Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

2358 de cuvinte despre “brandul” Dragoş Bucurenci

Din Almanahul Academiei Caţavencu despre fiţe, 2008:

M-am angajat să scriu despre Bucurenci din mai multe motive. Primul ar fi că n-avea cum să lipsească tocmai el dintr-un almanah dedicat fiţelor. Al doilea – şi cel mai important! ­– e că, dacă n-aş scrie eu, sigur s-ar înfige în cărniţa lui fragedă, de VIP în devenire, o altă tastatură din redacţie… Şi parcă prefer să-l ştiu hăcuit de o mînă de prieten, decît să-l văd umplut de sînge de cineva care-l cunoaşte de la distanţă, doar ca pe “un produs antipatic al societăţii de consum”, cum obraznic se intitulează el însuşi.

Cum era să mă omoare, în calitate de “brand cultural”

Ştiu pe cineva căruia simpla rostire a substantivului propriu “Bucurenci” îi declanşează e emisie spontană de clăbuci. Spontană, de o vehemenţă ieşită din comun şi de neoprit. Odată, siderată fiind de ceea ce-mi auzeau urechile la adresa subiectului acestui text, am fost la un pas să intru cu maşina pe contrasens. Noroc că era noapte şi nu venea, oricum, nimeni din faţă, altfel aş fi murit poate, din cauza lui Bucurenci şi a inconştientei lui declaraţii din Suplimentul de Cultură, “Probabil că sînt unul dintre cele mai bine construite branduri de pe piaţa culturală tînără din România”.

Detestat de ei, adorat de ele

La puţină vreme după ce era să intru pe contrasens din cauza “succesului” lui la publicul masculin, am şi renunţat să-l mai apăr în faţa celor care-l desfiinţează. Am renunţat şi i-am şi comunicat asta, rîzînd: “Băi, Dragoş, încetează odată să-ţi mai pui toată România-n cap, că am obosit să te tot apăr. Am şi obosit şi nici nu pot să ţin ritmul cu toate tîmpeniile pe care le faci…”. A rîs, încîntat. Bucurenci e întotdeauna încîntat cînd mai enervează pe cîte cineva, de-aia e şi foarte coerent în politica lui de a enerva.

Interesant e că cei pe care-i enervează sînt, în majoritate, bărbaţi. Femeile îl plac, iar puştoaicele sînt gata să-i leşine în braţe. Citez, la întîmplare, dintr-un blog (broken_angel se cheamă posesoarea lui): “Marţi, 3 iulie, la 21.20 începe pe TVR1, Linia verde, moderată de Dragoş Bucurenci. E o emisiune dedicată protejării mediului, iar eu o aştept încă de cînd s-a terminat Cultura Libre :D. Felicitări TVR pentru că a ales o oră mai accesibilă!”. Sau: “Am fost la MNAC, am văzut Accidente, dintre care mi-a plăcut Confront, al Cinthiei Marcelle, cu 8 jongleri… Apoi am fost la KFC, am mîncat cu 6,5 lei mai puţin… datorită casierului căruia i-am zâmbit irezistibil :D. După, am mers pe Unirea… interzis pentru alţii, permis pentru noi b-). Mă rog… senzaţii tari din 6 mai 2007… La plecarea spre casă, punctul culminant al zilei, a fost Smart-ul cărămiziu în care era Dragoş Bucurenci. Perfect day…”

De ce îmi e prieten

Unii zic că-i obraznic şi oportunist, alţii că-i superficial. Iar alţii că-i obraznic, oportunist şi superficial. Eu zic că e un om bun, că are caracter, că are haz şi că teribilismele lui publice au încetat să mă deranjeze în momentul în care am constatat că şi le asumă într-un mod în care puţini oameni o fac. Da, dom’le, Bucurenci recunoaşte că vrea vizibilitate, Bucurenci recunoaşte că vrea expunere la TV, recunoaşte că unul din obiectivele lui e ăla de a fi persoană publică. Cînd mai dă un interviu sau mai apare în vreun pictorial, nu lasă revista pe colţul biroului, deschisă “întîmplător” tocmai la paginile cu el. Ţi-o bagă sub nas, rîzînd mînzeşte. E sincer. Şi e sincer şi cînd îţi povesteşte despre perioada în care se droga şi cînd îţi relatează că e distrus pe linie amoroasă. O face fără ifose şi cocoşeli. Mai e sincer şi cînd e isteric şi se manifestă ca atare şi, imediat după aia, cînd îşi cere scuze că a fost isteric şi s-a manifestat ca atare. Şi cînd n-are bani, fiindcă i-a spart pe tot felul de ţoale şi gadget-uri, şi mănîncă biscuiţi cu iaurt.

Mai apreciez la Bucurenci că e un om serios, pe care te poţi baza (ştiu, nu pare, dar chiar e), că stă bine la capitolul autoironie, că poţi avea un dialog real cu el şi că ştie să facă complimente fetelor. A, da, şi că e un adevărat gentleman. Păi, cine a bătut tot oraşul ca să-mi aducă clătite, la ora 3 noaptea, cînd eram consemnată în redacţie? Bucurenci. Şi n-a aşteptat să fie rugat de mai mult de trei ori…

De ce îmi vine să fac tot timpul mişto de el

Alooo… Păi, ce naiba fac eu aici? M-am luat cu vorba şi am uitat de fiţele lui Bucurenci? Gata, trecem la subiect, că altfel nu-mi intră textul în almanah… Va să zică, Bucurenci e de departe cel mai fiţos om pe care-l cunosc. Nu mai ştiu pe nimeni care să-şi asorteze cu atîta conştiinciozitate ghiozdanul de laptop cu maşina, maşina cu cravata, cravata cu cămaşa şi cămaşa cu şireturile. Nu mai ştiu nici un bărbat care să spargă atîtea camioane de bani pe ţoale şi n-am mai auzit nici un alt domn tuns periuţă spunînd că are programare la hair-stylist, ca să-l fileze nu ştiu cum. Nici măcar nu bănuiam că un păr de 3 mm poate fi filat…

Dar să revenim un pic la maşină, dacă tot am adus vorba de ea mai devreme. Maşina lui Bucurenci e un Smart Four Four şi e din plastic. Mi-a vîndut mie o maşină din tablă şi şi-a luat una din plastic, că era mai cool. În plus, dacă te urci în ea şi încerci, ca tot omul, să porţi o conversaţie, e imposibil. E imposibil, fiindcă sînt p-acolo tot felul de lucruri care piuie. Dacă nu e antiradarul, e unul dintre cele două telefoane ale şoferului, dacă nu e unul dintre telefoane, e palm-ul, dacă nu e palm-ul, nu ştiu ce-ar mai putea fi, dar ceva sigur mai e şi îşi manifestă existenţa piuind. Bine, toate astea, în afară de antiradar, le cară după el şi cînd nu e în maşină, însă în spaţii mai largi, piuiturile se mai dispersează şi parcă nu mai sînt aşa de traumatizante.

Despre telefoanele, agendele electronice, laptopurile şi alte divaisuri ale lui Bucurenci, pot să zic că se schimbă foarte des. Telefonul lui de săptămîna asta rar seamănă cu ăla de săptămîna viitoare. Ce mă miră e că ghiozdanul în care le cară a rămas acelaşi, de vreun an. Să aibă legătură cu faptul că şi l-a comandat de pe net din America şi că l-a aşteptat vreo lună de zile, ca pe Sfintele Moaşte? Sau l-a consacrat ca accesoriu durabil faptul că are vreo sută de buzunare, care de care mai ascuns?

Apropo, îl suspectez sincer pe Bucurenci că poartă în ghiozdanul ăla, pe lîngă celelalte chestii (laptop, telefoane, agende, creme, spray-uri cu apă termală, vreo zece flacoane de vitamine, de diverse specialităţi etc.), cel puţin o pereche de pantofi de schimb şi una de tenişi. Păi, pentru Balul Caţavencu din 2006 şi-a cumpărat două perechi de pantofi de smoking (nu s-a putut omul decide asupra unei singure perechi, care-i problema?) şi a venit cu amîndouă la locul faptei, plus o pereche (sau două?) de converşi. Pînă la urmă, am impresia că a rămas în converşi, iar pantofii ăia sigur i-a dat între timp la gunoi, că nu mai sînt în tendinţe.

Cu tendinţele astea e o mare jmekerie, pe cuvînt, şi dacă nu eşti foarte atent la ele, rişti să te faci de rîs. Am păţit-o eu, chiar cu Bucurenci, acum vreo juma’ de an. Am intrat la el în birou, l-am anunţat că am venit să salut un metrosexual, iar el mi-a replicat: “Nu mai sînt metrosexual!”. Vă daţi seama, era să leşin! “Cum nu mai eşti metrosexual?” am bîiguit, lividă, sprijinindu-mă de un colţ de masă. “Da’ ce eşti?” am adăugat, cu ultimele puteri. “Übersexual!” Oh, Doamne, am simţit dintr-o dată că mi se prăbuşesc toate reperele. “Care-i diferenţa dintre metrosexual şi übersexual?” am întrebat. “Übersexualul e mai implicat”. “Aha. Mai implicat în ce?”. “Mai implicat social”. “Şi de cînd nu mai eşti metrosexual, ci übersexual?”. “De vreo două săptămîni”. Băi, da’ tîmpită fusesem! Cum dracu’ de n-am observat că Dragoş devenise, de două săptămîni, mai implicat? Dacă m-aş fi uitat mai atentă la el, sigur m-aş fi prins că e mai implicat. Uite, acuma, că-mi spusese, vedeam pe faţa lui că e implicat. Cum am putut să trăiesc, ca proasta, cu impresia că el continuă să fie metrosexual, în condiţiile în care metrosexualii erau deja perimaţi? În fine, sper să nu se mai repete situaţia asta. Sper ca, la următoarea schimbare, să fiu mai vigilentă. De altfel, l-am şi rugat să mă ajute puţin: “Băi, te rog io mult, anunţă şi tu chestiile astea! Dă şi tu un mail, un SMS, ceva. Informează oamenii: «Stimaţi colegi şi prieteni, dragă mamă şi tată, de azi începînd nu mai sînt metrosexual, ci übersexual. Diferenţa dintre cei doi e că ultimul e mai implicat! Vă mulţumesc!»”.

