Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Ochii mintii dau discret apa la soricei

Daca ochii mintii lui Marin Voiculescu n-ar plange discret, cartile lui de aforisme si cugetari ar hohoti atunci cand le rasfoim. Ia mai luati, la-nceput de an, impreuna cu traditionalul “La multi ani!”, o mostra de-ntelepciune, ca sa vi se prelinga pe obraji niste lacrimi de ras:

In iubire, ne place sa fim putin orbi.
Indoiala, in filozofie, vine din cat mai multa cunoastere.
Exista cure de slabire si de ingrasare, dar nu pot fi cure de intelepciune.
E cu mult mai usor a pizmui decat a zamisli ceva.
Frontierele unei culturi nu se marcheaza cu tarusi.
Ochii mintii lacrimeaza discret.
O noapte linistita poate da nastere unor idei furtunoase.
Roata istoriei are spite multe.
Perlele spirituale nu le poarta nimeni pe brat.

126 comentarii

 1. ochii discreti lacrimeaza in minte? o noapte furtunoasa poate da nastere unor idei linsitite? caragiale?

 2. Cand stapana n-a fost acasa, blogu a dansat pe masa ( N)! Oare daca HR Pata o da cu ochii mintii in mintea lui MV ce-ar iesi? Sau Plesu. Simplu: fraze mai scurte. Sa poci intelege si io ceva. Ca la sfarsitul frazei ai uitat ideea de la inceputul ei!

 3. Rectificare: Ca la sfarsitul frazei ai uitat de ce a inceput-o

 4. Adica omul asta isi inlacrimeaza mintea, a zamislit “ceva”, iar voi il pizmuiti. Rusine!

  Sa-i fie, am auzit/citit ca ar fi om scolit. 😳 🙄

 5. pizma mă-sii!

 6. @Simona! Acum la inceput de an nou, nu faci un referendum in ideea aprobarii unui nou blog bleu? Pentru baietii care tin la tine? Sau ma rog fa-l p’asta juma’ roz/juma’ bleu. Si aci in bara de sus cu hlizitii aia, baga/introduce si minim de litere grecesti, miu, niu, lamda, epsilon,tau, teta, ro, alfa si macar beta! ca sa ne intelegem si noi mai usor. De ce cer asta? Scuze de cecefonie! Aseara am fost amenintat de un baiat ca ma pune la coltul clasei in genunchi pe coji de nuci ca nu respect topicul. Chiar daca era seful clasei!

 7. Nuuu! nu este revolutie! Noi, bleuezii cerem o singura clauza! Daca se face ala bleu sa avem posibilitatea sa tragem cu ochiu la ala roz.

 8. nicolae, asta am mai postat-o, da mie imi place.

  daca-i revolutie, revolutie sa fie. allez les bleus!

 9. asa, iubi, intra tare-n anu’ asta!

 10. atit de tare ne-am luat cu treaba, ca nici nu ne-am urat “La multi ani!”
  Complicate vremuri! Parca nici de la iubi la iubi nu mai merge.

 11. Am intreabat si eu in cercurile feminine daca rozul asta chiar le atrage asa de mult. Concluzia a fost ca e ales pentru ca e preferat de majoritatea femeilor, ca e o culoare feminina. Altfel spus fiecare a ales pe considerentul asta, pana s-a format o majoritate aflata deja in crestere: ia roz ca se poarta. Ai bani, iei cat vrei.

  Personal, rozul mi se pare o culoare fara expresivitate si mai rau, fara personalitate. Bine ca nu scrie D&G sau GIUCI pe fundal. Sau BRADA. Asa ca adaug rugamintea de migrare la albastru. Daca mai e nevoie mai adaug o explicatie cu “carnitza roz”.

 12. ioi, trebuia sa spun pe asta. macu, la multi ani!

 13. mare curaj ai, Maxine! Apreciez. La fel.

 14. la mulţi ani, macu

 15. macu, inca o data, la multi ani!

