Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Pe cine a mai jignit preşedintele

S-a făcut vreun sondaj şi a reieşit că sunt românii monarhişti, într-o proporţie îngrijorătoare? Vrea Regele să candideze la preşedinţie? S-a afişat Principesa Margareta cu vreo poşetă mai scumpă decât ale Elenei Udrea? Care-i motivul pentru care preşedintele ţării l-a numit pe Rege “trădător” şi “slugă la ruşi”???  I s-au terminat duşmanii? E o problemă cu primele glande salivare din stat? Secretă în exces şi trebuie eliminat scuipatul, ca să nu se înece preşedintele? Ce Dumnezeu stă în spatele acestor declaraţii? Vorba lui Cătălin Tolontan, urmează să vină şi ANAF-ul peste Casa Regală?

P.S. Sunt curioasă în legătură cu pupincuriştii de serviciu. Ce explicaţii vor mai găsi şi pentru asta? 🙄 După mine, e din categoria “imposibil de explicat”.

59 comentarii

  1. Trebuie sa recunosc faptul ca nu stiu ce naiba mai vrea acum. Lasând la o parte frustrarile mele legate de Casa Regala (desi, la o adica, as prefera monarhia republicii), nu inteleg ce a declansat acest atac. Banuiala mea este ca se genereaza o perdea de fum, dar nu prea stiu ce ar mai putea pune la cale presedintele. S-au cam terminat subiectele.

  2. Si pe mine m-a surprins… Cred ca e vorba doar o incercare de a manipula…

  3. Eu stiu ce are.
    “… are mica!”

  4. regele e o coaja mucegaita care trebe ingropata, prea multi bani a luat deja de la romani gunoiul ala senil!

  5. Vrea sa fie el viitorul rege!
    Urmeaza referendum pt MS Basescu.
    Votezi Basescu rege
    Votezi schimbarea

  6. Mie mi se pare incredibil. Ok, eram de acord sa aud asta despre rege intr-o discutie intre istorici, dar asa… Sa-ti dai cu parerea tocmai tu care ai beneficiat cat ai putut de pe urma comunistilor, in timp ce omul ala (care a semnat abdicarea cu pistolul la tampla, la propriu) era haituit prin stainataturi?
    Nu mai zic nimic, Basescu a demonstart inca o data ca nu-si cunoaste limitele.

  7. da ce-a zis mă? măcar a-ţi văzut emisiunea în direct…sau la A3? V-a zis Cioroianu sau Djuvara că n-ar fi aşa?

  8. Mareșalul Ion Antonescu trebuie reabilitat și așezat în rândul eroilor acestui neam! Ieri a fost ziua de 22 iunie, acum 70 de ani mareșalul a ordonat trecerea Prutului! Traian Băsescu a spus lucrurilor pe nume așa cum nimeni din fruntea statului ( până acum ) nu a făcut-o! Atât, nimic altceva! Aceasta-i explicația și dacă tu nu ai văzut-o atunci schimbă ochelarii!

  9. ORDIN DE ZI

    OSTASI,
    V-am fagaduit din prima zi a noii Domnii si a luptei mele nationale sa va duc la biruinta; sa sterg pata de dezonoare din cartea Neamului si umbra de umilire de pe fruntea si epoletii vostri.
    Azi, a sosit ceasul celei mai sfinte lupte, lupta drepturilor stramosesti si a bisericii, lupta pentru vetrele si altarele romanesti de totdeauna.

    OSTASI,
    Va ordon: treceti Prutul!
    Sdrobiti vrajmasii din rasarit si miazanoapte. Desrobiti din jugul rosu al bolsevismului pe fratii nostri cotropiti. Reimpliniti in trupul tarii glia strabuna a Basarabilor si codrii voevodali ai Bucovinei, ogoarele si plaiurile voastre.

    OSTASI,
    Plecati azi pe drumul biruintelor lui Stefan cel Mare ca sa cuprindeti cu jertfa voastra ceea ce au supus stramosii nostri cu lupta lor.
    Inainte. Fiti mandri ca veacurile ne-au lasat aci straja dreptatii si zid de cetate crestina. Fiti vrednici de trecutul romanesc.