Uite, acuma mi-am dat seama că mai bine-i ziceam să comunice mai din timp treburile astea. Ar fi mai bine să anunţe măcar c-o săptămînă-nainte, să avem şi noi timp să ne pregătim, să ne documentăm, nu? Lasă că se gîndeşte şi el la asta, doar e un om foarte organizat.

Cum, nu v-am zis cît de organizat e Bucurenci? Băi, deci Bucurenci e organizat şi cînd se lasă de fumat! Prima oară cînd s-a lăsat de fumat, acum vreo doi ani, s-a lăsat ca la carte, nenică: Cu antidepresive şi flipchart! Da, da, cu flipchart. Intrai la el în birou şi vedeai aşa: întîi pe Bucurenci nervos şi apoi flipchartul cu “Simptomele sevrajului”. Am pătruns într-o zi, prin efracţie, şi i le-am înlocuit p-alea serioase cu unele în băşcălie, da’ n-a gustat, din pricina principalului simptom: nervozitatea.

Eu am nişte suspiciuni şi legat de organizarea asta a lui Bucurenci. Cred că, dacă-i iei agenda aia electronică la puricat, găseşti în ea şi ora la care se spală pe dinţi. Mă rog, e manager, s-ar putea să fie normal. Tot manager era şi vara trecută, cînd am plecat la munte cu un grup din care făcea parte şi el. Vreo 10 oameni repartizaţi în trei maşini. Eu eram în prima maşină, care a avut şi sarcina aprovizionării din Carrefour. Bucurenci era mai în spate, la distanţă de vreo oră. Păi şi ce? L-a împiedicat cumva faptul că era mai în spate să ne organizeze? Deloc, deoarece s-a inventat telefonul mobil. Prin intermediul lui am răspuns la toate întrebările: “Aţi luat ouă?”, “Iaurt aţi luat?”, “Mezeluri?”, “Băi, da’ sigur aţi luat ouă?”.

Slavă Domnului că între timp a mai trecut un an. A mai trecut un an şi Bucurenci şi-a luat asistentă. Şi-a dat seama că are nevoie de aşa ceva încă de cînd a rămas blocat pe nu ştiu ce aeroport din Europa. A rămas blocat şi a simţit nevoia să sune la Bucureşti şi să ceară cuiva să dea în judecată compania care bulibăşise zborurile. A sunat PR-ul ONG-ului la care lucrează, că n-avea asistentă. Acuma are. Şi are şi o şinşilă.

Şinşila e un animal, inculţilor! Mă rog, după părerea mea, e un animal absolut insipid şi enervant. Dacă nu i l-ar fi lăsat cineva moştenire, aş fi băgat mîna-n foc că şi l-a luat fiindcă nu-şi ia nimeni aşa ceva. Păi, da, oamenii îşi iau cîini şi pisici, papagali şi hamsteri, un metro… un übersexual nu are cum să-şi ia decît o şinşilă… Pe şinşila lui Bucurenci o cheamă Pufu şi ar trebui ştiut că-l enervează îngrozitor să i-o numeşti, în loc de Pufu, Pufi. Eu aşa am făcut şi i-am provocat o criză de nervi. Nu m-a atins în nici un fel, fiindcă aveam şi eu, fix în momentul ăla, propria mea criză: una de rîs. Cum dracu’ să nu te tăvăleşti pe jos de rîs, cînd, la munte fiind (da, da, tot atunci, cu ouăle!), îl vezi pe Bucurenci coborînd de la el din Smart ditamai cuşca, în care se află o şinşilă, pe care o cheamă Pufu? Deci poate n-aţi înţeles bine: pe Pufi… ăăă, pe Pufu, eu am cunoscut-o la munte. Ce căuta Pu…fu la munte? A luat-o Bucurenci, ca să n-o lase singură acasă!!! Cît de bine am cunoscut-o? Foarte bine. A adus-o să doarmă la mine-n cameră, fiindcă la el era şi cîinele prietenei lui, de care lui Pufi îi era frică. La mine nu era nici un cîine, da’ cred că îl simţea p-ăla din cameră vecină, că a început să schelălăie (mă rog, Bucurenci susţine că plîngea…) şi nu s-a mai oprit. Noroc că, după vreo juma’ de oră de chiţăieli, a auzit-o stăpînul şi şi-a luat-o de-acolo, că începusem deja să mă gîndesc pe care fereastră ar fi mai bine să i-o arunc. N-am mai văzut-o de-atunci, da’ am auzit că e bine, sănătoasă şi că i s-a cumpărat o cuşcă mare, cam cît Casa Poporului. Trauma cu cîinele cred că s-a rezolvat cu nişte şedinţe de psihoterapie. Păi, ce, nu există psihoterapeuţi pentru şinşile? Sigur există.

În loc de încheiere, aş vrea să rezolv o chestiune cît se poate de practică. De cînd are asistentă, Bucurenci a început să sune de pe un număr nou. Cică-l are şi p-ăla vechi, da’ la ăla răspunde asistenta. Sau la ăsta nou răspunde? N-am înţeles exact, am observat doar că, dacă îi dau SMS pe ăla vechi, îmi răspunde de pe ăsta nou. Oare p-ăla vechi îl ţine asistenta şi îi forwardează SMS-urile pe ăsta nou? Sau îl ţine asistenta p-ăsta nou şi îi trimite Bucurenci SMS-urile de pe ăla vechi, ca să mi le trimită ea mie de pe ăsta nou? De fapt, care dintre numerele astea e mai important? Ăla de la asistentă sau ăla de la el? Eu vreau să sun şi să fiu sunată de pe ăla mai important şi n-am reuşit încă să mă prind care e. Poate mă ajută cineva…

307 comentarii

 1. Am uitat caetu’ acasa … Viu maine cu el sa vedeti c-am scris tema … sau, daca mai am minute, sun la telefon… p’ala nou sau p’ala vechi? :mrgreen:

 2. Si mie mi-ar place sa cunosc, dar am renuntat la idee. Pentru ca intr-o viata de zeu, tot n-as reusi sa-l cunosc la fel de bine ca tine :mrgreen:

 3. prea muuuuuulte cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuvinte 😯

 4. @aniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:
  💡

 5. @Simona

  “Probabil că sînt unul dintre cele mai bine construite branduri de pe piaţa culturală tînără din România” – o fi, eu nu-s asa fin cunoscator al fenomenului 😛 Ce vreau sa zic e ca sper ca nu esti geloasa pe Mr. Brandurenci, la urma-urmei fenomenul simotache e si tinar si bine construit si mai ales e adevarat.

  NB ➡ iti scriu rar din cauza diferentei de 7 ore dar sa stii ca citesc integral blogul tau, felicitari tie si frumosilor nebuni ce blogaresc in spatiul tau roz!

 6. Cu sinceritate spun … am o frica de branduri, fie ele si din cultura tanara … sau poate mai ales de-acolo … ma ia asa, precum activia
  @pataphyl
  O rectificare …”felicitari tie si frumosilor nebuni ce blogaresc in spatiul tau roz!” … ce-ar fi spatiul fara timp … bine-bine, scadem cele 7 ore, sau adunam? 😛

 7. tot@Simona
  revin, intre timp am citit si textul, dai dovada de mare bravura ca-l povestesti asa ocrotitor, stiu si eu pe cineva din aceeasi specie, despre acela pot zice ca daca-i sincer e bolnav, oricum nu foarte sanatos (are insa scuze, e psihiatru). Nici extrem de adevarat (ca tine 😳 ), as zice. Am zis.

 8. @matrixbrain

  m-ai atins, sint prof de matematica, asa ca habar n-am ce zici, scaderea e adunarea unui negativ. In rest nu prea am timp, probabil tocmai din cauza diferentei scazut/adunate. Nici cu spatiul nu stau prea bine, 5k sq.ft. teren impozabil.

 9. Bucurenci .omul lui Obama.Eoliene.baterie.Masini.E-ON viitor JR 12 V.

 10. @Ovi Serg

  1.Bucurenci for president :mrgreen:
  2.Sorry, Zerobama nu-i adevarat. Nici sincer. Si nici n-ara oameni din astia.
  3.Ala cu eolienele e Gore 😯 , domnule

 11. @pataphil:
  n-am intentionat sa-ti deranjez solitudinea … nici sa-ti tangentez cat de cat “restul” … apreciam doar ca uneori distantele de 7 ore sau timpii de 5k sq.ft. (cateva prajini, acolo :mrgreen: ) stau ascunse dupa un click (VAT inclusive)

 12. @pataphyl

  din adinca mea cunoastere si analiza a omului Obama,(citeodata il studiam mai mult decit propria mea fiinta si chiar uitam sa ma barbieresc la timp,o faceam in metro-pentru ca sunt sadic si am baterii Duracell) nu ride ,ti se intimpla odata in viata sa ai un president demn urmas al vestitului mesaj “I have a Dream”) luam o pauza,deci din adinca mea cunoastere stiu asa: Mister Obama este omul lui DA sau NU.El joaca cu 5 asi in mina.are 4 asi si al 5 lea este EL.Are tupeu.Ori la bal ,ori la Hospital.