 16. La multi ami pentru toata lumea!!!
  M-am trezit din betie cu alta fata :mrgreen:

 17. Ma termina psihic pasiunea asta romaneasca pentru aforisme. (Re)descoperita si de romani finally, odata cu generatia Cioran, Noica, Tutea etc. observ ca e inca la moda cind mai simplu e sa pui naiba mina pe niste carti de mate, fizica, biologie si ai terminat cu umorile de genul: bla-blah blah deci blah -blah blah. Dar iti ia ani, asa ca e mai simplu sa ne balacim cu aforisme. Pai hai sa le iau pe rind, ca m-am enervat:
  “In iubire, ne place sa fim putin orbi.” No comment…poate doar un pumn de pastile cu vodca.
  “Indoiala, in filozofie, vine din cat mai multa cunoastere.” Serios? Eu zic ca daca bagi niste cunoastere adecvata (hai ba ce dracu, nimeni nu vrea niste ecuatiile lui universul lui Einstein, niste neo-Darwin sa terminam cu labareala ) nu te mai indoi decit daca te apleci.
  “Exista cure de slabire si de ingrasare, dar nu pot fi cure de intelepciune.” Sa-mi trag una peste ceafa, asta suna din putul gindirii lui moni si/sau iri.
  “E cu mult mai usor a pizmui decat a zamisli ceva.” Aici casc, s-a mai zis…iarasi evident de trivial.
  “Frontierele unei culturi nu se marcheaza cu tarusi.” Asta cred ca are ceva profunzime. E cam in ceata…dar ceva-ceva parca inteleg ceva, cheia e “tarusul” bag de seama.
  “Ochii mintii lacrimeaza discret”. De ce? Dar de ris pot ochii mintii? Si daca da, o fac (in)discret? Fir-al naibii de spirite poetice. La sapa, ba!
  “O noapte linistita poate da nastere unor idei furtunoase.” Hm, dupa o noapte linistita am avut ideea sa scriu ca daca dorm linistit imi vine chiar ideea pe care am scris-o.
  “Roata istoriei are spite multe.” Dar roata e si rotunda, asta ce implica? Si daca are spite se implica ceva de aici? In plus roata poate fi de cauciuc (cu anvelopa sau fara anvelopa) sau de lemn. Ce rezulta in fiecare caz? Ceva metafore pe linga, hai, ca e de treaba, le analizam.
  “Perlele spirituale nu le poarta nimeni pe brat.” Pai daca-s spirituale tre sa fie zic io purtate colier pa creer..eh?

 18. nina: ups… cu alta fata? prima ce spune? e de acord? 😈

 19. @Nina (notre amie deja!): 💡
  Nu ca sunt agentul iscusit din politia de blog, dar asa de cula e urarea asta a ta cu “La multi ami” 😛 Iesind din cadrul francophon: “Many happy friends “. Yess, we can :mrgreen: … Deja eu cu Nicolae ne-am pus aseara inelele dupa ce-am descoperit ca avem aceeleasi slabiciuni: Tescovina soacrei, fractiile, scrierea greaca, revenirea dupa chef, parcarea lui Aurelian … aaa, si munca de planton cand are NEDO invoire!

  Subscriu urarii, dar cu observatii:
  “La multi ani, mes amis”

 20. @matrixbrain. Vreau un referendum pentru ca Simona noastra sa-si faca un blog bleu pentru baietii ei de aici. Sau jumate roz, jumate bleu.

 21. “O noapte linistita poate da nastere unor idei furtunoase” – asta e cel mai adevarat dintre toate mentionate 😀 (adika se aplica la mine; poate din cauza asta ajung in buclucuri frecvent ;))

 22. Nicolae: eu vreau o solutie la o problema a mea cu injectoarele dintr-un rolls- royce RB.44 … facem referendum? si ceva zapada in parcare caci am pus gand rau palincii…

 23. yee, nicolae si matrix, a doua nunta de pe blog. sau erau inele de-alea de-ale voastre de ingineri? de bujie?