    OSTASI,
    Veti lupta cot la cot, suflet de suflet, langa cea mai puternica si glorioasa armata a lumii. Indrazniti sa va masurati vitejia si sa va dovediti mandria, camarazilor nostri. Ei lupta pe pamantul moldovean, pentru granitele noastre si pentru dreptatea lumii. Fiti vrednici de cinstea pe care v-au facut-o istoria, Armata Marelui Reich si neintrecutul ei comandant, Adolf Hitler.

    OSTASI,
    Inainte. Sa luptati pentru gloria Neamului. Sa muriti pentru vatra parintilor si a copiilor vostri. Sa cinstiti prin vitejia voastra amintirea lui Mihai Voda si a lui Stefan cel Mare, a martirilor si eroilor cazuti in pamantul vesniciei noastre cu gandul tinta la Dumnezeu.
    Sa luptati pentru desrobirea fratilor nostri, a Basarabiei si Bucovinei, pentru cinstirea bisericilor, a vietii si a caminurilor batjocorite de pagani cotropitori.
    Sa luptati pentru a ne razbuna umilirea si nedreptatea. V-o cere Neamul, Regele si Generalul Vostru.

    OSTASI,
    Izbanda va fi a noastra. La lupta.
    Cu Dumnezeu inainte!

    Comandant de capetenie al Armatei:
    GENERAL ANTONESCU
    22 iunie 1941

  10. Asta imi aduce aminte de o stire a Agentiei Rompres de prin 1997: “La sosirea pe Aeroportul Otopeni, Majestatea Sa Regele Mihai I (Iliescu nu mai era presedinte, iar agentia nationala de presa inlocuise prompt expresia “ex-regele” – n.m.) a declarat in exclusivitate Agentiei Rompres : “.
    Problema e ca Regele Mihai n-a prea avut niciodata ceva de declarat, de comentat sau de facut. S-a multumit sa execute ce-au spus altii. De Paste, in 1991, avea la picioare un milion de oameni in Bucuresti si n-avea decat sa se lase purtat de ei catre Cotroceni, catre Putere. Nicio forta din lume, militara ori ba, n-ar fi putut impiedica acea mare de oameni sa-si repuna Regele pe tron. Regele a preferat insa sa respecte conditia impusa de Iliescu anterior vizitei – de a nu face declaratii ori gesturi politice – decat sa-si urmeze Poporul. Nu stiu daca la intalnirea evocata in articol Regele a comentat, totusi, ceva. Pentru mine, insa, Mihai I este autorul propriei ratari ca monarh, o ratare in egala masura si pentru destinul Romaniei. Am fost si raman monarhist, dar cred ca Regele Mihai I nu s-a ridicat la inaltimea anumitor momente istorice. COMENTARIU DE PE GÂNDUL.INFO

  11. @pupincuristi: Cam toti cei care conduc au fost generali sau copii de generali. Evident indoctrinati la job sau acasa de politica de partid. Preshe a fost un dobitoc aseara cand a incurcat vorbitul cu tacutul.

  12. Toate marturiile istorice atesta faptul ca Regele Mihai de Romania a fost fortat sa abdice in urma unor MARI presiuni si a santajului psihologic.

    Restul e mojicia (gratuita sau cu un scop care ne scapa acum) a unui fost inalt demintar comunist.

    Asta daca Traian B. nu vrea sa rescrie si istoria Romaniei pentru ca asa i se pare lui ca este mai bine 😀 pentru popor

  13. Este o vorba romaneasca potrivita ca o manusa lui Basescu:”Gura bate curul!”.In general se aplica tuturor marlanilor.

  14. Eu nu pricep ce asteptari mai aveti de la T. Basescu. Vorbim aici de-un om ce plezneste un copil doar pentru ca ala micu a incurcat niste nume pe-o scena, din cauza emotiilor. Dar deh, memoria e selectiva si extrem de scurta.
    Vorbim de acest individ http://www.youtube.com/watch?v=bE2ABR7bRU4 deci.. pe cine mai mira ceva din ce face acest ipochimen?

