Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Vă mulțumesc că ați dus mai departe vestea unui concurs cu premii de 2.290.000 de euro

Vă povesteam, acum vreo patru luni, că se pun la bătaie premii în valoare totală de 2.290.000 de euro, în cadrul Olimpiadelor Kaufland, realizate în parteneriat cu Școala de Valori și Ministerul Educației. Era vorba de finanțări de proiecte extrașcolare, realizate în cadrul instituțiilor de învățământ public din România, de la grădinițe la licee. Elevi și profesori, organizați în echipe și implicați în proiecte pe mediu, sport și sănătate, creativitate sau știință și cultură au fost invitați să își înscrie proiectele pe o platformă online, urmând ca cele câștigătoare să primească finanțare, după cum urmează:

– locul 1 – un premiu de 40.000 de euro

– locul 2 – un premiu de 30.000 de euro

– locurile 3-103 – 101 premii a câte 20.000 de euro fiecare

Vă rugam, la momentul ăla, să și dați mai departe vestea, ca să capete cât mai multă lume șansa unei finanțări consistente. Ei bine, am revenit ca să vă anunț că perioada de înscrieri tocmai s-a încheiat și să vă mulțumesc pentru faptul că participarea a fost foarte numeroasă. S-au înscris peste 1 300 de școli, cu peste 40.000 de activități extrașcolare, desfășurate de elevi cu dascălii lor. Vorbim de muultă muncă în echipă, de creativitate, de seriozitate, de mobilizare socială și de viziune, toate dovedite de o întreagă generație de elevi împreună cu îndrumătorii lor, adulți. Au apărut și primii câștigători, în Top Hărnicuți, aceștia fiind selectați dintre primii înscriși, și urmează să fie validați, până la 15 martie, și câștigătorii concursului, Top Fruntași.

De-abia aștept să aflu cine va câștiga, în amintirea activităților extrașcolare pe care le-am încercat eu, cât eram în școală, toate cu zero finanțare și, din cauza asta, cele mai multe decedate din fașă. Păi, de exemplu, cum naiba să montezi piese de teatru dacă n-ai nici spațiu în care să le joci, nici bani de costume, nici bani de recuzită, nici nimic?

Vă mulțumesc, așadar încă o dată pentru că ați dus mai departe vestea concursului. Iar, dacă chiar știți pe cineva care s-a înscris în concursul ăsta (profesori, educatori sau copii), vă invit să împărtășiți cu noi informațiile, ca să știm cu toții cui să îi ținem pumnii concret.

kaufland_facebook_1200x628_OK

32 comentarii

 1. Simona,este o greseala in bannerul publicitar:s-a strecurat un porc ! Mihaeeelaaaaaaaaaa!

 2. maine da navala peste noi primavara.
  si incep grelele sarbatori femeiesti de martie.
  pe intai se dau martisoare, chestiile alea ce scot in evidenta sanul stang.
  asa ca imi fac datoria si daruiesc fetelor si femeilor de pe blogu roz cate o martisoara.
  am vrut sa cumpar pisica martisor da nu bagasera anu asta, asa ca am luat pt fetele si femeile de pe blogu roz… ma repet cumva ?… ceva frumos, viitoare scriitoare de postari pe aici.
  asa ca, rog fetele si femeile de pe blogu roz … imi pare cunoscuta expresia asta… sa isi aleaga martisoru care crede ca i se potriveste.

  cu drag,
  de la dg

  • costicămusulmanu

   mare domn, mare caracter…
   hai că i-ai făcut flenduri ghioceii lu’ johnny…

   O primăvară minunată tuturor și de la musulman

  • multumim frumos DG , da, acum carcotesc si io, niste ” martizori” cu six pack n-aveai? :mrgreen: :mrgreen:
   ca..d-astia mici si draguti avem, sa ne traiasca

   o primvara minunata si musulmanilor si musulmancelor si tutulor celor care sunt p-aici!

   ( intrebare: si voua v-au pus sotiile martisoare in sacosica pentru colege? ca io asta am facut dimineatza..), am pus martzisoare in sacosica pentru colegele baietului si barbatului..

 3. Simona ,martisorul meu pentru tine.

 4. O primavara frumoasa, tuturor!

 5. Aseara mi-am indrumat pasii spre piata de flori de la Cosbuc. Zisei sa iau trandafirii la snop, sa-mi ramana si de bere. Aleg culoarea galbena, sa-mi scoata ardoarea in evidenta. Uff, pastrez inca vie emotiunea, mi-e sa nu m-apuce iar. Dau sa platesc (suma fixa, cu 0 la final, nu tu rest, nu nimic!) si sa plec, dupa ce i-am inmanat fetei banii pe care fata s-a grabit sa-i dea ghiaurului.
  – Sefu’, sefu’, stai putin!
  Ghiaurul sef dinauntrul dughenei de resedinta agita de zor stanga, in timp ce cu dreapta tasta. Masinaria scoase un bonulet care-mi fu inmanat in sila, cu tot respectul.
  – E astia p-aici, imi zise, usor complice.
  Avea omu’ dreptate, astia erau p-acolo.
  Pai si la flori???
  Alooooo, domnu’ JH!!!!!!!!!!

 6. Sau poate o alegeti pe asta, ca-i apriga la manie:

 7. Daca dintre astea doua babe nu va place nici una, eu vi le trimit si pe celelalte 7. 😎

 8. Luasem babei un martisor. Nunuu, ca nu l-am ratacit, e p-aci pe undeva. Nuuu, ca am memorie … Unde dra.. l-am pus?? C’monnnn …
  https://youtube.com/watch?v=MKikHxKeodA%3Frel%3D0

 9. Bai, dar ce activitate frenetica pe-aici, nu pot sa mai tin pasul, scrieti mai mult decat pot io sa citesc.
  hihihi!
  V-ati inghiocit toti.

 10. Vreti sa va mai trimit o baba?

 11. Nunuuu, e destul!

 12. Ma duc sa-mi dau like-uri singura, pe persoana fizica autorizata.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green

bijuterii argint bijuterii argint