Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Cum să demisionezi după ce ai câştigat Eurovisionul?

Preşedintele Germaniei a demisionat ieri. Cum să demisionezi, domne, după ce ţărişoara ta tocmai a urcat pe culmile Eurovisionului? E ca şi cum Băsescu ar fi demisionat după ce România a luat locul III la Eurovision. Sau, mă rog, locul I la Cerbul de Aur. Sau locul II la un festival internaţional de goblenuri, la un campionat intergalactic de aruncat cu roşii scofâlcite de la balcon sau la o competiţie mondială de sărituri cu porcul peste ronduri de panseluţe. Pe scurt, după ce ar fi ouat şi România o mărgică într-un domeniu oarecare. Vă daţi seama ce aiurea ar fi fost? Veneau premianţii acasă, bucuroşi şi pregătiţi să li se acorde multă atenţie, şi peste ce dădeau? Agitaţie, balamuc, Geoană ţopăind c-o să mai fie un pic preşedinte, scandal, presă, interviuri, speculaţii, demenţă, haos, delir. Ce premianţi, ce campionat de sărituri cu porcul, să ne lase, nene, în pace, a demisionat preşedintele, dă-l dracu’ de porc, avem alte probleme, nu mai avem preşedinte, asta ne lipsea acum, bablabla. Păi, era frumos? Nu era.

Să vă fie ruşine, domnule Köhler, puteaţi să mai aşteptaţi măcar o săptămână, să-şi trăiască şi fata aia, Lena, gloria. O dată a câştigat şi ea Eurovisionul, în timp ce dumneavoastră aveaţi o viaţă-ntreagă înainte în care puteaţi să vă daţi demisia. Huo!

8 comentarii

  1. Lasă nene politica, zi-ne mai bine pe ce loc s-a plasat tipul ăla cu Euroviziooon

  2. demisioneaza basescu? ma duc dupa sampanie 🙂

  3. Ia sa vedem cum stam: România a obţinut o clasare excelentă la Eurovision- locul al treilea, graţie unei melodii compusă de Ovi. Ovi e un român care a trebuit să plece tocmai în Norvegia, ca să fie apreciat în ţara lui.

  4. Aia cu ”Huo!” e furată. Părerea mea.

  5. Un demodat cu principii,te pomenesti ca e si cinstit…multumim frumos, noua nu ne trebuie, noi mergem pe mana obrajorului gros de 3 degete.

  6. Emil Bocsescu

    Pai cum sa nu-si dea demisia? Tocmai a iesit la iveala un filmuletz in care Lena facea pregatiri serioase cu un baieat, intr-o piscina, pe vremea cand era inca minora. Talentele adevarate se cunosc de timpuriu. Si toate astea se petreceau supt mandatul presedintelui. Cum sa rezisti la o asemenea rusine!

  7. Sper sa fiu singurul, dar vin si intreb: avea cineva habar cum il cheama pe presedintele Germaniei? Ca de Angela auzim in fiecare zi. 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green