  15. Poopin'. Corist.

    Ca de obicei, încercăm să găsim explicaţii sofisticate la probleme simple. Eu unul cred că e vorba de un banal ADHD prezidenţial pe fondul unui Sindrom Tourette vechi şi netratat. O stare de neastâmpăr continuu, o poftă nebună de gâlceavă, o contorsionare spasmodică a muşchilor de partid şi de stat şi – da, ai dreptate, Simona! – secreţie în exces a glandelor salivare. Mi-l şi imaginez pe Băse în copilaria lui timpurie, in pantaloni scurţi prin praful Dobrogei, punând piedici şi scălâmbându-se la ceilalţi puşti, doar doar o sări vreunul la bătaie. Măcar nu ne plictisim. The King is old. Long life the Băse!!!
    PS: Ca mulţi alţii, am ajuns pe blogul ăsta, cu mult timp in urmă, pe filiera Academia Catavencu. Nici un cuvânt despre AC? 😥

  16. Basescu l-a numit pentru ce e. Problema e ca si Basescu e la fel.

    Din 2 rele…alegi Vadim :)))

  17. Va e foame, n-aveti slujbe, va ganditi sa plecati unde vedeti cu ochii?
    Ia sa va dau eu voua o tema de discutii, asta cu reorganizarea judetelor v-a tinut un pic ocupati, dar urmeaza o vacanta lunga si trebuie sa aiba si gura voastra ce sa discute pe banca, in fata blocului, doar v-a dat afara modernizarea si reformarea statului, nerecunoscatori ce sunteti, eu va fac tara gigea si voi carcotiti toata ziua.
    Al dracului popor, daca nu v-as dau eu teme , ati fi in stare sa ganditi cu capul cine stie ce prostii.
    Hai, la treaba, ia sa vad cat il iubiti pe balbaitul ala batran… Stribleo,Gadeo, Ciutacule, Bade,hai , la microfoane, la tastaturi, am bagat marfa proaspata.

  18. […] “S-a afişat Principesa Margareta cu vreo poşetă mai scumpă decât ale Elenei Udrea? Care-i motivul pentru care preşedintele ţării l-a numit pe Rege “trădător” şi “slugă la ruşi”???  I s-au terminat duşmanii?”, comentează şi Simona Tache, pe blogul ei. […]

  19. Simona, una dintre explicatii consta in faptul ca base face parte din “tabara” cealalta, a pacaliciului aluia de paul sau cum dreaq l-o fi chemand. Ala caruia i-a botezat puradelul, facand prin acest gest una dintre cele mai mari gafe protocolare, cautionand -in calitate de sef de stat- farsa prin care paulica se da drept membru al familiei regale de Romania (fie vorba intre noi, pulica nu a fost niciodata recunoscut ca facand parte din familia regala). 😉

  20. Un lucru e cert: basescu a pierdut din nou -oare pentru a cata oara? mai conteaza?- o buna ocazie de a-si tine dracului gura!…

  21. Fatah, te-ai pus rau cu noua dreaptah :)))

  22. […] gândeam azi dimineaţă, în timp ce scriam despre ultima trăsnaie a preşedintelui (da, da, aia cu Regele “trădător şi slugă la ruşi”), la […]

  23. La data de 30 decembrie 1947, sub amenintarea uciderii, în caz de refuz, a 1000 de tineri deţinuti de comunişti, Regele Mihai I a fost forţat să abdice şi să aleagă calea exilului. De aceea a abdicat – a fost fortat sa abdice – MS Regele Mihai a facut un gest PATRIOTIC abdicand, deoarece a SALVAT pe cei 1000 tineri ! Cine mai face un asa gest de ONOARE si PATRIOTIC astazi ? Aceasta este o LECTIE de PATRIOTISM si ONOARE pe care actualii politicieni in frunte cu Emil Boc si Traian Basescu TREBUIE S-O INVETE si S-O APLICE ! Daca Dl. Traian Basescu nu stie cauza abdicarii MS Regelui Mihai, sa se documenteze – ori nu stie, ori dezinformeaza ! Traian Basescu trebuie sa-si ceara scuze pentru cele afirmate (din lipsa de informare sau intentionat) si pentru ca a adus Romania in stare de haos si apoi sa-si prezinte demisia dupa ce a intors o tara cu fundul in sus ! Mai bine am face referendum pentru forma de guvernamant si Romania ar redeveni Monarhie Constitutionala – ar fi mult mai bine pentru noi. Tara s-ar dezvolta, s-ar moderniza intrand in randul tarilor civilizate din Europa si din intreaga lume. Vedeti tarile monarhii constitutionale: Suedia, Norvegia, Danemarca, Belgia, Olanda, Luxembourg, Spania, Marea Britanie, Japonia, Thailanda, etc. Intr-o monarhie constitutionala Regele domneste, dar nu guverneaza. Tot premierul este factorul executiv, dar Regele vegheaza la respectarea Constitutiei. Daca in 30 decembrie 1947 comunistii (care au castigat alegerile tot prim frauda – falsificarea masiva a alegerilor) ne-au luat cu japca monarhia constitutionala, ocupand tara, acum este momentul sa ne cerem drepturile, ca Romania sa poata fi repusa la locul ei ca monarhie constitutionala. Asta se va putea face doar printr-un referendum national care TREBUIE sa aibe loc ! Felicitari Domnului Victor Ciorbea noului presedinte al PNTCD deoarece vrea referendum pentru revenirea la monarhia constituţională.

