Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Toţi zugravii sunt taximetrişti

Dialog, aseară, cu un taximetrist:

El: Se vede, domne, când intri în sectorul 4, a făcut Piedone ăsta frumos de tot. Şi s-a mai eliberat şi traficul, de când cu criza asta
Eu (trecând elegant peste Piedone): Nu mai au oamenii bani de benzină?
El: Hehee, nu mai au nici maşini… Le-a luat maşinile de serviciu. Sau au fost daţi afară. Să vezi ce curăţenie se face, cu criza asta, în toate domeniile.
Eu: Or să rămână doar adevăraţii profesionişti?
El: Păi, da, normal, domne! Să vezi şi la taxiuri ce se curăţă. Se făcuseră taximetrişti toţi zugravii şi tâmplarii…

Deci fiecare meserie cu orgoliile ei. Un zugrav ar fi zis “Se făcuseră zugravi toţi măturătorii”,  un măturător – “Se făcuseră măturători toţi gunoierii”, iar un gunoier… chiar, ce-ar fi zis un gunoier?

76 comentarii

  1. tulai doamnie ioooooii!!!! mirel rădoooooi!!!!

  2. un gunoier s-ar fi facut Prigoana… duios anastasia trecea cu mistria-n mana

  3. gunoi, rădoi… hmmm… simona se dă pe brazdă

  4. deci nedo: pe brazda se da plugu’, discu’ si ingrasamantul nu tache … iar eu cred ca toti taximetristii s-au facut zugravi… am eu vreo 2 pe santier

  5. brazda s-a dat pe călimară. revenind la rădoi. credeţi că are boală pe handbalişti?
    simona pe cine o avea boală, din perspectiva punctului de vedere al meseriei?

  6. Frate-miu, Gigi Porcolli, a fost taximetrist. Pe cand era si student. Ma duc sa-l intreb 💡 Ah, ba nu, c-atunci nu era criza. Alte vremuri, alti gunoieri. Pana si Radoi era altfel. Nu mai zic de sanii lui.

  7. @ Nedo, Radoi are mai degraba boala pe handbaliste, ca au sanii mai mari.

  8. @ nedo: simona are boala pe Cretzuleasca 🙄

  9. @Simona: Un gunoier ar fi zis ca s-au facut gunoieri toti taximetristii, normal, ca sa se inchida cercul.

  10. toţi marchetingasao au ajuns traducătorasao. nichi, ai auzitao?

  11. aurelian, te rog să nu vorbeşti porcos. despre rădoi, domnule, te doare mîna să scrii ceva interesant despre fotbal? uită-te şi tu ce scrie radu cosaşu şi bagă măcar un copipeist

  12. @simona , asa da! era timpu: in sfarshit un topic despre barbatzi! adevaratzi!shi ca sa stau on topic, fie-mea imi spune cu mindrie ca sh putea sa ma fac taximetristra la cat de bine shtiu scurtaturile din buicureshti!acum , cu criza asta , poate o sa am shi io in sfrashit loc pa podiumu’ taximetrishtilor!( sau o trebui sa fac intii un curs de zugravi?)

  13. @nedo : nu ma mai enerva cu portugheza ta , ca totzi portughejii vorbeshte inglezashte: am vazut io azi dimeneatza neshte folbalishti la tvr1!

  14. @ apropos de gunoieri: un mare director american de multinatzionala , pe care multinatzionala il plimbase pe tot globu’ ca s-o inmultzeasca, pe ea shi pe banu ei , povestea odata despre sejurul lui in japonia;si cat de terorizat era ca trecand in fiecare dimineatza imbracat ca un mare derector de corporation , era frustrat ca nu putea sa culeaga din tomberoanele pe linga care trecea,” gunoiu” japonezilor ;( diverse statuete shi chestii care nu le mai trebuia prin casa, adevarate bijuterii);asa ca iata : ca sa te faci gunoier , trebuie sa ai masteru’ sa potzi sa cunoshti valoarea gunoiului!

  15. io vreau sa ma fac taximetrist la alhilal, sa-l popt duce pe radoi cu taxiu’!

