Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Aroganţă? Sfidare? Sau prostie pură?

Cum să faci un afiş electoral ca ăsta? Cum? Cum să pui poza aia? Ce-i cu mâna aia-ntinsă către cel pe care vrei să-l păcăleşti să te voteze, ca şi cum ăla ar fi ultimul idiot şi chiar o să te creadă? Cum să foloseşti sloganul “Soluţia pentru viitorul tău”?

Mai există oameni care pun botul la aşa ceva? Există oameni care nu se enervează instantaneu în faţa unei asemenea vome de afiş electoral? Există oameni care nu ştiu că toată compoziţia aia e de un fals sfidător şi greţos? Oameni care se opresc în faţa lui, şocaţi, şi exclamă “Băi, de când aşteptam soluţia pentru viitorul meu! În sfârşit!”? Care se uită înlăcrimaţi la mâna aia întinsă şi se înfioară la gândul că, iată, cuiva îi pasă, îi pasă cu adevărat? Cum să nu-i pese cuiva care întinde mâna aşa, către tine? Dacă nu i-ar păsa, n-ar întinde-o, nu?

Pe bune. Eu nu aş vota nici cu pistolul la tâmplă pe cineva care vine cu o asemenea campanie. Sunt eu speciala lu’ peşte prăjit? E verificat şi chiar funcţionează la mase un astfel de mesaj, duhnind a ipocrizie de la 100 de kilometri? Specialiştii în comunicare politică chiar ştiu ce fac sau sunt pur şi simplu nişte imbecili?

O să-mi ziceţi că acţionează subliminal chestiile de genul ăsta? OK. Asupra subliminalului cui acţionează, ca să zic aşa? La mine de ce dracu’ produc exact efectul invers celui urmărit de tanti Liliana Mincă?

90 comentarii

  1. Daca ar fi pus mai jos un link catre cerseste.ro ar fi fost o reclama excelenta.

  2. De fapt, aia e pozitia din care se face “Maradona” 😛

  3. io nu aştept nimic de la ea, deci nu m-aş enerva

  4. Superficiala, tztztz, superficiala… Pai doamna umbla la alte subliminale, ea a fost sefa la loterie si mana intinsa da lovele, d-aicea “solutia pentru viitorul tau”. Pentru ca la noi, la romani, “viitor luminos”= “am castigat la loto”, se stie. Asa ca doamna spera ca isi aduce aminte mujicul de ea de pe vremea cand invartea bilele in bula.

  5. dacă ar fi fost să-i fac eu sloganul, aş fi zis “viaţa ca o loterie”

  6. am vazut-o pe tanti asta in campanie, mergand in piete si spunandu-le taranilor care vindeau legume ca stie ca sunt chinuiti si ca uite, daca o voteaza pe ea .. le va rezolva problemele si ca ea se va bate pt. ei
    super-gretos.
    pe mine m-a enervat aceasta indivita extraordinar de mincinoasa
    bleah!

  7. Cersitul, singurul mod in care romanul stie sa faca avere. A, scuze, mai e si furtul… 🙁

  8. O sugestie nevinovată: înlocuiește în titlu primele 2 semne de întrebare cu virgulă, termenul „sau” cu „și”, iar ultimul semn de întrebare cu semnul exclamării…

  9. Afişul e doar concretizarea opiniei politicienilor faţă de IQ-ul alegătorilor.Da’ mi se pare mie,sau fondul e de un portocaliu suspect?

  10. E mai putin sfidator unu care minte mai credibil?

  11. invidia, wanna, invidia…

  12. parpanghel
    suspect mai este şi “votează pentru tine”. am citit că foloseşte şi sloganul “luptă pentru tine”. pe care l-a folosit… tadaaaaam! băsescu în ultima campanie.

  13. @nedo
    Io aş merge pe:
    “Loteria salvează România”

  14. eu nu prea le suport pe astea pe care le cheamă liliana, da’ cu asta n-am nimic. dacă vreţi ceva subliminal, e că se ţine cu o mînă de burtă, o aluzie fină pentru piedone: “liliana mîncă pentru tine!”

