Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Jurnalul Elenei B. transcris de Simona T. – episodul 23

Din editia print a Academiei Catavencu de dinainte de demisia Elenei Basescu din PDL:

Sunt aşa de bucuroasă jurnalule că nici nu-ţi poţi săţi imaginezi ce fericită sunt. Viaţa mea o să fie cea mai superdrăguţă anul ăsta pentru că cariera mea politică a luat-o pe o pantă descendentă, adică în sus. O să fiu europarlamentară şi o să fac lucruri inportante pentru ţara mea, dar mai ales o să am o gaşcă nouă cu care o să mă distrez foarte bine la Parlamentul European că de aia veche ma-m cam plictisit, fiind supt nivelul meu astfel încât nu prea pot să discut lucruri serioas cu ea. De-abia aştept săl cunosc mai bine pe domnul Traian Răzvan Ungureanu care e un tip foarte deştept şi a fost şi Ministru de Externe şi ziarist şi tata îl admiră foarte mult şi şi eu îl admir şi mă bucur că o să fim colegi. Şi cu doamna Monica Macovei s-ar putea să fim colege şi e posibil să fim şi cu doamna Alina Mungiu Pipiddi deci o să am cu cine să beau o cafea sau să mergem ca fetele la shopping şio să râdem şio să ne distrăm. Pe domnul Traian Răzvan Ungureanu n-o să-l luăm la cunpărături că nu cred că-i place pentru că la nici un bărbat nu prea îi place acest gen de activitate, dar o să-l luăm seara la disco să aibe grije de noi să nu ne agaţe golani sau Doamne fereşte, să ne zică ceva urât. Mai e un domn foarte inteligent cu care am auzit că o să fim colegi, dar nu mai ţin minte exact cum se cheamă, însă am inpresia că parcă se cheamă ceva cu Preda. A, da, Marin Preda. Sper să fie tânăr şi de comitet şi să ne înţelegem bine. Mie îmi place şi de doamna Irina Schrötter, în legătură cu care am înţeles că e posibil să candideze şi dânsa, dar am înţeles că Alina a zis că nu va dori să candideze pe aceleaşi liste cu doamna Irina şi atunci asta e, îmi pare rău dar o s-acept situaţia, findcă Alina e mai cultă decât doamna Irina şi întotdeauna o s-o prefer pe ea chiar dacă am prezentat odată nişte fuste superbe pentru doamna Irina.
Săptămâna asta a fost 8 martie dragă jurnalule adică Ziua Internaţională a Femeilor de pe tot globul pământesc şi am primit multe flori la partid. Celelalte colege de partid nau primit chiar aşa de multe, dar eu am primit foarte multe, adică apsolut de la toţi colegi, pentru că am inpresia că pe mine mă sinpatizează mai mult decât pe celelalte colege. Adevărul e că şi eu maş simpatiza dacă aş fi tip pentru că sunt cea mai frumoasă şi mai celebră din partid şi întotdeauna fetele cele mai frumoase şi fetele cele mai celebre sunt cele mai sinpatizate decât alea care nu sunt cele mai frumoase şi cele mai celebre. Când eram mică aş fi vrut să fiu băiat ca să mă duc cu vaporul să aduc blugi, dar acum se găsesc blugi pe toate drumurile deci nu mai e nevoie să fiu băiat astfel încât îmi face plăcere să fiu fată. Noapte bună jurnalule sunt fericită că sunt, Elena Băsescu. Pupicuri!

29 comentarii

  1. Cel mai iubit dintre jurnali :mrgreen:

  2. Die Nachtzeitschrift ist es wie Tageslicht klar. Wir stimmen sie dafür!!
    Da fur?

  3. “…şi cu doamna Alina Mungiu Pipiddi deci o să am cu cine să beau o cafea sau să mergem ca fetele la shopping…”
    Fata, o sa te tunda astia, nu-i nevoie sa te programezi tu la coafor, ca prea ai mult haz.

  4. ii cedeaza nutzi u. nutzicii b. sediul ei de campanie. ooo, ce frumooos…

  5. PS: Am uitat draga jurnalule Hrebenciuc ala mic o să moară de inividei.:grin: 😀 😀

  6. Dar Elena Basescu nu scrie detalii picante in jurnalul ei?Sunt sigur ca a scris ceva si despre o partida de sex..Ca doar daia e jurnal intim….

  7. nu ma mai joc. daca vreau bancuri, intru pe bancuri.ro, daca vreau voma, intru pe borastecustil.ro, deca vreau flirturi intru pe agatama.ro, daca vreau sex il fac sau intru pe sex.ro. EU va cam salut din mers.