  Merge pe : energie neconventionala (eoliana,panouri solare,etc) ,culmea care investind miliarde de dolari aduce o bunastare mai buna decit bagi armata si razboi pentru petrol.Stii ce e petrolul? Dinozauri.Noi sondamin scheletul dinozaurilor ca s afacem Burj al Arab.

  Mai departe ,episodul urmator.Acum ma bag la Nea marin MIaliardar

 13. A propos de facultati … o explozie de mare respiratie tehnica iscata de o intrebare piezisa a unui satean, respectabil mester lemnar dealtfel, la adresa unui grup de absolventi in inginerie …
  Suna cam asa:
  Ce-ati invatat voi la facultate daca nici o caruta nu stiti sa impiedicati?

 14. @Bucurenci

  E-ON viitor JR 12 V 😀

 15. @matrixbrain

  am incercat toate variantele posibile cu google translate la:
  n-am intentionat sa-ti deranjez solitudinea … nici sa-ti tangentez cat de cat “restul” … apreciam doar ca uneori distantele de 7 ore sau timpii de 5k sq.ft. (cateva prajini, acolo :mrgreen: ) stau ascunse dupa un click (VAT inclusive)

  Nu am inteles (mai ) nimic.Intre timp urmaream Nea Marin miliardar .Fraza care mi-a venit a fost asa: Da bre papornita.Ca o are de la Shop….Si a mea de la soacra-mea.

  Nu te superi.Stai sa-ti zic.. Am un apartament acre trebuie sa-l dau la un american…asa zice 😉

 16. @Ovi:
  Uite un exemplu de atitudine:

  Sinaia … drum in amurg … o caruta plina cu lemne, intepenita intr-o groapa cu noroi bloca trecerea … Cei doi tineri care conduceau atelajul incercau de zor sa scoata caruta din mocirla … Masina se a propie si din ea coboara soferul, care, fara sa ezite, puse umarul laolalta cu cei doi … Unul dintre carausi, aflat la roata din fata, se adresa celuilalt cam rastit, chiar poruncitor:
  -Hai, Mihai … pune umarul mai cu nadejde ca aici ramanem daca vine noaptea!
  -Am pus umarul prea bine, uite … roata e aproape scoasa din noroi. Cel care vorbise nu era al doilea caraus, ci chiar Regele Mihai … aflat la o plimbare pe coclaurii din apropierea Pelesului.
  Greu de descris uluiala celor doi cand Regele s-a suit in masina si i-a salutat zambitor, dupa ce si-a sters mainile de noroiul agonisit pe maini in timpul interventiei alaturi de ei.
  Cica e adevarata, spun unele crestete carunte din partea locului.

 17. @matrixbrain

  Da, fui abrupt dar fara intentie, , filosofia spatiu-timp e indeobste speculativa ergo interpretabila, crede-ma ca n-am vrut sa ofusc pe nimeni. De fapt chiar eram curios cit vine asta: prajina e unu. măsură de lungime, valora 5,899 m în Munt. şi 6,69 m în Mold (nu-i asta, desi vin din Moldova) si doi. veche unitate de măsură pentru suprafeţe, egală cu circa 180-210 metri pătraţi; (asta-i, doua prajini moldave si ceva) Thanx Wiki. In rest nu-s deloc singur decit din cind in cind.

  Ce-ai vrut sa zici cu clickul, eu n-am obicei sa ma ascund, plus&simplu n-am blog (care sa merite vazut).

  Cu prietenie Andrei aka DQ (08059)

 18. @Ovi:
  Incearca fara translator :mrgreen:

 19. @Ovi Serg.

  Nu te contrazic cu Asul 5 (dar am mari dubii). Zi-mi macar doi din primii 4! Stiu si eu bine poezia cu dinozaurii, dar la ora asta se ocupa de fapt sa scoata din rahat toti falitii si inconstientii, in fine, ii acord putine sanse sa reuseasca dar ii doresc sincer sa reuseasca. Interesant: toata lumea numai de miliardari vorbeste 😆

 20. @matrixbrain

  Confirm istorisirea despre Rege, am auzit-o la fata locului acum peste 10 cincinale

 21. @Ovi:
  Translatoarele astea mai mult ne ametesc (iar Google e un deliciu!) … “deranjul” a fost ca am incercat sa fortez cateva permutari carteziene si ne~ (cat de catul, restul, tangenta, inversiunea spatiu timp, prajina etc.) … cu toata doza de risc de care se pare ca n-am scapat … Noroc cu pataphyl, caruia-i raman dator cu:
  1 prajina=208 sq.m
  @pataphyl:
  la fel 😛

 22. @matrixbrain

  Iti multumesc.M-ai facut sa lacrimez.Iti jur ca e adevarat.Bunicul meu ,avea o “fierarie”.Are poza cu Regele Mihai.Si acum imi aduc aminte de poza aceea.Cind s-a retras la pensie a continuat 10 ani sa mearga si sa lucrezela “fieraria’ lui.Unde repara de o viata carute,”faitoane”,etc. IN anii 87 Romania Libera a publicat un reportaj cu el ,ceva de genul “Nea Costica lucreaza de ani buni cind altii isi pun bastonul in cui”.

  Nu am sa uit niciodata cuvintele lui: Sa fii destept ca Iorga .El a jucat fotbal cind era copil cu Iorga. Regele Carol (tatal Regelui MIhai) a poposit la fieraria bunicului.
  Cind era copil, l-a intilnit pe Nicolae Iorga,la un meci “pe izlaz”

 23. @matrixbrain

  pentru ca probabil nu crezi , o sa incerc sa scriu la Romania LIbera ,poate au arhiva din ani de care iti povestesc.Stiu ca era o rubrica pe partea dreapta a ziarului (eram copil).Dar titlul este asa cum am zis.Am sa incerc sa obtin acest pasaj din viata buniculu meu , nu ca dovada ca nu am spus prostii aici , ci ca acum imi dau seama cit de putin timp din viata asta am petrecut cu el.Poate am sa obtin si de la Primaria orasului acel atestat (daca exista) cind Regele Carol a poposit la “Fieraria lui Mos Costica”

 24. @matrixbrain

  Multumesc! (se pare ca prajina valaha e mai micuta dar nici eu n-am incredere in translatoare, dovada ca o zb^rcesc cam prea des 🙁 ). Cu permutarile carteziene mi-ai adus aminte de impletiturile din trestie (din aia g^nditoare, de la Pascal citire, sigur a auzit si Bucurenci de ele, ca sa revin on topic)

 25. 24 prajini=1 pogon=0,5 ha

 26. ha ha ha, fara haturi si razoare

 27. Singura problema pe care o am cu Bucurenci(care nu rezulta din textul scris de Simona :-)) este ca pe vremea cind publica in Evenimentul Zilei apara comunismul ca o teorie foarte buna care nu s-a aplicat cum trebuie. Si nu spun asta fiindca sint de sexul opus :-). Restul este umplutura si excentricitati de baiat frumos (care nu vad cum si le-ar fi putut permite pe vremea orinduirii neaplicate corect); cred ca Simona, de fapt, il place foarte mult:-).

 28. @Ovi&pataphyl
  Cer time-out, cele 7 ore ale lui pata sunt pe sfarsite … merg sa mai apuc si eu cateva … oricum, ne-am bucurenci cu dragosheala, oleaca, impreuna … Pentru Regele Mihai impingand la caruta, Iorga-n islaz jucand fotbal mahalagii, Regele Carol la fieraria lui Nea Costica, plus tangentele cosecante din matricea roz sunteti primii pe lista la cafeaua de dimineata … Plateste sefa :mrgreen:

 29. @matrixbrain

  primul lucru de care trebuie sa ma ocup (in limita timpului disponibil-pe care o sa mi-l fac) este sa-ti trimit chestia aia din Romania Libera cu articolul despre bunicul meu.Restul,treptat ,treptat.Cum pot sa te contactez?

 30. @Ovi:
  Sefa stie!

 31. @matrixbrain

  creierului daca nu-i dai Omega 3 imbatrineste.Te pup. Inca odata imi asum ceea ce am scris mai sus.

 32. @matrixbrain

  1acre = 20 prajini
  ha ha ha = 6 pogoane (de observat ca am pus decit blankuri, nu haturi & razoare, ca alea nu se r^de-n soare)

 33. @matrix & Ovi

  Noapte buna, traiasca sefa! (Ovi, m-ai nimerit cu Omega 3, e vizibil ca nu ajuta 😳 )

 34. @pataaaaaaaa :mrgreen: … pic de somnnnn … sfrnrrrrrr, snrfrrrrrrrrrr :mrgreen:
  Ovi: eu imi asum istoria cu regele … am auzit-o LIVE de la nea Maxim … a copilarit in Sinaia
  @Simo:
  Iti asumi cafeaua? haaa, haaa, haaa

 35. @matrixbrain

  ……….. am sters.

 36. si eu am sters-o!

 37. Merci … fug si eu … sa nu-i facem concurenta lui Nedo, stim cat e de sensibil :mrgreen:

 38. @matrixbrain am urmarit posul de la 3.34 Am

  poti sa traduci urmatoarea: @Bucurenci

  E-ON viitor JR 12 V ?

  Adta ca sa dovedesti ca esti humanoid.

 39. @Ovi

  Am trimis 2 linkuri, reiese ca tre’sa se scoale sefa sa le modereze, e energie verde si baterii de 12 V. O fi insemnind ceva eu

  Google E-ON
  Google JR 12 V

  P.S. Voi in Spania aveti energie verde?

