Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

O floare și-o armată de grădinărese

Am găsit prin computer un text mai vechi, publicat în revista Tabu, pe vremea când lucram acolo iar premierul României nu se numea Boc, ci Tăriceanu și era mai înalt. Tema lui: cele mai importante femei din viața unui bărbat. Îl postez aici, ca să le arunc o mănușă domnilor care citesc blogul și au poftă să și comenteze: Domnilor și domnișorilor, împreună cu toate doamnele și domnișoarele care populează acest spațiu roz, vă provoc să ne povestiți despre cele mai importante făpturi feminine din viața voastră. Suntem mai mult decât convinse că lista voastră nu se rezumă la fetele care prezintă știrile sportive la televizor.

O FLOARE ŞI-O ARMATĂ DE GRĂDINĂRESE

Mânca-l-ar mama (şi mamaie) de ghiocel!

Tatăl meu are 53 de ani şi câteva femei importante-n viaţa lui. Ia ghiciţi, de exemplu, cum îl numeşte bunică-mea. Sau mai bine vă zic eu, că e destul de greu de ghicit: “BOBOCUL”! Mai există un bobocel mai mic: văru-meu, singurul ei nepot masculin. Şi pentru văru’ e importantă bunică-mea, doar ea l-a crescut. Odată, când, foarte mic fiind, învăţase un cuvânt nou, chiar a întrebat-o fără ocolișuri:”Mamaie, vrei să ne futem?”. O prietenă, mamă de băiețel, mă întreba într-o zi: “Oare să-l fac băiat sufletist sau să-l învăţ… aşa, mai golănaş?”. Aha! Deci ele îi învață să ne aducă florile în celofan sau fără, să-şi lase ciorapii pe televizor sau nu, să aibă răbdare la cumpărături sau să dea cu basca de pământ în faţa cabinei de probă, să ne deschidă uşa sau să ne dea, bărbăteşte, cu ea-n cap? Mama unui prieten i-a făcut cadou “copilului” de aproximativ 2 m și peste 100 kile… o brăţară de aur. O poartă!! În pofida faptului că, de felul lui, e un cinic și în ciuda tuturor miştourilor amicilor lui, care-l presează cu apropouri la viitoarele “ghiulane”, “lanţe” și “trelinguri” cu diamante şi la viitorii adidaşi cu talpă fosforescentă şi muzicuţă.

Anicuţo, vino să vezi dac-am reparat bine gardu’

Aşa o strigă, de când îl ştiu, bunicu-meu pe bunică-mea. Iar, când ea îi spune, pe jumătate exasperată, pe jumătate amuzată “Ai grijă, măi, Niculae, să nu pui iar ciorbă pe cămaşă!” se fâstâceşte vizibil, se uită îngrijorat spre burtica lui pufoasă şi zâmbeşte. Ruşinat dacă a pus (iar!) ciorbă, triumfător dacă n-a pus ciorbă, ci zacuscă sau tocăniță. Un alt prieten s-a angajat picolo pe vapor şi-a trecut şi-o bucată bună de ocean înot ca să ajungă la iubita lui, plecată la bursă în America. Că, odată ajuns la destinaţie, fata l-a lăsat pentru unu’ care nu trecuse pentru ea nici măcar o babă strada, e altă discuţie. Important e că se trec oceane la propriu când femeia e importantă. Ba Orfeu, eroul mitologic, s-a dus, săracu’, tocmai până-n infern, ca să-și recupereze iubita moartă.

Partidul versus fata lu’ tăticu

Când m-am născut, la etajul doi al unei maternităţi, taică-meu s-a căţărat pe o ţeavă de scurgere până a reuşit să ajungă la geamul sălii de naşteri, de unde a urmărit evenimentul la cald. Mai târziu, când şefii lui au vrut să-l sechestreze la o şedinţă subită de partid, a fost la un pas de concediere fiindcă le-a zis ceva urât de PCR-ul lor şi-a şi plecat în fugă. Trebuia să mă ia pe mine de la grădiniță și asta a cântărit mai mult decât un job în vremuri de comunism. Să menţionez şi cum era să le-alerge bunicu-meu, pe la vreo trei ani ai mei, atât pe maică-mea cât şi pe bunică-mea, din cauză că, scăpată o clipă din vedere, mă împiedicsem sub nasul lor, căzusem și făcusem buba?

