Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Internet 4G, voce și SMS-uri nelimitat, la 5 euro

Telekom Romania tocmai a anunțat, într-o conferință de presă, o ofertă greu de ignorat: comunicare mobilă nelimitată cu internet 4G nelimitat, minute şi SMS nelimitate, de la 5 euro/ lună, în abonamente fără perioadă minimă contractuală şi fără taxe de reziliere, pentru persoane juridice.

Să vă spun cât plătește acum persoana mea juridică, pentru toate astea? Mai bine nu vă spun, nu de alta, dar nu vreau să audă și persoana mea fizică, că s-ar putea să sară un pic în capul persoanei juridice…

Mai bine să detaliez un pic: Abonamentul Freedom Mobile 5 include Internet nelimitat 4G național și servicii de voce și SMS-uri nelimitate la nivel național și internațional în Zona 1 (rețele fixe din Europa, respectiv rețele fixe și mobile din SUA, Canada, Israel), precum și în roaming în Spațiul Economic European. Abonamentul include și 1,3 GB de date lunar în roaming, în zona Spațiului Economic European.

Reacția pieței la această ofertă?

“Este pentru prima dată când primele vânzări s-au înregistrat chiar înainte de finalizarea prezentării noului concept către echipele interne. Un produs care a început să se vândă fără nicio reclamă”, spune Ovidiu Ghiman, Director Executiv Comercial, Segment Business, Telekom Romania.

Pentru mai multe detalii, mai bine intrați voi pe www.businessliber.ro.

Eu o să dau sigur o raită pe-acolo, ca să aprofundez subiectul. Oricât s-ar feri persoana mea juridică de persoana mea fizică, asta din urmă e dată naibii și a mirosit deja că ar trebui să o bage pe prima în ședință. Cică să mă duc imediat la ea în birou, că avem de discutat. Mbineee, mă duc…

Voi?

19 comentarii

  1. Adevarat zici, o ofertă greu de ignorat !

  2. scump, taica, scump.
    dincoace, la mine adica,
    iti da si o bere.
    mie imi da si o gagica care srie comentariilein locul meu.

  3. bine ca e persoana ta fizica desteapta. acum a aflat si a mea si vrea sa o bage pe ai juridica la discutii.

  4. Experiența mea cu Telekom România a fost una mai mult decât neplăcută. Sunt cei mai șmecheri dintre toți. Atenție mare!
    P.S.: Pentru aproximativ aceleași servicii, plătesc 2.85 euro, în altă parte.

  5. Telekom să facă bine şi să nu mai vină cu scârbe d-astea de “reclame”, mai bine să vă povestesc eu băşinile de “servicii” oferite,,.

    Am opţiunea Freestyle cu care multă vreme am fost foarte mulţumit, aveam inclusiv roaming, e adevărat că la tarife mari, dar, la nevoie, puteam suna de afară.

    Odată cu MINCIUNA cu eliminarea roamingului şi tarife “ca în ţată”, ce s-au gândit capetele de fontă de la Telekom? Ia să îi prostim noi pe proştii de clienţi: le tăiem DE TOT posibilitatea de roaming!

    Adică nu numai că nu voi putea vorbi afară la tarifele din ţară – aşa cum sună promisiunea MINCINOASĂ! -, dar chiar nu voi mai putea DELOC vorbi de afară şi nici primi apeluri! Pentru că aşa li s-a sculat celor de la Telekom!
    Cărora pur şi simplu li se rupe de clienţi.

    Am sunat la clienţi şi papagalii de acolo tot “repetau” o “placă” cum că asta e, vrei să poţi utiliza telefonul afară, renunţă la oferta curentă (Freestyle) şi treci la altă ofertă cu roamning, evident mai scumpă.
    Şi cică nici nu pot garanta că pot reveni la Freestyle când revin în ţară…

    Păi futu-vă… , asta e eliminarea roamingului şi tarife afară ca în ţară? Practic eu mă simt de-a dreptul şantajat de Telekom fie să le dau mai mulţi bani, fără ca eu să vreau asta, fie să renunţ la oferta Freestyle!

    Şi acum vin cu mizerii d-astea de reclame? Nu veau să mai aud de ăştia de la Telekom, studiez deja ofertele altora ca să plec de la aceşti “minunaţi” care prin “eliminarea roamingului” imi “oferă” de fapt “ocazia” să aleg între a-i lăsa să îmi bage mâna în buzunar ca să le dau mai mulţi bani, fie MĂ ÎMPIEDICĂ să pot utiliza telefonul în afara ţării!

    Sunt de acord că nu pot să îmi ofere tarife ca în ţară, dar puteau să îmi lase roamning-ul cu un tarif mai mare, în aşa fel încât să pot fi sunat şi, în caz de nevoie să pot suna, Dar nu, ei au profitat de “ocazie” ca să mă forţeze să trec la alt plan tarifar! Yak!

    Aşa servicii de rahat, reclama asta mai mult îmi amplifică scârba faţă de Telekom şi până nu se trezesc, or să piardă mulţi clienţi.
    Sau poate ăsta e scopul, mai ştii?