 40. Rectific: O fi insemnind ceva, eu nu le am pe astea tehnice 😳

 41. @pataphyl

  “Ovi Serg permalink

  Bucurenci .omul lui Obama.Eoliene.baterie.Masini.E-ON viitor JR 12 V ”

  vroiam sa zic asa:

  Bucurenci,omul ui Obama (pentru ca Obama are o obsesie pentru energie eco.a se urmari discursurile lui.asta inseamna o politica USA total schimbata.)Eoliene.baterie.Masini (ceea ce spuneam in fraza precedenta) . E-On viitor JR 12 V = am vrut sa zic ca Obama e un E-UN viitor JR (al combustibilului) dar pe 12 V . Adica electric.Schimbind petrolul si politica veche americana pe inovatii.Fara razboaie.12 V .

 42. Iar rectific, am realizat ca postarea era a ta, Ovi (m-am intors la 3:34), io cred ca legatura ASTA a lui Bucurenci cu tecnologia o explica pronto Simona pina se scoala matrix (sau se restarteaza daca nu-i humanoid 😀 )

 43. diaspora,cpml,ati luat-o razna,faceti-ma sa rad,sunt nebucurenci

 44. @matrixbrain este citeodata ilustru.atunci cind credem ca e Humanoid.dar are momente cind banuiesc ca nu este asa.Temporar

 45. sergent,ai fost la meeting antromani? ai scos tricou cu sportu studentesc?

 46. simona,asta-i scris acu vreo doi ani. e foarte amuzant,da’ nu cred ca e de actualitate. noi il iubim pe bucurenci si el nici nu stie cat de persoana nepublica incepe sa devina

 47. caprar, mitingul incepe la ora 18.00 ,ora Cetatii Eterne.Profit acum de ultimele clipe din viata mea. Posibil.Vreau sa-i termin lui Spinoza ,’Tratatul despre indreptarea Intelectului”. Cu Sportul Studentesc ai nimerit-o.Dar nu unde ai fi vrut tu.
  Iti explic imediat.Primul meu meci de fotbal adevarat ca spectator,a fost la meciul Sportul Studentesc- Jiul Petrosani,prin anii 1984-1985 ,nu mai tin minte sigur.Dar stiu ca Hagi era la Sportul.

 48. OK, razboaie se fac indiferent de numarul de volti, eu contest pur si simplu ideea ca US face razboaie pentru petrol. Oricum, ne putem intelege si fara sa fim de acord. Btw, OPEC au si demarat santajul cu scaderea drastica a pretului la dinozauri numai ca nu cumva Capitoliul sa aprobe orice fel de noua politica energetica (adica verde sau foraje offshore sau ambele). “Prietenii” sauditi plus Ahmadinejad plus Chavez participa cu entuziasm de teama sa nu ramina cu barilu-n putz, estimp chestiunea energetica se va rezolva peste balta cu sau fara Obama. Prima problema e coruptia generalizata in primul rind in establishmentul politic. Si asta nu se poate rezolva “pe linie de guvern” ci prin legiferare si Justitie.

  Ar fi interesant ce parere are Bucurenci de asta. Carol?

 49. @caprar.aici sergentul

  mi-am adus aminte si scorul: 2-0 pentru Sportul.Eu stateamla tribuna ce avea in fata tabela in care se afisa scorul ,mecanim,cu mina,cu creanga,automat cu “vastul”…spune-i cum vrei tu

 50. aia cu spinoza e buna. intre mine si un prieten a ramas celebra una din catavencu d acum catuva ani,cand cineva il imita pe patapievici care pe buda fiind alege spre lectura ceva lejer,de vara:spinoza.

  sportu-craiova,2002,cred. ‘ba, arbitre,astia te-njura,baga-le-as bip in gat sa-ti bag…’

 51. @caprare

  hahaha,patapievici citind ceva “de vara ” de Spinoza.

  E ca si cum ai spune ca Metafizica lui Aristotel este citita la o votca de Nichita Stanescu.Asa ,de vara.

 52. eu din textul asta am inteles doar ca dupa ce s-a lasat de droguri bucu a sesizat ca nu-i mai merge jucaria,ca nu mai are nici macar simptomul membrului fantoma acolo si ca freudian a incercat sa compenseze asta cu tot felul de termeni d-astia supermarket-sexuali. cum ar fi metro,carfur,etc.
  si ca i-a fost mult mai greu sa renunte la un drog care da preponderent dependenta psihica(80 la suta,zic ei) decat la h.adica la fumat.
  deci cred ca n-am inteles nimic.

 53. sergent,permiteti sa corectez. zicea cam asa pata: ma uit in jur,voiam ceva lejer. vad pe calorifer spinoza. mergea.

 54. @caprare nu existi ca om, ca idee, daca ce spui tu mareste temperatura serverelor google translate cu peste 30 C.Viata mi-a dat azi o lectie.Am incercat sa fiu destept si sa spun niste adevaruri.Nu ma duceam niciodata la arhive,sa-mi apar cuvintele,afirmatiile,practic niste clipe din viata raposatului meu bunic,mort in 1986 🙁 ,daca nu exista @matrixbrain.

 55. @caprare nu existi ca om, ca idee, daca ce spui tu mareste temperatura serverelor google translate cu peste 30 C.Viata mi-a dat azi o lectie.Am incercat sa fiu destept si sa spun niste adevaruri.Nu ma duceam niciodata la arhive,sa-mi apar cuvintele,afirmatiile

  pana aici am inteles,dupa m-ai pierdut complet

 56. simona o sa lase textu’ asta pana luni,c-a plecat la mare. or sa se adune vreo miepatrusute de comentarii si bucureni o sa zica ca el e de vina. oare o sa-i scada si mai mult?

 57. Obositor articol. Lung, dar cu bataie scurta.

 58. nu-l cunosc pe bucurenci. trebuie?
  da’ am o rata.

 59. Marius Delaepicentru

  Cele 2358 de cuvinte demonstrează că Nulul nu mai e egal cu Zero.

 60. […] dimineaţa asta am râs cu gura până la urechi recitind portretul mai vechi pe care Simona Tache mi l-a făcut în Almanahul de Fiţe al Academiei Caţavencu. Simona […]

 61. cruela, acu sa te vad. Bancuri cu Bucurenci ai?

 62. exista bancuri cu bucurenci?:)

 63. depinde. Daca nu stie Cruela, nu exista.

 64. apropos de telefoanele alea schimbate saptamanal …. macar cu o punga de-un leu cu telefoane demodate puteau fi ajutati chinezii aia infrigurati, saracii.

 65. Asa-i, nu-l suport pe brandul ala din cauza ca are succesuri la femei branduri.

 66. Papa Prius,Guta,COD VERDE!Simona a fost cu Bucurenci la munte si vorbesc la telefon!I-a adus clatite la 3 NOAPTEA!Aplicati planul A.Daca nu functioneaza treceti la cel de rezerva.Si va rog sa fiti foarte organizati!

 67. Lixu, neata. Lu’ Papa Prius i-ar fi cam greu sa se organizeze sa-l invinga pe Bucurenci 🙂

 68. Buna dimineata!Toata lumea sa scoata conversii la control.

 69. @ jack k
  Super Soko! Merci!
  😆

 70. nici un cuvinţel (mă rog, vreo 10-15) despre comunismul cu faţă umană, mai curată, mai uscată, ecologică, vegetariană, de nefumător?
  😯

 71. Daca fumam tigari mentolate in pachet verde,se pune?
  Gabri,azi se poarta verde.

 72. asta e tampon:)
  sau coca cola?:))

 73. stau pe o mocheta verde, langa biblioteca mea verde, sprijinit de peretele verde;
  ma uit la o rata;
  o fi verde?

 74. Lixuca
  ieri s-a purtat verde, la RTV
  în plus, aici se poartă numai roz 😈

 75. Cristian,ai nevoie de verzisori pt. rata? :mrgreen:

 76. Textul ăsta a apărut în almanah? Tu îţi dai seama câţi copaci s-au tăiat pentru asta?

 77. Bine ca esti tu eco,Cristiane! 😆

 78. Prius
  Erau copaci de fiţe – bambooşi.

 79. Prius
  etimologic si radachinologic nu vine de la Pius;
  as spune priapic, da’ ar fi o maniera ecologica? 🙂

 80. corect se spune banbuusi 🙂

 81. Lixuca sunt ecosistematic 🙂

 82. Prius vine de la maşina mea de fiţe papale.

 83. salut la toata lumea. azi e destul de racoare.

 84. bucurenci e cool si asta deranjeaza

 85. Pen’ ce, ouă, sanctitache?

 86. papa prius e maşina de spălat cu bule de aer

 87. cum arată bulele papale de aer?

 88. ca bărbat vă zic o chestie: bucurenci ăsta e cam… nu-mi place. chhh…

 89. Angela
  bucurenci e cool şi asta place

 90. Shinshila lui Bucurenci il tine sub convers.

 91. huo, papa! am orbit. sau am winterfresh? carol?

 92. bey, ce-am patit azi…
  am fost in oras si intr-un mall am vazut 2 chinezi saraci si cinstiti, fara urme vizibile de muscaturi pe ei deci nemancati si brusc mi-am amintit de zarva de ieri de pe blog.
  primul gand a fost sa ii momesc sa vina cu mine, sa ii pun pe lista, apoi mi-am amintit ca eu mi-am facut norma promisa, de 10 bucati si dup-aia mi-am dat seama cu groaza ca mi s-a batatorit (nush care-i termenul academic pt asta) o sinapsa noua : cea intre chinezi si simona’s blog.
  ce sa faaaac ?
  scuze pt off topic da’ cu bucurenci nu stiu nimic. cine-i tipu ?

 93. @jim
  ai net?
  ai minute?
  nu ne lasa asa…sa nu stim nimic de tine

 94. @el_gabhry

  ala sub care scrie ca vrea e El ?
  zi si mie ce vrea, poate il ajutam
  numa sa nu fie cu chinezi nemancati

 95. @jim

  ai net ?
  ai minute ?
  ce n-ai ?