Vă pregătesc raportul după ce alăptez!

O prietenă (cum “Alta?”, păi am mai multe, normal) e asistenta unui preşedinte de multinaţională. Când fata a născut, şeful ei i-a amenajat o cameră specială pentru copil, la serviciu, pentru că, pur şi simplu, nu putea funcţiona fară ea. Între două alăptaturi şi două schimbări de scutece, proaspăta mămică a sprijinit conducerea firmei. Fiindcă e una din femeile importante din viaţa lui, omul o abordează câteodată, ca băieţii, mai cu temperament. Țipă la ea. Într-o zi, şi-a scăpat şi ea temperamentul de sub control: fără să ţipe, şi-a luat poşeta şi-a plecat acasă. Ce credeţi c-a făcut dom’ preşedinte? I-a trimis flori şi a rugat-o insistent să vină înapoi. Câteva zile după întoarcerea ei, de câte ori pleca la vreo întâlnire, o întreba suav: “Vă mai găsesc aici când mă întorc?”.

Partidul îndrăgostiţilor de la primărie

Hai și-o poveste jenantă: Mai ţineţi minte cum a luat naştere partidul “Noua Generaţie” pe care îl conduce azi, cu mult umor involuntar, Gigi Becali? A fost înfiinţat de Viorel Lis, un fost primar al capitalei şi a avut, la începuturi, o campanie electorală ridicolă, cu multe inimioare. Îmi explic şi acum inimioarele prin faptul că Viorel Lis era, la vremea aia, îndrăgostit varză de actuala soție şi, din acest motiv, chiar proaspăt divorţat de fosta. În toiul divorţului, fosta doamnă Lis dezvăluise ziarelor de profil cum l-a surprins dumneaei pe Vio trimiţând, de sub plapumă, SMS-uri actualei sau chiar sunând-o din cămară, WC sau balcon.

N-am epuizat, fireşte, lista. Femeile importante din viața unui bărbat pot fi multe. Seara, târziu, înainte să scriu acest text, l-am chestionat pe Yahoo Messenger pe un coleg de trust. Tocmai punea la punct ultimele detalii ale unui simpozion ecologist, așa că răspunsul lui a fost: “Cele mai importante femei din viaţa mea, la ora actuală, sunt: Livia, ospătăriţa din cârciuma unde merg acum să mănânc, bunică-mea la care mă duc după aia să mă culc, şi, în fine, Oana Marinescu, purtătorul de cuvânt al guvernului, pe care o aştept mâine, cu mesajul lui Tăriceanu în dinţi, la simpozion! “

130 comentarii

 1. poate aripa stîngă, apoi cea dreaptă… orbitoooor…

 2. @ pescarusul: poate citeste prietena ta si o sa iti bage sosetele la masina de spalat mana stanga :mrgreen:

 3. simona, pe lumea asta există şi bărbaţi solitaire, nu numai hearts

 4. Citind acest text, mi-am adus aminte de un titlu de carte văzut mai demult pe o tarabă: ”Amantul colivăresei”.

 5. despre trupul femeilor?

 6. cine doreşte două mîţe minione, feminine, castrabile? simona, ce zici?

 7. bunicile mele, una de la fagaras si una din cluj. cea de la fagaras era piinea lui Dumnezeu. 6 nepoti avea, pe toti ii iubea la fel. cea de la cluj ma inchidea pe dinafara ca sa-i dea numai lui frate-meu prajituri. atunci am invatat sa nu fiu egoista.
  mama, bineinteles.
  prietena mea cea mai buna
  simona, scuze ca n-am comentat da am avut gitul intepenit vreo doua zile. nici sa citesc n-am putut, d-apoi sa scriu ceva.