  16. nedormitacao: radu cosasu scrie la dubai times sau la Bagdad Tribune? sa stiu unde sa caut… matrice?

  17. Vreau si eu un taximetrist sa-mi zugraveasca peretii livingului!Oare stie sa faca stuco venetian?Poate ma trezesc cu niste turturi pe tavan.

  18. nu ştiu ce se întîmplă cu guţă. sper că nu e bolnav. adică mai bine l-aş şti faultat, eliminat şi suspendat pentru dopaj, dar sănătos, decît cu vreo boală cu transmisie pe canale.

  19. e prietenul meu cel mai bun. nu vreau să-i facă nimeni rău, în afară de mine.

  20. @lizuca , itzi va zugravi cu joja shi o sa ai numa jojo pa paretzi!

  21. Bă, de sculptorul de sector care este patru aş zice sa nu ne luăm, că mâine poimâine s’expiră mandatu’ de preşedinte şi dacă iese Piedonul marinat de cart, la cate permise are [autobuz, gunoieră, limuzină, triciclu, sanie cu zurgălău ca cap(Big)], etc., înfiinţează reatebeu prezidenţial.

  22. Citaro force one

  23. bombardier force one

  24. Oare fanii de la FC Camila vor apela la galeria alb-rosie pentru a invata refrenele de neuitat legate de Mireeeeel Raaadoi atunci cand vor dori sa aduca in discutie familia campionului ????In Arabia Saudita este permisa m….a fotbalistilor ?

    Taximetria mai conteaza si pe ce o prestezi…viata de taximetrist in 500 SEL e diferita de aceea traita intr-un junghi, masina il face pe om 😛

  25. Intreprinderea de Vagoane Arad Force One

  26. @nedo : gutza e la consultatzii la ramona ; shi-a luat organele , le-a zugravit , le-a pus in taxi shi le-a dus la organism ( sau la organist?carol?)o sa vina vorbind italieneshte shi o sa va umileshte pa totzi ashtia cu portugheza voastra!

  27. @curela: pentru spaga sau doar ca iti place de radoi si vrei sa il atragi din gelozie inapoi pe guta pe aici? chiar imi lipseste iodul.

  28. angela: despre rădoi

  29. @angela neatza! pardon : neatzao! 😉

  30. danko : din dragoste …de supraveghere! ca legea inca nu prvede si supravegherea in taxi-uri ; in ce zi te-ai dus, cu cine , unde; doar aconvorbirilor e pe mobil din taxi; asa ca eu vin in intimpinarea cerintzelor in urmaunui atent studiu de marketing si ma bag la supraveghere cu taxiu!sa moara dushmanii mei!( shi daca iesi shi d-o shpaga in valuta , oameni suntem!)

  31. io cred că simona nu intră pentru că se documentează pe google despre rădoi.

  32. Nedo: iti spun eu ca simona ia micul dejun cu copos ca sa invete portugues sa se ridice si ea la nivelul nostru

  33. @Nedo: deci vezi ca pot discuta despre fotbal, da? numai de radoi nu stiu ca Taher nu raspunde la telefon

  34. cu ce rimeaza radoi?… oi? jiji, codoi … tot jiji ca atunci si-a facut turmele… da cu zugravu ce drac aveti? ca nu bea, ie adventist, si dupa ce termena lucru se da cu tacsiu, la volan; iar portugheza ie data; cu numa noi recunoastem oficial ca suntem neam de bastarzi; de unde deducem tetralemic ca orice taximetrist puate da nastere unui zugrav si viceversa… si ma aptin, ca mai pot; inca:)

  35. Fratilor, oameni buni…. drama in lumea OTV si nu numai….preluat din Gandul:

    Magda Ciumac – legată şi abandonată la marginea drumului, în Voluntari

    Magda Ciumac a fost găsită, la câteva zile de la dispariţie. Ea a fost descoperită, luni noaptea, pe marginea şoselei care traversează oraşul Voluntari din judeţul Ilfov.

