Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Când aţi scris ultima oară cu pixul?

Am primit cadou un pix şmecher, acum un an, şi cică de ce nu scriu cu el. Nu scriu cu el, fiindcă scriu cu pixul minimum o dată pe lună, maximum de două-trei ori. Minimum liste de cumpărături, maximum cifrele alea de pe apometre, ca să le raportez administraţiei blocului. Când eram mică, aveam un scris frumos şi finuţ, de domnişoară inteligentă. Acum, nu mai am nici măcar scris de doctor. E, mai degrabă, de Dorel semialfabetizat. Atât de rar scriu de mână, încât am uitat pur şi simplu cum se face. Creierul meu nu mai ştie să-l facă pe “a” mic de mână decât în 3 din 5 cazuri. În alealalte două, poate să-mi iasă “o” sau poate să-mi iasă “u”. Sau “ţ” sau “w” sau “y” sau orice altceva, depinde mult de vecinătatea în care se află  (sau ar trebui să se afle) “a”. Exagerez un pic, normal (doar sunt femeie, deci nu ştiu să exprim ceva fără să exagerez), dar adevărul e că scrisul de mână chiar mi-a devenit străin.

Voi cât de des scrieţi de mână? Când aţi scris ultima oară cu pixul? Şi ce?

99 comentarii

 1. ce-ai fatăăăă? să scrii cu pixul? mai există așa ceva? 😮
  aveam și eu un pix, da’ l-am aruncat că n-avea diacritice instalate… 🙄

 2. La servici, pentru ca fac procesul verbal de predare-primire.
  Ma gandesc sa-mi iau si eu un pix Parker, e pana in 40 de lei, fiindca scriu mereu cu pixuri de imprumut.
  E adevarat, insa, ca pixul strica scrisul. Eu sunt o dovada vie.

 3. vezi! daca ai primi bonuri de masa ai invata cnp si ai exersa, in functie de zilele de concediu scrisul numelui + prenume x22 :))

 4. Ultima oara cand am scris cu stiloul .. a fost acum cateva zile . cand am trimis o scrisoare .. unei fete ))) avand in vedere ca nu se mai practica acest lucru .. de foarte mult timp .. cu siguranta am o bila alba … in fata acelei persoane .. dar imi place a scrie .. si a imi pune gandurile uneori pe o foaie alba .. nu imi place a scrie .. la calculator .. tot ce imi trece prin minte … si cineva m a invatat ce e scris pe foaie .. nu ai cum sa uiti niciodata .. asa ca .. ii urmez exemplu .. lu’ taicu .. ce e scris .. nu se pierde … cat despre .. ce am scris .. nu as putea sa iti exprim …dar nu o fac la fel de des pe cat o faceam odata … si imi pare rau …

 5. @dush

  tare! Sigur ca da! cu ajutorul bonurilor de masa mi-am invatat si eu cenepeul, bre!

  Ca altfel, Pulea Spatarul il stia… acuma il stiu pe de rost!

 6. Mie imi e rusine de nevasta si cumnata, ambele invatatoare, care au un scris impecabil, asa cum si alte cadre didactice au incercat zadarnic, la timpul lor, sa ma invete si pe mine. Din pacate, scriu cu picioarele, si asta in niciun caz din cauza calculatorului. In facultate nimeni nu imi intelegea scrisul de pe cursuri.

 7. Ce schimbare! Îmi aduc aminte că acum cîţiva ani am citit în Caţavencu un articol scris de tine (cred, totuşi sunt cam patru ani de atunci) în care spuneai că scrii la tastatură cu un singur deget. 🙂 Când scriu pe blog, primul draft îl scriu de fiecare dată cu pixul, pentru că se văd mai uşor greşelile. Un text scris la calculator din prima arată deja ca un text finisat, dar nu e!

 8. şi de asta îmi place mie exagerat de mult să fiu studentă. unii profesori insistă să scriem de mână, pe hârtie.
  deci ultima dată am scris pe 1 iulie, la examen. peste vară, nimic. dar acum se face 1 otombrie şi recuperez.