 8. simona: sa citeasca sa stie si dumneaei; poate face ceva!
  încornoratul: inca mai crezi in povesti asurzitoare

 9. io am multe femei importante-n viatza mea! :mrgreen: toate sunt soacre!
  titulara de contract era socra-mea, Dumnezeu s-o hodine! dupa aia venea ma-sa( da! ma-sa! Dumnezeu s-o hodine si pa ea!)dupa ia venea mama! ( sa-mi traisca, ca e soacra profesionista!nu iarta pa nimeni! e si unica si fericita detinatoare a adevarului absolut 😉 )dupa care venea distinsul mea( fost) sotz!( cu reale calitati de soacra! va spune agnes!)si urmeaza cele doo copile, care se antreneaza de mici pt a fi soacrele ideale, si daca tot exista material didactic la-ndemana supt forma de ” eu” ( pt poliglotzi francofoni ” moi”), de ce sa nu exerseze fix pa mine? si pisica s-a trezit comentand de vreo do ori, si am constatat ca nu are buton de oprire nici ea; da macar pot s-o dau pe usa afara! :mrgreen: ca oricum revine! :mrgreen: numa catzelina ce se mai uita la mine ca la Dumnezeu!:)
  de aceea, va sfatuiesc luatzi-va-tzi un caine , care nu avetzi, nu va-nghesuitzi toti la pisicile lu bleen , ca n-are sarcu de unde sa va sature pe toti!
  in incheiere un banc pt nedo :
  daca iti incui in portbagaj sotia si cainele care crezi ca se va bucura sa te vada cand chiar deschizi portbagajul? :mrgreen:

 10. :mrgreen:
  sufar de invidie si am postat comentariul de mi sus supt nick-ul “pescarushul”
  sa ma iertzi pescarushule!
  cred ca e din vina suinconshtientului care vroia sa fiu shi io o pasarica! 😳

 11. io am multe femei importante-n viatza mea! toate sunt soacre!
  titulara de contract era socra-mea, Dumnezeu s-o hodine! dupa aia venea ma-sa( da! ma-sa! Dumnezeu s-o hodine si pa ea!)dupa ia venea mama! ( sa-mi traisca, ca e soacra profesionista!nu iarta pa nimeni! e si unica si fericita detinatoare a adevarului absolut )dupa care venea distinsul mea( fost) sotz!( cu reale calitati de soacra! va spune agnes!)si urmeaza cele doo copile, care se antreneaza de mici pt a fi soacrele ideale, si daca tot exista material didactic la-ndemana supt forma de ” eu” ( pt poliglotzi francofoni ” moi”), de ce sa nu exerseze fix pa mine? si pisica s-a trezit comentand de vreo do ori, si am constatat ca nu are buton de oprire nici ea; da macar pot s-o dau pe usa afara! ca oricum revine! numa catzelina ce se mai uita la mine ca la Dumnezeu!:)
  de aceea, va sfatuiesc luatzi-va-tzi un caine , care nu avetzi, nu va-nghesuitzi toti la pisicile lu bleen , ca n-are sarcu de unde sa va sature pe toti!
  in incheiere un banc pt nedo :
  daca iti incui in portbagaj sotia si cainele care crezi ca se va bucura sa te vada cand chiar deschizi portbagajul?

 12. saracu pasaroi e bulversat de feminitatea lui si da iertare.

 13. 😳
  😳
  😳
  numa necuratu sa ma terezecs ca sunt! 😥 😥 😥

 14. sa NU ma trezesc! 😥 😥 😥

 15. @pescarushu’ vrei sa ne jucam de-a printz shi cershetor? io sa fiu pescarushu shi tu sa fii cruela? 😳 🙄

 16. @nedo : nu sunt veronica, dar ma zilecand ash vrea sa fiu! :mrgreen:
  @veronika fatah, ma lashi sa mai fiu shi io veronika din cand in cand? 😳

 17. @cru: pescarusu are de omorat niste pesti zilele astea, poate data viitoare.

 18. @pescarushu: cat omori tu peshtii, pot sa fiu io aici si pescarush?
  ps : vezi sa nu te auda andrei!ca el are monopolu’ la pesti!

 19. @doamna let’s-be-ana ( la multi ani!, apropos , ca bag sama ca a fost ziua matale ieri! 😳 )
  de mult ma suspectez ca s-ar putea sa fiu simona si sa nu stiu! 😳
  asa e taica cand ai multiple personalitatzi!
  poa sa zica shi bleen shi gutza!
  tre sa le ceri chiria, sa le incasezi intretzionerea, sa ai grija sa le stergi uairlessu’ da praf, sa ai grija sa nu sa certe, sa nu sa’mbete, si sa nu posteze de pa acelasi calcalator! :mrgreen:

 20. si am uitat s ava zic ca mai am o femeie importanta-n viatza mea : agnes : ca nu degeaba suntem gemene! 😳

 21. aoleu, ce bulversată sunt 👿
  Cruela eşti însărcinată?