  15. nu salvează nici o românie, salvează nu căcat de colegiu.

  16. Incredibil in ce tara traim: “Madam Lotery” a ajuns sa cerseasca!
    Salut voios de pionier de la http://www.presacaoprada.blogspot.com !

  17. Zilele trecute voiam să fac exact acelaşi lucru: să fotografiez rahatul ăla de afiş şi să-ntreb dacă într-adevăr există cineva atât de idiot încât să voteze aşa ceva. Dar i-ai observat rânjetul? Rânjetul! Dumnezeule, mă scoate din sărite rânjetul ăla de-o falsitate sinistră.

  18. P.S. care-i, mai degrabă, un soi de grimasă geamănă acelora pe care le faci când eşti pe budă sau aşa ceva.

  19. genul asta de gretosenie electorala e dovada ca oricum cine voteaza asemenea candidati nu-i deloc sensibil la mesajul electoral transmis prin campanie. defapt, nu poate decat sa cada prada inconstient faptului ca se identifica si este consolat de “libidinosenia electorala” a candidatului. si cine isi face campania prin asemenea materiale, se bazeaza in special pe prostirea prostului. avem dovada ca d’astia suntem multi!

  20. Te invidiez sincer, vecina! Daca stateam 5 blocuri mai incolo, eram in colegiul potrivit si puteam si eu sa votez intre doamna Liliana si doamna Teo, ca tine…

  21. […] cand scriibest postsgoodies « despre portabilitate #2 Cerşesc voturi! poză furată de la simona Miercuri, 14 Aprilie 2010, 11:48 | Tags: foto, politica Pe aceeaşi temăMinoritatea […]

  22. ie-mi place ca seamana cu Merkel a mea, la mutra!

  23. Simona, am gasit solutia pt. micsorarea nr. de pensionari. Trebe dati afara cit mai multi din sistemu de sanatate si-ncurajati, eventual chiar premiati, cei 40% din medici care dau diagnostice proaste.

  24. parpanghel , prea tare observatia ta 😆

  25. Ca vechi cititoriu de blogu-ti, acum nu pot pentru ca sa ma mai ‘aptin’ sa nu comentez si io si sa-tz’ spui ca nu te ‘percepi’ la oameni!

    Pai cucoana Minca este sinceritatea intruchipata pe acel afis, doar ca boii aia de la imprimerie au gresit textele! Langa mana intinsa trebuia sa apara adevaratele cuvinte alu’ madam: “Da shi mie un ban, boierule! .. Hai, bha, scoate portofelu’ mai repede!!!”

    Eu cand ma vehiculez pe Sos. Oltenitei si mai ales pe la Bellu si vad de pe toti stalpii numai maini intinse imi murmur in barba: iar s-au inmultit cersatorii p’acilea…

  26. subliminal ce?C a sta cu mina intinsa la cersit?TOTAL FAIL!

  27. @nedo: invidia mea, da!:))
    sau a ta, ca la cluj nu sunt dudui din astea care sa lupte pentru drepturile tale si sa iti lumineze viitorul?

  28. a ta şi a simonei, clar. se vede că sînteţi neamuri. ia, să fi fost tu mincă, iar simona teo. sau invers. care dintre voi se are mai bine cu piedone?

  29. poate nu ati remarcat blocurile SF din fundal, plus firele alea care ii ies din cap, in stanga. io atat am avut de spus.

  30. Simona, blogul tău a ajuns loc de reclamă la alte bloguri? Ia-le banii fată.

  31. Herr Tiganu, daca ai si auzi-o vorbind cred ca ti-ar placea si mai mult. Are o voce asa suav-latrat-gâjâită cam cum se aud germana si/sau olandeza pentru nevorbitorii respectivelor limbi.
    Da’ pote ne faci un pustiu de bine si o ‘repatriezi’ pe cucoana asta in Germanica, numai sa ai grija sa n-o lasi sa se ocupe de viitorul Printesei tale 😉 , ca tanti s-a dedulcit la sume mari si are apetitul in crestere

  32. asta e una din alea de te fac să devii misogin :mrgreen:

  33. Liliana Minca in campania sotului la Mangalia in 2008

  34. ” La mine de ce dracu’ produc exact efectul invers celui urmărit de tanti Liliana Mincă?”
    Parerea mea ca emblema aia a PSD+PC te face sa subliminal sa te gandesti ca mana aia intinsa nu e acolo sa dea ci sa primeasca.