 9. Olivia Newton-Volt

  @ Simona: nu te stresa din cauza deformarii caligrafiei, eu scriu des de mina, dar nici vorba sa se poata compara cu scrisul meu de acum 15-20 de ani… cred ca e chestie de virsta, poate grafologia nu e chiar tzeapa…

 10. 😆 Zilele trecute m-am apucat să scriu de mînă toate literele mari, ca în clasa I, pentru că nu-mi aminteam cu se face H 😆 Cînd nu traduc la calculator, corectez pe hîrtie ce am tradus. Dar tot urît scriu. Cînd ma gîndesc ca prima traducere am făcut-o de mîna …

 11. Fratilor, nu e de ras cu scrisul, daca “se ia curentu” sau cade reteaua telefonica, doar pensionarii vor mai sti sa scrie un bilet lasat in usa ( sunt la piata, vin repede ), ca tinerimea nu se mai oboseste sa o ia , ca noi ( astia mai purii ), cu betisoare, punctuatie, etc, si cu degetele patate de cerneala. Nu, frate, acum ii ia taticu leptop lu” ala micu, ca n-o fi fraieru” clasei sa rada jmecherii de el ca-si cumpara caiete dictando de la librarie, ca handicapatii.

 12. liste de cumparaturi si vederi, atat.
  la un moment dat mai lasam prin casa mesaje de genul: pune la loc sau du-ti ciorapii la cos. dar am renuntat ca oricum nu-mi intelege nimeni scrisul..

 13. Eu nu scriu de mână, desenez litere.

 14. Ultima dată am scris azi pe la amiaz un fel de raport de activitate, pentru stăpânire. Am explicat, frumos, ce fac eu în firmă şi cât timp îmi ia. Sper că scrisul frumos va conta atunci când şefa o să lectureze raportul cu o sprânceană ridicată.

  Altfel, nu mai prea scriu de mână și într-adevăr, parcă nu mai scriu la fel de ordonat și de frumos ca în urmă cu 10 ani. Ne strică de cap calculatoarele astea.

 15. scriu zilnic cu pixul, mici note, in agenda pe care o port tot timpul dupa mine.

  eu alta tristete: nu imi amintesc cum arata ultimul stilou cu care am scris, desi mi-l amintesc perfect pe primul!

  Pixul ti-a schimonosit scrisul “frumos şi finuţ, de domnişoară inteligentă”.

 16. Io unul nu mă regăsesc printre cei cărora li se adresează articolul, căci io nu prea citesc, deci nu prea ştiu dacă scriu şi de fapt nu am cum să scriu, căci mai mult notez, mâzgălesc, semnez, “menţionez”, tai, desenez, orice se poate face cu un instrument de scris. În plus faţă de asta, mie nu prea îmi mai place să folosesc pixul, ci stiloul (nu că mi s-ar parea degradant şi dezolant) şi creionul (pentru că se poate şterge). Cât despre calculatorul în faţa căruia pierd prea mult timp, mai mult introduc, marchez, redactez, bifez sau cel mai des “concep” răspunsuri la mailuri. De scris zic să se ocupe alţii … într-un final fiecare dintre noi trebuie macar să ştie să ţină un pix în mână, cât despre folosit, s-ar putea să apară comentarii şi nu vreau să deviez de la un subiect aşa simplu şi frumos şi din multitudinea de diversificări posibile, să spun de exemplu: “am un pix, ştiu să pun diacritice, dar ştiu să pun şi semne de punctuaţie?”

 17. eu scriu zilnic, mici note pentru lucrurile pe care le am de făcut; îmi voi lua însă un stilou, pentru că eu cred că pixul ne deformează scrisul; poate că, cel mai bine, ar trebui să ne întoarcem la lecțiile de caligrafie din copilărie

 18. prin asta incerci sa descoperi cati cititori elevi ai?

 19. Roza vrea sa fim porci, nu-i iese.

 20. e concurs si azi?! 😮 daca spun de ce scriu de mana, imi dai mie pixul ala smecher?

 21. scriu cu pix/stilou/chiar şi creion în fiecare zi 😯
  pentru asta nu se dă premiu ? 🙄

 22. @agneswood: sigur că se dă: o întâlnire cu lady gaga. la postul anterior 😉

 23. măi, eu ascult lady gaga zilnic, by default.
  n-aş putea primi altceva ? 🙄

 24. ooo, asta imi aduce amintiri frumoase. Am avut mai multe incercari sa las deoparte pixul si sa-mi umplu ce cerneala stiloul “norocos” de la examene, sa-l duc la sedinte si sa cad in euforia aceea de “good ol times” si sa incerc sa scriu caligrafic pe pagini albe… Imi plac si creioanele grafice bine ascutite, mirosul minei si urma ascutita pe hartie, man…imi da fieori numai gandindu-ma 🙂 …dar din pacate folosesc doar pixuri, si alea ieftine, ca mereu le pierd.

