Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Brânză cu roșii și pâine caldă, care miroase din cosmos

Screen Shot 2015-12-04 at 17.42.20

Am vorbit cu colegul Mihai Radu despre mâncăruri și, când l-am întrebat care e cea mai bună chestie pe care a mâncat-o în viața lui, mi-a răspuns așa:

Screen Shot 2015-12-04 at 17.28.06

Jur că aș da orice acum să mănânc brânză cu roșii dulci și pâine caldă, abia scoasă din cuptor. Ah, și să fiu copil, și să am bunicii în putere. Ai mei, spre deosebire de ai lui Mihai, mai trăiesc, dar sunt tare neputincioși și amărâți. 🙁

Puteți citi toată discuția aici. Vedeți că o să vi se ceară anul nașterii, sper să nu vă provoace asta un disconfort atât de uriaș încât să mă înjurați. 🙂

Foto Shutterstock

66 comentarii

  1. În una din desele mele rătăciri prin lume EXACT la asta tânjeam. Brânză bună, proaspătă și cu gust (nu plasticul cu care îți mai iei țeapă uneori în comerț) și roșii.
    Când ne-am întors am mâncat cel puțin o lună doar asta.
    Brânza de casă, pâinea proaspătă (aia de casă e deja sfântul graal) și roșiile proaspăt culese din grădină sunt cea mai bună mâncare!

    • am facut si eu o faza de-asta acu fro 2 ani, am mancat la rosii si castraveti din gradina in nestire, nu ma puteam opri… nehaliti suntem astia de stam prin strainataturi 😛

    • si eu visez tot la branza de casa! Si la mancarurile simple facute de mamaia, cu 4-5 ingrediente in farfurie ne facea fericiti si nu erau atatea mofturi (de, eram nemancati de 4-5 ore si alea alergate pe campuri).

      Ehe, ce folos ca am o abundenta de produse la coltul blocului (supermarketul asta….) daca nu mai stiu sa mananc simplu! . Da, imi fac piinea, dar branza inca nu m-am gandit sa fac 🙂

  2. Ah, amintiri…vara tarzie din copilarie, paine proaspata din colt de la “turcu”, branza telemea sarata, rosii, ceapa si slanina de la rudele din Banat, carate kilometri intregi cu trenul…adevarat mic-dejun dupa o noapte nedormita pe tren 😛

    • Ma doctoritzo
      Ma, tu Inca esti un copchil
      De unde la tine amintiri din copilarie???
      Io, matrixu, Andu , ok , avem vreo 40 – 50 de ani de la copilarie, avem o istorie aproape multiseculara in spate,
      iar tu te lauzi cu ce ai mancat asta vara…
      Ia sa ne zici nene , unchiule, sau chiar tata socrule cred ca merge…

    • Ei, acuma..ma laud si eu cu ce pot 😛

  3. Casu’ proaspat cu piperchii si pita noaua. Tuta veara s’zmanci aiestea, candu hi niclu si vai cu nialele si caii la pascut, iar tora s’atignesti dupa iale. Cari poate sa dzica ca iaste mai imshatu decat aiestea? 🙂

  4. Găsiți la Lidl trei bastonașe de brânză de capră – iute, cu mărar și clasică. Nici nu zici că e de capră. O nebunie. Și, da, e românească.

    • Confirm, sunt delicioase 🙂

    • @Ame:
      De unde stii ca-s delicioase? Ti-a dat zgarcitul asta de Johnny sa gusti? E enervant de (s)empatic baiatul asta, aflu acum ca, selectiv, e si darnic. Mi-e la H12 mi-a baut berea, plus ca n-a share-uit florile tuturor baietilor, sa ne remarcam ” in grup”, ca sa zic asa. Ca si multe fete au fost, decat Eva. N-o s-o numar pe doamna chineza ca-mi sare AnduYY la gat.
      Vad ca mai toti bateti a propos-ul cu tara, tarani, mancare … sa fie ca sa priceapa Simona si Radu la CTR ar fi loc de-o-mbucatura, pe langa vin?
      Macar cat gaura covrigului?