 96. Bucurenci e fumător? (la fumători e ca la puşcaşii marini, rămâi pentru totdeauna).
  Acuma înţeleg nervii lui de antifumător. M-am lăsat şi eu de fumat o lună şi de nervi că-i vedeam pe alţii fumând, aş fi interzis orice era legat de fumat. Ba chiar, dacă nefumatul meu ar fi durat mai mult de o lună, aş fi ajuns să creez o întreagă ideologie de gen (naţional nefumătism, ceva de genul ăsta).

 97. greu e să te laşi de fumat, dar mai greu e să te laşi de bucurenci

 98. agneswood
  bref: să fim sănătoşi (inclusiv chinezii), noi şi toate celelalte specii de pe pămînt
  ne vrea binele, în felul lui

 99. idealul lui în viaţă
  e femeia cu verdeaţă

 100. Ea toacă pătrunjel. El: Criminalo!

 101. Mai mult pătrunjel pe pămînt!

 102. Erau din material sintetic. Făcut la fabrica de polyesteruretanic expandat. Ştiţi voi, fabrica aia de unde iese mult fum şi multe deşeuri.

 103. abia acum am reusit sa iau vreo 25 de min.

 104. Ha ha! Mein Fuhrer! Mi-am făcut ceva ordine prin personalităţi.

  Şi astfel bleen.ro se califică la Roblogfest, la categoria bloguri colective.

 105. De fapt, nu. M-am răzgândit.

 106. şi part two

  Cum mi-ar sta mai bine? Cu un ponei sau cu un tapir?

 107. Esti innebunita dupa Bucurenci. Este evident. 😀

 108. In fine, frumos, sa inteleg ca asta e un fel de interpretare simonotacheasca a ritualului japonez de Sf. Valentin ? Pe la japonezi fetele dau in baieti cu cadouri in stanga si in dreapta (bomboane). Daca vreun mascul e interesat, are timp pana intr-o luna sa se gandeasca si peste o luna poate sa “loveasca” ( o scoate la o cina, la o plimbare pe strada tinandu-se de mana, ii da un inel, daca e ceva serios, trimite niste detectivi sa-i investigheze familia …)

  Mie mi se pare ca din portretul lui Sf. Bucurenci lipsesc:
  – obiceiul de a face scandal, de preferinta cu insi mai cunoscuti decat el, ca sa inteleaga targul cat de “in” e el ..
  – pasiunea pentru comunism, ramura ideologica “Bamboo”.

 109. nu stiu ce sa mai cred. am epuizat toate variantele.

 110. ma intreb ce face bucurenci in situatii fara iesire …

 111. l-a vazut cineva pe bucurenci nervos, injurand? eu cred ca si in situatii limita isi pastreaza calmul olimpian, egalitatea tonului, politetea si toate celelalte.

 112. cum se scrie corect bucurenci, nulitate narcisista sau narcisist nul ?

 113. @jim – cred ca iese :mrgreen:
  Bucurenci e Dragos intreg 😉

 114. simona, da` Bucurenci se supune pinguinului?

 115. l-a vazut cineva vreodata pe Bucurenci stresat? pare un tip foarte relaxat, indiferent de circumstante …

 116. si inca ceva. e ca o pisica (neagra). intunericul ii este cel mai bun prieten.

 117. @jim
  e clasic deja : fac eu o lista cu cei care l-au vazut pe bucurenci nervos/stresat/injurand/etc.
  in vremea asta, tu treci mai departe, ok ?
  stii ca eu ma ofer sa te ajut de fiecare data 😀

 118. la ăsta e mişto să vedeţi ce filmuleţe sînt în related videos
  http://www.youtube.com/watch?v=Z4scDlLz7pM&feature=related

 119. aha, fost fumator – acum inteleg de ce era Bucurenci asa vehement in chestia cu Patapievici si fumatul, zilele trecute, pe blog. oricum, obsesia cu sculele high-tech pare cam paralela cu linia verde

 120. asta e cea mai tare. nici nu trebe să rîzi, rîd ăia pentru tine

 121. trist. da’ nu inteleg ceva: aia de dupa gratii cine sunt?

 122. bogdan, no comment

 123. eu cred că tache avea pregătit bucurenciul ăsta de pe la începutul lui decembrie. presupun… da’ nu înţeleg de ce nu a vrut să-l planteze pînă acum.

 124. mi-am greşit numele şi mi-a intrat comentariul în moderare. am încercat versiunea şlaptop, cu tastatura pe genunchi.
  angela
  sînt nişte comentarii foarte comment acolo. eu m-am spart de rîs.

 125. jim
  relaxarea cînd îmi vine
  rup şinşila de pe mine

 126. Moderează-ne acum pe toţi, ca să ştim o treabă.

 127. Simona has left the building. Sunt o groază de personalităţi la moderare.

 128. Eu o sa ma moderez singur. Sciu o oda pentru Bucurenci:
  Bucurenci e pentru noi
  Bucurenci 2.0

 129. Patapievici exista numai pentru a ilustra o cugetare de-a lui Bucurenci.

 130. grupul de la Paltinis a cerut Academiei Romane aprobarea sa se redenumeasca “fan-grupul Bucurenci”.

 131. Wikipedia, encicclopeda on-line, a deschis un capitol nou, cu tema “istoria filosofiei, de la Platon la Bucurenci”

 132. Raul castro a anuntat ca va amenda constitutia Cubei, pentru a include principiile eco-comunismului trendy, fundamentate de Bucurenci

 133. Ce are?

  M-ai deranjat de la Elvis. Dictatorul tocmai le explica lui Preda şi Tismăneanu de ce a chiulit de la cursurile cu Lăzăroiu şi de ce nu şi-a mai făcut exerciţiile la “Calm şi Echilibru”, “Responsabilitate” şi “Privire Preocupată”

 134. In ultimele saptamani, in Shibuya, Tokyo, locul unde se lanseaza noile tendinte de moda, printre fetele de liceu cu fustite scurte, vestitele koko-giaru, castiga tot mai mult teren ultima gaselnita a modei: tricoul avand imprimat chipul trend-setter-ului roman Bucurenci, in doua nuante: gri-fum de tutun si verde ecologic.

 135. Chuck Norris a recunoscut ca a invatat sa se bata de la Bucurenci.

 136. Mi s-a blocat telefonul mobil. L-am expus 20 de secunde la o fotografie de-a lui Bucurenci si a inceput sa mearga.
  Update: i-am scos bateria si merge in continuare.

 137. Bursucul vorbitor

  Iti dedic acest poem
  Sirop dulce noi sa bem
  Si sa ne iubim
  Fericiti sa fim

  Toata ziua sa cantam
  Toata noaptea sa dansam
  Si pe pajisti sa alergam
  Imbratisati sa ne sarutam

  Te iubesc si te ador
  Al tau bursuc vorbitor

  Programul unui iubitel

  Dimineata voie mare
  Inca o zi de sarbatoare
  Iubitica langa mine
  Cat mai poftesc eu la tine

  Ea mananca o salatica
  Eu mananc o fripturica
  Fata dulce si scumpica
  Esti ca o prajiturica

  Hai in parc iubita mea
  Iti promit ca vei vedea
  Cotofane si bursuci
  Unde te mai duci?

  La curs iubitelul meu
  Tu uiti asta mai mereu
  Voi veni cu o prajitura
  S-o mancam impreuna

  Dorul creste, creste, creste
  Nimic nu-l mai opreste
  Garofitul ingrijorat
  Isi suna veverita imediat

  -Alo domnita,
  prea frumoasa fetita?
  -Alo Varbanel
  m-a sunat scumpul de el

  Si au vorbit ore in sir
  SRI-ul a murit pe fir
  Romanii au scapat
  Nici un telefon n-a mai fost ascultat
  Si de bucurie
  Au dat sms-uri si email-uri in prostie

  Muzica aleasa
  Melodioasa si frumoasa
  Betisoare parfumate
  Rosii si inmiresmate
  Armonie, veselie
  Clipte tandre
  De iubire
  Totul e magie!

 138. “A kiss is a lovely trick, designed by nature, to stop words when speech becomes superfluous.”
  –Ingrid Bergmen

 139. doamna dumnezeea, vreau să îl pîrăsc pe blen că s-a ţăcănit. adică pe meuzăs. adică pe papamobilus. adică pe tatapievici. pe toţi!

 140. Oh fuck! Mi-am adus aminte. Ăsta e ăla care intra pe bloguri (a intrat şi la Morar, şi la Tache, şi cred că şi la Cabral) cu textul: Îmi place de tine cum scrii. Nu vrei să facem link exchange?

 141. hai să intrăm la el să îl rugăm

 142. Acest marin Voiculescu al blogurilor.

 143. Lasă-l. E un copil. Un copil cretin şi retardat, dar un copil.

 144. îţi dai seama că dacă am intrat noi doi i-am dublat traficul. crecă i-a crăpat servăru

 145. I-a pus link zoso. A avut ceva trafic azi.

 146. la cererea publicului telespec tator, bancuri cu Bucurenci insushi:

 147. se duce Bucurenci la politie:
  Domnule politist, cineva mi-a furat bicicleta!
  – Era inca buna?
  – Da, mergeam cu ea la lucru?
  – Ati avut clopotel la ea?
  – Nu.
  – Frana de mana?
  – Nu.
  – Far si ochi de pisica?
  – Nu.
  – Atunci trebuie sa platiti 100.000 amenda!

 148. Caprar la cazarma jurnalului roz

  …asa sa-i ramana numele; unde pui mai are si colegi de banca la Cotidianul!