  astept urmatorul post legat de melancolia cartilor de odinioara…

 25. Ultima oară am scris cu pixul… stai să-mi amintesc… Era în toamna lui 78… era o toamnă blîndă, cum nu prinsesem niciodată.. Taică-meu făcea pregătire cu mine pentru treapta a doua şi ţin minte cum striga la mine „eşti un bou, nu ştiu pe cine moşteneşti, cu mintea asta de zevzec o să fiu fericit dacă te fac tractorist!!!” Şansa mi-a surîs şi trei ani mai tîrziu, la vîrsta de patru ani şi jumătate, conduceam pentru prima oară un tractor, cînd trebuia să-i raportăm inginerului agronom, un tip foarte inteligent, consumul de motorină raportat la adîncimea brazdei şi suprafaţa arată pe cernoziom. Inginerul a murit după un an, iar în locul lui l-au adus pe un tip care raporta el tot ce trebuie şi cît trebuie. Mai departe ştiţi, nu intru în detalii.

 26. Am scris ieri pe un pachet care l-am pus la posta… Dar nu scriu nici eu mai des de 5 ori pe luna cu pixul. 🙄

 27. Am scris cu pixul da’ m-a durut!
  Asta e peiorativ?

  Cine e lady gaga, asta?
  Voi fi obligat sa ma intalnesc cu ea?
  Nu voiu!

 28. BogdiP: blasfemie!
  pai pachetele de pus la poshta , sa scria ,maica, pa vremea mea, cu creon chimic!
  😉 😯

 29. simona: deoarece io suunt sora cu sora agnes, scriu si io tot zilnic, cu de toate:
  cu carioci d-alea groase, post-it-uri pa care i le las lu fie-mea pa oglida! 😳
  cu creonu ( pa care il am pa usa de la frigider 😳 ) liste de cumparaturi care zac pe usha frigiderului 😳
  in geanta am vreo 5 pix-uri ( de toate culorile! :mrgreen: )
  in masina am vreo 2, ca nu se shtie niciodata cand ai ceva de consemnat, de memorat, de imortalizat!
  mai scriu cu markere cand sunt doamna profesoara ( shi asta imi pastreaza scrisul in parametrii decentzei caligrafice)
  saptamana trecuta am scris cu dermatograful pe pielea unor oameni! 😳 ( si am platit ca sa pot face asta! :mrgreen: )
  stiloul nu ma tulbura ( cred ca nici nu mai am vreunu prin casa)
  frumos n-am scris niciodata, asa ca n-aveam ce pierde din cauza de lipsa de exercitz..

  da pixe, am de toate felurile!
  chiar shi unul de argint! 😳

 30. nefasta mea scrie extrem de frumos, are un stilou cu penita de aur, de ex. ieri a scris “Dragule, vin la ora 20 (douazeci), sunt in oras la cumparaturi, te rog sa duci gunoiul, se afla sub chiuveta, atentie, e gunoi verde, in lada galbena, sa iei lada de bere, pe care am lasat-o la parter, si s-o bagi in camara, da drumu la masina de spalat, totul e pregatit, doar sa apesi pe butonul start, ai mincare in Microwelle, incalzeste-o 2 minute, salata e pe masa, termina odata cu instalarea robinetului din baie, vin copii la sf. de saptamina, da un pic cu aspiratorul in sufragerie, ai vin aerat in sticla din Esszimmer, nu bea prea mult, gindeste-te la ficatu tau, poate te lasi de fumat, nu mai pierde timpu pe Internet cu toti timpitii, Te iubesc, Draga ta nevestica!”

  Vine la ora 20, punct, incep sa tip, unde draq ai umblat, mi-e o foame de lup?

  Imi arata biletu, era pe masuta din hol.

 31. eu scriu de mana doar cand trimit la gagici scrisori de amor. in rest, scriu cu picioarele

 32. aaaa eu scriu cu stiloul… 🙄 cu pixul doar cand ma obliga formularu’ din hartie autocopiativa 😥

  si scriu cu tastatura mai des; mai scriu si cu stampila dar in ultima vreme mai rar

  dar intrebarea e alta: cine mai face calcule fara calculatorul de birou sau fara excel?? ha?!? 😯

 33. aurica: io!
  am scandalizat multa lume ca pot cu capu!
  si mai shtiu (inca) si neshte patrate perfecte pa dinafara!
  scandalos!
  :mrgreen:

 34. Cruela: pe tine nu te iau in calcul :mrgreen: 😛

 35. aurika: pai da!
  cum vine vorba de numere, cum ma sare careva!
  😳

 36. Si io am greutati sa socotesc din cap, de ex. am mari greutati sa scot radical de ordinu cinci din numere cu mai mult de 7 cifre, cred ca-ncep sa ma ramolesc.
  P.S E greu sa socotesti in germana deoarece nemtii nu spun 78 ci opt si saptezeci.