    Poliţiştii au fost anunţaţi de un localnic, care a sunat la 112, în jurul orei 2. Femeia avea mâinile legate la spate şi stătea în genunchi. Anchetatorii spun că nu avea semne vizibile de violenţă. Echipajul de poliţie trimis în zonă a dus-o pe Magda Ciumac la spital, unde medicii i-au recoltat şi probe biologice, pentru a identifica eventuale substanţe care i-ar fi putut introduse în corp.

    În faţa anchetatorilor, Magda l-a acuzat pe Tolea Ciumac de faptul că a răpit-o şi sechestrat-o timp de mai multe zile. Ea nu a putut oferi detalii despre locul în care ar fi fost ţinută cu forţa. Infracţiunea pentru care va fi cercetat Tolea este cea de lipsire de libertate în mod ilegal. Pentru cei care ar putea bănui un eventual episod pus la cale în prealabil, trebuie avut în vedere faptul că retragerea plângerii formulate pentru comiterea unei astfel de infracţiuni nu stopează ancheta, la capătul căreia, dacă este găsit vinovat, Tolea Ciumac riscă să se aleagă cu o condamnare la ani grei de închisoare.

    Potrivit Elenei Bucur, purtător de cuvânt la IJP Ilvov, poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz şi îl caută pe Tolea Ciumac, pentru a-l audia în acest caz.

  36. ‘ntz! Simo nu are nevoie de gugal, ca stie tot! S-ar putea sa nu intre ca are ochii inlacrimati !

  37. vă rog frumos, nu vă băgaţi nasul unde nu vă pricepeţi: simona e expertă în rapidul

  38. pai n-a zis nimeni nimic de rapidul… desi seamana grantul putin cu estadio de dragao

  39. adica e tot langa un centru comercial 😆

  40. si langa un pod si langa un metrou

  41. @buei simona : adica magda ciumac este rapita ( de un zugrav taximetrist tomberonist de formula cheiuan) si tu nu ne zici nimic? trebuie sa ajungem sa citim ziarele?

  42. lăsaţi-o în pace pe ciumacă. rădoi, oameni buni. doar ontopic îl batem pe dono.

  43. @nedo : io cred ca gutza deja a plecat sa-l bata el cu mina lui pe dono!sau o fi deja cu radoi la alhilal sa-i invete p-aia bataie?

  44. să îi demonstrăm lui guţă că îl batem pe dono cu degetele. vreau slogan!
    cu topic despre rădoi, dono stă pe locul doi

  45. nedo,
    sunt bine…doar ca am baut cam mult. inca imi revin. vezi in ce hal am ajuns. inainte nu imi reveneam. acum organismul vrea sasi revina. e vina simonei. ea ia dat speranta.
    simo,pui,daca era sa fiu zugrav iti faceam blogul mai pa trend. albul de papadie este noul roz.si daca nu sunt prea nu stiu cum ce faceai tu cu taxiul la ora aia?

  46. guţă
    discuta, mă. ea îşi permite să se converseze cu taximetriştii despre probleme edilitare şi sociale, iar nouă ne aruncă din astea erotice cu nişte expirate ca bădescu şi udrea. măcar dacă era ceva despre domnişoarele brăileanca, plugaru şi care-or mai fi, că ăstea sînt în top. e ca şi cînd ai pune muzică de anii 80 şi ai zice că sînt ultimele hituri.
    deci, dragă guţă
    îl cunoşti pe rădoi?

  47. Buey Gutza, c-o fi, c-o pati! Mai bine zi si tu c-abea te-ai trezit din lupercalii.

  48. radoi….aveam un prieten demi imprumuta punga lui inainte …el e? tinea duble cu ea si pana sarea tot parfu din ea. el e?

  49. guţă
    te rog să spui aproape tot!!!

  50. guta e peste tot prin canale vaz. putin mai inainte a aranjat treaba cu ciumaca si acu sanchi cica a bautu. si cre’ ca si cu taximetristusao tot el e bagat cumva. guta e partea de lege nescrisa

  51. un gunoier ar fi spus: “vai s-au facut gunoieri toti reporterii dati afara de la ziare…”

  52. @Sanda mane!
    Mai sa nu cred vestea postata, cum ca cu Magdao tevista Ciumacao … dar ai scris fraza inconfundabila, tipica jurnalelor tip “2 camere +buc.” :
    “Potrivit Elenei Bucur, purtător de cuvânt la IJP Ilvov, poliţiştii au deschis un dosar penal”. Biata femeie 😛
    Clar ca dosarul era unul cu sina ingusta, o “mocanita” de dosar, cum era sa fie potrivit lui Tolea. La cum arata, ala vrea PUTIN ecartament rusesc, balsoi.