 24. @maxine. O ring. de guma.

 25. inele de bujie?… Maxine… 😯

 26. Nicolae: deci erau doua garnituri…. hmmm 💡

 27. deci, ca si uitasem de cand n-am mai concluzionat:
  @Maxine:
  Poate ramai vreodata in pana de bujie … nu glumi cu tagma ca suntem multi :mrgreen:

  @Nicolae:
  Sa lasam si sefa sa respire, oricum si daca ne face hatarul, stam pe albastru de sanchi … ne murdarim de vaseline si fumuri de forja si toti baietii simpatici seduc, pardon … se duc pe pajistea roz … Io zic sa mai asteptam, sa ne mai cunoastem … bei un Giusto?

 28. fa-te avocat sandele. v-am zis ca sunt total atehnica. eu am facut scoala de cuvinte. parca era un inel pe bujie. nu sariti la beregata

 29. @matrixbrain. Da tescovina ce are? indoita cu niste vin alb, dulceag… Da Giusto ce-i vreo supa instant?

 30. @maxine. Inelele alea de pe bujie sunt vopsite. Aia de care zici e saiba/garnitura moale de etansare . Te rog cu tot respectul stai pe roz.

 31. geez, soorry. ma mut pe un adevarat blog de manichiuri si coafuri.

 32. giusto nu-i sucul ala din reclama cu “o sa avem un nepotel”?

 33. maxine… stai mai aici ca ai un apus frumos…sau rasarit, ce naiba e ala 🙄

 34. @Aurelian te ajut. RB44 versiunea cu aspiratie normala sau fortata? Ca trebuie sa duci si pompa de presiune la verificat. Este Bosch. Pe calea Alexandriei. Mai bine vinzi jafu si-ti cumperi Iveco.

 35. e rasarit. 6 dimineata. si aia e ceata pe vale.

 36. @Maxine:
  Inelu’ de bujie … cred ca s-au amestecat cuvintele minu(le)scule pe noptiera din od(ad)aia camasii de cilindru … uite facem schimb … ducem noi cuvintele la scoala (noi, eshtia … referenzii blio … Nicolaeee, voi sange … asta e atac la baioneta … facem ref’rendu’ chiar si daca ramanem singuri, in bataia pusti(i)_lor) … iar tuuu, dupa un fond de ten la beregata, te duuuuci frumuuusel la Nicolae si-i ceri toata bibilografia de care dispune (el sau Aurelian!) … in general colectiile “Vreau sa stiu sa stiu ce fac” sau “Sa tesem frumos in 4 timpi” … Examenul se da (sau se ia!) dupa ce citesti cu glas tare “Teoria lucrului bine facut”, cu exemple din lumea celor care ruginesc , praxiologie minut cu minut!

  @Nicolae: Mai citeste bre si reclame … nu vezi ca avem scapari … macar daca dadeai un telefon 😳

 37. Cand citesti aforisme de-astea, il pizmuiesti pe orb. Dar fiind zamislit cu ochi, ai apucat sa citesti cunoasterea lui filozofica, asa ca iti trebuie o cura de creier. Pentru ca frontierele mintii lui sunt indiscrete, el ne ofera perlele scrise in noptile cand roata istoriei se invartea cu spitele-i multe si marunte.

 38. nicolae: mai… RB44 e cu supra alimentare dar mai la coada e supra alimentarea asta ca sa-l prajeasca bine pe ala de sta pe valea prahovei in coada unui F94 sau a unui Dassault Mystere IV (Maxine, e ok franceza mea?:))

  matrice [matri:s]: mai da’ la cat de inversunat esti nu vrei sa cerem sa fie blogu’ rosu? ❓

 39. @Vecinadeblog:
  Ideea de frontiera a mintii aduce ceva din aerul nonconformistic al lui Pasqual Quignard … Recunosti?