    • Mi-a dat altcineva sa gust, dar nu asta conteaza acum 😛

  5. vara , in celebra vacanta de la tara mai fugeam seara la niste vecini care gateau la o plita cu foc . se manca la o masuta joasa cu scaunele (unele improvizate) chiar langa plita , afara cu pisici si catei pe langa . chestia era ca se manca la gramada , cred ca eram vreo 7-8 . nu am uitat niciodata imaginea aia si chiar nu imi aduc aminte ce mancam (mamaliga cu ..ceva). imi amintesc doar pe mama suparata , care ma astepta cu mancarea pe argaz

  6. Jumari cu oua in tigaie la maicuta, intingeam cu mamaliga in untura…ualeu…bulz cald cu branza in mijloc, branza dulce (habar n-aveam ca e ceea ce azi s-ar numi mozzarella)… de magiunul de prune, dulceata de visine, compoatele de gutui, poame, plus ciresele din pom direct nici nu mai zic….i-aoleu… 😛

    • costicămusulmanu

      da, frate!!! turte pe plită, cu magiun, în postul Crăciunului!!! săraca mamaie, trebuia să împace plozii, supărați că tre’ să țină post…și la ea, postul era d’ăla sever, uleiul doar îl trecea pe lîngă oale…sau cartofii copți în rolă și varză murată…văleuuuu

    • Ma
      Mozzarella nu e branza dulce nici daca i pui zahar.
      E telemeaua noastra de vaca,
      Nesarata si mai untoasa.

    • @dg: asa e, e telemeaua nesarata, da’ asa-i ziceam eu atunci, ce-aveti cu mine… 😀

    • Dg, imi pare rau ca trebuie sa te contrazic la varsta ta venerabila, dar telemeaua e un model de branza, mozzarela e alt model, au moduri de preparare si gusturi diferite. Mozzarela o poti asemui cu un cascaval nematurat. La noi este cunoscut sub numele de “buric”.
      Asta, apropo de amintiri din copilarie – prima data cand am mancat “buric” mi s-a facut rau (consumasem peste 500 grame pe nerasuflate asa e de gustos)
      Daca iti face placere pot detalia. 🙂

    • ai dreprate
      ma exprtimai gresit
      aduce cu telemeaua
      dar nu e.
      oricum, e departe de branza dulce, asta voiam sa zic.

    • costicămusulmanu

      @gicone: lasă că detaliez eu…anul de grație…ăăă al patrulea de facultate…dacă am patruzeci acum, you do the math…foamete ca-n ’47… și primul care vine de acasă (cu mîncarea adicătelea) un coleg de la munte…caș d’ăla cu cheag mult; și era nene unu’ dintre noi c-o foame pantagruelică (avea 1,80 și bătea suta la cîntar) care cînd vede cașul…să te ții;
      -nu mai mînca, mă dementule, că mori! urla munteanu’ la el;
      ți-ai găsit, s-a oprit după vreun kilogram…fără pîine;
      -acu’ să vezi tu cînd te-i mai kk! îi zice ăsta
      după fix o oră se aud urletele fomistului…”nu mai poooot” și tot așa a dus-o alte fix trei zile; geaba compoate de prune, laxative, etc…ajunsese parolă pe etajul căminului: “s-a…așa…gheorghe (nu se numește așa bineînțeles)?”
      în ziua a treia, ca în basme…l-am văzut pe ET! așa avea ochii gheoghe-al nost’ și un rînjet…
      l-am văzut după vreo 5 ani de la terminarea facultății: tot nu mînca brînzeturi cu cheag…

  7. Eu am invatat ca , daca imi doresc, pot reusi sa fac singurica ce vad la altii.
    Orice vreau ,pregatesc iar daca vin musafiri caut sa nu uite masa in familie. Asa ca , painea aia cat roata carului , bucate de neuitat , dulciuri fel si fel , inghetate sau siropuri.

    Era odata intr-o revista un chestionar , referitor la cat de mult semeni cu mama. Raspund la intrebari , incep sa calculez si caut sa vad unde ma incadrez.
    -Nu semeni deloc cu mama ta – nu ma incafram aici ;
    -Semanati ,dar mai aveti ceva divergente-nici aici ;
    -Nu semeni , te-ai transformat in mama ta !! Aici ?? Oh, ce a ras sotul meu de ” descoperirea” mea!

    Nu imi amintesc cea mai buna mancare , le stiu doar pe cele rele.
    Dar, daca reusesc sa recuperez o IDEE care sta la un centru 💡 de idei abandonate, va invit la mine. Stam pe terasa , ascultam trenurile sau fazanii ce zboara nepermis de aproape de casa , bem cafeaua si povestim.