 149. Bucurenci c alare pe bicicleta se intilneste cu un prieten.Prietenul intreaba:- Hei, de unde ti-ai luat bicicleta asta super?- Pai sa vezi… ma plimbam intr-o zi pe strada si imi vedeam de treaba mea, cand imi apare in fata o femeie superba pe bicicleta. La un moment dat, se da jos de pe ea, o arunca cat colo, se dezbraca de haine si striga: “Ia ce vrei de la mine!”.Amicul da din cap aprobator:- Buna alegere! Sunt convins ca hainele nu ti s-ar fi potrivit….

 150. sper, vreau plante vegetariene

 151. Intr-o zi mergea Bucurenci pe bicicleta. Il opreste un politzist si il intreaba unde merge.Bucurenci ii raspunde:
  – Cu D-zeu inainte.
  Politzistul ii spune:
  -Suntetzi arestat. Nu-i voie doi pe bicicleta.

 152. dilema lui Bucurenci:
  Bucurenci: Nu stiu daca sa-mi cumpar o bicicleta sau o va
  Simona Tache: O sa arati caraghios calarind o vaca!
  Bucurenci: Cred ca o sa arat si mai caraghios incercand sa mulg o bicicleta….

 153. cruela,bucurenci nu e bula,nu poti sa adaptezi orice banc cu el,sa-l mulezi pe el. bucurenci nu e nimeni de fapt. deci e cineva.

 154. din ciclul mai mult verde :
  ce e verde,canta si are 100 de oua?
  corul armatei romane

 155. @@@@@@@@daca vroiam sa adaptez bancuri cu bula, il adaptam p-asta :
  Verde-Bucurenci-imparat statea peste sapte mari si sapte tari, sapte munti si sapte vai… Se trezeste el intr-o dimineata, iese pe balcon, se intinde putin, arunca o privire la orizont, si zice:
  -Baaa, da’ departe mai stau…

 156. Ce e mic, verde si se chinuie sa urce pe perete?
  Un castravete ambitios

 157. Era un univers da verde,verde si in univers era o constelatie,da verde,verde si in constelatie era un sistem de planete da verde,verde si in sistemul de planete era o planeta mai indepartata da verde,verde si pe planeta era un continent da verde,verde si pe continent era o tara da verde,verde si in acea tara era un judet da verde,verde si in judet era un oras da verde,verde si in oras era un cartier da verde,verde si in cartier era o strada da verde,verde si pe strada era un bloc da verde,verde si in bloc era un apartament da verde,verde si in apartament era o camera da verde,verde si in camera era o masa da verde,verde si pe masa era o bila.
  CE CULOARE AVEA BILA?
  NU,era ALBASTRA,s-a rostogolit de doua ori si a cazut jos.

 158. Foaie verde lobodă

  pasăre ca porcu’ nu-i

  cântă troaca de răsună

  ar zbura dar n-are cioc

  morala:

  nu da cu piatra-n geam că nu-i bicicleta ta.

 159. Ce-i verde si fuge prin pădure?

  O haită de castraveţi!

 160. Intrebare : De ce este crocodilul mai mult verde decat lung ?
  Raspuns: Pentru ca este verde si pe lungime si pe latime, insa lung este doar pe lungime !

 161. Era odata una care trebuia sa se casatoreascacu unul iar el i’a spus ca daca nu e virgina,n’o mai ia de nevasta.Fata nu stia ce sa faca si s’a dus la prietena ei cea mai buna si i’a spus: -fata uite ce mi’a spus viitorul meu sot…ca daca nu mai sunt virgina,nu ma mai i’a de nevasta…ce ma fac?dar prietena ei: -pai te duci la magazin si’i ceri o vopsea rosie si in seara nuntii,inainte sa te culci cu el,dai cearceaful cu vopsea!…dar cealalta:bn asa am sa fac.In seara nuntii fata a dat cu vopsea cearceaful si cand colo vanzatoarea in loc sa’i dea vopsea rosie i’a dat vopsea verde dar fiind noapte ea n’a vazut.A doua zi cand se trezeste barbatul vede cearsaful verde si se duce la taica-su sa-i povesteasca tarasenia; taica-su il asculta , apoi il bated pe umar shi-i zice : bravo fiule! stiam ca esti un barbat adevarat! si io cu mica-ta prima oara , tot pin la fiere am ajuns!…

 162. cruella
  ăsta e verzuliu
  vreau, sper verde crud

 163. p.s. crocodilu’ n-a fost niciodată verde
  a fost aşa:
  care e diferenţa dintre un crocodil?
  e mai mult lung decît lat

 164. cand lucrurile sunt interpretate gresit, se ajunge la gesturi extreme…

 165. sunt prea multe de comentat… imi rulez o tigara si revin.
  spun insa din start, ca o sa ‘ma iau’ de fitosi, de aia ce rad, de nedormitu, si de jim. :}

 166. Mosteneste un tanar print o mosie mare… cu paduri, campii, livezi, cabane.. si un castel. Vine el la castel .. si hai sa faca turul mosiei.. Se urca pe un cal si se plimba el ce se plimba, cand ajunge la mosia unei printese…. Si o vede la geam… Buna in draci… Si i se pune astuia pata pe printesa… si incepe sa se gandeasca cum sa faca sa o cucereasca… dar era timid. Si se gandeste el: “Ce-ar fi sa imi vopsesc calul in verde? Daaaaa… buna idee… si il vopsesc verde si ma duc sa ma plimb prin fata ferestrei ei… si poate o sa remarce calul verde si o sa intrebe “Al cui e calul asta verde?” si eu am sa zic”Al meu!”… si poate o sa ii placa ideea … si daca da,…. poate ma invita la un ceai… si de aici poate incepem sa discutam.. si cine stie, poate avem pasiuni comune.. si poate ne despartim in conditii bune.. si o sa o invit si eu sa imi viziteze mosia… si poate o sa accepte… si daca da, mergem sa ii arat castelul.. si mosia, padurile… si poate asa incepe o relatie frumoasa.. si peste ani, cine stie, poate o sa ne casatorim… si poate o sa avem copii…. BUNA IDEE!!! Zis si facut.. se duce asta acasa si isi vopseste calul verde… dar tot verde … si coada si coma, si copite… tot tot verde. Si se duce si se plimba pe sub fereastra printesei.. Si, iese printesa pe geam si vede calul. Si intreaba:
  – Al cui este calul asta verde?
  – Al meu…
  – HAI NE F*T*M !!!

 167. @gabry, shtii tu ceva dar nu shtii tot!sa-tzi ecsxplic:

 168. *Intrebare :
  “De ce este crocodilul mai mult verde decat lung ?”
  Raspuns:
  “Pentru ca este verde si pe lungime si pe latime, insa lung este doar pe
  lungime !”
  Intrebare :
  “Dar de ce este crocodilul mai mult lung decat verde ?”
  Raspuns:
  “Pentru ca este lung si pe fata si pe spate, insa este verde doar pe spate !”

 169. Sa demonstram ca crocodilul este mai lung decât lat. Lema 1. “Crocodilul
  este mai lung decât este verde.” Sa privim crocodilul. Este lung atât pe
  spate cât si pe burta, dar verde este doar pe spate. Deci, crocodilul este
  mai lung decât este verde. Lema 2. “Crocodilul este mai verde decât este
  lat.” Sa privim crocodilul. Este verde atât pe lungime cât si pe latime, dar
  lat este doar pe latime. Prin urmare, crocodilul este mai verde decât este
  lat. Din lemele 1 si 2 rezulta ca crocodilul este mai lung decât lat.

 170. din pacate trebuie sa dau inapoi laptopul imprumutat, sunt multe de spus, dar abia acum realizez pe deplin, ca sunt total izolat si fara net si … alte mijloace de comunicatie e practic imposibil sa spui ceea ce ai de spus. si am de spus multe. pacat ….

 171. Un metrosexual intra intr-un magazin si o intreaba pe vanzatoare:
  – Aveti vopsea de oua?
  Vanzatoarea se uita cu atentie la el, il masoara din cap pana-n picioare, ii zambeste si ii raspunde:
  – Dichisitule!

 172. @jim : scrie pe perete ce ai de spus! promit ca vin eu sa fac fotografii!

 173. azi dimineata, intr-un cartier destul de indepartat de berceni, am vazut un maidanez. nimic neobisnuit pana aici. numai ca maidanezul era roz. roz in degrade. foarte simpatic de altfel. pe bune. cineva il colorase pe bietul catel.
  simona, pana aici ai ajuns? sa colorezi maidanezii in roz? 🙂
  io cred ca e guta la mijloc

 174. ham ham!
  buna. o stii pe simona?
  simona? mrrrr. habar n-am cine e.. de ce intrebi?
  pai esti roz.
  ce inseamna roz? vreau un os. mi-a promis unu un os aseara pe ala universitate si acu ma doare capul. zici ca-s roz? e de bine?
  hau hau!

 175. nu stii cum e sa fii izolat tocmai atunci cand ai mai multe de spus …

 176. @@@@@@@@@@@@@@@@@ apropos de bancurile cu Bula, care nu poate fi confundat cu Bucurenci , doar pt ca numele lor incep cu aceleasi 2 litere:

  Datorita abundetei de bancuri cu Bula, Institutul de Etnografie si Folclor a demarat o cercetare pentru aflarea originii lui Bula. Rezultatul a fost:
  – Stra-strabunicul sau se numea Bulebista, originar din orasul Bulidava, iar pe mama sa o chema Zdamasi – deoarece “PI” (litera greceasca) a fost descoperita de greci mult mai tarziu

 177. @jim, scrie nu te lasa ! izolarea ajuta!

 178. sunt multe lucruri care nu pot fi spuse aici. am ajuns sa vorbesc singur.