  24. ultima iesire ma pune pe ganduri oare cate traznai ar mai putea spune daca ar vorbi liber mai des. in afara declaratiei respective, care ar trebui sa te descalifice ca vizionar politic, ma gandesc ce a inteles basescu din ultimul secol si ceva, un alt moment scabros a fost asocierea sa fata de casa regala, casa regala prezidentiala de fapt, prin paulica filipica de romanica. problema e ca aici nu mi se pare a fi nici o miza politica, e mai mult frustrare, da’ nu stiu ce fel de frustrare, venin, ura, plm. uite cate am facut pentru tara si tot pe Mihai il iubeste lumea. 🙂
    si inca una mai de finete care mie mi-a provocat un zambet prelung a fost cand l-a intrebat cristoiu ce ar fi facut el pe 22 iunie ’41. magulire mai mare ca asta nu poate primi nici un politician. va invit sa priviti chipul presedintelui cand raspunde la intrebarea asta tampita. ma intreb oare ce parere are elena udrea despre secularizarea averilor manastiresti pe vremea lui cuza si cum ar fi imbunatatit ea procesul. o fi de acord? in fine, un raspuns decent era nu stiu, din punctul meu de vedere, sau, daca vrei sa nu pari nesigur pe tine, ca esti un lidero maximo puteai gasi un alt mod de ataca problema oferind un raspuns evaziv. nu te-a ales nimeni presedinte ca sa dai lectii de istorie pe care in mod clar nu le stapanesti. in alte ordine de idei am vazut-o pe nevasta lui paulica de romanica la b1 sustinand reorganizarea teritoriala si cu asta am spus tot. amin. :)))))))))))))))

  25. SIMONA AI DREPTATE:,,După mine, e din categoria “imposibil de explicat”. ATATA TIMP CAT ZIARISTII SI OPOZITIA UMBLA PRIN TARA FARA SA AIBA NICIO STRATEGIE NEFIIND IN STARE SA SI EXPLICE NIMIC DIN CEEA CE SE NTAMPLA CU EI IN PRIMUL RAND DARMITE LA NIVEL DE TARA SAU DE DECLARATII BASE O SA LE ADMINISTREZE IN CONTINUARE,DE CATE ORI ARE OCAZIA CATE UNA DUPA CEAFA NAUCINDU I DIN CE IN CE MAI TARE DACA NU CUMVA ERAU DEJA NAUCI SI ASTA IN CEL MAI JOSNIC MOD CU PUTINTA…………SI????????….,,Val de indignare vizavi de atacul preşedintelui la adresa regelui Mihai: A făcut-o lată Băsescu!”……………..Mai mulţi jurnalişti şi istorici au criticat imediat atacul dur al lui Traian Băsescu la adresa regelui Mihai…………………O SA LE TREACA……..2,3 ZILE…..SA MANANCA SI GURA LOR CEVA

  26. REVIN…………PANA LUNI N’O SA MAI FIE NIMENI INDIGNAT

  27. Pe rege nu poate sa-l ia nici daca declara razboi Chinei, dar cu putin efort il ajunge pe Ceaciu.

  28. @ghita din ´64, du-te la psihiatru. Speranta moare ultima.
    Ala de-l tot lauzi atat, arz-ar in iad, era un pupicurist debil, il lingea in orificiile cele mai mirositoare pe dementul ala de hitler si, ca sa vezi, i-a tras-o dementul original.
    Adica asa cum si-o trag dementii unul altuia.
    Nu l-a impresionat lingaul. Niciun dement nu e impresionat de lingai, ia de-ti noteaza.