    • Nici chinezii nu facura Inca trenuri care zboara.
      Mai ales in ro unde e super daca prind o suta la ora.
      Adica se cam tarasc

    • ba sunt trenuri care zboara
      alea pe suspensie magnetica
      asa ca hai sa vedem fazanii la krista

    • Asa, Andu YY , ia-mi apararea 😀 . !
      Dincolo de exprimarea gresita uneori , pot sa va spun ca ma bucur ca suntem impreuna pe blogul roz ? Pot, sigur ca pot !
      Si , vorbind de mancare, azi am facut niste jumari dintr-o carne impanata si a mers de minune cu mamaliguta si muraturi. Asa, de post ( ar fi zis fostii mei colegi, niste șugubeți 😆 ).

    • @Krista:
      Vad ca te amesteci cu alde eshtia .. gen DG si ANDU YY … sunt uituci, crede-ma! Invita-ma pe mine, am o memorieeee! Vii miercuri, da? ?

    • Oh, Matrixbrain ! Nu uiti … 😳 Da, miercuri dupa repetitie ! 😀 Ce ai vrea sa mananci ? O rața/gasca , sau curcan sau poate, o supa de gaina de tara , ciorba de burta , sarmale in foi de vita sau de varza ? Aoleu, trollam ? Neah … 😎

    • @Krista:
      Vin, ma risc!
      Vin de la CTR, ca e gratis, de la gazde! Sa simta, frate, lansarea nu e cum cred(e) unii!?
      Si sa precizez ce-as dori, daca-i pe pofte, vad ca nu (te) dezminti, tu chiar vorbesti serios?
      Am mancat odata, o data doar, rata pe varza. Si stii unde? Fix la intrarea pe Stirbei (primul colt, pe stanga, din Berzei). Mananci pana gemi (de placere), pe bune!
      Oricand as reedita experimentul!
      La mine inca tine elocinta!

  8. Mie, daca am branza, rosii si paine nu-mi mai trebuie nimic altceva, pot manca asta zile la rand, daca nu gasesc in locul in care ma aflu alternative pe gustul meu.

    Dar ca sa fiu ontopic,
    nimic nu se compara cu carnea de porc si carnatii–afumate in podul casei, pe indelete, prin scoaterea unei caramizi de la horn- si puse apoi la pastrare in untura.
    Eeeeeiiii, astea , incalzite pe plita, cu mamaliga de aia adevarata, cu muraturi aduse din beci….aveau un gust demential, pe care nu l- am mai regasit niciodata , de…haaaat…de cand mamaia a plecat in cer, si-i mult de atunci, ca io-s beligana rau, vecinu poate sa confirme.

    • Tu nu mananci
      Pe tine te mananca
      Undeva
      Daca te mai iei mult de mine.

    • Da daca ma gandesc mai bine
      Ma, tu nu esti nevasta-mea?
      Ca si ea are aceleasi gusturi.
      Desi io nu sunt Inca insurat, da asa vine vorba…

    • @Liubi:
      Inchesei doar un un ochi si numai ce te vazui ragateanca, asa mi se lipira buzele de pofta cand ai pomenit de gaura din horn. N-ai zis cos? Clar, nu trebuia sa inchid ochiul.
      Esti de peste Milcov, dar gusturile si mancarile par din regat. Streingi!?

  9. Da, da, da. Brânză (de oaie, preferata mea) cu roșii direct din grădină, șterse, așa, puțin, de sucna (așa se spune în Banatul meu sârbesc la fustă) Bunii, că, deh, cine se mai încurca să le spele, și mâncate fără tacâmuri, musai în ordinea asta: întâi o mușcătură de brânza, apoi una de roșie, să rămână dâre albe pe bucata roșie… Și acum, verile târzii (că abia atunci se coceau roșiile la Buna în grădină) mai au, pentru mine, gustul ăsta. Pe care încerc, mereu, să-l readuc în prezent, dar inutil. Nu știu daca de vină sunt roșiile și brânza, care, zice-se, nu mai gustul de altădată, dar știu sigur că Buna nu mai e și, fără ea, nimic nu mai e la fel. Nici măcar brânza cu roșii.