 179. din pacate mi se fac semne disperate ca trebuie sa predau laptopul

 180. @jim preda-l! si ia-tzi un palm! e mai usor de palmat!

 181. Alt banc: aude Bucurenci ca cica la marginea padurii ar fi aterizat o farfurie zburatoare; se indreapta grabit intr-acolo, sperand sa-i convinga sa semneze petita lui; umbla ce umbla, ajunge intr-un luminis, acolo, vede, intr-o tufa, unul mic si verde, cu fata schimonosita…se duce spre el, si-i zice, cu vocea tremurata: eu, Bucurenci, pamantean, salvez planeta … ala micu si verde raspunde: eu, paduraru’, ma cac …

 182. @jim : eu ma duc sa ma predau pe mine!ma predau unui somn odihnitor! ceea ce itzi doresc shi tzie la intreaga familie!

 183. Cine-i Bucurenci?
  Si ce ma intereseaza pe mine ce face el?!
  Si voi de ce consumati hartia, care inseamna copaci, inseamna flora, pentru unul din fauna…?

 184. Evolutie
  2000 B.C. – Ia si mananca radacina asta.
  1000 A.D. – Radacina e stricata. Ia, zi o rugaciune.
  1850 A.D. – Rugaciunea e o superstitie. Ia, bea potiunea asta.
  1940 A.D. – Potiunea e o porcarie. Ia, inghite pilula asta.
  1985 A.D. – Pilula nu e buna de nimic. Ia, inghite antibioticul asta.
  2000 A.D. – Antibioticul e artificial si nu e organic. Ia si mananca radacina asta

 185. bucurenci says: 2015 ad. ca sa ai radacini si antibiotice tre sa ai plante si ecosistem.

 186. Pentru amatorii de statistici:
  S-au scris 10128 de cuvinte pana la acest punct …
  @Simo:
  N-o sa ai probleme cu editura? :mrgreen:

 187. @matrix

  dar numai 230 postari de weekend. Deci, mai scurt si mai des!

 188. ‘io acuma sunt foarte in ordine cu ce asez in mine si cu ce fac asta-i motivul eu spun tot timpul,fac lucrurile astea dintr-un egoism feroce’

 189. bucurenci,fa-ma sa rad

 190. dar eu nu cred ca esti adevarat. pai,uite,in ce e asta,eu nu pot decat sa urmaresc traiectoria varfurilor urechilor,nu inteleg nimic din ce spui,nu vad nici macar copacii din cauza padurii de urechi. sunt cum e coda la pisica,dau toata proportia si tot echilibrul,fara ele cred ca te-ai descompune in picseli

 191. ma uit a patra oara,efectul e hipnotic.
  initial am crezut ca se inscriu intr-o sinusoida dar acum realizez ca daca le unesti(varfurile) cu barbiile,obtii exact conul de umbra al unei gauri negre!
  event horizon! o singularitate!

 192. Il inteleg pe jim … faza cu laptop-ul care trebuia inapoiat … eu a trebuit sa dau inapoi niste kilowati, in trei reprize … renelu a ajuns sa (ne) traga curentu’ din apartamente

 193. a cincea oara doar ascult. ochii inchisi. inteleg ca te iei de Doamne-Doamne dar nu-nteleg de ce. si apoi vine industria. industria! INdustria lemnului cred. pronuntat cum recitau unele fetite poezii cu elena. inDUSTRIA! toVARASEI elena c….
  noapte buna bucurenci,noapte buna romania

 194. bucurenci, cred ca maidegraba m-ar face creier de matrice sa rad decat tu

 195. @@:
  Cum adica?

  Noua ne revine obligatia de a planta acolo unde altii s-au imbogatit??
  Daca pe Dumnezeu nu-l pot banuit c-ar fi defrisat , in schimb autoritatile sigur au favorizat chelirea multor picioare de plai …

 196. neo,eu nu-nteleg ce zice,cross my heart!
  fii atent,uita-te la fruntea lui,adica la par,dar fix in mijloc! eu zic ca e facatura,ca e robot sau ceva

 197. hai sa ne radem umpic ontopic … poftim expresie la Radu C. … picior de plai(cu platfus) si gura (cam mare) de rai … contextul era unul care permitea metaforele fara atingerea sentimentului profund mioritic la care tinem cu dintii (de cele mai multe ori, scrasnind) … Cat o fi costat reclama?(am urmarit-o si eu a treia oara … sper sa mai rezist :mrgreen: )

 198. @:
  😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛

 199. cum adica sa venim si sa plantam? unde sa venim,cand? jim?

 200. @@:
  uite, facem asa … dupa fiecare data cand vizionam reclama pur eco, o postam chiar fara comment … maine, cand lumea normala incearca sa spicuiasca fiece si cine a mai prestat peste noapte, IMPOSIBIL sa nu deschida si link-ul delirant de mobilizator …

 201. Aaa, mi-e la fiecare postare imi cade si curentul … Precis Aurelian are o lucrare cu excavatorul in sectorul care este

 202. sa stii ca m-am gandit si eu s-o mai pun de cateva ori ca sa nu se rateze,excelent:

 203. deci ma gandesc ca atunci can zice ‘venim’ zice cam cum ar zice titus otel,sau otil: ah,vin!

 204. e irezistibil … l-as urma cu taraitul sarpelui … omul asta e autentic

 205. da’ copacu din fundal il vezi? adica daca poti sa-ti muti ochii de la urechii(si asta cere exercitiu) observi o chestie verde in dreapta imaginii.
  vezi cat de facut pe calculator e? cat de algoritmic se misca,de parca ar fi legat de bucuricele degetelor papushealului?

 206. @@:
  Nunuuu … sa venim are un sens cvasiabsconx … actiunea e mult mai ampla … tin minte expresiile din (unele) manuale de istorie in care masele LARGI, POPULARE se alaturau unei initiative, manifestatii, chemari(nu dam nume, se stiu ei), etc. … “Venirea” era de fapt o plecare, un start … o … hai ca-ntelegi tu 😛

 207. Sa nu uitam ca ne-am promis sa ne mai si radem:

  Se casatoreste o blonda din Iasi cu sir John.
  Ajunsa in Anglia trimite scrisori acasa.

  Dragii mei,
  Sa va povestesc cate ceva despri mini si despri ce fac eu paici.
  Luni: Mergem la teatru, sotul meu are foarti multi bani, sotul meu are di toate, nu ni plictisim di loc
  Marti: Mergem la opera, sotul meu are acolo o logie, sotul meu are foarti multi bani, sotul meu are di toate, nu ni plictisim di loc
  Miercuri: Mergem la meci, si acolo sotul meu are o logie, sotul meu are foarti multi bani, sotul meu are di toate, nu ni plictisim di loc
  Joi: Mergem la cumparaturi, sotul meu imi cumpara di toate, sotul meu are foarti multi bani, sotul meu are di toate, nu ni plictisim di loc
  Vineri: Organizam seri caritabile, vin toti prietenii sotului meu, sotul meu are foarti multi prieteni, doneaza foarti multi bani, sotul meu are foarti multi bani, sotul meu are di toate, nu ni plictisim di loc
  Sambata: Ni plimbam, vizitam, sotul meu are foarti multi bani, sotul meu are di toate, nu ni plictisim di loc
  Duminica: Facem barbekiu, vin si prietenii sotului meu, ne facem cadouri reciproc, esti foarti frumos, sotul meu are foarti multi bani, sotul meu are di toate, nu ni plictisim di loc.

  Cu drag,
  PS: Mi-i dor di _ _ l _ ca di mama !

 208. … sunt la a 7-a vizionare … cred c-as putea sa-i iau locul in clip … numai ca asa propune alta gestica, mimica, tunsoare, limba … prea mult lemn, nu gasesti?

 209. @matrixbrain
  @ @

  Domnilor, multumesc enorm pentru clip-clip-clip-etc, am aflat in fine cine e bucurenci care-i e deviza mai mult verde (chiar sint curios daca-l platesc in parai), am inteles de ce ieri pe vremea asta Ovi S, il facea omuletul verde de 12 volti al lui Obamba, asa ca va ofer si eu o dedicatie muzicala

  http://www.youtube.com/watch?v=iWx6VvDpndw

  (n-am gasit versiunea de Cintarea Romaniei cu Cornel Constantiniu), citind si comentariile la cinticel se poate intelege cum de se scalda bucurenci in bani mai ceva ca adi ex-minune

 210. @matrix
  😀 😀 😀 bag sama profiti ca @cruela nu-i prin zona?!

 211. @pataphyl:
  Pana la aparitia topicului asta, nici eu nu stiam mai nimic de fiinta asta … era un nume pe care stirile (putine) din jurul initiativei “Salvati Delta Dunarii” il pomeneau cam vag … Articolele din AC imi stau martore … cum ar zice Aurelian, a venit momentul sa-i vedem forta bratului.

 212. pata,cu pesa asta m-ai facut sa rad rau 😆 🙂 ,da’ nu mai spune la nimeni

 213. @matrixbrain

  Nici eu, vazusem poza, numele prin media, un nume dintr-o lista. Oricum, trebe sa-i multumim din inima sefei! Eu cel putin m-am distrat cu lacrimi, crede-ma!

 214. Uofff … mi-ai luat vorba din gura … chiar am vrut sa fac o referire la Cruella, dar am zis sa nu-i stric hodina …
  Vorba D-lui prim ministru sanior Bo(b)c (azi si-a dat fetele cu sania) … asta ce-nseamna(?):
  1) Ca m-ar bate Cruella, ca o reeditare a unui scandal celebru
  http://www.youtube.com/watch?v=0k8g04iV3ao
  2) Ca nu m-ar bate :mrgreen:

 215. @matrixbrain

  nici eu habar n-aveam, vazusem poza, numele, cetisem parca ceva prin ziare, dar era doar un nume acolo dintr-o lista. Threadul asta m-a amuzat pina la lacrimi, tre’sa-i multumesc sefei! Sefa?