  29. daca a declarat asta linga un pom de la Ciresica,cu mina la prohab si cu jetul de rigoare,poate ar avea o scuza.Altfel…

  30. @ Claudia I.
    Cred ca tot poporul ăsta trebuie dus la pshiatru, sunt de acord cu tine dar adevărul istoric este UNIC și trebuie recunoscut! Eu ling, dar numai femei, linsul este o acțiune foarte apreciată de partea feminină și o foarte bună metodă de a produce plăcere. Sunt dintre aceia care recunosc…. Tu recunoști? Deci, scumpa mea , ADEVĂRUL este unic, restul sunt bla-bla-uri. Dacă Mihai 1 era pentru România murea aici în pământul țării lui, a fost mai ușor să abdice! Nu mă interesează Băsescu…. mă interesează ADEVĂRUL și adevărul este că regele și-a abandonat poporul. Punct!

  31. Am facut un curs de “resource umane”.

    Am descoperit ca sunt clasificati oameni in fuctie de cum abordeaza un conflict in 4 categorii:
    1. ies la atac
    2. cedeaza mai mult, pentru a obtine cat de cat
    3. negociaza mai mult, pentru a obtine mai mult
    4. se feresc de conflict

    Mie mi-a iesit ca sunt “mostly avoider”. Lui Base ii iese sigur 1.
    Cursul spune ca astea sunt categoriile, nici una nu e rea sau buna, trebuiesc ponderate constient. (dar noi romani stim mai bine ca e o conspiratie sa te faca sa te simti bine)
    Dar eu ma simt cam looser.

  32. Tocmai mi-am dat seama ca am gasit intrun fel explicatia pentru comportamentul lul Base, ceea ce ma incadreaza direct in categoria de pupincurist.

    Asta e, incerc sa ma feresc de conflictul asta si ma retrag cuminte in banca mea.
    Partea cea “buna” despre “avoideri” este ca nu prea le pasa de agitatia partii adverse.

  33. @Ghita,vezi ca incurci borcanele, aprinde dracu´ lumina cand mai umbli prin strachini! Separat de Mihai I, separat de Basescu si separat de faptul ca tu lingi femeile, generalul antonescu ramane in istorie ca un criminal pupincurist, un lingau de cur hitlerist. Ia uite ca mi-a iesit si rima.
    Poti s-o intorci si s-o sucesti cum doresti, poti interpreta si re-interpreta, te poti bate cu pumnu-n piept ca detii adevarul adevarat scris cu litere de-o schioapa…nimic nu va sterge atitudinea de sluga , aka limbile antonesciene din curu´hitlerist.

  34. Claudia pe ce te bazezi?
    ps. nu ai recunoscut dacă o faci sau nu! Cine spune că MAREȘALUL ION ANTONESCU este criminal de război? Cine? Te referi cumva la Crin Antonescu? Habarnist-o!

  35. @Ghita, stii cine spune ca Maresalul Antonescu a fost criminal de razboi???ISTORIA care spune acelasi lucru si despre Hitler…Atata timp cat Antonescu a sustinut Holocaustul si a deportat in lagare oameni a caror singura vina era ca erau evrei, tigani, etc. fara nici o legatura cu razboiul in sine atunci nu e altceva decat un CRIMINAL de razboi…Asa ca, nu stiu cine este HABARNIST aici!!! Mai studiaza inainte sa-ti dai cu parerea!!

  36. Istoria? Așa în general, știutorule? Cine a scris istoria aia? Măi “paraleu de bucătărie” nu pune pe același taler personalități și caractere diferite! Chiar dacă au fost aliați una-i una, două-s mai multe! Întreabă polonezii a fost Antonescu criminal de război? Întreabă-i și-au primit TEZAURUL înapoi și ÎNTREG? BOLȘEVICILOR! Cine susține istoria scrisă de bolșevici este BOLȘEVIC la cap! Regele mihai este un BOLȘEVIC decorat! Punct!

