Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Cum putem transfera bani internațional, fără să plătim nimic

Vă povesteam, acum vreun an, pe vremea asta, despre cum am reușit să plătesc dublu o haină comandată din UK, pentru că nu m-a dus capul să accesez un serviciu de transfer avantajos de bani prin internet, cum e TransferGo

Ce vreau să vă spun acum despre TransferGo e că tocmai lansează un serviciu gratuit de transfer internațional. Unde “gratuit” înseamnă chiar “gratuit”, dacă utilizatorul alege opțiunea de transfer bancar și nu plata cu cardul. TransferGo va percepe comision zero și va opera transferurile la cursul mediu (interbancar) al pieței.

Cum este posibil un astfel de serviciu gratuit? Este, pentru că va fi susținut de succesul unui alt serviciu, premium de data asta, care se cheamă TransferGo ACUM și permite transferurile internaționale în doar 30 de minute, contra unui comision avantajos pentru clienți, și se bucură de mare popularitate printre utilizatori.

Ce ar trebui să mai știți e că, dacă recomandați unui prieten TransferGo, veți primi și voi și el câte 10 ₤, precum și alte premii suplimentare.

TransferGo este o companie de transfer internațional de bani online, în timp real și la costuri mici, pentru persoanele care doresc să trimită bani familiilor sau prietenilor, fără a plăti taxele mari percepute de bănci. Evoluția ei dinamică a primit recunoașterea oficială a „Premiilor Europas”, una dintre cele mai prestigioase competiții europene de tehnologie, organizată de publicația TechCrunch, compania fiind nominalizată în luna iunie drept finalistă la categoria „Start-upul cu cea mai rapidă creștere”, pe baza votului a peste 10.000 de specialiști din industria tehnologică.

TransferGo are peste 700,000 de utilizatori în întreaga lume și oferă transferuri între 47 de țări. Afost înființată în 2012 de patru lituanieni și are sediul central la Londra, plus birouri în Vilnius, Berlin și Varșovia. Pe piața din România, este activă din iunie 2015, românii transferând până acum, prin platformă, 145 de milioane de euro. Pentru mai multe detalii, răsfoiți și voi www.transfergo.ro.

Foto: Mohd Hafiez Mohd Razali/Dreamstime.com

5 comentarii

 1. chiar ceva ceva tot ai platit, nu nimica 🙂

  Eu transfer cu transferwise: 100 lei plecati, 20.2 euro ajunsi + extra 3.4 lei costuri de transfer la TransferWise.
  Anterior am trimis 110 lei si ajuns 18. euro, cont lei romanesti -> cont euro occident (diferenta in banca romaneasca).

 2. Am verificat. Exista o taxa de transfer rapid, dar este mica. Daca ai rabdare cateva zile (max o saptamana) nu percep nici acest comision. Cursul de schimb este mai bun ca la paypal!

 3. E simplu.
  Îmi dați mie cardul și codul secret
  Și îi transfer Io pe toți în siguranță și voi scăpați de grijă.
  De grija lor.
  Deci, mai puțin internet, mai mult cabernet

 4. Sâ vedi treaba câ nu ni dă banii-afar din casâ…
  Sau sa vorbesc doar in nume propriu?!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green

bijuterii argint bijuterii argint