Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Cum își jignesc oamenii pisicile

mihastatuie

Le-am pus, acum ceva vreme, cititorilor întrebarea “Cum vă jigniți pisica?” și nu am apucat încă să antologhez cele mai funy răspunsuri. Iată, o fac acum:

Șobolan păros, Belzebut, Plutonierul Capșună, Otreapa, Ștorfel, Crăcănici, Odioasa, Căcăneață, Nesimpoarcă, Bostan, Împuțita, Baragladină, Bufnițoi, Diavol cu blană, Prostănac, Tăntălău, Zdreanță, Scandal, Maimuță neagră și urâtă, Tub de căcat, Bestie microscopică, Criminală, Vampirilă, Pizdel, Belită, Balenuș, Leșinata din coteț, Tembe, Jigărix, Scroafă stalinistă, Curcan gras, Scârbavinici, Gogoșar flaușat, Puturoasă, Vită mică și încălțată, Hormonel, Sătănică, Golan, Prăpădici, Tăzulică, Mariana de la REBU, Căcâcea a II-a (asta doar ca să se oftice că nu e prima în ceva), Șobolan negru, Goangă, Duța-Puța, Mâțifer, Pișăcioasă mică, Bubulina, Ficus felin, Mop, Escroacă, Bandită, Hienă, Prădătoare mică, Fițoasa, Cotarlă, Scârbel, Jivină, Javră mușcăcioasă, Pisică Dementă, Stinky, Capră, Văcaru, Putregai, Coțohârlă, Blănilă Prepeleac, Mârlan Arakelian, Pisicloanța, Tărtăcuță, Schmuțifer, Nenorocel, Retărdel, Coiless, Lepră, Belea, Târâtură obraznică, Putoare, Puțache, Curvel, Tractor, Jeg, Gherlozaur, Prostilă, Porculin, Porcoveață, Domnul Căcăcioza, Vaginela Pizdici, Căcat cu ochi, Capră de maimuță, Borfette, Târfa neagră, Viermele energetic, Cur mare, Vacă încălțată, Blondul Sovietic, Jivina, Kotoyama, Crăcănat miorlăitor, Smorc blănos, Ghimizdrel, Arătanie dementă, Pufarez tembel, Turturos zbanghiu, Târtan, Gheros, Cretinozaur, Terminator, Babardel hormonos, Măgărel, Darth Vader, Pisicelu Țărănelu, Pârgală, Cur mare, Beșniță, Jivină, Ploșniță, Dihanie, Măgar, Curulozillă, Nesătulă, Turbăciune, Animalu îmblănit, Tartorul, Diliuță, Senil, Lăutarul, Bombiță, Bălosu, Căcat, Tâmpit, Pulache, Mirosilă, Căcănar, Ființă Puțiformă, Jarlă, Cartofel, Curuleț, Boschetar, Tălâmboșenie, Răutatea pământului, Pacoste, Ciupici, Țâfnici, Microscopenie de velociraptor, Mustăcios, Purcellini, Cocalaru, Păsărica cheală, Parașută, Pisicanie, Scârnăvie, Spurcăciune, Câine, Scroafă ordinară, Chupacabra, Putoare, Panaramă, Fomist, Nehalit, Revista Foamea, Urechioasă, Vaca pământului, Poarcă alintată, Năsoasă, Antisocială, Sălbăticiune, Slăbătură, Cocoșată mică, Urechioasă, Păducel, Ucigașul de păsări, Fonfăilă, Alien, Strugure Ferocipel, Motanul Negru Intelect Denaturat, Struța Dementuța, Prostea, Tănculeț, Coropișniță, Panaramix, Cârnat, Voldemort, Recidivista, Somnocilă, Scroafa Explodată, Termita Păroasă, Vaca Mibazoniană, Inka palinca, Monstru, Prințesa boschetară, Căcăcioasă mică, Pisica diavolului.

Dacă mai aveți, mai adăugați. 😆

În foto, Mihaela, Dragostea și Nesimțirea Ei, în rolul de statuie.

78 comentarii

 1. Acum remarc că Mihaela nu are zgardă. De ce nu-i puneți, să vezi ce îi creşte Ego-ul când se vede cu aşa ceva la gât. Ca vechi pisicar, vorbesc din experiență. Sau deja are un Ego prea mare?

 2. Blanila, Blanila prepeleac, Parosu’ Paduchios’, Esti orice fel de PISICA! (asta e injuratura suprema, ca doar ea stia ca e cea mai cea pisica din lume).