  37. @Ghita…sa stii ca ideea Holocaustului şi consecinţele acestuia nu este un element cu care lumea se joaca, asa ca sa vi si sa incerci sa-l reabilitezi pe Antonescu si sa minimizezi ceea ce a facut pentru ca, a fost in fond un “patriot”, este foarte grav mai ales din perspectiva unui sef de stat. Iti reamintesc ca si Milosevici si Ratko Mladici sunt considerati de catre sarbi tot “patrioti” si uite cum sunt ei priviti in lume.
    Indignarea pe care a provocat-o Basescu cu atitudinea lui va face inconjurul lumii si ne poate caracteriza ca “extremisti” ceea ce e f.grav si va avea consecinte asupra noastra.

  38. @Ghita…esti “PRAF”…daca zici ca istoria a fost scrisa exclusiv de bolsevici si ignori existenta atator marturii scrise si inregistrate (nazistii au fost “pasionati” sa si filmeze tot ce au facut in razboi), probabil sustii si ca Holocaustul nici n-a avut loc asa ca, in conditiile astea iti urez succes in “lumea ta” si poate il iei si pe Basescu si pe cei care sustin ca Antonescu a fost “un patriot” si va faceti o tara a voastra plina de “patrioti” ca voi, ca oricum nu va intereseaza decat PAREREA VOASTRA si VOI FACETI ISTORIA asa cum va convine.

  39. Murdaria este buna!

    Desi nu asta pare sa fi fost intentia presedintelui, o dezbatere generata de o afirmatie deplasata poate trezi constiinta nationala.

    Probabil ca daca Relgele era atacat despre lucruri banale, nu ar fi abut nici un ecou, s-ar fi facut doar mishtou ( ca sa rimeze).

    Dar acuzatia de tradare e un lucru serios, care va trezi niste macar niste sentimente (din somnul cel de moarte).

    Deci murdaria este buna!

  40. @ghita1964
    Cat tupeu aveti! Sper sa dispareti cat mai repede.

  41. Ghita baiatule, din toate aberatiile insirate de tine pe aici, cea mai spectaculoasa este aia cu ´´habarnist-o´´ :mrgreen: . Serios. Are verva, are ceva aparte. E autentica.
    Restul sunt poezioare invatate pe de rost, sunt sigura ca nici macar nu constientizezi ce zici. Esti…varza, nefericitule. 🙁

  42. Argumente știutoare-o! Argumente ai ori nai?
    @ Teteleu și alții ca el: cine neagă holocaustul teleleilor? Eu? Eu spun doar că Ion Antonescu nu este autor de holocaust, bomboneilor! La asta m-am referit atunci când am spus să nu-i așezați pe același taler pe Hitler cu Antonescu. Dacă eu sunt varză atunci tu ești praștie, praștie bolșevică!

  43. Argumente știutoare-o! Argumente ai ori n-ai?
    @ Teteleu și alții ca el: cine neagă holocaustul teleleilor? Eu? Eu spun doar că Ion Antonescu nu este autor de holocaust, bomboneilor! La asta m-am referit atunci când am spus să nu-i așezați pe același taler pe Hitler cu Antonescu. Dacă eu sunt varză atunci tu ești praștie, praștie bolșevică!

  44. Sa punem putin lucrurile la punct, pe scurt: Regele Mihai a tradat Romania si in primul rand Armata Romana. Actul de la 23 august 1944 a insemnat si abandonarea a 180 de mii de ostasi de pe Frontul de Est, din Basarabia, care au ajuns apoi batjocoriti, chinuiti si deportati in Siberia, in Gulagurile sovietice, dupa cum aminteste si generalul Platon Chirnoaga in memoriile sale. Este cunoscut faptul ca Ion Antonescu se afla in negocieri inaintate cu Aliatii; prin lovitura de stat de la 23 august sovieticii au sabotat practic intreaga operatiune a Maresalului, cu aportul mult prea tanarului Rege. Prin capitularea Romaniei in mainile URSS, Regele a contribuit, poate fara sa vrea dar direct, la instaurarea comunismului in Romania. Primele sale decrete sunt odioase: La 20 ianuarie 1945, deci cu doi ani buni inainte de a se consuma coabitarea cu bolsevicii urmata de abdicare, Regele isi punea semnatura alaturi de Lucretiu Patrascanu sub “DECRETUL- LEGE Pentru urmărirea şi sancţionarea celor vinovaţi de dezastrul ţării”
    http://roncea.ro/2011/06/23/basescu-comunist-securist-legionar-si-antonescian-finii-intelectuali-ai-lui-tismaneanu-rabufnesc-cu-ura-in-fata-adevaratului-basescu/