  8. @ ~ Angela: oriunde ai merge, n-are sa fie la fel! :}

  9. Da jurnalu asta n-are nimic de zis?
    Pe cand vom citi din Jurnalul jurnalului Elenei Basescu? Cum ii raspunde?

  10. Eu vreau sa citesc (sau sa vad) making-of Jurnalul Elenei B. .

  11. MI SE PARE DE PROST GUST INCERCAREA TA DE A GANDI IN LOCUL ALT CUIVA SI NU CRED CA ESTE CORECTA SI MORALA ACEASTA INCERCARE IEFTINA DE A IESI IN EVIDENTA! SA FIE OARE INVIDIA FEMININA? PS: IMAGINEAZA-TI CA ITI SPARGE CINEVA BLOGUL SI PUNE POZE DEOCHEATE CU TINE. TI-AR PLACEA? CE TIE NU-TI PLACE ALTUIA NU-I FACE CHIAR DACA ESTI UN MIC LIDER DE OPINIE TREBUIE TOTUSI SA TII CONT DE BUN SIMT…

  12. PRECUM VAD TI-AI FACUT UN OBICEI DE A O ATACA SI SATIRIZA PE ELENA BASESCU. ACUM SUNT CONVINS 100% CA EXISTA O INVIDIE MARE IN SUFLETUL TAU MIC DE ITI PERMITI SA IMPROSTI CU NOROI O PERSOANA CARE IN NICI UN CAZ NU ESTE MAI PREJOS DECAT TINE CI DUPA CUM VAD EU ARE O TINUTA MORALA MAI RIDICATA DECAT A TA. CAND NU AI SA MAI FII ASA SUPERFICIALA POATE AI SA INTELEGI SI TU CE INSEMNA CUVANTUL “BUN SIMT” !

  13. ceva imi spune ca acest jurnal ar putea ajunge la un numar de episoade care sa aminteasca de celebrul serial de pe protv, al carui titlu o descrie destul de bine pe eroina acestor randuri…

  14. @AntiBiotic: pai, e simplu: ii vin niste idei simonei, dupa care ii vin alte idei si pana la urma le asterne pe laptop in cea mai buna formula. nu foloseste alti aditivi afar’ de E-leneuri si B.-uri 😛

  15. Angela: “ii cedeaza nutzi u. nutzicii b. sediul ei de campanie. ooo, ce frumooos…”
    Minunat! De la Nutzi pentru… Nutzi.
    Nutzi B., 16% = “viitor de aur tzara noastra are”
    Ar fi frumos asa ceva: Nutzi B. – Presedintele Romaniei, iar Nutzi U.- Primul ministru al Romaniei. Sunt sanse…

  16. @ [D][S][N]: dimpotriva, se va incheia la episodul 25, adica peste 2 episoade :mrgreen:

  17. vre-m pioneze de ocheate cu simona tache

  18. VRE-M PIONEZE DE OCHEATE CU SIMONA TACHE

  19. Ardeiasu,sunt de acord cu tine..Aceasta Simona Tache sfideaza bunul simt al romanului si dragostea lui pentru pentru fitzoase siliconate.Ca sa nu mai zic ca ignora sistematic invitatia mea la o tuica fiarta si o supa instant.

  20. îi plac ciorbiţa cu găluşte şi sărmăluţele de gîscă în foi de ştevie, de-aia nu vine. şi nu bea, nici măcar apă.

  21. cîndva, demult, simona mă ignora numai pe mine. acum a ajuns să ne ignore pe toţi. încă un pic şi se ignoră şi pe ea însăşi.

  22. Aceasta Simona ma doare!!

  23. Felicitări, în primul rând pentru modul în care reuşeşti să te cobori la nivelul Elenei Băsescu (lucru care mie îmi părea imposibil :mrgreen: ), iar în al doilea pentru scriitura autentică şi plină de sevă.

  24. Asa devreme? De ce? Personajul are potential…

  25. ei, asa-i daca esti fata lu taticu,reusesti sa urci pe o panta descedenta,o fi cu viteza melcului la inceput,ajutoare vin de la taticu sa vezi ce turbo propulsor vei fi cu acel mic ajutor,ce mai conteaza ceilalti tntelectuali,important vei fi TUsi numai TU :mrgreen:

  26. AR FI PACAT SA ARZI JURNALUL,MACAR DIN CIND IN CIND SA MAI APARA 🙁 ❗ 😳

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green

bijuterii argint bijuterii argint