 22. sotia si fiica mea

 23. Toate femeile sunt importante. One at a time!

 24. @doamna lezbianaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  de ce nu ne zicetzi ce fel de femei are emportantza pt dumneavoastraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa? 🙄
  sa shtim sa nu ne bagam pa iele! 🙄

 25. simona tache este cea mai importantă, însă cu rezerve.

 26. La mine femeile s-au cam schimbat pe masura ce anii au trecut, una era doamna invatatoare din sc. generala care ne-a bagat in sperieti 4 ani si-i multumesc lui Dumnezeu ca nu m-a prins niciodata pe contrapied, alta era doamna Ani, vecina de palier, care nu ma lasa sa ma urc in pomi si ma turna la mama ca jucam fotball cu baietii, mai era mamaie (Dumnezeu s-o ierte) care ma alerga cu bastonu` cand indrazneam sa am personalitate, sa zic si de contabila de la un fost loc de munca, careia i-am daruit fix de ziua ei Codul Bunelor Maniere, mai aveam pe scara blocului o baba careia ii ziceam Scaraoschi (pot sa bag si barbati? ca aveam un vecin de la parter care tragea cu prastia dupa noi) de care imi era o frica de moarte, sa nu uit de vecina mea Tatiana care isi plimba dobermanu` fara lesa si botnita (i-ar trebui 2 una pt animal si una pt ea) si mai am o vecina (tot pe palier) care cheama frecvent politia si ambulanta ca a fost otravita!!!

 27. ce naste din femeie, pisici prinde.

 28. @SOL DE ACEEA ITZI RECOMAND CU CALDURA: UITA DE FEMEI! APUCA-TE FATAH DE BARBATZI! 😉

 29. @simona : ai rezerve? 🙄

 30. @nina : da de ce ma-ntrebi? 😳

 31. @curela doar daca imi da Simona voie!

 32. simona este cea mai importantă femeie din viaţa mea, da’ eu n-am viaţă 🙁

 33. simona este atît de importantă pentru mine încît aproape egalează un bărbat

 34. simona este pentru mine aproape la fel de importantă ca tachepedia.

 35. simona e singura. unica. the one and only. deci n-am cu cine s-o compar. păcat 🙁

 36. simona eşti unica, iar unicitatea ta rulz

 37. cea mai importanta esti tu, faptura magica. suprema mea.

 38. iar se dezlantuie focul iadului

 39. guţă yodda e unic şi el, în felul lui. guţă yodda sucks

 40. sol, tu nu eşti chiar atît de unică, îmi pare rău

 41. problemă: acum, că am calculat importanţa simonei, să i se calculeze impedanţa

 42. simona, habar n-ai cît de supremă eşti! eşti tabu, fată!

 43. simona, aş vrea să fiu zeul tău, în locul lui iaru, iar tu să fii zu-ul meu

 44. voi, ăştelalţi, de ce tăceţi? nu am nimic cu voi azi. nu sînt agresiv. sînt zu… ăăă… zen

 45. noi am plecat la femei , sa ne documentam , sa raspundem frumos la solicitarea lu insashi tache!

 46. bine, dacă tăceţi, tăceţi. hai să-i mai fac avanzuri maestrei

 47. ceea ce itzi dorim shi tzie la intreaga familie! :mrgreen:

 48. intrebarea este care e cea mai proasta femeie din viata voastra sau cele mai proaste. proastelor!

 49. veronica, tu eşti cea mai impotentă femeie din viaţa mea

 50. simona, să mai scriu mesaje de afecţiune, sau ţi-e de-ajuns pe azi?

 51. @ dracoaica: mai scrie, e bine sa nu tii in tine

 52. iadule nici n-ai de ce sa-ti para rau

 53. pot? e o întrebare sugestie pentru guerilla. pot?

 54. intreaba-ma, da’ nu mai virez nimic, mai iubeste-ma si gratis

 55. o să te iubesc, dar la codul lui provinci aş sugera să bagi şi nişte ştiri din sport

 56. sol iti dau voie sa ma spargi, dar ai grija sa nu te tai!