  45. Ghita, sterge-ti mai baiete spumele ca nu se mai intelege ce zici.
    Ce argumente-ti trebuie, dar nu ti-e rusine?? Vrei sa argumentez pentru unul CA TINE ca maresalul antonescu a fost un criminal? Sa incerc marea cu degetul, sa vorbesc cu peretii adica? Tu nu esti dispus sa asculti, ziceai mai devreme ca tu stii ADEVARUL ADEVARAT . Ia-ti adevarul si baga-ti-l unde-ncape.

  46. Domnu’ Ghita, ceva imi spune ca esti genul ala care, la o petrecere, nu pleaca pana nu-si ia o palma, nu te simti bine altfel.
    Daca recomanzi opinia lui Roncea & co, fii bun si respecta si opiniile celor care nu sunt de acord cu acestia, dupa care respira adanc.
    Esti agitat si-ti dauneaza grav, vezi ca exista bloguri unde “combativitatea” asta de troll este bine vazuta.Pe-aici nu ne prea pasa.

  47. Io în istorie nu cred, că am ajuns să citesc a doua interpretare , dacă mai trăiesc , cine ştie câte reloaduri o să mai fie.
    Consider că istoria este modalitatea de a-şi justifica acţiunile cei de la putere ( au făcut-o comuniştii vechi, o fac şi ăştia noi, etc )
    Aşa că dreptate poate avea oricine – că io nu am fost acolo să văd cum au fost treburile.
    Dar ştiu ce am văzut , EU , nu poveşti de Andersen interpretate în stil Grimm.
    EU AM VĂZUT :
    1- Când a vrut regele Mihai să se întoarcă în ROmânia, păcăliciul roşu cu gura până la urechi i-a zis : Nu, nu , nuuuuu.
    A plâns Mihai, CU LACRIMI DE SÂNGE, pentru că vedea că nu-l lasă COMUNISTUL să-şi vadă IUBITA LUI ŢARĂ.
    2 – La o vreme dup-aia l-am văzut pe regele Mihai, cum l-a invitat la ziua sa de naştere, sărbătorită la castelul Peleş pe prietenul său ION ILIESCU .
    Ceea ce am scris eu mai sus E REALITATEA – nu invenţii.
    Eu judec oamenii după ceea ce fac, iar rejele mihai a dovedit că e un bătân futut de cap de către fiice. Convins să se prostitueze în faţa celui mai mare duşman al său COMUNIST, ca să aibe ele zestre şi să fie prinţese ( că moşului îi mai trebuie multe, doar 4 scânduri de acuma-nainte, ).
    Tu oare dacă cineva te scuipă-n faţă, îl mai ierţi ?
    ——-
    Părerea mea e aici:
    http://kekee.cotcodacii.ro/2011/04/29/sange-rosu-albastru-sau-cacaniu/

  48. @ sandman:
    Tu îi fi unul care dă pălmi?! Normal că nu vă pasă, dar vă exprimați! În 92′ l-ați votat pe Nelu Cucuvelu’ în proporție de peste 90% să nu care cumva să vină regele cu fetele lui să vă vândă țara, ați dat-o pe gratis oamenilor lui Cucuvelu’, regele ” pupat piața Independenței ” cu toți turnătorii, penalii, iar acum devine erou pe bani!
    ps. Respect părerile celorlalți și nu reacționez, dar dacă nu mă respecți nici eu nu te respect! Aștept palma dacă te ține brăcinarul!

  49. @ghita1964
    ” Normal că nu vă pasă, dar vă exprimați!” Adica cine te crezi tu ba, paznicul internetului? Acum n-avem voie nici sa ne mai exprimam? Asta vreti voi si cei care va trimit sa combateti pe bloguri? Ati inceput sa-mi provocati scarba, intoarce-te ba la cine te-a trimis si spune-i ca da, in caz de nevoie o sa va dam si palme.

