prin centrul orașului, și erau adunate acolo câteva zeci de mii de prețuri reduse, care voiau să-i dea jos pe Tovarășul și Tovarășa Preț Întreg, pentru vreo trei zile. Pancarte, scandări, mulțime furioasă. Tovarășul și tovarășa Preț Întreg au încercat să liniștească mulțimea, prin diverse spiciuri și apeluri la calm, dar nu a fost chip. În cele din urmă, au fost nevoiți să se urce pe acoperișul unei clădiri și să-și ia zborul de acolo cu elicopterul. Prețurile reduse au năvălit în prima companie care le-a ieșit în cale și au anunțat conducerea, care tocmai era adunată într-o ședință, că, de mâine dimineață până joi seară, vor ține compania sub stăpânirea lor. Numele prizonierei: eMAG. 😛

*

Acum, serios vorbind, începând de mâine dimineață, zeci de mii de prețuri de la eMAG vor fi reduse consistent. Exemplu:

Tableta Asus FonePad cu procesor Intel Dual-Core, 7″ (1GB DDR2, 8GB, Wi-Fi, 3G, Bluetooth 3.0, GPS, Black) va fi redusă cu 33%, ajungând la prețul de 399.99 lei, iar prețul televizorului LED LG, 106 cm, Full HD va fi redus cu 300 RON, ajungând la 1.399.99 lei.

Revoluția va începe cu o oră mai devreme în aplicația de mobil eMAG, pe care v-o puteți descărca din Google Play sau din App Store, dacă vreți să fiți primii care află noua ofertă, vreți să faceți comenzi de pe bancheta taxiului, să citiți review-uri ale produselor și să aveți acces la diverse alte facilități. Iată, mai jos, tot ce poți să faci cu aplicația:

 

Screen Shot 2015-01-25 at 21.47.15

Sfatul meu e ca, dacă deja o aveți instalată și vreți să beneficiați de revoluția asta, să faceți update. Ora la care va începe mâine campania o puteți afla consultând pagina lor de Facebook.

*

Ultimele știri care mi-au parvenit, în timp ce scriam cele de mai sus, spun că Tovarășul și Tovarășa Preț Întreg au fost prinși în timp ce încercau să fugă din țară, judecați de un tribunal ad-hoc și condamnați la împușcarea în picior. 😛 În timpul procesului, tovarășa Preț Întreg a repetat obsesiv cuvintele “O să vă judece colegii mei, Prețurile Mondiale”, iar tovarășul se pare că le-a șoptit celor din plutonul de execuție: “Eu sunt de treabă, să știți, ea mă forțează să fiu rău. Împușcați-o doar pe ea”. 😛

Spor la cumpărături pe eMAG sau oriunde în lumea asta. Să-mi ziceți ce v-ați luat frumos. 🙂

 

Screen Shot 2015-01-26 at 18.56.01

18 comentarii

 1. Cecece? reduceri?? Ma bag!!!

 2. Aflu cu mare interes ca sotul meu are deja aplicatia asta instalata. Eu nici nu stiam ca exista.
  Facem update si asteptam sa vedem ce biznis facem maine. Mercic De pont, Sim:D

  • câte cumpărături o fi făcut soțul tău și tu nu știi! ia caută în grămada de divaisuri, ia vezi, nu sunt noutăți? :mrgreen:

  • La fel, aflu și eu c-al meu are deja aplicația. Și știa deja și de campania asta nouă de reduceri. Mă gândesc că îi transmit ăștia de la Emag prin telepatie, că prea le știe mereu pe toate înainte de vreme. 😆

 3. Frateeee, emag are si supermarket????? Foarte tare, frate!!!! In fine ofera cineva si serviciile astea de livrare a haleului la domiciliu. Am sa studiez treaba asta!!!

 4. Acum il iau…pe ala cu diagonala de un kilometru…

 5. Ia sa vad eu ce aspirator nou imi iau….

 6. Reducei ca la eMag nu cred ca am mai vazut la un alt retailer.

 7. Maica iau si io dar doar daca produsele e proaspete. Pot sa instalez aplicatia pe televizorul meu Diamant?

 8. Simona te stimez dar acum esti penibila

 9. Si Tonița tot nu l-ați băgat la reducere 🙁

  Serios, chiar l-aș fi luat. Nițel îmi mai lipsea.

  http://www.emag.ro/micuta-tataroaica-baticul-galben-nicolae-tonitza-ap-15394-cu-cg/pd/DZQBMMBBM/

 10. Sa nu zici ca te ocupi si cu afilierea, ca fac atac de inima. 😉

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green