  10. plagiat ordinar

    Un soldat se întorcea din permisie. În vagon, alături, o tânără domnişoară.
    Soldatul îşi deschide traista, scoate pita şi o taie în dumicaţi mici, scoate slănina, taie bucăţele mici şi le pune pe dumicaţii de pâine, în sfârşit, adaugă brânză şi ceapă, într-un cuvânt face soldăţei ca la copiii mici, şi începe să mănânce.
    Tânăra domnişoară începe să saliveze de poftă şi când nu se mai poate abţine, îi spune soldatului:
    – Nu vă supăraţi, domnule soldat, mi-e aşa o poftă, nu-mi faceţi şi mie un soldăţel?
    – Ba cum să nu, aşteptaţi numai să termin de mâncat!

  11. hmmmmm, am incercat combinatia asta dar cu paine cat de cat de vatra de la o brutarie din oras. Nu prea iese… O sa incerc o data sa fac si paine de casa, desi n-am facut niciodata 😀

  12. Hm, eu imi amintesc cu drag de laptele cu mamaliga, de la bunica 🙂 . Ne adunam verisorii, unchii, matusile, tot neamul si ne petreceam verile la tara. Ce frumos era! Imi e dor de vremurile alea 🙂 🙂

  13. Chiar pe Mihai ti-ai gasit sa-l intrebi de mancarea cea mai buna?
    Dupa raspuns fac pariu ca nu a facut armata!
    Auzi branza cu rosii – da’ce sunt la regim ori cu ceva betesug la stomac?
    Din punctul meu de vedere cea mai buna mancare de care imi amintesc este fasolea la cazan cu afumatura si mai exact cea din armata facuta intr-un cazan de 1 metru cub (volum) – aia din facultate era ceva mai slaba ca si gust. Intra in oala aia o juma de porc si peste 300 kg de fasole, bai da’ ce mancare iesea…..
    Ca o paranteza: daca eram cuminti si nu faceam prostii ne lasau popotierii sa curatam noi oala dupa ziua de fasole – ne puneam cu paftalele de la centura pe margine si cu capul in jos in oala si in loc de linguri foloseam portia cazona de paine, coapta pe vatra dupa cum urmeaza: se arunca miezul si se folosea coaja (groasa si crocanta) ca o cupa cu care razuiai fasolea de pe fundul oalei – in cazul asta polonicul era o jucarie de copil si nu avea nimeni timp sa se joace cu el. La urma, daca mai puteai, mancai si coaja de paine, care capata gustul fasolei.
    Eram fericiti si noi si popotarii – nu mai aveam ce spala la oala aia de 1000 litri
    NU degeaba astia de la ProTV au facut-o mancare nationala.
    O tempora…

  14. mamaliga!!!! mamaliga taiata cu ata si fripta pe plita cu o cana de lapte batut la care nu s-a luat smantana si – dpoar la bunica era bun si, tot la bunica, doar iarna pe la 10 -11 noaptea cand tot satul dorema de zor ma apuca un dor nebun de un ou ochi facut direct pe plita; si bunica punea sare multa pe plita incinsa si acolo spargea oul care devenea rascopt , un deliciu. Prima data mi-a facut cand, intr-o seara ma simteam cam rau. Nu ma intrbeati cum un ou rascopt mi-a facut bine dar asa a fost. Cred ca mi-a crescut serotonina instant.
    Imi amintesc cum de vreo doua ori m-am prefacut putin bolnavioara doar ca bunica sa se mobilizez si sa ma intrebe ce doresc sa ma simt mai bine ( saraca’, ar fi stat si inc ap) iar eu plangaioasa mica si prefacuta: un ou ochi pe plita mamaie, simt eu ca m-as simti mai bine 😳

    • Pe mine ma dregeau cand eram racita cu tzuica fiarta cu piper, pfuuu, ma-ncalzea instant, a doua zi eram fresh de portocale. 😎

    • @Rico:
      PDL? Sau echipa mecanica olandeza??

    • @Eva:
      Mai e o varianta:
      ou copt in spuza.
      Cartofii copti in cuptor ii mancam calzi, abia-i timeam in mana sa le iau coaja (care nu se lua). Muiam in zahar si gandul zbura la cofetarie.
      Si sa-mi zica mie cine n-a furat coca din lighean cand punea mama cozonacii la crescut!
      Am una beton cu cozonacii la crescut, dar n-o spun, ca e de rusine.

  15. in topul mancarurilor preferate din vacantele de vara: 1. branza cu rosii si paine 😀 , 2. mamaliga cu branza si smantana facute de bunica, 3. lapte batut cu mamaliga, 4. pepene rosu cu paine…….si ar mai fi gogosile, si toate ciorbele si tocanitele.. ah, ce dor imi e! Mi-am facut de curand mamaliga sa mananc cu iaurt…nici nu se compara cu laptele batut facut la tara.

