Nu asortezi ce mananci, nu existi!
Aflu ca exista o stiinta a asortarii alimentelor si ca te poti mentine in forma respectand niste principii ale combinarii culorilor din farfurie. Nu reusesc insa sa aflu care-s principiile astea. Asortezi ca la haine, in sensul ca nu amesteci flori cu figuri geometrice si nici buline cu desene cu ursuleti? Daca ai, de exemplu, o sarma cu imprimeu de leopard cu ce dracu’ o combini? Sau nu se poarta deloc leopardul in farfurie, anul asta?
Dungile orizontale ingrasa, la fel ca si la haine? Negrul subtiaza? Daca mananci mancare neagra slabesti?
asta e poza despre culori, sau despre sechelariu inmultind sarmalele ca pe amoebe? uite o vezi p-aia in stinga sus, aproape de colt, se vede un pic, numa un pic…
MAMAAAAAA AM APARUT PE SAIT LA BLOG LA TACHE LA CATAVENCUUUUU. HAI A MA VEDEA!! DAA, SINT VESEL IN POZA ASTA, CA E DE IERI.
am aflat de unde imi vine depresia. sint o sarma ramasa de la o nunta, sint o sarma stricata.
multumesc simona take, m-ai salvat din nou, eterna recunostinta, pios omagiu!
nu cred ca si gastronomia e o stiinta atat de complicata. gandeste-te putin: daca ar fi asa, toti marii bucatari ai lumii ar fi gay.
altfel parca vad ca se umple piata de mamaliga in neglije, sarmale cu toc, friptura cu fusta de salata (oare cum o fi sa-ti danseze gaina sau purceaua Hukl-Hula in farfurie?) si mici la costum Golce and Dabanna, cu ghiul si unghia mare la degetul mic.
ok, mi-a trecut foamea
Simona…nu ai avut curiozitatea sa ne citesti povestea de iubire pe blogul elenei udrea…?
Sauna+ sport+tema de azi =sepukku
cred ca mai important e gustul, nu asortatul, oricum deobicei, la un restarant de exemplu, se poate observa ca mancarea nu e aruncata pur si simplu farfurie. tind sa cred ca acel mic ornament cuprinde si acest asortat. care exista, dar nu ca la haine, ci intr-o masura mult mai mica.
pofta buna! 😀
Aaaaaaa… de aia nu le pica bine mancarea la aia care se trezesc noaptea, si pe intuneric merg la frigider si mananca. Ca de, fiind noapte nu vad sa asorteze mancarea. Si ce poate fi mai greu decat o mancare neasortata?
@ Marele Han: “friptura cu fusta de salata”=)) mi s-a parut supermisto asta
@ Guta Yodda: am avut curiozitatea, normal, da’ acuma stau cu emotii sa nu vina admiratorii suparati ai elenei sa-mi sparga cu ranga usa de la blog si sa-mi distruga bibelourile si ce mai e de pret pe-aici
@ cuku bau: corect =))
simona, scoate poza ta si pune sperietoarea mea si nu vine nici dracu. cind o sa ma vada o sa li se sparga interfata de administrare.
mecla mea te sustine!
Cica “stiinta a asortarii alimentelor”!
Astia precis nu sunt vestitii cercetatori americani.Culoare,asortare.Hmmm,stiu.Astia sunt cercetatori italieni de la Milano.Acolo sunt cei mai tari creatori de “bulendre” asortate.
@guta
am avut curiozitatea sa intru pe blogul cu pricina, sa citesc postarea lui yoda, si uite peste ce am dat:
se pare ca dragostea noastra trezeste pasiuni.
http://www.elenaudrea.ro/blog/de-ce-n-are-ursul-coada.html#comment-74786
ce sa mai zic, multumesc, mi-ai facut onoarea praf
miam-miam!!
http://www.elenaudrea.ro/blog/de-ce-n-are-ursul-coada.html#comment-74930
😎