  53. E trist ca in Romania nici macar valorile , personalitatile de prima marime nu mai sunt in siguranta..cine urmeaza ??? Alina Plugaru ?Nikita? Gutza cel Mare, Vijelie? Unde se va termina cu barbaria ?
    De la cine sa invete tinerii nostri?Ce modele le mai raman? A plecat si Radoi…Doamne , nu ne mai rabda pamantul…

  54. Hai,mai spuneti,mai spuneti despre radoi ca incepe sa ma intereseze.M-am indragostit de el.

  55. […] trackback În urma unui dialog cu un taximetrist, Simona Tache, jurnalistă la Caţavencu, a ajuns la o concluzie: “Fiecare meserie cu orgoliile […]

  56. Lixuca: are bani radoi 1,4 mio usd YoY 🙄 Make?

  57. @Lizuca
    Radoi- ruda prin alianta cu os din osul lui Mihai Viteazul, Stefan cel Mare,Vlad Tepes…mai zi si tu vreo doi
    Varsta-28
    Masina-Bentley
    Aspect-cocalar.ro
    Sotie-blonda parca
    Copii-frumosi, sa-i traiasca
    Discurs-conform cu cele de mai sus.
    Cariera- inca o cauta, da cu sapa in nisip mai nou in cautarea cascavalului, lui nea Gigi (nashicu) i s-au cam varsat donitele cu lapte si de aici transhumanta lui Mirel.
    Viitor- luminos, in Arabia Saudita e mereu soare.

  58. am făcut pipi pe telefooon 😥 😥 😥 😥 😥

  59. Vezi ca te-au inregistrat..daca n-ai camera la el scapi doar cu recoarde audio

  60. m-am jucat ca boul prin calculator nişte jocuri de societate, am făcut varză gozul, am ajuns la concluzia că trebe să-l reinstalez. m-am dus la pipi vorbind la telefon şi l-am uitat în mînă. eu m-am simţit bine, se pare că şi telefonul, dar n-aş mai vorbi la el 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥

  61. Mirel…ce nume frumos(de tuareg fugarit de bizonii desertului).

  62. @nedo

    Nu ti-a spus nici o femeie ca “lucrul spalat e ca nou?” .. nu fi copil ….

  63. Lizuca ……indragostita.

  64. asta mica e prinsa intr-o sedinta.
    toti literatii s-au facut ziaristi si bloggeri.

  65. piedone e mirel radoiul primarilor.

  66. Gunoierii – ar fi spus : ” Ia uite , dom’le ,cu criza asta s-au facut gunoieri toti profesorii , inginerii , bancherii …

  67. Si culmea – n-ar fi gresit cu mult …
    🙄

  68. Gigi BKL e Gabrieloprea-l Rădoilor
    Piedon e cizma lui sectoru’ 4,
    Deci Gabrieloprea e Rădoiul guvernului
    Şi-un sfert!
    Vulpe a deşertului MAE Ră2 asta 👿

  69. eu am venit azi cu un taximetrist misto. si sta si in zona mea. am vorbit de antimanele si gigi becali. cunostea si cuvintul xenofob. vreau sa-l angajez

  70. @angela potzi sa ma angajezi shi pa mine?shtiu shi eu cuvintul xenofob! numa’ sa-mi zici daca stau linga tine!

  71. …Ar fi zis: s-au făcut gunoieri toţi profesorii :))

  72. angela vreau si eu; 2500 de euro pe luna si al tau sunt 8 ore pe zi…

  73. Un gunoier castiga 2000 lei, ca ia si spor de rusine , asa ca ii pasa cuiva de ce zice un gunoier ? Baga lopata, banii “curge” ..

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green

bijuterii argint bijuterii argint