  @Vecinadeblog:
  Daca-l provoci pe Nicolae, iti va spune sec numarul spitelor rotii istoriei: e 2x infint, asezate 2 cate 2 diametral opus.

  @topic:
  Ce s-o fi picurand si unde 😳 … pentru un examen de fund de ochi al mintii …

 40. @Aurelian. Mah baiatule. Vrei sa creada maxine si in general persoanele en rose ca nu stiu ce-i aia RR RB44? RB44 este utilitara 4×4 ! Da iau io lagatura cu Charles sa vorbeasca cu ma’sa Elisabeta sa faca ordine la OSIMU lor. Cum dreaq 2 obiecte diferite sa aibe acelasi rb44? Ca daca zici de reactor cred ca mai trebuia sa pui o cifra! Vedeti doamnelor ce inseamna o mica scapare artimetica? Eiii!

 41. matrix stimabile: “asezate diametral” e suficient

 42. E ca si cum as invita-o pe exemplu sau nu maxine la o plimbare cu trasura si cand colo saraca n-a stiut ca trebe sa-si ia de acasa costumu depresurizant. inclusiv casca. fie ea si de coafor.

 43. Nicolae: eu am scris mai sus asa RB .44; tu ai preluat fara punct si m-ai facut de rusine nemeritat pe aici 😥

 44. Remarca: roata istoriei are, conform axiomei, “spite multe” nu “multe spite”. Deci s-ar putea sa fie formula infinit*2, nu 2*infinit, ca sa fim precisi pana la capat.
  Nu-l recunosc decat pe Dan Barbilian aka Ion Barbu.

 45. Nicolae: nu-i bai, poti sa o inviti ca ventilatorul aista nu mai zboara decat la muzeu agatat de tavan

 46. @vecina. Vrei sa te scot din transa? Ma pricep!

 47. @Aurelian:
  Bine ne face Maxine cand ne albastreste … uite, deja radiaza :mrgreen:

 48. matrix: deja [i]radiaza? 😳

 49. @Nicolae
  Nu vreau sa cad brusc, levitez pe tavan dupa ce am sorbit cuvintele inteleptului. Ies eu mai tarziu dupa ce ajung in NirvanaX2

 50. In viata ca si pe blog. Sunt un oportunist veritabil. Cum am avut o nesansa imediat am speculat-o.

 51. @vecina de blog
  fain blog. fain vecin – mă refer la ultima postare, aia cu capra. 😛

 52. @Nedo:
  La multi ani! Tot albastru?

  @Nicolae:
  Trece-l pe lista, dar vezi ca i s-a urcat la cap (rau) ca vrea salariu mare. Cine umbla prin veciiini

 53. la mulţi ani tuturor, în special lui macu. vreau să îmi spună şi mie că am curaj 🙂

 54. sara buna, iar n-am somn. am pastrav, pastruga, crap, salau. orice, numa nu somn.

 55. macule,
  sincer îţi urez, fără nici un pic de ironie, succes în dragoste!
  vei vedea şi în postările mele de-acum înainte, te voi susţine!
  anu’ ăsta chiar mă nimeresc să fiu mai bun! voi fi fanul tău!
  profită anul ăsta de bunătatea mea, că în 2010 nu se ştie ce face guţă din mine. 😛

 56. @toti. Sunt nevoit sa constat ca este haos. Acest blog ca si institutie nu are stapan. Sau daca are doarme. Faceti bre un consiliu, un front, stabiliti-i o culoare. Un COM, un sindicat. Un purtator de cuvant. Cu voia dumneavoastra io sunt ultimu pe lista.

 57. nicolae, bem de sf ion in cinstea ta?

 58. blogul va rămîne roz. anul acesta va fi blogul iubirii punct.
  în blog-planul meu pe acest an vă rog să o încurajaţi pe simona să îi răspundă favorabil, cu tandreţe, afecţiune şi duioşie lui macu. vorbesc foarte pe bune! iar dacă, doamne fereşte, uită să îi răspundă, vă rog să îl susţineţi!