 37. @cruela: nooo, dar e ziua ta 😎

 38. neamtzule: te intzeleg perfect: shi io socotesc dacat intr-o limba!

 39. sau trebuia sa zic ca tziu socoteala dacat pa limba mea? 😳

 40. Eu scriu cu pixul de fiecare data cand vreau sa scriu creativ (adica destul de des); la calculator parca totul devine prea mecanic, ideile nu iasa intotdeauna asa cum ar trebui. Plus ca, daca faci ceea ce fac eu (modelare suporturi de pix haioase din polymer clay), nu ai cum sa nu dezvolti un intreg tabiet din notatul ideilor cu pixul preferat, care sta, normal, la loc de cinste pe birou. 😛

 41. sa va vad eu, ma refer la doamne si domnisoare, cum o sa v-arate gentile cand, in loc de creion dermatograf, veti folosi tastatura ca sa va faceti la ochi.

 42. eu iubesc sculele de scris, asa ca am o intreaga colectie de stilouri, pixuri, inclusiv niste penite italienesti meseriashe, cu tot cu cerneala lor violet. am si agende, caiete, carnetele pe care le tot cumpar si le port prin geanta pana cand se dezmembreaza. problema cea mai mare este ca nici macar eu nu mai inteleg ce scriu. in concediu, pe plaja, mi-am facut tot felul de notite intr-un carnet si de cand m-am intors, ma chinui sa descifrez ce am scris atunci.

 43. Acum cateva ore…. Desi meseria imi impune sa lucrez la calculator ….eu imi impun sa scriu cu pixul (stiloul) articolele pe care trebuie sa le public…..la un moment dat. Scriu textul de baza pe caiet si pe urma…..intra in joc word-ul… E mult mai fain asa!

 44. Mda… pai cu pixul si cu stiloul scriu zilnic. Nu stiu ce sa zic de faza cu pix = stricatul scrisului, ca la mine iese la fel. De misto, normal. Pt. carcotasi, am dovezi, asa ca nu sariti. Cu stiloul arata mai estetic, dar dpdv caligrafic neaparat. Bun… creionul e pt altceva, adica desene, cu markerul doar pe sidiuri…. ce-ar mai fi? A, da, tastatura. Pe blog(uri), email, si niste rapoarte lunare. That’s it folks.

 45. PS care nu va mai intelegeti propriul scris, hai la baiatu’ ca am un talent la descifrat hielogrife, ceva de groaza. Nu se accepta retete medicale si testamente contestate. Primul venit, primul servit.

 46. In fiecare zi.
  La buda.
  Am un teanc de integrame.
  Ma rog, poate ca nu se cheama chiar scris…
  Eu zic ca totusi se pune.

 47. jack spamtecătorul

  mai încercaţi şi asta, că nu strică:
  http://machinarium.net/demo/

 48. eu trebuie sa scriu zilnic cu pixul 🙁 …sunt medic…

 49. Da in pat ai incercat?

 50. Da voi nu semnati cand platiti cu cardu??
  Eu scriu zilnic, groaznic de mult, dar urat, ca na, asta e soarta doctorilor, sa scrie mult si urat :)))

 51. adorabil…si articolul, dar si comentariile 🙂

 52. Cu legătura la spusele lui “fallenrr”, doresc a întreba lumea ce-o sa facă la întocmirea testamentului, or sa scrie pe computer sau or sa dicteze pe vreun smartphone cu voice-memo with recognition? Io unu’ zic sa-si păstreze un stilou prin casa si unu-doua patroane cu cerneala blue- washable, nu de alta, da’ sa nu-si pateze costumul cel bun destinat trecerii Styxului (nu pixului) si nu se știe când vei mai avea ocazia sa mai dai cu subsemnatul pe vreun tratat, ceva ori sa-l dai la schimb pe un “munte alb” si pana la urma, chestia e ca io mă mandresc cu orice are capac si cu Poenaru si cu ce pot înțelege si io, nu ce picteaza japonezii aia dați naibii cu tot cu pensulele lor. Apoi ar mai fi o singura chestie amintita mai sus in câteva rânduri … degeaba m-a chinuit pe mine invatatoarea sa scriu caligrafic cu stiloul, sa-mi bat io acum joc de tineretile mele si de buclele pe care mă obliga sa le fac majusculelor? Suficient ca m-am razvratit pe parcursul prea multor ani de școala (chiar la un moment dat nu mai vroiam sa iau cursuri si visam de pe-atunci la înregistrarea lor) si m-am pervertit ca un scarbav nerecunoscator si am abuzat de linere, rollere, pointere, geluri, samd. Trăiască stiloul, scrisul de mana, cititul de scrieri si ca sa nu uit, trăiască “știi”, “fii” si “doar dacă decât”!

