Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Ultima filă din Jurnalul EBEI

Căci, gata, nu îl mai scrie, ultimul episod a fost în Cațavencii de săptămâna trecută.

 caricatura_elena_basescu

Un sincer adio tuturor și mai ales ție, jurnalule!!!!

 

Dragă jurnalule, astăzi este o zi mare și inportantă deoarece vreau să îți fac un anunț mare și inportant, din cauză că am loat o hotărâre mare și inportantă. Iar hotărârea este că ADIO, dragă jurnalule, NE DESPĂRȚIM, din cauză că, de azi încolo, NU MAI O SĂ SCRIU ÎN TINE!!!!

În primul rând că am obosit și mă dor mânuțele de atâta scrisuleț, în al doilea rând că mă dor și buzițele, din cauză că eu când scriu, dau din buzițe și spun literele, ca să nu greșesc.

Mia făcut foarte mare plăcere să scriu în tine, dar din păcate am opservat că reciproca nu e valabilă. Ție nu ția făcut niciodată plăcere să scrii în mine, jurnalule, iar asta este o jicnire. Sunt în spuming, dar să știi că nu am luat decizia la spuming, ci decât după ce mai mam calmat. Am făcut spuming, mam calmat un pic, după care am făcut iar spuming. O săl amestec cu niște căpșuni, ca să fac spuming de căpșuni, că am… CONTINUAREA AICI.

5 comentarii

 1. Eu credeam ca jurnalul se va opri pe motiv de lipsa foi , iar ultimele ganduri vor fi scrise pe coperta.

 2. dragă jurnalul lui Eba, mie o săm-i fie dor de tine fiindcă eu team citit mereu și am și râs dar am și plâns de mila poporului vitoarei regine din familia de regine. te pup. poate te răzgândești totuși. și te rog io să nu uiți să î-ți mai scurtezi bretonul din când în când. ps. mia-r fi plăcu să mai știu dacă spumingul de muște avea gust de muște. pa.

 3. poate le aduni intr-o carte…………ar fi pacat sa nu faci asta
  sau poate continui:EBA mama si sotie devotata

 4. Dragă EBA,

  Nici nu-mi vine să cred, să ştii. După atîta amar de vreme, în care pur şi simplu ai scrijelit pe sufletul meu inepţii… ăă, gîndurile tale pline de altruism, bunătate, seninătate, coerenţă, vivacitate, feminitate, nu pot decît să rămîn stupefiat de decizia ta irevocabilă, pentru că mereu ai dat dovadă de integritate, demnitate, de faptul că izbînzile s-au datorat, incontestabil, meritelor pe care le-ai moştenit.
  Aşadar, pe final, îmi permit să-ţi dau un singur sfat: vinde cîteva perechi de blugi, o să te ajute în carieră.

  La re vedere! (o singură vedere am, cu o bărcuţă pe malul mării)

  Al tău, Jurnalul

 5. Johnny Handsome

  Fără intenţie, a fost pe grabă. Pe pagină, acum, e un nene, Petrică Gabriel, nu-l ştii tu, Elena, e tot un fel de “cremă”, da’ nu de căpşuni.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green