 59. şi mai încurajez şi alte iubiri pe-aici pe blog. trebuie să îi găsim perechea lui guţă. aştept oferte serioase, nerambursabile, pentru a le susţine.

 60. Bem nu bem, am baut n-am baut, vom bea sau nu vom mai bea, da expresia asta este fatala. Ca si aia cu sula-n coaste. Este vremea lor aniversara.

 61. @maxine.Bem nu bem, am baut n-am baut, vom bea sau nu vom mai bea, da expresia asta este fatala. Ca si aia cu sula-n coaste. Este vremea lor aniversara.

 62. guta, trezeste-te ca nu stii cu cine te trezesti! lui nedo i-au crescut aripioare si da cu arcu!

 63. a zis cineva ceva de cuarc ❓

 64. @TyB
  am recitit ieri o serie de postări mai vechi şi am dat peste una de-a ta, în care ne cereai voie, mie şi lui guţă, să te lăsăm să intervii în discuţiile noastre. în 2008 am fost un bou şi am sărit peste comentariul respectiv. acum, în 2009, te invit să o faci, mai alesc că eşti mai vechi decît mine şi decît guţă (de bun simţ ar fi fost ca noi să-ţi cerem voie ţie) 🙂

 65. maxine
  m-aş transforma în marcu? MARCU, nu macu.

 66. iubire, pe mine m-a nimerit. asa repede zboara ca nici nu-l vezi. la tine ajunge mai greu. iubi, nu deschizi tu capacu?

 67. maxine
  iubi e simona, pentru macu. te rog să îl alinţi pe guţă altfel. drăguţă, păpuşel, pisoi, găseşti tu.

 68. Cer si eu voie sa intervin in discutii…Ah! Prea tarziu, am intervenit deja.

 69. mai fac o precizare! nu răspund la declaraţii de dragoste. consideraţi că sînt un fel de spirit care animă, nu o persoană. fiind nedormit, voi veghea la fericirea voastră.
  @vecina de blog
  mai sînt domni pe-aici. aurelian, matrixbrain, nicolae, etc. care din ei ai vrea să te invite la dialog în paşi de dans?

 70. draguta. sau iubire. guta, tu ce zici?

 71. eu zic noapte buna

 72. maxine
  am numerele lui de telefon. sînt în postările mai vechi. nu ştiu care din ele sînt valabile, da’ suni şi afli. să îi trimiţi mms-uri cu inimioare, îi plac. şi de mîncare.

 73. Planul meu era sa astept invitatie speciala f protocolara de la insasi Simona Tache. Dupa care am realizat brusc ca ea nu ma cunostea deci adio vise. Asa ca am devenit vecina care iti bate la usa, spune ca s-a mutat de curand in cartier si iti cere o cana de zahar. Come on, lend me some, I am your neighbour!

 74. las-o pe simona, ea trebuie să îşi canalizeze toate energiile într-o singură direcţie: macu.
  tu să-ţi găseşti un băiat simpatic cu care să dialoghezi. n-ai nişte griş?

 75. întreabă-i de o linguriţă de zahăr, e o abordare mai bună decît cu cana. să nu interpreteze că vrei să îi inviţi la o prăjitură la tine pe blog, că după aia o să creadă că vrei commitmenturi pe termen lung şi din astea. bărbaţii se cam feresc, ştii…

 76. N-am nici macar lapte. Sunt useless. Still, love thy neighbour – iubeste-ti aproapea.

 77. Am cerut cu cana, nu cu damigeana. Oricum, o lingurita de zahar strica damigeana de vin.

 78. ştii ce? pe mine nu mă băga în seamă. pune geana pe unul din băieţi, iar la mine să vii cînd ai vreo dilemă şi vrei un sfat.