  35. da, sunt oameni care pun botul la vrăjeli, aşa cum 5 milioane şi ceva de romani au pus botul la gogoşile lui Băsescu.

  36. adnana, tocmai tu sa nu pricepi perpectiva artistica 🙁
    Pai bocurile de pe banner sunt foarte asemanatoare cu unele construite de niste indieni doar putin mai departe de locul unde este bannerul (daca am identificat io bine locatia lui – adica iecxat la Piata Sudului) si mai ca as paria ca bannerul este amplasat astfel incat blocurile reale sa fie chiar in spatele bannerului si atunci personagiul principal capata corporalitate si consistenta reala in spatiul proxim al privitorului de pe trotuar sau din auto… holograma, frate! Si simti cum mana intinsa te atinge la buzunar sau la poseta …
    E, vezi cum se transforma bannerul ala in capodopera artistica :mrgreen:

  37. relux,
    cre’ că e una d’alea de te fac să devii călugăr…

  38. Marius, o pretena d-a mea, Lia zice ca are voce cocosata!

  39. hmmm… nu e chiar asa…
    nu toata lumea e telectuala… si, in plus, stiu niste intamplari haioase cu afise de campanie destepte care au scos scoruri de pupat axa 0x

  40. Singuru barbat care nu se poate lipsi de muiere e medicu ginecolog, pizdaru adica, zice Schopenhauer.

  41. De fapt, tanti aia nu intinde mana pentru a ajuta alegatorul (sa se decida cu cine voteaza) ci o intinde pentru a cere ajutor.
    Daca te uiti si la celalta mana, iti dai seama ca simuleaza o lovitura luata in ficat (bine, ficatul e pe cealtala parte, dar tinand cont de targetul caruia i se adreseaza, el va intelege ca e vorba de partea dreapta- deci unde e ficatu’- pt ca imaginea e in oglinda) iar cu cealalta mana se intinde disperata spre alegator, cersind ajutor (respectiv, vot).
    Biata, cum sa nu o votezi?

  42. Interesanta constructie “voce cocosata”! 😆

  43. Neamţule, multe citate dau impresia de intelectual da micşoreaza originalitatea.
    Foarte fain postul de pe blogu lu matale.

  44. intr-adevar, sloganul trebuia sa fie: “una din solutiile pentru viitorul Simonei Tache si al vecinilor de cartier ai acesteia”. mi s-ar fi parut mult mai ok. 🙂

  45. […] consilierilor sai.Liliana Minca s-a dovedit incapabila acum vine randul lui Teo. Sursa pt poza : https://www.simonatache.ro (0) Comments    Read More    Post a […]

  46. Cred ca Basescu a fost cu ideea fotografiei cu mainile intinse. In televiziune, mainile intinse, cu palma in jos, pe o masa, confera aparente de sinceritate si credibilitate. Probabil cineva a incercat o campanie sub aceasta tema si femeia a pus botul, stiind cat de mult minte. Numai asa, PDL o sa mai obtina un mandat in plus, care se adauga demisilor de pina acum, la care s-au alaturat doi liberali saptamina trecuta si doi psd-isti, ieri. In ritmul asta, o sa ajunga la majoritate absoluta pina la urmatoarele alegeri.

  47. nu am vazut afis cu teo – cum arata si ce zice?
    mai e o varianta (desi ma indoiesc ca au investit prea mult in campania asta dupa cum arata afisul, facut direct in dtp fara strateg, creatic sau altceva): sa fie complementar sau aiuritor daca il pui fatza-n fatza cu a’ lu’ teo.

