Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Purtătoarea de cuvânt a lui Tăriceanu din guvernul Boc

Mi-a plăcut formularea din începutul de ştire de mai jos: “Mulatra, asistenta Danei Săvuică în emisiunea “La şuetă cu Bahmu”, s-a despărţit recent…”  Deci mulatra e asistenta Danei din emisiunea lui Bahmu, aţi înţeles, da? Care Bahmu nu mai poate veni la emisiune, pentru că are probleme cu sarcina şi o înlocuieşte Dana Săvuică. Eu aş extinde genul ăsta de exprimare şi în zona politică. N-ar suna mişto “Ioana Muntean, purtătoarea de cuvânt a lui Tăriceanu din guvernul Boc”?

58 comentarii

  1. e ramas pe pagina ailalta bogdanel.. sa mearga cineva cu apa plata si aspirina;
    “numai baut sa nu fi” pe net -de mare viteza, si sa ai rau de miscare. ca s-a dus dracului toata filosofia, smecheria, si ramane doar scarba :}:}

  2. Iote ca-s primul ca comentarii!
    Si zici ca s-a despartit?
    O vreau eu (doar o tura de proba si mai vedem)
    Succesuri

  3. “2 Comments leave one →” adica cum ar veni, la fiecare 2 comentarii, a se lasa unul? si-apoi sunt trei, si se pot lasa doua? sau tot unul? sa ma mir de ea logica si calcule… m-am zapcit; emisiunea lu’ bahmu, care ii insarcinata, de-or adus-o pe savuica, care nu-i sau ii insarcinata, unde asistenta ii mulatra, dar nu stiu daca aceeasi mulatra de la bahmu -cand nu-i insarcinata, sau poate si cand ii, are asistenta, dar nu-i mulatra ca asta ce s-a despartit acuma recent, dar nu de savuica, ca ea inca poate veni la emisiune…

    am vrut sa scriu ceva dar nu mai scriu; imi lipseste finalul si nu prezinta :}

  4. Asta e un articol tendentios. Orice femeie sufera de laureta envy.

  5. nedo: te somez! cine-i laureta si locul cui il tine ea? stii tu… descrierea completa: mama, tata, cnp, starea civila, protretul robot etc.

  6. baaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiii simona, iar vii cu posturi d-astea despre elena basescu? are dreptate bogdan, bai!pai nu e clar?toata lumea care stie sa citeste a intzeles :

  7. purtatoarea de cuvint a lui Tariceanu din guvernu Boc al lu Traian , numa tata sa nu fiii( am pus ma multi de i sa aveti de unde alege , ca prea v-am vazut carcotasi) al lu Elena Basescu

  8. cvclar ba! evident! pa cine vretzi ma voi sa prostitzi?pa bogdan? prea tarziu tata!

  9. azi noapte am visat o maimutza!cu tot cu puiul ei! si io trebuia s-o salvez!simona, ai sectzie da vise, aici pa blog?daca n-ai : huo!( ca ma invatzat shi io ceva de la angela!

  10. bogdane, la asta cu visu , tot despre 3lena am scris?

  11. mi-e buna dimineata; ati avut flatulente azi-noapte? ca pe mine m-a apucat de la fmi…

  12. Cruela,
    Puiu de maimutza ierea stricat?

  13. cristiane, am avut ! 😳 de la elena basescu! flatuletze vuiton, ca cam vuiau….

  14. puiu da maimtza era defect! altfel viu!

  15. in cazu asta cruela treci pe la mine si expune o parere competenta…:))

  16. io din titlu tot n-am inteles: acolo scrie ca Bahmu are probleme cu sarcina. Care sarcina: a ei sau a lu Nikita?

  17. @cruela: astazi voi pleca din localitate pentru catva timp. daca nu ma vei chema, nu ma voi mai intoarce. m-au ingretosat foarte tare bogdan, jaymz, mona, otto…si alte rodici. am comentat cat de inteligent am putut. stiu ca sunt prost. dar cand ma uit in jur, prind curaj.