  • “orice fel de PISICA” 😆 😆 😆

  • Sincer? Am 5 pisic: Pixie – 9 ani, Mook – 8 ani, Mircea, Mona, Skylea – fratiori, 6 ani…Singura poreclita este Mona, o superba matza tomberoneza, neagra – tuci, dar care se poarta de parca ar fi printesa…asta e “terorista”! 🙂 De ce? pentru ca cu blandete si o tenacitate iesita din comun, ii izgoneste pe toti pretendentii care ar dori sa se aciuie pe langa mine…mai ales cand vine vorba de culcare…sa nu mai vorbim ca face ce face si se interpune intre mine si cartea pe care o citesc sau se aseaza in fata ecranului (tv, calculator – nu conteaza, ecran sa fie si eu atenta la el) in asa fel incat sa ocupe cat mai mult spatiu!

 3. Porky Pig si Bestie paroasa.

 4. Pulendrea.

 5. In sezonul asta estival, Rina cunoscuta sub apelativul “Capra” se numeste “Fandosita puricoasa”..iooi ce se sictireste,acuma eu cred ca e din cauza imbaierilor repetate si a solutiei anti-purici..nu ca n-ar fi plina de fite!
  …iar Max “vacarul” e in sezonul asta “puricosu’ chinez” sau “chinezu’ puricos”…puricos pt.ca purici,chinez pt xa mananca numa’ chestii cu aripi numite ganganii…mai putin viespi si albine si gandaci d-aia mari ai verzi,pe care dracu’ stie de unde îi aduce…noaptea..pe la 1-2-3 …

 6. De curand am inceput sa ii zicem motanului “tarfa mica”, as in “pune fundu jos, tarfa mica”, pt ca are amuzantul obicei de a ridica fundul in sus de placere cand il scarpinam pe spate. E cam idiot, deci si gama “little dumbass”, “little dork”. Asta desigur cand nu ii zicem “little baby” si ii facem loc in pat. Pentru ca idiot asa cum e, a invatat sa deschida usa la dormitor si trage de cearsafuri pana ii facem loc intre noi.

 7. Maimuțici (miauna… pardon, scoate sunete ca o maimuta) si Sconcsule (respiratie de dinozaur) 😀

 8. De când s-a uitat mai lung la propria-i reflecţie în oglindă… Tonciu :)))))

 9. eu ii mai zic si Putin, iar cand imi e draga ii zic chiombilă, grisinica, brotăcel, bestie sau brusturaș

  • Intr-o seara de inceput de septembrie( nu, nu era septembrie, luni) aterizeaza 2 motanei in părul care face pere si- ncep a miorlaaaiii, pe la 11-12 noaptea…i-am luat, ooff! Rina aka “capra” si Max aka “vacaru” vocifereaza de zooorr..n-ai pomenit asa ceva…da’ sa vezi cand se intalnesc cu cei 2…Boris(Elțân) si Igor(Smirnoff)…sa vezi injuraturi si scuipaturi…
   …evident ca au si animale in blana si deci…deparazitare interna si externa la toata lumea de miorlaici…iar injuraturi si sasaituri si scuipaturi si…ooof! Viata de sclav!

 10. Bezna (e neagra) si Scartzopedia

 11. Tigru degenerat, merge?
  Ar mai fi felina burghezo-mosiereasca, dar nu mai e la moda de cand cu Revolutia.

 12. Imi mai venise parlamiaulentar, dar mi-e teama sa nu-mi suiere vreo amenda prin cutia postala pe cum ca insulta adusa autoritatii.

 13. Scrofix cand e bipolar
  Pis mumos cand e cuminte

  • bipolar, hahahahahhaaaaaa. nu aveam un cuvânt pentru “acum torc, acum te mușc brusc”

  • Chiar, da, stiu sistemul “acu’ torc, acu’ te musc”.
   Potaie sau Panarama, Pisicotenie si Mâțoflender.
   Si ziceti ca invata sa deschida usi?! M-am dat naibii. Deja arat de parca alerg cu lupii, daca mai dorm si cu Potaia o sa spuna colegii ca ma ranesc singura si ar trebui sa ma duc sa ma caut; la cap. 🙂

 14. Pisulica-pisimica, Pisulica-pisu, Maimutza, Mitzulina, Duflea, Pizdulicea, Mitzamica, Graso!, Pupusha (cu variatie Puu), Reao-urito!, Papapufnitza, Miorlaua, Miorlarla, Mioarla, Miorlaitza, Pisicutza/Pisulichea/Pisulina (cu variatie Pii), Farfuzo!, Tu!, Parashuto!, Gaina (Gainusha), Tinara, Fitza. Raspunde la toate astea, si la altele pe care nu mi le amintesc pe loc.
  Pe vremuri aveam un motan pe care-l chema Gaston (Gastonel, Gatonash), zis Tzac-pac! si Misi-pisi.
  Posibilitatile sint infinite.