  48. n-am vrut sa va deranjez, “decat” o gluma am facut.

  49. de background nu spune nimeni nimic? 😀
    mi se pare mie sau seamana cu pancardele din epoca de aur … daca stiti la ce ma refer…

  50. am avut o prietena pe care-o chema liliana. dar mi-era rusine s-o strig pe nume, sa nu ma auda careva. asa ca, ii spuneam “trandafiras”.

  51. Pentru Teo inca se cauta hartie dublu lat pentru tiparirea afiselor.

  52. la teo trebuie un afis mai mare, clar! cu tanta si nicoleta luciu neaparat cu bonetica pe cap si matura in mana.

  53. da’ c-a promis a treisprezecea pensie, cum e?…

  54. Nu v-ati prins, femeia tocma’ a dat cu zarul.
    Solutia pentru viitorul dvs – Poarta in casa – v-a scos.

    Sau daca ma uit mai bine a lansat un disc ninja.
    Si va ia la per-tu

  55. deci : da!
    toate trei! :mrgreen:
    seamana un pic cu mihaela tatu si a ei de 3 ori femeie! :mrgreen:
    mie mi-a placut doamna (NI)minca, cand a zis ea in direct, cu “guritza” ei, la realitatea, ca o compatimeste pe “doamna teo” ca a intrat in politica!
    am ras 30 de minute!(asta e la capitolul prostie pa fatza, asumata cu mandrie!)

  56. Penibila muierea asta!

  57. @nedo
    Cum îţi place de tache, aşa, în campanie?

  58. Ai văzut ce a declarat pe voxpublica? “uite, mie nu-mi place deloc de Base si, totusi, o s-o votez pe Teo.”

  59. ce mai politica, oameni! fix nivel sector 4 si razoarele sale: nu conteaza ce rezolva sau cat costa: sa place si la ochiu meu

  60. Privind cu atentie fotografia, eu trag totusi concluzia ca e vorba despre o femeie. Nu de o solutie. Mai ales o solutie de viitor. Dar nu se stie niciodata. Si berea este o solutie, iar daca e insotita de mici si e gratis, poate sa reduca handicapul existent, de 15%. Simona cred ca voteaza cu Teo, mai mult asa, din orgoliu. Sa se plaseze si ea, odata, in tabara castigatoare.

  61. @nedo: cu Piedone cred ca se are bine oricine il insoteste la joaca in parculetele impopotzonate
    el e ca un copil mic si cu traume … daca reusesti sa-l intelegi.. cred ca te ai bine

  62. Aceasta individa aduna la un loc : aroganta , prostia si nu stiu cu ce neuron mai si sfideaza…O mahalagioaica…ce mai..m-a uns pe suflet articolul din Catavencu cu individa…

  63. sunt mult mai multi cei care-i deseneaza mustata si barba femeii asteia, decat cei care-i apuca gratios mana. si cei care-i apuca mana sunt pupincuristii care au de castigat de pe urma castigului ei si nu pentru ca mesajul ar fi atins vreo coarda.

  64. poza trucata de zoso spune totul 😈

  65. evergreen: da-mi voie sa te contrazic!
    :mrgreen:
    dat fiind ca politica e o curva, eu cred ca elementul pricipal este chiar…”coarda”
    “coarda pt coarda” :mrgreen:

  66. De ce nu candideaza Simona, Simonaa, Simonaaa, Simonaaa for president!
    Sa-si faca poza cu basca, ca-i bascalioasa!

  67. @para
    A mai spus cineva că originalitatea este arta de a nu-ţi dezvalui sursele…

  68. @neamţu
    Mi-a plăcut sosul de Shopenhauer,da’ de ce nu pot să comentez?

  69. parafaragaramus

    Eu am renunţat la a mai aprecia originalitatea. M-am dezoriginalizat.

  70. neamtzule, tzara asta are nevoie de neshte nemtzi! 😳
    n-ar fi mai bine sa candidezi tu insutzi? :mrgreen:

  71. deci,pana la urma,liliana ce minca ?

