Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Jurnalul Elenei B. transcris de Simona T. – episodul 5

Iubitul meu jurnal,

Saptamana trecuta am avut o saptamana gruaznica care a inceput luni la coafor, cand am auzit ca pornesc aia iar aceleratorul de particole si miam dat seama ca vine iar sfarsitul lumi. Cand miam dat seama ca vine, miam propus imediat sa-mi inplinesc toate visele inainte sa vina, ca sa nu-mi para rau ca mor.

Doua zile mi leam petrecut la Milano, la shopping si mi-am cunparat apsolut tot ce mi-am dorit din colectile de toamna-iarna, nu m-am uitat deloc la bani. Cand am ajuns cu toate acasa am avut doua revelati: ca toate hainele erau oribile si nu-mi mai placeau, iar alea caremi placeau acum, nu mi le dorisem atunci cand eram langa ele in magazine, pentru ca nu-mi placusera, deci nu mi le loasem. M-am urcat imediat in avion, m-am dus iar la Milano si mi le-am loat.

Mam intors obosita moarta de la atatea drumuri si stres si am plans in brate la tata pana i-am udat camasa si a trebuit sa se schimbe inainte sa plece la servici. Iam zis ca eu nu vreau sfarsitul lumii si ca daca ma iubeste sa rezolve cu presedintele SUA si sa faca in asa fel incat sa nu mai vina. Sau, daca totusi vine, macar sa nu vina la noi in tara si la Milano. Tata ma mangaiat, a ras, a zis ca “bine macar ca sunt frumusica” si ca se ocupa, iar eu mam mai inviorat, am simtit putina speranta si mam carat la sala ca sa nu ma prinda sfarsitul cu fundul lasat. Acolo am fost cat p-aci sa ma enervez pe niste grase caremi luau aerul si sa le zic cine sunt eu si ca sa-si dea salteaua mai incolo da’ nu leam mai zis ca nam mai vrut sa ma mai consum aiurea pentru niste proaste.

Seara am fost la club sa nu mor fara sa dansez inainte pentru ca ador foarte mult sa dansez si cred ca mam cam inbatat, asfel incat exact in zioa cu sfarsitul lumii am dormit pana pe la 15 si cand mam trezit mam culcat la loc ca inca nu venise. Pe la 17 mam trezit de tot ca ma sunat Elena Udrea sa ma invite sa intru cand am timp la ea pe blog, ca si la relansat si sa-i zic daca-mi place cum arata asta nou. Am intrebato daca stie ceva de sfarsitul lumii si mia zis ca sa stau linistita ca oricum aceleratorul la aia e defect si n-are ce sa se intample. Uraa!

Incep sa inteleg de ce o tot lauda tata pe Elena si mio da de exemplu. E foarte informata si desi are multi bani nui e scarba sa puna mana pe lucruri scarboase, cum ar fi mopul. Eu nici vase nu spal de sila si daca eram in locul ei nici nu sar fi pus problema sa pun personal mana pe mop. As fi platit niste femei sa faca curat in scoala aia, iar eu as fi facut in timpul asta lucruri mai inportante. Noapte buna jurnalule.

P.S. Imi place din ce in ce mai mult sa scriu in jurnal. Oare adevaratul talent cu care ma inzestrat natura nu e ala de manechin si politician, ci sa fiu scriitoare?

P.P.S. Ce fericita sunt ca s-a defectat sfarsitul lumi!

(Din editia print a Academiei Catavencu)

41 comentarii

  1. Elena, te rog eu, anunta-o si pe Simona cand mai mergi la Milano la cumparaturi. Poti chiar sa o chemi si pe ea cu tine, ca sunt sigur ca se va bucura nespus

  2. Mama ce-as face un film porno cu Elena Udrea, Elena Basescu si Basescu…ar fi prea tare…sex in parlament, la tribuna, la vot, la cantina…Ce zici elena? Te bagi…filmezi doar cu udrea si asa o admiri pa ascuns. Daca vrei sa-l bagi pe Hrebe Jr sa stii ca nu merge, poate doar pa ala mare…Hai gagicuto, nu vrei sa te fac vedeta? Adica internationala….

