Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Nici femeia tradițională nu mai e ce-a fost

Dialog de azi dimineață, cu o prietenă și vecină de bloc:

Câteva ore mai târziu, după ce i-am împrumutat agregatul:

Ați înțeles, da? Praful s-a ales de femeia tradițională româncă,  nu suntem în stare să deosebim un mixer de un… de un… CE???? Dar stați așa, că nu s-a terminat. Încă niște ore mai târziu, a intervenit altă femeie tradițională:

DECI CUM??? Totuși e mixer??

Poate știți voi care dintre noi are dreptate și ce dracului e, până la urmă, MIXERUL CARE NU E MIXER. Succes! :)))))))

12 comentarii

 1. NU e mixer! Dar e precis altceva…🤔

 2. Îi un capăt de la mixerul vertical(?!???) care face chestii fluffy like albuș, frișcă moale, mascarpone.
  Eu am aruncat partea motorizată (intrase la apă), dar am salvat obiectul și îl folosesc manual.
  Vezi poz 2 și 4 în poză.
  Semnat: femeia adevărat tradițională și păstrătoare și recuperatoare.

 3. Poate fi un aparat individual de zbor, vad ca are si o elice , il pui pe cap si zbori prin camera cat te lasa cablul.
  Cu baterii nu este?

 4. Scuze, dar orice o fi ăla, nu-i făcut de fomei, deci poate fi orice…..De obicei, barbatu’ tradițional inventează scule fel de fel. Cine știe la ce crede iel ca mi-ar trebui acel obect.

 5. Esteee mixer (am studiat problema recent si chiar ma batea gandul sa il iau pe cel din poza)! Si explicatia e simpla: ce faci cu mixerul? Bati oo spuma (eventual galusti pt supa sau salata de icre). Cum facea bunica mea oo spuma cand eram mica? Cu telul! Asta e un tel motorizat, deci e un mixer. Qed!

  In schiiiimb, blenderul nu e un mixer!! Testat! Nu bate oo spuma, nu face tiramisu. A trebuit sa apelez la vecini (si prin urmare sa cedez o bucata din tiramisu) pt a-l duce la bun sfarsit!

 6. Este un mixer vertical . Am si eu unul .Face treaba ca unul normal dar nu trebuie suprasolicitat : adica daca vrei sa bati spuma vreo 8 albusuri …nu prea are putere . Am ars 2 Philipsuri pana acum .Motiv pt care detin un mixer profi pt chestii de anvergura … Mixerul vertical e potrivit pt cantitati mici . Cel de la Tefal are o chestie care il opreste inainte de a pocni daca il suprasolicit .

 7. Este juma de mixer, e varianta pe care poti sa o cumperi in rate. Mai trebuie sa cumperi inca unul, le legi impreuna cu cordonul de la sortul de bucatarie si asa ai facut de un mixer.

 8. doameeeee, am trait sa o vaz si p-asta…..
  vorbesc femeile de tehnica……

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green