Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Prin dutyfree fără nas

Ultima oară când am trecut printr-un dutyfree, adică acum vreo lună, nu aveam miros. Deloc. Mersesem timp de trei zile pe jos (în total vreo 50 de kilometri), prin superbitatea de Stockholm, și îmi arsese vântul buzele și receptorii olfactivi din nas. Sau așa ceva, cert e că aveam botul cam cât al Biancăi Drăgușanu când scoate esteticianul seringa din ele, iar, ajunsă în dutyfree, am constatat că toate parfumurile pe care le duceam la nas miroseau la fel. A nimic. Erau inodore, pentru mine, ceea ce nu m-a dezamăgit neapărat foarte tare, fiindcă nici nu îmi propusesem să îmi cumpăr ceva anume. Exploram, căutam, eram dispusă să mă las cucerită sau recucerită de vreun miros, dar și să plec mai departe fără să mă (re)atașez de vreunul.

La ceva vreme, am aflat că a apărut dutyfree-ul online BestValue.eu, care exact asta le propune femeilor: să se plimbe, să exploreze, să se simtă libere, să se lase inspirate, într-un cuvânt, să ia deciziile pe îndelete și fără vreo constrângere de timp. SLOW-SHOPPING e trebușoara la care ne invită site-ul, de aceea e și presărat cu trenduri explicate în detaliu, cu tutoriale de make-up, cu sfaturi de beauty și selecții personalizate de produse. E un fel de revistă glossy, cu shop atașat.

Tot ce ne trebuie ca să putem cumpăra de pe BestValue e un bilet de avion. Cu el ne legitimăm ca să plasăm comanda, iar produsele sunt livrate la adresa indicată în maximum trei zile lucrătoare. Tot pe baza biletului de avion valid se pot câștiga și bilete la concerte mișto din vara asta: Rihanna, Sia, Jean Michel Jarre etc. Lista de concerte e aici, iar procedura de înscriere la concurs e simplă. Alegeți evenimentul, apăsați butonul “Aplică”, sunteți redirecționați către o pagină unde vă faceți un cont, validați biletul de avion și gata, sunteți înscriși în concurs.

Ce ziceți? Vă pică bine un dutyfree online? Aveți un bilet de avion în buzunar? Oare eu am? Upps, se pare că am… 🙂

foto 1

12 comentarii

  1. Oh Simona, i like to SLOW-SHOPPING 😆 😆 😆 😆

  2. valeu. si noi avem bilete de avion. trebuie sa ii blochez sotiei accesul pe acest blog

  3. dar cine are 3 bilete de avion? ei? 😀

  4. as vrea la rihanna

  5. cruela de vila

    asta e un post pt familia Johannis? 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green