  3. elena, nu fi tristă
    sfirşitul lumii vine, dar nu pentru toată lumea.
    şi nu are legătură cu acceleratorul de particule.
    de fapt, acceleratorul ăla, e o pedală. spune şi tu, îţi e frică de o pedală? dă-le blană la particule, dacă arunci vreuna.
    şi am o rugăminte personală
    e un individ aici, am trimis pe mail la simona, care nu îmi răspunde. eventual dă tu poza aia jos, am văzut maşina individului şi vreau să ştie că ştiu ce maşină are. cu capul în jos
    mersi, elena

  4. Très belle cette Carla B roumaine… A la prochaine!

  5. @ nedo: deci vrei sa postez poza pe care mi-ai trimis-o pe mail aicisa?
    na:

  6. da, e maşna lu guta, la mine în faţă labi rou, sărumîna, nu modifica nimic la poză, te rog io frumos. l-am prins, se dă aurolac şi umbă cu beemveu. vechi, e drept, nici cînele nu ridică picioru’ la aşa ceva, poate numa mîţu.
    mulţumesc simona. sau elena

  7. das ist GUUUUUT 😆

  8. @ nedo: am rezolvat, vezi mai sus. altceva? o cafea cu doua de lapte si una de zahar, ca de obicei? 😛

  9. Simona nu sunt eu..ma jur…sa moara capra ca nu sunt io…eu sunt un aurolac, stau la universitate si teastept..tot ce am avut a fost o gaina care s-a prapadit…de unde sa am io bani de bmw…plus ca inafara de guta io sunt si yodaa…adica cant manele pentru jedi…doar ca in loc sa zic ca te iubesc la disperare zic la disperare te iubesc…
    Nu-i a mea…si neadormitu trezeste-te mah..de ce cauti sa ma dexcomspiri?

  10. da, ma, bine, nu e a ta, te cred, linisteste-te. no, da’ stiti ce mai cred io, ma, baieti? ca intre voi chiar s-a infiripat ceva, o prietenie, o chestie, nu stiu cum sa-i zic, da’ simt io ca e ceva. de ce nu iei trenul sa te duci la cluj sa-l cunosti? 😀

  11. pai n-are bani de bilet,saracu’,si e cinstit,nu merge cu nasu’…sa se ascunda in buda sa prizeze? nu e stilu’ lui…

  12. simona
    atîta ţii tu minte. lapte fierbinte din ăla în ibric, dacă se poate de capră şi una de miere, musai din aia de pădure, mai roşie. aia ce zici tu nu e bună, parcă e pipi

    guta
    cîrligul ăla de la ce e? cari zarzavat? şi zici că n-ai bani de pensie!
    adyo yoda

  13. ne,nu fi ma rau,io-l cunosc,vtrem sa facem o filantropica mica,ceva,uite-l,seamana si cu guta si cu ioda, http://www.youtube.com/watch?v=T95I3DqRYs8

  14. Ce sa fac io la Cluj mai Simona..pai daca plec si treci tu pe la universitate, sa zicem, si io nu sunt acolo sa te indragostesti de mine…pai tu realizezi…
    @dragos c…eu ma duc cu puterea mintii la CLuj, daca vreau, ce naibii ma baieti voi nu ati citit cartile alea cu Razboiu Stelelor…cant un inceput de manea si gata am ajuns..
    @neadormitu’…io sunt un finut si tu o bruta mah securistule…nu ma face ca in lumea aurolacilor se stie multe si s-au vazut multe..da nu le zic..ca io port alte haine si duc alte harfe. Tu. Tu esti un palton.

  15. dragos
    io da, sînt de acord 🙂
    uitaţi ce am aflat, oameni buni şi răi!

    kaiac trăieşte!

  16. nu eu am pus demonstraţia, a pus-o dragoş. ce să-ţi fac, eşti aurolac, nu ştii să citeşti. aştept să-mi ceri iertare.

  17. @neadormitu’ acu m-am prins…de carlig…Simona vrea sa se vada cu noi da nu stie cum sa nu iasa da naspa ca a refuzat pan acu si a bagat-o pasta ca sa ma duc io la Cluj… acu am inteles femeia…

  18. @ Guta: hahahahaha, tare asta, bine ca m-ai luminat, ca nici nu ma prinsesem ca asta vreau, cre’ ca am inceput sa inteleg si eu femeia :))

  19. deci v-aţi înţeles. bun!

  20. da’ nu inteleg de ce nu a zis nimic si de dragos? …Simona, spune doar cand, locul e clar-la universitate….nedormitu’ culcate nitel si vino la bucale ca face Simona Tache cinste la toti care scriu la ea pa blog. 🙂

  21. deci,da,sa ne vedem de sfarsitu’ lumii cu totii,sa cante muzica pt reconciliere,pt spiritul lui guta cel nemuritor,pt muraturile de dupa,pt big-crunchu’ unde o sa fim si homofobi si misogini in acelasi timp,pt muraturile de dupa,uite cine-as vrea io sa cante de sfu’ lumii http://www.youtube.com/watch?v=8CjUgHdZ9U8&feature=related

  22. Asa mai zic…mai ca suna a manea da care imi place mie, il are pa george cluni care-i place lu Simona…dragos…nu vezi ca Simona nu mai zice nimic ca se gandeste unde sa faca rezervare sa o lase si cu un aurolac…ce dragut..