  @@: Thx

  @ambii
  incercasem sa postez chestia asta dupa ce-am incropit la repezeala un blog cvasiblank, pisemne trebe moderat, bag momentan linkul

  http://web.me.com/arugina/Site/Bun_Venit.html

 216. @pataphyl
  am un post cu-n “Youtube” la moderare … asa ca dezvolta ideea http://simonatache.catavencu.ro/?p=689#comment-26429

 217. @matrix: nici eu, vazusem poza, un nume dintr-o lista, voce radiofonica, una-alta, threadul asta m-a amuzat pin-la lacrimi si pe mine, nu ma pot opri sa dau clickuri pe linkopac, multumesc din inima sefa & fella! am incercat sa postez asta bagind si un website incropit cvasiblank, incerc sa-l parcelez cumva mai jos, caci pesemne postul trebe moderat de sefa. Sefa?

  @@: thx

 218. web.me .com /arugina/Site/Bun_Venit punct hastemele

 219. Please Note: Your comment is awaiting moderation.

  Uofff … mi-ai luat vorba din gura … chiar am vrut sa fac o referire la Cruella, dar am zis sa nu-i stric hodina …
  Vorba D-lui prim ministru sanior Bo(b)c (azi si-a dat fetele cu sania) … asta ce-nseamna(?):
  1) Ca m-ar bate Cruella, ca o reeditare a unui scandal celebru

  Si AICI e iutubunu

  2) Ca nu m-ar bate :mrgreen:

  Si AICI e iutubudoi

  Cele doua posibilitati erau legate de:
  http://simonatache.catavencu.ro/?p=689#comment-26429

  Unul din iutuburi e la moderare … nushcare ❓

 220. Doi pescari(moldoveni, vad ca-i place lui mb)

  (replicile din 5 in 5 minute)
  – Shi-i cu inelu shela?
  – M-am insurat
  – Ii frumoasi^?
  – Mai rau ca dracu’!
  – Bogat^?
  – Da’di undi? am luat-o-n curu gol
  – Harnic^?
  – Ba-i o putoari
  – Vrednic^ la asternut?
  – Valeu, ^i frijid^!
  – Da’ di shi-ai luat-o atunshi?
  – (instantaneu:) ARI JIERMI!

 221. @pataphyl:
  Mai pune ceva la sintaxctica sa devina activ link-ul aruginit … sunt tot in catarare a 10 oara in linkopac (suna cool!)

 222. wowwwwww pataaaaa 👿

 223. N-am inteles niciodata sofisticatele taine ale momelii, dar imi dau seama cu cate sacrificii intretii flacara unei pasiuni … Cruella?
  http://simonatache.catavencu.ro/?p=689#comment-26433
  :mrgreen:

 224. web.me .com/arugina /Site/Bun_Venit. html scoate dom’le spatiile, sint TREI, ce-ai uitat ca ieri ne certam pe teme de SPATIU, a trecut atit de mult TIMP de ieri? Daca tot moderezi, sterge si gunoiul plz!

 225. @mb:

  1. cre’ca mai am un cvasiblog cvasipustiu pe @brizu
  2. atentie cu flacara ca arde copacu si se supara nobelu gore ba si pahunescu hadrian

 226. @mb: de esti tu acela nu ti-s muma ieu! Pe forumu vechi ma contram vag cu cele doua initiale? Ei?

 227. Dimineata fac asocierile cela mai suptile … mb pentru mine era Mircea Badea … si nu se legaaaaaaaa :mrgreen:

  Tot nu-mi iese figura cu aruginitu ala de web.me.commmmmmmmmm … nuhashtemelesc pa diu tu … nemtudom ca pamantu’ 🙄

 228. no problemo, sint numai niste widget-uri si pe mine m-apuca mai ales sara pe deal asa un dor. Cum era aia cu copacu? Ma mai lasi in linkopac?

 229. “””O campanie iniţiată de Realitatea TV împreună cu partenerii RNP Romsilva şi MaiMultVerde şi susţinută de Petrom. Campania va impaduri suprafete importante din trei judete afectate de inundaţiile din luna iulie: Bacau, Suceava, Neamt.”””

  Category: Nonprofits & Activism :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

  nonprofitu’ asta … cat costa?

 230. N-am apucat sa socotesc (imi da cu zecimale) cite garnituri de tren de cisterne cu vopsea verde nonprofit costa sa tiparesti trilionu de parai si daca mai punem si linkcopacii de lemn pentru hirtia de tiparnita alea trei judete n-ajung nici pentru comision. Stia el ce stia ovi serg de bucurenci omu lui bambamba. Doispe Volti, ai?

  Mi-i dor de link ca de bucurenci

 231. @pataphyl:
  Uite una mai matematica:

  I. Ce este un urs polar?
  R. Un urs rectangular care are sistemul de coordonate schimbat.

 232. urs, rus, urss

  trei ambasadori la O,nu, (coktail informal)

  Jean: – Sotia mea i-asa de fina ca-i pot cuprinde glezna cu degetul mic si inelarul – zic asta nu s-o laud pe Marianne, dar vreau sa intelegeti cam cum sint minunatele noastre frantuzoaice.

  John: – Eu ii pot cuprinde mijlocelul cu bratul drept si atingindu-mi umarul drept. Zic asta ca sa realizati ce delicate sint englezoaicele.

  Ivan; – Eu cind plec la lucru ii ard o palma peste cur si cind ma-ntorc inca i se h^tz^na. Zica asta ca sa realizati ce scurta-i ziua de lucru in CCCP.


 233. fara a subestima

  Focus la detaliile tehnice … (ca nu-i Aurelian sa ne scoata din uluiala 🙁 )
  1) Copacul a fost obtinut intr-o pepiniera soft mai ieftioara …
  2) Epur si muove … se simte pulsul crescut din “Yes, we can” … avea ceva intuitie Ovi Serg http://simonatache.catavencu.ro/?p=689#comment-26166

  Mie chiar dor de Surprize-Surprize 💡

 234. 279 gudnait/mo’nin’

 235. iar am calcat becul de la iutub … iar la moderare … am scapat de intreruperile reneliste …


  Cu toate ca M. Radulescu suplineste (sublimeaza) cu “Duminica in familie” mare parte din personaje, mi-e chiar dor de Surprize-Surprize 💡

 236. Focus la detaliile tehnice … (ca nu-i Aurelian sa ne scoata din uluiala 🙁 )
  1) Copacul a fost obtinut intr-o pepiniera soft mai ieftioara …
  2) Epur si muove …chiar si umbra vibreaza pe nisipul desertului de pe Valea Trotusului … se simte pulsul crescut din “Yes, we can” … avea ceva intuitie Ovi Serg http://simonatache.catavencu.ro/?p=689#comment-26166

 237. @pataphyl:
  Merg sa plantez un copac … in patul germinativ … anunta tu la PETROM sa scada/adune altul, ca se pricep ei sa-mparta catu-i Trotusul

 238. nu doarme dar daca bucurenci nu are vreun frate sau sinsila-i vreo sora, nu mai avem ce diseca, el a fost pieptanat destul aici. si nu vrem sa fim offtopic.

 239. @jim
  zi repede :
  laptop ?
  net ?
  minute ?
  probleme ?

 240. sunt la net. mai am cca. 40 de min.

 241. sunt inca socat de cele intamplate ieri.

 242. abia acum au deschis, as fi vrut sa pot accesa netul mult mai devreme. de fapt nu prea am dormit.

 243. @jim
  apa ?
  paine si sare ?
  xanax ?
  Mihaela ?
  cu ce te ajutam ?

 244. @jim
  apa?
  paine si sare ?
  xanax?
  Mihaela ?
  cu ce te ajutam ?

 245. as vrea sa dau timpul inapoi, dar nu se poate.

 246. @jim
  se poate
  motociclistii ?
  il ajutam pe jim ?
  ii puteti duce ceasul meu vechi la care pui ce ora vrei, cand vrei ?
  cam cat ai vrea sa fie timpul , jim?
  ca sa ti-l trimit gata fixat

 247. sa fie ieri, pe vremea asta.

 248. bule peste bule, vorbe-zero despre nimic-nimic.

 249. sau chiar mai dimineata. atunci cand a inceput o serie fatidica de evenimente. privind retrospectiv, iti dai seama ca nu poti controla nimic, ai senzatia dopului de pluta plimbat de valuri.

 250. @bule: daca ai fi macar cateva minute in locul meu nu ai mai spune asta …

 251. @jim
  fii barbat !
  nu pot sa pun chiar atat de dimineata pt ca asta ar insemna sa mi se arda din nou mancarea pe foc. lasam ieri pe la pranz, ok ?

  @bule
  fie-ti mila de nimicul nostru, nu-l mai adauga si pe al tau. se poate, pls ?

 252. dragosh bucurenci e vedeta doar pentru ca e vedeta, draga simona

 253. […] Simona Tache: M-am angajat să scriu despre Bucurenci din mai multe motive. Primul ar fi că n-avea cum să lipsească tocmai el dintr-un almanah dedicat fiţelor. Al doilea – şi cel mai important! ­– e că, dacă n-aş scrie eu, sigur s-ar înfige în cărniţa lui fragedă, de VIP în devenire, o altă tastatură din redacţie… Şi parcă prefer să-l ştiu hăcuit de o mînă de prieten, decît să-l văd umplut de sînge de cineva care-l cunoaşte de la distanţă, doar ca pe “un produs antipatic al societăţii de consum”, cum obraznic se intitulează el însuşi. […]

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green