 79. nedo: mai eu, dupa cum se vede mai sus, nu stiu cuvinte de la facultatea de cuvinte. eu stiu sa fac poduri (mai multe, nu unul singur) si stiu sa iti spun daca blocul (nu blogul) va pica imediat ce un betiv fara directie se va sprijini de el. mai mult decat atat stiu sa dansez doar vals ca am invatat odata cu vara-mea inainte sa se marite… deci nu trimite oameni sa dialogheze cu mine in pasi de dans pentru ca-i de rau…vor fugi imediat, virtual vorbind 😐

 80. cat despre vecini eu acum sunt in focuri cu 2: ala de-mi da zapada de pe locul de parcare in timp ce eu beau o palinca si ma sprijin in lopata si ala de vrea sa ma dea in judecata de vreo 5 ani ca l-am inundat acum 7 si nu are timp sa ajunga la tribunal.

 81. Nu TE bag in seama. MA bag in seama 🙂
  Am o dilema: cum sa fac sa ma bage baietii in seama fara sa ii bag eu in seama? Am nevoie de sfatul tau, sa nu zici sa-mi schimb numele in “girl next door”.

 82. aurelian
  tu oi fi văru-meu. inginer în construcţii. tot încerca să îmi explice cum o să pice într-o zi balcoanele. iar eu tot încercam să îi explic cum am văzut nenumărate balcoane, cîndva semeţe, acum căzute.

 83. aurelian
  ia dă-i tu o cană cu zahăr şi cu sărumîna vecinei.
  eu vă las. mîine să văd pupici şi inimioare.

 84. vecină,
  rujează-te un pic, aranjează-te, aşaaaaa… şi intră pe en.gravatar.com cu o poză, să vezi cum te caută băieţii.

 85. Eh, asa e prea simplu pt mine…Dar mersi pt gest. Noapte buna!

 86. faci ce-ţi spun. la prima vedere e simplu. o să vezi tu mai încolo încăierare, că n-o să ştii de un’ să alegi.

 87. Nu ma rujez de teama sa nu fiu PREA sexy.

 88. deci ma dusei la vecina sa-i dau cana ca zahar nu folosesc si, dupa ce ca ma intampina cu funkytown, mai scrie si un post in care vorbeste de medici, profesori, avocati si (t)pristi fara sa zica nimic de ingineri… macar de aia de sistem… o fi corect? apoi lasa vecina ca ti-o sari siguranta vreodata sa vedem ce avocat o veni sa-ti masoare rezistentele in circuit :mrgreen:

 89. Am un inginer acasa. Mi-e de ajuns. Nu ma apuc sa mai si scriu despre. Nu de alta, dar iese poveste sentimentala in loc de profesionala.
  Si el e prea ocupat cu masinute si jocuri ca sa repare siguranta sarita. Noroc cu vecinul electrician 😉

 90. :mrgreen: 🙂 deh… am eu un coleg care electrifica un combinat siderurgic in 2 saptamani da nu- i in stare sa schimbe un bec in crama si mereu dau cu capul de grinda cand mergem sa verificam starea butoiului

 91. 😀 ok copii noapte buna! fug la tv ca incepe pe NG emisiunea cu podul

 92. @ Podul vecin:
  Atentie, cad poduri?
  Am un vecin sus … si se-aude zdranganit de sticle … precis cauta lapte
  Si nici ruj nu am … ma simt inoportuna, Nicolaeeee, nu esti singur

 93. frumoasă femee…

 94. nedo:
  “maxine
  iubi e simona, pentru macu. te rog să îl alinţi pe guţă altfel. drăguţă, păpuşel, pisoi, găseşti tu.”

  lucrezi la restabilirea adevarului istoric. Toata stima. Daca este, este!

 95. nu mă interesează adevărul. mă interesează fericirea celor din jur.

 96. şi pune o poză arătoasă cu tine, să mă ajute în munca cu propaganda dragostei

 97. nu pun, domne, poze! Pregatesc citeva pentru iubi, dar discret, asa.