  18. scuze, nu dn titlu, din articol…

  19. @gero : revino! e bine sa fim mai multi barbati pe blog! nu putem s-o lasam e simona singura!crezi ca mama ta mai vrea sa ne casatorim, acum ca a aflat ca sunt barbat? 😳

  20. @gero : shi daca n-ai minute acolo unde te duci , ia shi tu de supt bolovan , ca mai sunt din alea de i le-am pus lu jim la pachet!

  21. @ghe : sunt ingrijorata : aseara ne-au luat curentu si de-atunci n-o mai gasesc pe agnes!

  22. @nedo : te rgo sa n-o mai compari pa elena B cu toate lauretele, da?

  23. @cruela: maica-mea te asteapta. acum, ca a aflat ca esti barbat, a spus ca nu te va pune sa speli si sa calci ci doar sa sa bei si sa te uiti la tv iar daca nu te poti abtine poti sa si injuri. 😉

  24. Normal c-a rupt-o…el era betiv, dadea si pe de laturi cu femei de joasa speta,cica o si cam batea, starea aia de mulatra era cam indusa, un nenorocit italianul ala, bine i-a facut ca l-a lasat.. mai gasesti baieti buni pe lumea asta mama,daca nu, macar in banbu, o sa ai si tu norocul tau , curaj Laurette.

  25. “Mulatra, asistenta Danei Săvuică în emisiunea “La şuetă cu Bahmu”, aia mica si neagra de respira greu, o stiti , nu? era ma-sa, baaa!

  26. cruella, vezi ca o-ncurci! O data ti-o las si io in grija pe agnesa si tie ti se taie corentu’.

  27. Mulatra, asistenta albei Danei Savuica in emisiunea colorata “La sueta cu Bahmu?”

  28. cine e mulatrã nu e mumushcã!

  29. 😆 😆 😆 ca bine graiesti Sfinte Yodda Gutazatorul(frumos nume)

  30. @ghe , nu ca mi s-a taiat , ci mi-a fost furat prin efractzie in tot blocu shi juma de cartier, da cand am venit io acasa la mezu noptzii ca cenushareasa nici lift n-am avut si atrebuit sa ma iau in bartze shi sa ma urc pe mine inshushi pe toate scarile ! da’ io cred ca agnes nu mai vine acasa, deoarece aseara am fost la frumoasa pesa “bad bed time stories” shi ia cum ie sensibila cred ca nu i-a placut ca era cu barbatzi in kilotzii goi shi io crez ca s-a-nervat si a plecat inaintea mea (ca au mai plecat si altii, da io ieram prea mult in fund si nu puteam)si s-a ratacit ca ia nu prea shtie bucureshtiu!da am trimis pa jerry dupa ea! shtii tu : jerry the dog , shoricarele, carele a zis ca dupe ce termina de spalat vasele il lasa nevasta-sa sa mearga s-o cate!

  31. geronimus,
    numele mia fost dat, eu doar il port cum ma pricep mai bine. multumesc.

  32. @geronimuse : m-am linishtit! credeam ca cand ai zis ca maica-ta a aflat ca sunt barbat shi ca e de acord, zice ca e de acord sa ma casatoresc cu ia!asa, cu tine tocmai m-am obishnuit!mai trebe sa aduci doar mertzu’! 😉

  33. @Sfinte, bahmu o avea blog?

  34. cruela,
    bahmu daca ar avea blog ar trebui sa tasteze cu limba. problem ar fi cu shiftul sau ctr ca am inteles ca se mai blocheaza si daca nu misti limbuta cum trebuie ramai in urma cu comentariile.

  35. suntem in pericol! viitorul arata din ce in ce mai dubios, acum ca Bahmu si Nikita din Romana s-au pus pe facut copii!

  36. Buna dimineata.
    N-am citit cu mare atentie, da’ mare pacat ca Laurette a rupt-o cu Tariceanu. Sau Boc a lasat-o pe Bahmu ptr. Savuica?

  37. @Gutazatorul: cu sfintenie. nu cu placere, este un pacat sa ai placeri, de orice natura, cand vorbesti cu un Sfant 😉
    @cruela: asta-i ultimul comment. trebuie sa plec in delegatie, am sa ma uit si pe la mertzane daca gasesc vreun show room mertzanes. repet, am sa ma uit!!!

