Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

TransferGo: finanțare de 3,4 milioane de dolari și o campanie pentru Salvați Copiii

TransferGo e compania de transfer internațional de bani online, în timp real și cu costuri mici, despre care v-am mai povestit. A fost înființată în 2012 de patru lituanieni, operează în 48 de țări, e activă și în România din 2015, iar, zilele acestea, anunță o finanțare de 3,4 milioane de dolari. Investiția vine din partea Seventure Partners, unul dintre cele mai importante fonduri de investiții din Europa, după ce, la începutul anului, TransferGo a anunțat atingerea unui milion de utilizatori la nivel global și un ritm de extindere de 2.000 de noi utilizatori pe zi. Încă de la lansare, în 2012, rata de creștere raportată de companie a fost de 100% pe an.

Un alt eveniment în viața companiei e prima campanie de CSR, desfășurată tot în această perioadă. TransferGo și Organizația Salvați Copiii și-au uniteforturile pentru a colecta, din donații, 60.000 de euro pentru proiectul „Copii Singuri Acasă”. Suma va fi folosită pentru consilierea psihologică a copiilor cu părinți plecați la muncă în străinătate. Ministerului Educației Naționale raportează aproape 160 de mii de copii din România aflați în grija unui singur părinte, a bunicilor sau a altor rude, în timp ce unul sau ambii părinți sunt plecați la muncă în străinătate. TransferGo se alătură își încurajează utilizatorii să doneze în contul organizației Salvați Copiii, suma strânsă urmând să fie, cum spuneam, convertită în ore de consiliere psihologică pentru copii. Donațiile pot fi făcute aici și nu vor fi comisionate indiferent de țara din care se face transferul.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green