    Ca să vorbeşti cu un operaror eşti ţinut zeci de minute aiurea şi de multe ori îţi răspund nişte agarici care turuie o poveste şi … atât! Nişte roboţi mai ieftini, în fapt…

    Mai nou, altă păţanie: am un telefon pe care l-am lăsat păriţilor, ca să îi pot suna şi vorbi cu ei pe Whatsapp.
    De vreo 2 săptămâni, ce să vezi?!? Deşi aveau credit, părinţii nu mai puteau suna! Sun eu la “felaţii” cu clienţii, îmi răspunde un agarici cum că, să vezi chestie, nu poţi să ai şi voce şi date simultan 😯
    Şi că dacă vor să sune, să dezactiveze manual datele mobile, sună, apoi când vor Whatsapp să activeze datele, şi tot aşa! Sunteţi nebuni? Oamenii sunt în vârstă, abia. cu chiu cu vai, i-am deprins să sune şi să scrie pe WApp, acum să îi pun să umble prin setări?!? V-aţi tâmpit de tot! La care Lache flauşat ăla îi trăgea întruna că e de mult implmentată treaba asta, în condiţiile în care ai mei au telefonul de ani de zile, iar măgăria asta cu comutarea manuală date/voce e o prostie tip Telekom care semanifestă doar de acum 1-2 săptămâni, cel puţi pe telefonul părinţilor!

    Una peste alta, Telekom au devenit ceva care îmi provoacă scârbă, sper să plec cât mai repede de la ei.
    O vreme îndelungată au fost OK, dar de ceva vreme se duc la fund şi par să nu realizeze.
    ÎNCĂ!

    • Eu sunt pe Orange, și prefer să rămân pe prepay exact din cauza asta… Faza cu roamingul e vrăjeală pe față

    • .. ia te uită, a citit şi Flauşatul-de-la-Telekom, de a dat “unlike”… 😈

  6. eu de câțiva ani aștept un operator să de mai ieftin tarifele cu China
    acum vorbim doar cu uațap , nu e rău dar dacă n-ai wifi la îndemâna , dai 5 euro/minut la o nevoie
    PS care scorul la meciul Simona fizică -Simona Juridică?

  7. apropo de telecomunicații super :
    – zburam de la Abu Dhabi la Amsterdam și ne anunță la un moment dat la PA ( public address) că avem semnal la mobil si puteam vorbi , nici o problemă.
    eram pe la jumătatea distanței si am zis ia să încerc, dar mă gândeam că e scump si mai bine dau un sms așa de probă.
    am dat un sms către fiică-mea si am văzut ca a plecat, am mai așteptat puțin să văd dacă răspunde, dar n-a răspuns asa că l-am închis.
    a doua zi am întrebat-o si a zis că da îl primise.
    DAR cînd amm ajuns înapoi in Abu Dhabi si am văzut factura la mobil m-am lămurit : un sms din avion costă 9 dolari 😮 😆 😈

    • Dai un ban, da’ ştii că-l dai … 😆 😆 😆

      … vorb-aia, data viitoare o să întrebi zburătoarea … na stewardesa, dacă poţi să dai SMS cu taxa inversă… 😆 😆 😆 😈

      … sau măcar dacă poţi să dai un “preview” la costuri… 😈

    • N-ai știut tu, daca dai un SMS din avion iti face stewardesa si un masaj gratis, dar normal, trebuie sa ceri.

    • @Vmo; ă-hă-hă, să te văd io dacă nimereşti o stewardesă d-aia cu burcă… 😆

      … îţi face un masaj de-o să te simţi mai ceva ca “Geluţu'” ăla dintr-o reclamă penibilă… 😆 😆 😆

  8. La fel de supărat de pe misei încerc de 5 luni să activez tv mobile și ce am reușit a fost să pierd și internetul cel mai avem (5 gb) apoi trebuia să mă duc la magazin (unde o cunoștință rusinata iar dădea telefon pentru reactivare plus că un telefon mort brusc și ireversibil a durat 3 săptămâni pentru al rezolva , Noroc cu un abonament al unei cunoștințe împrumutat așa că Simona ai greșit cu firma asta și bănuiesc că nu ai abonament la ei că altfel ai ști ce proaste servicii au și cred că vor dispărea repede 👿

  9. Stau io așa intro rână si socotesc
    Daca ăștia pe lângă reclamă dădeau si ei un telefon moka si
    cadou prin tragere la sorti
    Cate postari aveam ?
    Cați dornici de un telefon second hand nou nouț pe care si,l doreau ca ochii din căpățână postau aici ?
    Aud ?

  10. Am fost io la sursa, cica-ti dau si smartfoen…la portare.

    • … adică iți dau și “smarfon”, numa’ să te vadă plecat, nu?

      😁😁😁

      Pîsî: Glumătătă, pentru “neînțelegători”…

  11. Da, daca esti interesat de zona de abonamente, aceasta este o oferta foarte buna. Insa, eu prefer sa raman pe cartela si in cei 7 euro / luna beneficiez de tot ce am nevoie.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green

bijuterii argint bijuterii argint