Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Se retrage şi Iliescu. Ni se pregăteşte ceva nasol?

Ce-i asta, dom’le? Năstase nu mai candidează la preşedinţia partidului, Iliescu se retrage din toate funcţiile… Unde şi când s-a mai pomenit aşa ceva? Mie aceste retrageri îmi dau o stare ciudată, de nesiguranţă. Dacă aud mâine că se retrag şi Hrebe sau Mitrea, o să intru de-a dreptul în panică. Ori flacăra violetă chiar lucrează de-adevăratelea, ori ni se pregăteşte ceva nasol. Mult mai nasol. Foarte nasol! Brrr… Tataie, cui ne laşi? Bombonele, vino înapoi şi fă-te preşedinte! Vrem să-ţi numărăm ouăle!

10 comentarii

 1. 😯 nu-l lasă…ITMorar 😆

 2. au rămas amîndoi fără libidou
  la năstase linkul de hotnews era ceva cu desire

 3. Predecesorii d-sale din ciuma rosie s-au retras cum au putut (impuscati, sau de moarte buna, etc), dar in nici un caz de voie buna! Asa ca e normal/natural sa fim sceptici si cu una din vechile carpe KGB-iste… Sau, poate vrea sa aiba timp de pocainta si Dumnezeu sa-l ierte pentru tinerii de la revolutie?!…

 4. bucure.., pardon, chirila.

  misto.

 5. trebuia sa se fi retras acu’ doojdaani

 6. Dl. Ion Iliescu o fi vrand si el de acum sa-si “traiasca” si el viata.. o viata in slujba romanilor o fi fost obositor pt el, mai ales la revolutie?!. “Aceeaşi Mărie cu altă pălărie. ” Ce ni se pregateste?
  🙄 Unii spun ca suntem .. ” mici ” http://bit.ly/bfVHKc

 7. e doar de fatada ! totul e de fatada ….sunt atat de putini care inca mai cred si mai stiu adevarul…
  sa ii multumim lui constantin p. pt trilogia despre rezistenta anticomunista care a debutat ieri , la Berlin, cu Portretul luptătorului la tinereţe Atat timp cat sunt oameni care pastreaza astfel de amintiri vii, iliescu&company ar trebui sa ne las reci !

 8. Pentru mine orice veste proasta despre iliescu e binevenita!Parca ma si vad…in voiaj fiind…la tel cu nevasta…despre “ce mai e prin tara?”…sa aud ca ilici s-a simtit rau…a fost internat in spital…nu a mai fost externat…a dat ortul popii…multzime de oameni la cimitir …si tot asa…iuhuuuu!
  Sint asa pornit si pentru ca de multe ori mi-a fost rusine ca sint roman prin locurile pe unde m-a purtat meseria.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green