  72. parafaragaramus

    @cru
    Io l-aş vota, chiar dacă e beţiv.

  73. Mai există oameni care pun botul la aşa ceva?
    Da, şi reprezintă peste 49% din votanţi. Dacă ai votat Geoană şi Cătălin Voicu, pentru femeia asta chiar ai merge până la capătul lumii.

  74. Popor de curve!

    Ceausescu le-a dat o masa la popota ofiterilor sa o bata pe Doina Cornea si 2 kg de portocale ofiterilor ce au tras la revolutie in 1989.
    Astazi curvele de la SRI si politie controleaza totul in provincie.
    Ei primesc locuinte, turnatorii au firme si fura, profesorii turnatori predau si fura doctorate…
    Curvele statului Roman nu mi-am dat locuinta, nu am job…
    Concurez cu orice gunoi de Roman daca a facut ceva mai mult in transdisciplinaritate decat mine.

    http://alfastring.tk

  75. parafaragaramus

    @nea
    Şi un babuin e mai bun decât matrozul chior.
    Eu aştept să facă ceva constructiv şi Mircea Badea, să inventeze un sistem mai bun decât democraţia. Pe urmă, mai vedem.

  76. @Nea: iar impartim totul in alb si negru?
    @parafaraetc: parca iti luasei un nick-name mai omenesc, iar te-apuci sa ne chinui? 🙄

  77. Asa sunt pacaliti romanii….cu o mana incearca sa te atraga cu cealalta te fura…dar din pacate in ziua de azi la multi dintre romani asa ceva inca mai merge…isi bat joc de noi cu “zaharelul”…si noi inca i mai suportam….

  78. am tăcut. Săr’na.

  79. @para: nu tu tre’ sa taci, parafaragaramus tre’ sa taca, ca sa nu mai transpiram silabisindu-i numele cand il scriem. 😆

  80. @Marius: acu’ ca m-am uitat cum zici, mai holografic, am inteles – intr’adevar, nu luasem in consideratie nici cablurile obligatorii care o intersecteaza pe madam Minca din toate directiile, nici garduletul ‘decorativ’care protejeaza buruienile de trecatori si caini incontinenti si nici cadrul metalic ruginit al acestui genial afis.
    la un studiu mai atent, am descoperit si solzii aia care il fac rezistent la vant – initial crezusem ca femeia are sacou la doua randuri de nasturi. cred ca am cuprins intreaga perspectiva artistica. 🙂

  81. si acuuuuuum, la insistententzele publicului telespectatoooooooorrrrrrr
    vrrrrrruuuuuuummmm
    vrrrrrrruuuuummmmmm
    bancu cu porumbeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii1
    ( stiu ca a trecut topicu’ da’ acu se potriveste mai bine!)
    politicienii sunt ca porumbeii:
    cand aici jos, itzi mananca din palma
    shi cand ajung acolo sus,
    se caca in capu tau!
    :mrgreen:
    acu’ intelegetzi da ce sta femeia cu mana-ntinsa?

  82. nu e primul caz.
    http://augustinvarnav.blogspot.com/2008/11/au-mai-trecut-patru-ani.html
    „Mâna întinsă care nu spune nicio poveste nu primeşte nimic”

  83. Am mai observat ceva la femeia cu mina intinsa. Ea este sincera. Mai jos, este si o mostra. Ea spune: “Voteaza pentru tine!” Deci voteaza cu Teo, ca daca era interesata sa castige alegerile, spunea, voteza pentru mine. De unde si sinceritatea care pe mine m-a convins. Pacat ca stau in sectorul 6.

  84. @Andrei: las c-o ajut eu sa nu castige :mrgreen:

  85. @Andrei: dar nu scrie asa!
    Cum citim noi, romanii, de sus in jos si de la stinga la dreapta, toate literele, la rind, iese: “PSD+PC voteaza pentru tine”. Cum ar veni: “stai tu linistit acasa, voteaza PSD+PC pentru tine”.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green

bijuterii argint bijuterii argint