  • și noi îi zicem Găină, când stă ghemuită cu labele îndoite sub ea 😆 😆

  • Cum găină, tu!..când își pune ghearele în teacă și le ascunde sub ea și mai are și fața aia de “adormita-da’ vezi că știu ce faci” se numește Cloșcă! 😎

 15. Ah, da, uitam: Pirtza, Pirtzulina, Pirtzofolina, Bashinica. Cind era mica, minca lapte cu mare pofta si ne cam ametzea cind ne jucam cu ea.

 16. Noi îl avem pe Ușchi… de la „ușcheală”, că-i timid cu musafirii… Soția îi mai zice pe lângă Pizdel și Coiless, care s-au strigat deja și „Bucinson”. 👿

 17. Pipisa/Pipisutza, Puputza/Putza, Iubitza, Lulutza, Lulubeafa…
  Cum ziceam, la toate raspunde, da’ nu cred ca i-am nimerit numele pe care crede ea ca-l are, ca ne trage niste uitaturi citeodata… Daca e sa ne luam dupa cum a ajuns la noi, cred ca e unguroaica, si n-a inteles niciodata ce i-am vorbit, sau daca a inteles ne crede usor retardati (cam asa cum i-or fi crezind copiii mici pe aia care le imita ginguritul si rudimentele de limbaj). Si n-o misca emotional decit mirosul de mincare…

 18. E papagal dar:
  – pacoste regală
  – puffnificenţa sa, Bebe al treilea, spaima firelor electrice
  – Puful lui Dumnezeu (că Biciul fusese luat)
  – tembeluţă

  Când e cuminte şi stă la pupat şi mângâiat: puiul mamei mic, frumos şi verde, pufoşenie pufoasă, fluture, păpuşică (sau păpuş), iubirea mea mică.

  Iar când el e nervos începe să cârâie la mine ”eŞti! eŞti! eŞti!” (mereu în grupe de 3) şi cu mare năduf ” ce eŞti!” de la ”pacoste ce eşti”

  • Şi să nu uităm, din motive evidente ”M-a-ciu piciu”
   (deşi nu i-a zis nimeni la mine ”piciu” şi avea câteva săptămâni când l-am luat, a ţinut minte că aşa îşi alinta fiul (piciule) cel de la care l-am cumpărat. Şi uneori mă mitraliază ”piciu, piciu, piciu” sau ”piciu mic, piciu mic, piciu mic”
   Aşa că l-am învăţat să spună şi ”m-a ciu piciu”

 19. Scârba englezească, mai pe scurt “mimosa scârbica”. Că e o scârbă fiindcă nu mă lasă să o mângâi și să o smotocesc nițel… Dorește doar să-i fie servită masa (de cea mai bună calitate și din castroane de porțelan, desigur) și să se joace cineva cu ea tot timpul. Mâncarea și joaca sunt singurele ei preocupări.

 20. Ei – sfert de pisica (ptr ca e mica, mica si anemica desi are 5 ani)
  Lui- leprozaur (derivat de la lepra) si mai nou ii spunem preș, pentru ca e locul lui ( rece, pe gresie) si nu s-ar da nici daca il calci. Asa ca la mine in casa se executa “sărirea preșului”

 21. Later edit : fi-tu si fi-ta…. Uitasem. In functie de gravitatea faptei… “fi-tu iar mi-a molfait florile” etc..

 22. Sper să vă amuze:

 23. Porcosina, Tancheta, Vita tomberoneza, Baltata domnului, Amanda Lear, Baltata cacacioasa.

 24. Pisileana – cea neagra; Urata – cea tarcata; Si diverse alte apelative pe care le-am mai vazut utilizate si mai sus. Dar astea sunt cele mai utilizate

 25. Pişuţ, Trogloditu, Firicel (mananca-n draci, dar vara e slab de citesti ziaru’ prin el) :mrgreen:

 26. Sper ca nu sunt cea mai anormala, insa eu nu imi jignesc pisica. I-am spus o data sau de doua ori ca e proasta. Si s-a suparat! Am vazut asta in ochii ei.