 57. si schimba poza ca aude ala micu de veronica

 58. @pescarusule te-as sparge da n-am motiv sa sparg pe nimeni, dar daca insisti sa faci ceva pentru mine imi poti aduce in plisc niscaiva berica ca simt nevoia sa ma`mbat

 59. pentru că nu m-am îndrăgostit de nici o fată de la ştirile din sport. n-am televizor 🙁

 60. @pescarusu n-o schimb (nu ca nu imi place sa te refuz)ca vreu sa-l educ si d-aia l-am adus aici sa-nvete de la voi numai lucruri bune 🙄

 61. cu bere rece, lasa ca te place lumea si asa

 62. io te rog insistent sa nu mai fii amabil ca nu vreau sa te pup 😳

 63. pescăruşule, ia-ţi ochelari şi las-o în pace pe sol. o cheamă sol, nu ton.

 64. @veronika fatah , eshti proasta de nu raspunzi?
  vrei sa fii tu io si io tu?

 65. încornoratule, vrei comentarii de la mamici bete, vrei sa prinda tupeu sa ma alerge pe acilea, sa-mi linga penele cu tot cu fulgi ?

 66. stiu ca nu e frumos sa intreb asa ceva da` nu prea am tinere de minte si as vrea sa stiu si eu cum s-a numit postul ala cu frizerul sa caut link-ul de la bleen cu pisicii

 67. @pescsarusu te rog sa rectifici, de la matusi bete nu mamici, mamica esti tu!

 68. si uite si cea mai importanta femeie din viata mea de azi :
  fromMiss Abibat Hani

  Hello Dear,

  I know this might come to you as a surprise, but please do accept it in good faith and treat as a matter of urgency with utmost confidentiality. I am Miss Abibat Hani from Northeastern Africa Sudan, now seeking political asylum in Dakar Senegal under the UNHCR as a refugee.

  My (late) father Dr. Hani Khartoum, was the Managing Director of Sudanese Boost Co. Ltd company of importing Machineries & Equipments for Industry, also a successful business man of exporting of cocoa. But he was killed along side with my mother during the longing civil war and all his properties were totally destroyed.

  However, after the death of my parent, I managed to escape with a very important document (DEPOSIT CERTIFICATE (US$6.3m) Six million three hundred thousand U.S Dollars deposited by my late father in one of the leading bank with my name as the next of kin.

  I am saddled with the problem of securing a trust worthy person, someone who is God fearing, kind and honest to stand as my foreign representative to help me transfer the funds so I can leave this camp and come over to your country to continue my education.

  Furthermore, I will like you to contact the bank for confirmation, I will send to you the full contact address of the bank, once I get your positive response to help me with the transfer of the funds to your bank account, and help me with the investment of the funds, and my coming over to meet with you in your country.

  In the light of above I will like you to keep it to yourself and don’t tell it to anyone for I am afraid of loosing my life and the money.

  Please kindly reply if you know in your heart you would want to help me. Remain Bless

  Abibat
  *kisses**

 69. azi pot sa fiu mamica de matusa

 70. si unde-i confidentialitatea?

 71. mana stanga accepta tot ce-i propun

 72. bleen iese cu o tipă la cafea la el pe blog

 73. tu cum te intelegi cu manutele ?

 74. am si eu un mail asemanator cru, daca-mi dai adresa ta de e-mail ti-l dau poate ti se pare interesant 😀

 75. am gasit link-ul, multumesc ca nu m-ati ajutat!

 76. pescăruşu: mîna e supusă, harnică, face tot ce-i ceri şi, lucrul cel mai important, n-are gură