  16. Mamaliga rece cu cartofi prajiti in jumari de la untura si un ou ochi deasupra si branza langa tot festinul.
    Sa aveti pofta!

  17. saracele mame, mamici si mamitzici
    daca ar citi ele cum nici nu pomeniti de ele de parca ati fi crescut numai cu aer si mamaliga de la bunica, nu v-ar mai primi in vizita pe la ele…

  18. eram acu vreo 15 ani , impreuna cu trei gagici misto, invitati de un patron neamtz la un restaurant.
    localul super misto, vechi de vreo 400 de ani, rustic si cochet, undeva intre heilbronn si karlsuhe.
    trancanim noi ce trancanim, vine primul fel, aperitivul.
    in mijlocul platoului, pe o farfurie maricica, printre alte chestii oarecum identificabile, statea un cub din ceva alb, mat, de vreo 5 cm latura, pe post de delicatesa suprema, traditionalul suprem, etc.
    cam ca o matrice compactata.
    noi, romanii, ne-am uitat lung unii la altii, intrebandu-ne din priviri cam ce putea sa fie chestia aia.
    n-am avut curajul sa ne apropiem de ea, ca nu stiam cum sa facem.
    vazandu-ne asa de … fraieri, sa o zicem direct, neamtu ia o felie de paine, ia cu cutitul nitica chestie d-aia, pune putina sare si … ba, sa cadem pe spate… o mananca.
    ce siplu era… facem si noi la fel, la care lucica, cea mai directa din gruup, nu mai rabda si o tranteste pa romaneste, ca tot nu pricepea nici o iota neamtu
    ma sa fiu a naibii, io cu d-asta m-am facut mare…
    era untura, desigur.

    • Ia zi drept, Lucica batea chintalu’ ?
      Nu de alta, dar sa-mi fac si eu o idee ce inseamna gagici misto :mrgreen:
      Pe de alta parte, cercetatorii engleji au ajuns la concluzia ca aia nu e grasime rea, ci din aia buna pentru sanatate.
      Da’ carnati murati, facuti la ei ai mancat?

    • nu mosule, toate aratau beton.
      erau sportive de lot national de atletism.
      si nu, carnati murati inca nu am gustat.
      poate o fi in germanica, aici in austria nu am auzit.
      dar io la tara, cand am fost si io mai mic , chiar si pana mai incoace, imi aduc aminte de carnati pastrati in untura.
      si oo transportate in malai sau faina.

  19. la sfarsitu lu 70, inceputu lu 80,
    nu mai stiu exact, chestie de alzheimer dala.
    dadu-se ceausescu ordin sa se faca totu cu produse locale.
    inclusiv dulciurile.
    tin minte cum ma benoclam ca prostu in vitrina la scala, la cofetarie, la prafituri cu mazare, cu fasole pastai, cu morcovi si cartofi…
    da de gustat nu am apucat, ca n-aveam io bani pa vremea aia, cam ca acum de fapt.
    vecina. vezi tu
    asta inseamna sa fi beligan adevarat.

    • Am participat la o seara traditionala austriaca, mi-a placut super, tot asa cu de toate, platouri cu untura pe paine neagra (cred ca era de cartofi sau asa ceva) niste bilute mici semanau cu icrele (da’erau altceva), mancare traditionala austriaca de varza murata si de cartofi (niste feluri pe care nu le-am intalnit pana atunci si nici de atunci incoacisa) si culmea, nu cu foarta multa carne (asa putintel) si totul stropit cu schnaps local, deh.
      In schimb dupa masa asta a trebuit sa facem miscare si ne-am prins toti (eram un grup de romani) in dansuri de-ale lor traditionale – vreau sa zic ca s-au “platit” niste polite intre romanasi cu ocazia asta.
      Si tu ce vreau sa zic: dansurile alea cu palme si suturi in cur.
      Superbbbb.

