Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Cutia verbală de viteze

Aseară, când plecam de la redacţie, am văzut cum se urca la volan un tip care avea mâna dreaptă în gips. M-am uitat după schimbătorul de viteze: era acolo, deci nici vorbă de cutie de viteze automată. Rezultă clar că şoferul folosea metoda dialogului pentru a se deplasa cu maşina respectivă. Vorbea cu ea, pur şi simplu. Ba chiar cred că ţipa, maşina fiind, după aparenţe, destul de bătrânică: “Hai, mamaie, băgăm şi noi a-ntâia? Aşa, sărumâna, acuma a doua! Mamaie, bagă a doua, te rog io! Alooo, se aude? A dooouaa! Uuuuu! Nuuu, nu a patra, a doua, VITEZA A DOUA”. Şi aşa mai departe… Nu vreau să mă gândesc la ce impoliteţuri se ajungea când trebuia să oprească la semafor.

29 comentarii

 1. prin toamnă cineva de la caţavencu se lăuda în revistă că a scris un articol la tastatură fără mîini.

 2. maşina aia mergea după dictare

 3. DICTARE? iar? 😯 😯

 4. Am mai vazut oameni din astia curajosi. Era interesant de stiut daca fumeaza :mrgreen:

 5. 1) se apasa ambreiajul cu piciorul stang
  2) se pune genunchiul drept pe volan
  3) se schimba viteza cu mana stanga
  4) se verifica avariile rezultate la: bara fata, radiator etc.
  5) se merge la sediul asiguratorului
  6) se face schita accidentului
  7) se merge la spital
  8) se pune restul in gips

 6. nedo
  merge pe vista…(dar doar in engleza), e chiar amuzant.

 7. am vrut să scriu aici, am scris la jurnal. reiau
  hasta la vista

 8. @pisimona ; se ved ca nu citeshti comment-urile cu atentzie : e o cutie de viteze non verbala! terebuie sa te incruntzi ushor pt a-ntiia, te strambi la adoua , scotzi limba pt a treia ( atentzie la participantzii la tarfic!),iar pt a patra mishti din urechi!a cincea e de Obicei inafara orashului, asa ca e suficient sa inchizi okii!

 9. avea poate comanda vocala bine zici

 10. pai si masinile cu cutie automata au schimbator….adica au maneta aia acolo, ca sa poti sa o muti din Parking in Drive, Reverse, Sport, etc….

 11. nevermind. nu ma mai repet

 12. Mda… Cam de cacat, nu ma asteptam.

 13. hasta la vista si voua

 14. Angela,
  vreau sa ma duc la eurovision. crezi ca am sanse?

 15. @guta: din cate am vazut eu pe aici, cand nu esti sigur de ceva se apeleaza la “carol?”

 16. în centrul clujului suporterii echipei “u” cluj organizează un marş şi un meeting pentru a susţine echipa, aflată în comă profundă, fără stadion, vai de capul ei. primăria a vîndut-o unei firme private, firma privată şi-a dat seama între timp că n-are bani de medicamente, suporterii cred că cer ca primăria să bage iar echipa pe masa de operaţii. nu ştiu ce şanse de reuşită are, dar cred că în curînd se vor organiza nişte înmormîntări fastuoase pentru mai multe echipe, la care maybach-ul lui gigi, cu experienţa lui, s-ar dovedi util. s-au mai urcat echipe de fotbal pe el. acum ajunge să montezi nişte pirostrii deasupra, prinzi 11 jucători snop, iar pentru staff-ul tehnic şi administrativ agăţi o remorcuţă “fără semnalizatoare” şi scoţi echipa la vînzare în pieţele volante ale lui oprescu.

 17. Ionescu Latul,
  multumesc. Carol?
  Nedo,
  nu prea miai fost de folos. Va trebui sa te pun pe cruce cand stai in galerie.

 18. Simona,
  daca esti acolo,vreau sa te rog ceva. Te rog frumos sa ai grija de tine ca o sa fie frig tare weekendu asta, o sa ninga.

 19. @nedo,

  nu e cine stie ce, eu stiu o groaza de tipi care scriu cu picioarele si altii care scriu fara creier s.a.m.d. (mai tii minte cind se scria cu limba ? paunescu, vadim etc. etc.)

 20. Servus, Angela ! Ce faci ?

 21. Guta, vreau sa te-ntreb ceva: crezi ca ai vreo sansa sa fie Simona “acolo” ?

 22. Politia e cu noi! In 4 ore (patru ore) inclusiv refacere 1 buc hartie am avut numere preferentiale! Pe mashina! Cat despre nenea cu gipsu’, pe dreapta depinde unde era gipsat! si pana unde! Poate ca era un fel ca de don’ Stanculescu acu ‘vreo jde ani! Nu v-ati invrednicit sa cititi toate urarile si autografele date pe aparat! Fiul meu, cand a avut mana rupta, in lupta crunta de la coshul de baschet, a trebuit sa mearga la doctor sa-i lungeasca gipsu’ ca nu mai aveau loc admiratoarele unde sa imprime rujul. DECI: un autovehicul este astfel construit incat sa fie condus si de un personaj cu un handicap provizoriu. Pentru handicapurile permanente au fost construite vehicule adaptate. Si acum, cum v-am zis azi noapte am verificat marinata de hering! mai astept inca 24 ore! Guta!

 23. jerry cainele,
  sezi.

 24. guta, cu eurovizionu, vrei sa si cinti sau numai sa te duci pina acolo?

 25. vroiam sa ajung acolo, sati dau un telefon si sa vin acasa. dar nu stiu daca am talent si voce.

 26. ness. si nu mai numar

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green