  50. Ia cu lămâie prietene! Tu nu poți decât să-ți tragi singur palme teleleule, dacă ai fi în fața mea ai face pe tine măi bombonelule!

  51. Norocul tau ca nu-i Gutza pe-aici,sau negrul ala rau, te rupeau cu bataia…pe statuie te urcau.

  52. Ghita, vrei respect? 😯
    Ca sa te respecte altii e musai sa te respecti TU PE TINE . Si te poti respecta in primul rand prin incercarea de a gandi singur.
    O persoana care sustine sus si tare ca detine adevarul adevarat, este o persoana care-si striga in gura mare neputinta de a gandi. Te-ai oprit la ´´adevarul ´´ de cacat pe care-l tot mesteci, deci asta ti-e limita, mai mult nu poti.Sau nu vrei(si mai rau) E confortabil sa ai idei fixe, sigur ca da. Dar cine oare-i respecta pe cei cu idei fixe si putine? Nimeni, ca fixistii sunt doar niste papagali: le dai un text, il invata pe de rost fara sa-l inteleaga si cu el defileaza.

    Ai venit cu citate din criminalul ala de ion antonescu, imprastii parfum de mediocritate fanatica, ce respectu´lu´peste vrei?? Ascunzi rahatul in staniolul patriotic, dar rahatul e tot rahat si pute si-nvelit in staniol! Si daca-l tii in mana, puti si tu.
    Ai inteles ceva sau iti desenez?

  53. Desenează! Tu ce vrei să-l respect pe fonfăitul ăla care a trădat 180.000 de soldați trimiși să-i recupereze moștenirea pierdută de futalăul de tat’ so Carol 2? A fost mai ușor să-și facă, coada colac nu? A semnat Declarația de la Budapesta în 1989 și tu vrei să-l respect? Dar să-l respecte Soros cu toți turnătorii din solda lui, nu eu. Da RESPECT pentru Carol I! Da respect pentru Ferdinand I! Atât, restul zero!

  54. Mah Ghita, unde am scris eu ceva de regi, mah?
    Dar lasa, asteapta desenu´ca mi-e clar cat pricepi.

  55. Ne-ați trădat însă, Majestate! Ne-ați trădat pe noi, pe cei un milion de români care, în acea zi magică de Paște, 1992, au invadat Bucureștiul ca să vă întâmpine, să mângâie cu trupurile lor mașina care vă aducea acasă, pe sub Arcul de Triumf! Ne-ați trădat, Majestate, când ați ales să renunțați la măreția de uns al lui Dumnezeu și să vă încârduiți cu parveniți pușcăriabili, foști turnători la Securitate! Ne-ați trădat când v-ați dus ca invitat în casa penalului oligarh Dinu Patriciu, la botezul progeniturii lui Sorin Roșca Stănescu, nume de cod „Deleanu”. În compania lui Bălăceanu-Stolnici, nume de cod „Laurențiu”. Ne-ați trădat când, la un eveniment privat al casei regale, l-ați invitat pe Dan Voiculescu, nume de cod „Felix”. Ne-ați trădat când ați acceptat ca portavocea regalității în România să fie un personaj dubios ca Duda, reprezentant special al Guvernului PSD – Năstase! L-ați trădat pe Domnul Coposu, Majestate! Au revoir
    http://avanpost.wordpress.com/2011/06/24/ne-ati-tradat-majestate-nu-in-1947-ci-acum/#comments

  56. Basescu e un geniu…un marinar incult si taran dar un geniu; a gasit metoda perfecta de a transfera atentia opiniei publice de la reorganizarea administrativa a tarii catre o prostie, si observ ca a reusit cu succes.

  57. Basescu spune ce-i trece prin cap. Iar pt lucrul asta eu il admir. Tu il judeci…el il judeca..ea il judeca…Dar cati dintre noi avem curajul sa spunem ceea ce gandim ? Eu am…Daca cineva s-a simtit jignit atunci a avut si de ce…Are acces la informatii la nivel STICT SECRET si cu siguranta are dreptate…Basescu nu jigneste ci doar trage concluzii….

  58. […] – v-ați permis, totuși, să spuneți ce credeți! Să vă fie rușine, Majestate, că ați trădat țara! Să vă fie rușine, domnule Arafat, că mințiți și manipulați opinia […]

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green

bijuterii argint bijuterii argint