 77. Bunica 1 (olteancal): pentru ca imi aducea micul dejun la pat in anul I de facultate, pentru ca imi taia friptura bucatele si imi dadea sa mananc in timp ce citeam ‘Spuma zilelor’, pentru multele ei ziceri originale (‘Esti palida ca o bashina!’, ‘Scoate gluma ca-mi ies ochii’ ) si pentru tortul ei de ciocolata;
  Bunica 2 (italianca): pentru ca imi spunea ‘fetito’ (eram singura fata, alaturi de 4 alti nepoti de sex masculin), pentru ca imi citea fabulele lui La Fontaine dintr-un volum cu niste gravuri inspaimantatoare si pentru reteta ei de pateu vanatoresc;
  Mama: pentru ca era mult mai frumoasa decat Madonna (asa cum i-am marturisit ieri lui badmf), pentru precizia cu care isi desena cu eyeliner cozile ochilor, pentru parfumul ‘Fidji’ (pe care l-am turnat tot pe capul papusii mele, Rozalinda) si pentru fularele de matase pe care le port si astazi;
  Maia (strabunica-mea): pentru cutia cu capete de sfori, pe care scrisese sincer ‘sfori care nu mai sunt bune la nimic’ si pentru afisul cu ‘1 Mai muncitoresc’ pe care il punea in fiecare an in fereastra, de frica comunistilor; pentru jaboul ei de dantela si pieptanul de baga pe care l-a purtat in coc pana in ultima zi de viata;
  Tante Micheline: pentru nasul enorm, bonomia pe masura si faptul ca a salvat un pui de gugustiuc, pe care l-a crescut intr-o soseta veche de lana
  Tanti Ana (din Germania): pentru ciocolata cu lapte, papusa Rozalinda, povestirile ei despre refugiu si pentru cursurile de croitorie.
  Tanti Marioara: pentru ca ne lasa sa radem de obsesia ei pentru curatenie (se stergea pe picioare cu spirt cand venea din oras) si pentru ca ne ghicea in cafea.

  Atunci cand se adunau sa joace rummy sau pinacle, aveam reprezentatie gratuita cu ‘Gaitele’ lui Kiritescu.

 78. @sol : pisicii este la bleen pa blog!
  la tribuna I !
  n-ai cum sa-i ratezi! :mrgreen:

 79. tanti simone s-a supărat că i-am zis aia cu ştirile din sport 🙁

 80. @adnana : asta cu ” sfori care nu sunt bune de nimic” am gasit-o in cartea Florencei Liptauer ” personalitate plus”; dar , sincer , credeam ca e doar o figura de stil! :mrgreen:

 81. @sol : ba te-am ajutat , da mi-a zis computeru ca postez prea repde pt el si ca atare n-a vrut sa publice vorbele mele indicaatoare de pisici!
  atrebuit sa reviu!
  si tu tocmai te descurcasei singurica! 😳

 82. @simona; schimba sexul din intrebare, ca femelele par importante intre ele

 83. cruela, nu e nici o figura de stil, e chiar o cutie, pe care inca o pastrez 🙂

 84. @cru multumesc atunci ca m-ai ajutat da n-am sesizat io

 85. @adnana : acum ca ai descris-o, m-am prins ca nu e gluma!sa citesti cartea florencei liptauer! e aparuta la editura business tech! 😉

 86. cruela, chiar acum o cautam. mersi. 🙂

 87. drepturile pisicilor calcate in picioare de suita prezidentiala! http://www.republicaoltenia.ro/articole.php?sectiune=1&rubrica=1&id=342

 88. @vasile : pisici de gradina? :mrgreen:

 89. vasile e un spammer, lasă-l. nu comentează niciodată, că e serios. lucrează să facă şi el un pic de trafic, de-aia e plătit

 90. @drace

  Carmen face mişto de tine:

  Oh, no! Ti-au crescut vinetele si nu le culege nimeni! Si s-ar putea si vaca sa trebuiasca sa fie mulsa. Nu-l lasa pe Nedo sa o faca ca cine stie ce a mai citit in almanahul zootehnistului

 91. @Simona si-a luat masina de scris cu accent unguresc – si a iesit.

  mă împiedicsem

 92. @simona : ia un titlu num abun pt revista presei de maine:
  “Studiu: Doua treimi dintre romani prefera bormasina in detrimentul concediului”
  ia si linku’:

  http://www.wall-street.ro/articol/Companii/71263/Studiu-Doua-treimi-dintre-romani-prefera-bormasina-in-detrimentul-concediului.html

 93. “Propuneri parlamentare anticriză: mutăm rezerva valutară în depozite de legume”

  http://www.capital.ro/articol/propuneri-parlamentare-anticriza-mutam-rezerva-valutara-in-depozite-de-legume-124893.html

  Deci cel mai mult si mai mult le iubesc pe mamele care i-au nascut pe deputatii si senatorii nostri.