    • ma nepoate
      am io o asa impresie
      ca tu vrei sa te intovarasesti cu mine…
      sa sti ca nu ai nimic de castigat
      ca io sunt un biet batran sarac
      ai da neamu meu
      imi duc zilele doar cu paine veche si apa chioara

    • si bei un vin , si ala vechi
      si niste icre, si alea negre
      asa ca vai , vai si iar vai

  20. ma nehalitzilor
    ma mamaligarilor
    isi mai aduce aminte cineva de puricei???
    mamaliga veche, facuta dumicati mici si prajita in untura topita…
    daca nu va mai aduceti aminte, sunteti uituci.
    daca nu ati mancat asa ceva,.
    sunteti mici copilasi hraniti artificial cu porcarii modificat genetic si colorate chimic cu aditivi identici natural

    • Pana si eu, cat de tinerica sunt, imi aduc aminte de puriceii astia, dar bunica-mea le zicea soldatei :)) de mult n-am mai mancat…

    • da, io, io! io mancam puricei
      si pasatt! stie cineva de pasat? ( nu masina , nu am diacrtice) era porumb macinat mare , nu ca pentru mamaliga, la o masinarie speciala- …si fiert in lapte

    • doctorizto
      asta ar fi fost tare de tot
      la cat de tinerica (si dragutza) esti
      sa incepi sa nu mai ai tzinere de minte…

  21. Din ciclul “Datini si apucaturi fine” si a propos de comentariu anterior al DG-ului, cand isi turtea el nasul de geamul cofetariei Scala, tin eu minte aiurea sau in cartea de bucate scrisa de Sanda Marin era o reteta de tort de fasole?
    Poate-i dam o idee Simonei si lui Radu pentru MTR.
    Ar fi o lansare absolut rasunatoare.

  22. Lapte proaspat muls direct in cana. Asa, cu spuma.

    Lapte fiert in ceaunul de dupa mamaliga. Adica mamaia rasturna mamaliga pe un fund de lemn mare, si pana mancam noi felul principal ( borsul/ oua /branza/fasolica etc. ce avea, ca nu bibilea multe sau chestii sofisticate) in ceaunul incins pe plita punea lapte; numai bine se incalzea laptele si se inmuia crusta de la mamaliga pt care ne certam.

    Sambata era dezmatz: cocea un coptor cu jumate piine (sa ajunga cateva zile) jumatate placinte. Si nepotii vecinei veneau sa ia placinta cu urda si marar, sau placinta cu branza dulce, sau placinte cu mere/gem – ce avea.

    Taia o gaina pe saptamana. Si eram 3 adulti si 4 nepoti, asa ca facea oala de bors si o ciulama cu smantana. Restul saptamanii erau cu lactate si oua si legume din gradina.
    Iarna taiau porcul. Era impartit pana la postul Pastelui ( ba jumarile ajungeau si dupa), si hranea si familiile copiilor si nepotii. aproape 100kg de carne pt 7 adulti si 4 nepoti, timp de 5-6 luni. Se muncea 2 zile continuu, nu numai la taiat/afumat/intors/transat, ci si : tataia taia muschiuletul si slanina si o pregatea la baitz, matusa spala matzele, mamaia taia carne pt garnita si pt jumari si pt carnati, copiii puneau pe foc pt jumari si tocat pt carnati etc.

    Mesele de iarna erau tot simple: turte fripte pe plita, sau cartofi taiati felii subtiri cu sare din aia mare, si fripti pe plita; o tigaie de cartofi prajiti (dar prajirea era partiala, mai mult aburiti ca punea un castron drept capac, ca nu avea nici timp si nici cu ce praji 3-5 ture in baie de ulei) cu branza de la putina si gogonele + harbuz murat; tot cu mamaliga. Chiroste cu piure de cartofi/gemuri ( coltunasi 🙂 )

  23. Eu odata am supt lapte direct de la vaca
    Sper ca era vaca, ca era cam mare tzatza aia.

    • @dg:
      Tu le cam incurci, sigur din tzatza ai supt?
      Sibe)
      Daca era de capra, era si mai mare. Capritele sunt mai dotate.?

    • nu stiu bade,
      ca eu de mic eram consumator fruntas…
      mai incurcam tzatzele…
      sau o fi fost vreo codana din vecini?
      ca de supt am supt, da de baut … nu prea…

    • matrixe, mai mosule
      fi atent mai sus nitel
      aia mica cu ochii mari
      la aia 23 de anisori ai ei
      zice
      …eu imi amintesc cu drag de laptele cu mamaliga, de la bunica …
      pai asta se intampla acu vreo cativa anisori, pa vremea lu base baci
      ce le mai place la pustoaicele astea sa se dea mari… ea si cu ametista…
      da o clatita nu invatara sa faca.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green