  23. pentru tine guta, să dansezi cu boscheţii

  24. Mai neadormitule mai…pai cum vrei matale sa dansez cu boschetii? Tu dansezi cu peretii prin casa? Si daca e melodie mai romantic ii saruti in colturi? Si daca ai paiengeni?Ufff….oricum esti super tare si piesa e mega bass.

  25. săruţi şi tu ce poţi, te săruţi singur

  26. senzational! ioda g. nu este cine parea a fi! l-am prins la volanu’ bemweului,inainte sa-l faca praf si sa-l dea la puradeii aia micii sa-si slefuiasca inclinatia artistica pa el! http://www.youtube.com/watch?v=GqHUzrQAMYs&feature=related

  27. Identitatea mea va ramane un mister…pana mercurea viitoare! Ma voi lansa la Otv…omu care a murit pentru Simona Tache, care traieste in boschetii lu Piedone, danseaza pe melodiile lu Neadormitu’ si nu in ultimu rand omu care a vorbit cu Elodia cat a fost mort si a aflat ca e si ea moarte si are un mesaj pentru popor:
    “Stingeti lumina la baie!”
    PS. acu am observat ce fund de belea are elena base numa bun sa joc table pa el..care se baga?

  28. table? mai bine sotronu,turca,sa bati darabana,tontoroiu.vezi ca ti-a disparut poza aia cu verssailesu,baga una cu universitatea. si chiar,cum faci sa bagi poza?

  29. eu prefer capra sau lapte gros

  30. nici leapşa nu e rea

  31. poza imi disparuse ca postam home si acolo mi-a fost lene sa o uploadez…cica e un site il stie neadormitu’ …
    Apropo de lapte gros…ma gandeam cat depuneam avansu la casa, era de fapt lapte gros si monopol…adica cum adica monopol? adica noi niste neica nimeni sa monopolizam laptele gros din/de pe funduletul domnisoarei Ba se scu?

  32. da’ pe dracu, nu te cred
    acasă ai numa’ poze cu simona şi nu ţi-ai permis chiar în halu’ ăsta să îţi pui şi tu

  33. avansu la casa,bun,ca vine iarna,cam cat mai e un capac de canal de zona centrala? 😆 parca-mi imaginez ‘buncaru’ lu yoda,plin de poze pe conducte de pe care se scurge apa de la condens,ceva eefct de camera obscura,de fantoma de la opera(zona buna,aproape de universitate)

  34. cu vedere la magistrala I de încălzire!

  35. deci,totodată...

    bună zîua ! şi dacă nu zîc nimic , nu zîc pen-că uneori muncesc . or n.am timp. or n-am ce .
    a dracu muncă , nu-i bună, mă , că de-ar fi fost , ar fi loat-o boierii !
    vă pup , mă …

  36. Si sa fie canalul prin vreun parc. Ca nu e foarte ok daca e pe langa strada, nu poti dormii de zgomot. Si inca o intrebare: Si la capacele de canal a inghetat piata imobiliara?

  37. E colaps…aveam un capac misto made in Romania da la furat fratii sal vanda la fier vechi…ce sa faci..acuma caut un decorator interiro zugrav de tufisuri ca vreau sa ma mut…e un inginer constructor de boscheti care cica face treaba buna, 50 lei pe zi si o masa calda…vreau sa ma pregatesc de sarbatori ca poate trece nedormitu pa la bucale si na-re unde sa se pise si sa doarma…daca stie vreunu din voi un parc mai gigea pa langa Simona sa-mi ziceti ca la universitate vad ca nu vine si plus la asta ma doare capu da la cat se lucreaza la pasaju’ ala ;a metrou…
    PS. mi-ar placea un parc cu catei in caz in care n-am ce manca sa-mi fac si io o umplutura…
    Ahh si sa nu uit…care are o gogoasa sa o arunce pa geam, trec io mai tarziu sa o iau…

  38. @guta yodda(t)
    Pai vorbeste cu Simona, sa intrebe prin vecini daca stie vreun canal de vanzare pe langa ea. Pana o sa gasesti un alt canal, eu iti sugerez sa iti pui capac-termopan, ca sa mai rezolvi din problema cu galagia. Cat despre gogoasa, eu am mai multe de dat, dar trebuie sa te deplasezi in Bv dupa ele, si nu stiu daca merita. Oricum, am auzit ca daca mergi pe langa parlament gasesti o gramada de gogsi. Cica aia de acolo numa’ gogosi ofera

  39. guta
    vorbeşte cu fata asta, poate te ajută ea
    http://www.youtube.com/watch?v=BAM-y07EAAU

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green

bijuterii argint bijuterii argint