Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Primul porc adevarat –viitor parlamentar

Sau inca unii care vor sa si-o ia in freza de la CNA, pe motiv ca au sugerat ca “toti” candidatii la alegerile parlamenare sunt niste porci:

Pornind de la mesajul piesei Tata taie porcul, de pe noul ei album, trupa Vama va sustine un porc adevarat in campania electorala pentru alegerile parlamentare. Membru al Asociatiei “Porcii fara Limite”, fiind expresia curentului politic de stanga imprejur si avand un program axat pe doctrina ingrasarii in ajun, porcul isi asuma promovarea democratiei, cat si dezvoltarea personala in greutate, in functie si mai ales in bani.

Pentru a-si prezenta public candidatura, porcul va organiza sambata, 22 noiembrie, un miting electoral in Piata Constitutiei. In paralel, va practica, alaturi de formatia Vama, turismul electoral prin cele mai importante emisiuni de divertisment ale momentului.

14 comentarii

 1. da’ femei nu candidează?

 2. uhm, pot sa-mi pun dorinta sa nu se aleaga multi porci in parlament anul asta? si sper sa nu se jertfeasca candidatul pentru binele procesului electoral.

 3. pai corect e “doamna profesor”, “doamna avocat”, “doamna doctor”, “doamna parlamentar” si, deci, “doamna porc”

 4. @ guta: buna gluma, am ras. andreea, tu esti?

 5. nu e frumos ce a facut porcu’…fata sensibila ca ea…si ce daca nu o chema ana si are un nume mai complicat

 6. sunteti toti fani kirylla…da da guta nu va place ce canta….halal

 7. guta, eu chiar nu sunt fan chirila. zi-mi una de-ale tale. decit sa nu fie manele

 8. categoric nu! huă, ca să citez un clasic în viaţă

 9. vama veche a scos un singur album…restul a fost un delir muzical numa bun de fetite de 16 ani care inca isi mai schimba tamponu cu mana care la atins pa Khirila..god of music!io nu te cred ca esti fana Kirila god of love … cred ca vrei sa provoci muzicianu din mine…care a fost lasat de nedormitu atunci cu forma aia usoara de sida….uite maxine pentru tine special fara numar, fara numar, fara numar…..

  maxine,maxine,maxine numi fura barbatu
  chiar si daca poti!
  ……..

 10. si eu votez cu PP ( Partidul Porcinelor). sunt pp-ista pana la moarte!!! NU CANDIDEZ DAR II SUSTIN!

 11. Eu il votez pe Adrian Paunescu. Doar asa, ca sa va fac voua in ciuda.

 12. probabil ca paunescu nu stie inca asta.chiar ce reactie ar avea ?se va bucura ca vor fii doi deacum?il va lua sub aripa sau mai bine zis sub gusa sa? ii va arata cum merg lucrurile in parlament?vor merge impreuna la bufet sa manance laturi,aa pardon mancare?de ignat se vor sustine reciproc? daca porcul asta va fii in vreo comisie aceasta se va numii cocina ?toate aceste intrebarii devin pentru mine tot mai importante de la aflarea acestei stiri

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green