 94. 1. sor-mea si… mai am locuri libere.

 95. @ Cruela
  Bormasina neam cu “La dame Guillotine” – n-ar merge si pentru azi ?
  Si eu care credeam ca faire des trous ii loizirul preferat al francezilor.

 96. @ adnana: asa frumos ai zis tu, ca am citit c-un zambet mare, mare, pana la urechi

 97. 😥 deci îl iubeşti pe adnana, nu pe mine 🙁

 98. @marinake : uitzi ca suntem francofoni, WTF? 😉

 99. @Cruela SVP – traduction pour WTF

 100. WTF=ce mama naibii (Irina Margareta Nistor )

 101. bleen, vreau să-ţi mulg cireşul şi să culeg fructele de oaie

 102. @Sandman – mare merci.

 103. a vazut cineva un hanorac gri ?

 104. Gata cu batut campii – la subiect.

  Sora mea ar fi. E mai mare, un pic. In copilarie ne faceam tot felul de mizerii. Intr-o zi ne intreaba mama ce faceam noi in vacanta cand nu erau ei acasa si stateam singure. Raspunsul a venit simultan – ne sculam, ne bateam… Vecina de sus i-a zis mamei ca daca nu n-ar cunoaste, dupa ce zgomote se aud, ar coboara sa vada daca toat lumea mai e in viata.

  Cand eram copii, am plecat la expeditie de cules opiu din gradina bulgarului – un vecin cultiva maci. Opiu n-am gasit ca macii erau uscati dar tot am pierdut cheia de la apartament. Bunicii locuiau vis-a-vis. Sora-mea m-a ajutat de-am escaladat balconul de la bucatarie dar n-a venit cu mine din motive de vertij. Intre timp ne certam furca. Am spart un oberlicht – usa dintre balcon si bucatarie era inchisa doar sus, am deschis-o, am luat frumusel cheia noastra de la mamaie si am descuiat la noi. Ca geamul, toate s-au spart in capul meu: efractia, pierderea cheii, alegerea momentului nepotrivit sa sparg ochiul de geam atunci cand nu se gasea chit.

  Bunicii au murit, apartamentul e al altcuiva, balconul nu mai se poate escalada ca e inchis. Sora mea s-a schimbat si ea – imi e cea mai buna prietena.

 105. eu astept sa zica aurash ca io sunt cea mai emportanta fomeie din viata lui ca am gasit iubitori de pisici si merit cafeaua aia!!!

 106. Revenim la batut campii

  Am citit in ziare ca nu se mai preda teoria evolutiei speciilor in scoli in Romania.
  Ce dracu de teorie se face – Lamarck, Buffon,
  M-a intrebat pe mine cineva daca eu credeam in prostiile alea cu Darwin. I-am zis ca de credinta ai nevoie cand conceptualizezi ca o femeie poate iesi din coasta unui barbat. Aia apropiere

 107. Nu ne-am iubit decit o noapte.

  demult, demult, parca a fost azi-noapte, off, cind imi amintesc am fluturi in burta, era bruneta sau parca roscata, cum oare o chema? de fapt n-am stiut niciodata, ne-am iubit doar o noapte…

  Ma maninca buricele destelor sa povestesc, da nu pot, nu pot si pace, am fluturi in burta, ma furnica.. nu pot povesti mai ales pt. ca, desi nu sunt din Banat, m-am autobanat si mi-e frica, mi-e teama ca o sa rideti de mine, mi-e teama de erou lu Dostoievski din romanu cu acelasi nume.

  Ne-am iubit o noapte? O viata? O vesnicie?

 108. cele mai importante femei din viața unui bărbat:
  pamela anderson, pamela anderson si cu pamela anderson. ar mai fi si pamela anderson. sau, de ce nu?, chiar pamela anderson!!

 109. io sunt de acord u apsolut tot postul, cu o ecsceptie: sunt apsolut sigur ca tuate trusturile puteau gasi femei mai tzapene in guvernu tariceanu, decat Oana Marinescu 🙂
  mie se pare asa, mai inaltator, sa gandim asa, ca altfel nu stim al cui ie copilu (lu Oana Marinescu, fireste 🙂

 110. simona, multumesc ca mi-ai amintit sa-mi amintesc de ele astazi:)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green