Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Dacă m-aș înpușca, nu aș reuși să mă înpușc

O filă mai veche din jurnalul EBEI:

Dragă jurnalule,

Nu mai suport sămi fie cald pentru că mie, atunci când îmi este cald, îmi vine să plâng cu tot corpul şi îmi curg lacrimi din toată pielea, mai ales de la subraţ.

Victor Ponta este un nesimţit care a copiat foarte mult la lucrarea de doctorat, spre deosebire de mine care am copiat întodeauna foarte puţin când am avut lucrare de control sau dictare. Este foarte urât să copiezi mult. Mai bine iei notă mică şi vi la corigenţă, decât să faci aşa ceva, dar Ponta nu a vrut să vină la corigenţă şi a copiat mult, ca un neruşinat. Şi a mai şi minţit că este doctor, când toată lumea ştia că este procuror. O să mă duc într-o zi la el şi o să-i spun să mă opereze la creier şi sămi facă injecţii în fund la televizor, dacă este doctor. Dacămi greşeşte operaţia sau nu ştie să mă înţepe în fund, o să vadă toată lumea că nu a fost niciodată doctor.

Un alt mincinos este şi Adrian Năstase. S-a dat mare atâta tinp că este un mare vânător şi, când să se înpuşte, a ratat. Aş înţelege să ratez eu, dacă maş înpuşca, dar nu Adrian Năstase!!!! În primul rând că naş avea răbdare să stau la pândă ore întregi şi să mă aştept până ajung în bătaia puştii, iar în al doilea rând, când aş vedea că vreau să mă înpuşc, miaş… CONTINUAREA AICI.

16 comentarii

 1. EBA, iai zis La multi ani Simonei? Nuu? Hai inpreuna: Laaa….., muuulti…., Ani!

 2. ce ai cu biata fată? 🙁

 3. Doamneeeee… Nici “Tânăr și neliniștit” nu are-atâtea episoade deși țin minte că a început când eu căutam înnebunit o mașină de spălat mai performantă amenințat de spectrul spălatului scutecelor în care urma să se desfășoare fi-miu care acum trece a zecea. Iar orizontul de așteptare al cititorului se tăbăcește. Nici fata de la pagina 5 nu mai e ce-a fost…
  Acu’ e clar, pe “Jurnale” deții drepturi de autor. Dar nu ar fi mai cool să mai găsești 5-6 personagii pe care, alături de Eba, să le rotești săptămânal ? Că, slavă Domnului, ai de unde alege…

 4. 😆 La Mulţi (b)Ani , oriunde te-ai afla !.. 😳

 5. @Bogdan: sunt, în total, până acum, 60 de episoade. iar între primele 30 și ultimele 30 a fost și pauză de vreo 2 sau 3 ani. :mrgreen:

 6. Simona, Oceni Haraşo. Aştept episodul în care o să nască şi, neştiind pe unde urmează să vadă progenitura luminiţa de la capătul tunelului, o să ceară să i se facă cezariană la cap, aşa cum a “născut-o” şi Zeus pe Atena.

 7. Da, da, subscriu. Trebuie tiparit.

 8. @Dictators & Romanul: mi-au zis mai mulți asta 🙄

 9. Vrei și părerea mea ? Sigur că nu o vrei de aceea ți-o și dau. Un singur textuleț aruncat printre altele are hazul și farmecul lui. Adunate, umorul de limbaj se pierde după maximum patru pagini iar cel de situație, context sau conjunctură nu justifică un asemenea demers, fiind relativ slab reprezentat. Vrei să publici ?, pune mâna și scrie că, slavă Domnului !, poți.

 10. @Bogdan: nu, nu vreau să public, am spus doar că mi-au mai zis și alții 😆 😆

 11. pai daca e jurnalu lu eba, de ce sa-l publice simona?
  sa fie acuzata de plagiat?
  sa o rugam pe eba sa-l dea tiparului!

 12. la multi ani simona, scuze de intarziere.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green