 27. “porcul de matza”, cand face langa litiera…..draga lu’ mama, in rest!

 28. Alor mele, pe cand aveam pisici, le ziceam cu mare drag bestii. De curand am botezat motanul unor prieteni Bagheră tembelă. Asa i-a ramas ”pseudonimul” bietei aratari si acum 👿

 29. Porcoteule, magarule (oricum deja il cheama Măgărel), prostan, pişoalcă, boule ??

 30. Blanosimea Sa, bestie grasa, burta de mamaliga, fund de mamaliga, Oza Blanoza, Ozzoshete, Ozziloshete

 31. Umflat obez ptr ca are “doar” 8 kile and counting
  Boul bălții când ne fixeaza cu privirea minute în sir (de menționat ca are o privire complet tâmpă și poate sa si-o mențină pana cand îl lasă picioarele)

 32. Pătrunjel, Pătlăgel, Prostovane.
  Când l-am adus castrat acasă, îi cântam ”Pușca și cureaua lată, ce bărbat erai odată!” 👿

 33. Pișat, scăpalău .
  Pentru că se pișă des si evadează de căte ori are ocazia.

 34. A noastră era purcea mistreata

 35. Dracovenie, retardato, maimuto, jegoaso:)) DAR SI Kiwilina (o cheama Kiwi), gogosar, gogosica, pufosica, fetita, dragastosenie, in functie de comportament, evident. :))

 36. Oratanie grasa, Oratanie urata, Oratanie alintata, Motoras Diesel Pufos, Oratanie obeza si grasa, Grasana, Grasana obeza etc.

  Ne plac pleonasmele 🙂

 37. Mișa Pișa, Sporul casei (spor=organ microscopic reproducător la unele organisme inferioare), Vacă Bilbizdroacă

 38. Tampitozaurus Rex, Nutza Balenutza

 39. Hai ca ești dilie rău! :))) Mi-am început săptămâna râzând cu pofta!

 40. Pe Mitzoi-ul din dotare il alint Puricosul sau Uratul. Cand e vorba de jignire, ii zis Satana. 🙂

 41. Pe el: Jiganie; Imputiciune ☺
  Pe ea: Scrofina; Cotoharla ☺

 42. A,da, si Fiară (lui – ea e o Scumpilica)

 43. Al nostru era “leul lui tata”, “erou blănos” și altele de astea, când iubitul din dotare credea că nu-l aude nimeni. Acuma, după castrare, leul s-a transformat în “fetițu”.

 44. Pisica lui sora-mea, Retardel !

 45. Plm…pana cand am ajuns la ultimul cuvant, am fost convins ca vorbesti de soacra mea.

 46. Oficial, o cheama Snow, ca-i toata alba, pe cat e Mihaela de neagra. Alba-ca-Zapada de bucurie! O mai cheama si Musette, precum fandosita din “Parisul Vesel”. Dar noi stam mai prost cu memoria, si cand uitam numele oficial de botez, o rebotezam cum ne vine la indemana: Mitzili- Pitzili, Pitziponc, Ponc- Ponc- Pitziponc, Pitzi, Lacusta-Balabusta, Mitzili lu’ mama, Blanos de Zapada, Carpet Surfer Number 1, Kishmutzela, iar cand ne supara, simplu, “Grasanco, cat mai balotezi?”

 47. Puleashca. Ghebosu’. Pipistrelus. Pepene galben. Buleashca (combinatie intre Bula si Puleashca). Bibitz fetitz. 😉

 48. ..ultimului venit i se spune Așchiuță-Uțã..da’ raspunde rapid la..Linge-blidee!..din motive evidente. 😆

 49. Rapandula stricatoare, Yokozaur, bufnita tampitica

 50. Stres! Si raspunde imediat! :)))))

 51. Când se ia la trântă cu 130 de kile de tac’su și e războinic, îl înfruntă cu tupeu, are atitudinea și privirea aia de genu’: “ia-l de-aci, că’ nu’ș ce-i fac” 🙁 sau, “hm… putea fi și invers”, BOZO e TIGRONE 🙂
  Când mă pupă și-apoi, instant se dă la nasul meu să capseze – e PORCOȘENIE

 52. Pulache e mai frumos.

 53. Costin Mihăilescu

  Fârlai-Fâs (mama), și cei trei pisoi ai ei, botezați în ordinea venirii pe nume, Scofală, Belea și Porcărie. ❤️
  Poate de aia nu vreau să fiu naș.

 54. Mi-as dori o mata indiferent de culoare

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green