  38. Oare,asa mare audienta face Bahmu(de fapt numele ei),de au pus-o pe Savuica sa prezinte,iar Adriana nu mai da pe acolo?
    Cred ca emisiunea asta e din ciclul…”Domnule Marius Tuca Show…parerea mea e ca…”

  39. oii de decor,
    fara misto, sunt foarte curios, foarte, te rog eu imi spui si mie cum te feresti de persoane/lucruri/situatii comune? te roooooooooogggggg, si daca sunt comun si te feresti sami raspunzi te rog eu lasa si tu de la tine de data asta. in rest toate cele bune, imi place mult conceptul blogului tau. esti foarte iesita din comun.

  40. @cru: am inteles, ai avut o seara grea… te absolv. De fapt am visat-o pe agnes mai colora ca niciodata, si mai de 25 de ani ca niciodata, asa ca sunt sigur ca e bine!
    @gero: mergi cu Dumnezeu! Intoarce-te cu Mertzan!

  41. Buna dimineata! Ce se-ntampla cu prigoana frate, ca parca am auzit ceva de bahmu……

  42. Sfinte,esti comun,esti normal,esti asemanator.Ce intrebari sunt astea?Cauta ceva genial,special,cu mot. 😛

  43. fatăăăăă, Cru(do) io te iau de niţe. Că mi-a plecat copilu’ d-acasă inlăcrămat si nu stiu unde. Zicea ceva de Vitoria Lipan, credit din pensia mea pentru Benz, cine dracu, Sfinte Guţăzătorule iarta, o fii 🙂 ăsta. Vreau copilu’ meu asa cum era.

  44. Sfinte, ma feresc de ei cum s-a ferit Gates de placinta, asa de bine imi iese. Da’ lasa, ca si tu esti un special!

  45. chinezu' amuzat

    Deci si suetele, la fel ca guvernele, sunt afectate de … sarcini (?!).

  46. Da, si majoritatea suntem la fel, sa stiti: masochiste.

  47. @mama lu gero , copilu lu matale, n-a prezentat buletin la intrarea pe blog, cat nici la ieshire; noi nu ne-am pus la mintea lui , care ne minte ca are minte; dar l-am trimis dupa un mercedes benz, ca asa am citit in copilarie , ca prislea cel voinic trebuie sa aduca salatzi din gradina ursului si sa bata cu omu span ( nu de dumneavoastra e vorba domnu’ basescu)daca o vrea pa ileana cosanzeana: acuma ca el nu mai da p-acasa, nu e la noi care nici nu ne cunoastem , e da la aia cu care doamna , le cam bea, ca shi de pe blog a lipsit shi noo ne-a zis ca a fost la cules de mertzane ( ca ghioceii s-au terminat) la banbu!deci doamna vedetzi ca ce educatzie i-atzi dat ( sau i-atzi luat) drept pt care va recomandam : schimb de mame!

  48. ps : si vedetzi ca sunt barbat!adresatzi-va in consecintza, ca ” fa ” se zice dacat la doamne!

  49. hahaha, de pe referat.ro
    “Gândindu-se la Nechifor care nu se întorsese acasă, Vitoria este foaarte nelinistită şi se autoizolează de ce-i din jur.”
    http://www.referat.ro/referate/Vitoria_Lipan_caracterizare_-_MSadoveanu_7565.html
    si copi din ziua de zi memoreaza pe de rost astfel de timpeni in loc sa invete sa gindeasca. apai io nu ma mai mir de nimic.

  50. @mama lu gero : vedetzi ca e post nou cu un copil care s-a ghasit la ecografie! n-o fi al dumneavoastra?

  51. azi. ziua de azi. martin?

  52. deci io am zis lu’ băiatu’ meu, Gero, că nu mai ie femeile ce-a fost: strângeri ruşinoase de mână, curte cu anii. Ce, fără zestre nui bun? Că duce gunoiu, aduce salaru tot acasă, face curat in faţa blocului. Gero, vino mămică acasă! Tia găsit mămica pe cineva.

  53. ba suna chiar foarte bine. 🙂
    se oftica oare cineva…………

  54. genul asta de titlu atrage pentru ca e confuz:))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green

bijuterii argint bijuterii argint