 98. dacă nu pui poze săgeţile mele îşi greşesc ţinta. doar n-oi vrea ca dragostea ta să se reverse asupra lui nicolae!

 99. nicolae, nu-i aşa că macu e drăguţă?

 100. poftim, uite ce-a ieşit. pune poză

 101. Neata la toata lumea noastra mica. @Aurelian, matrixbrain, ma simt napadit de idei d’astea umanistice. Impuse! Nu mai pot gandi la familia imbinari demontabile gen surub cu nevasta-sa piulita, si puiul lor saiba. Nu tu o casnicie pe viata gen sudura sau nituire. In ce lume traim? Transmit in direct din beci. O chimista alimentara va rog! De ce nu fierbe vinul alb riesling? Cu R mare va rog. E ca un must care te musca. Am procedat conform procedurilor. Adevarat este ca temperaturile au fost potrivnice. Si-n alte parti la fel.
  @ Matrix si aurelian. Tescovina e OK. Parcarea-i pregatita? Spaga pentru nasha-i pusa deoparte. Numa sa vad putina bunavointa sub forma de bleu… albastrui.

 102. beţia dragostei.
  macule, pune o poză urgent, că nicolae o ia pe ulei!
  te roooooog…

 103. @macu. acu-n direct ca piulita nu-i acasa. Dragoste la prima vedere? Ca Nedo s-a facut nanasha. Arata-te! macar patru vederi. Spatial. 3 D

 104. Apropo. Acisilea se condamna bigamia? Ca parca ma mai logodise cu cineva.

 105. nic0lae: POZĂ!

 106. @matrixbrain. Insist in calitate de logodnic sa-mi dai programu’ ala de versuri. Lasa-ma cu mishtourile alea ca hard in dreapta si stanga, ca cum sa ma descurc, io ? Iar sa explic miscarea stelelor in loc sa explic importanta lor in sufletul sensibil?

 107. lasati-ma, copii, ca eu sint cu iubi! Ce naiba, a disparut urice urma de intimitate? Paparazzilor ce sinteti!

 108. po-ză!
  nu vezi că iubi nu-i cu tine? aici începe munca mea de convingere. dar trebuie să mă ajuţi şi tu. adică să te conving pe tine să pui o poză, ca să o conving după aia pe iu… pe simona să facă ochi dulci pozei tale. ce e aşa de complicat?

 109. e frumos din partea ta, domnule coleg, dar nu cunosti problema. Iubi simte enorm, nu-i trebuie tot felul de probe. Iubi, ia iesi tu la interval si explica lumilor care e situatia!

 110. deja încep să număr… infinit, infinit minus unu, infinit minus doooi, infinit minus doi şi jumătateeee, infinit minus treeeeeeeeei… pune poză, să vezi ce repede iese!

 111. Parerea mea, viscerala, esta ca iubi a lu macu iese la interval de sub un pat, unde se ascunsese in momentul cand a vazut o pisica. E caniche! blond vopsit proaspat.

 112. tine-ma la curent cu numaratoarea.
  Iubi, spune-le adevarul!

 113. am mai zis-o: nu mă interesează adevărul. mă interesează fericirea voastră. vouă, măi copii, să vă fie bine. vrei s-o iei de nevastă?

 114. saru’mina, mami sau tati. O iau de nevasta, mai e vorba?
  Iubi, spune-le fericirea, ca adevarul nu-i intereseaza.

 115. @Nedo! pe cine intrebi?

 116. păi cere-o. mama ei e toma, iar tata ei e mihaiu.

 117. hai, ma, lasati farsele de Guineea!

 118. păi trebe să aibă şi ea o mamă şi un tată în redacţia aia, crezi că e aşa de simplu? poză.

 119. e frauda. Prima data aratati-mi fata (iubi, adica), sa fiu sigur ca e in afara oricarui pericol.

 120. e în afara oricărui pericol şi totuşi îi e frică

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green