 53. In nemernicia mea,ca un caine turbat ( si comod ) , mi-am facut stampila cu semnatura….

 54. Simona, te rog sa comentezi, cu pixu, aceasta stire din ziare “Ministerul Educaţiei vrea să cumpere păpuşi cu dizabilităţi pentru grădiniţe”.

  Nefasta-mea zice ca nu-i adevarat!

 55. Io scriu cu creonu chimic. D-ăla de nu se ia. La mine-n bucătărie e musai să nu se ia scrisu de pe bonulețe că după aia nu știu câte porții am produs. Nu, nu-l scap în oala cu mâncare, că l-am legat cu sfoară de colțu măsii. Mesei, am vrut să zic, mă rog.

 56. tanti jeni eshti o nemuritoare!
  😉

 57. Zana: creon da tamplarie ai?
  da’ d-ala mecaniq?
  cu mina da 0,5?
  🙄
  da creoane colorate?
  da carioci?
  da pensule si acuarele?

 58. Întrebarea fundaentală e cînd şi cu ce scrie alin ionescu. Un om ca el, cînd are ceva de spus, poate scoate din criză cîteva industrii strategice dintr-o ţară medie, de pildă, românia. Trăim, deci, un paradox. Încă nu am ajuns în acea fază a crizei care să îl provoace pe alin ionescu să scrie.

 59. Mie mi-a placut cum scria aseara presedintele unei tari medii, incercand sa explice poporului si Rodicai Culcer criza pe intelesul tuturor.
  Doua de-aici,unu de dincolo, iata deficitul,5,7%.Solutia, foarte simpla, un miliard jumate bagati in investitii,mai retezam la vreo 15% cheltuieli de la asistatii aia nenorociti si criza-i gata. Simplu, cu un carnetel tip vocabular si un Caran’dache ne-a expus trecutul,prezentul si viitorul .

 60. Preşedintele e un tîmpit. Dar nu suficient de tîmpit încît să îl facă pe alin ionescu să scrie.

 61. Cand mi se pare mie ca trebuie sa scriu ceva inteligent, e musai sa o fac cu pixul, mi se ca pe calculator nu imi pot organiza ideile destul de bine. problema e ca nu scriu prea des ceva inteligent… 😕

 62. acum câteva minute. şi scriu frumos. oricum, scrisul de mână se reînvaţă. ca la copii. sandman, dă-o mă încolo! hai, înţeleg, ştampilă din aia cu da, nu, poate, mă mai gândesc. da cu semnătura? huo! pune mâna pe pix şi scrie “Eyjafjallajokull” de 100 de ori!

 63. Delia, dupa ce am semnat/stampilat 150 de pagini cu mana (traiasca vama romana,va pup), am simtit nevoia mecanizarii 😛

 64. nici nu trebuie sa scrii ceva inteligent, pe mine m-ai convins… 😕

 65. imi scriu in fiecare zi datoriile cu pixu

 66. eu mi le prescriu… fiecare cum stie

 67. cruelo, la intrebarea ta:
  – carioci n-am
  – creioane colorate am
  – pensule am
  – creion de 0.5 am
  – creion de tamplarie (presupun ca te referi la ala dreptunghiular, mai turtit si cu mina groasa) n-am, da’ mi-ar place sa am!

  Acu’ imi trece prin cap o intrebare: daca esti analfabet cu card, te lasa aia sa pui deshtu’ in loc de semnatura?

 68. bine, te-am iertat. oricum te iertam după primele cinci rânduri. 🙂

 69. sandman : ideea e buna!
  ca si io aveam o frumoasa stampila :”conform cu originalul”, dupa care urma semnatura mea, fara numar, fara numar, fara numar!nu mult, dosare groase de breo 2-3 degete, de semnat fatza verso!
  😉

 70. Zana: acu shtiu ce-tzi fac cadou de ziua ta:

  😛
  creon de tamplarie!
  😉
  vrei sa includem shi un tamplar chipesh shi bine facut?
  😳

 71. Zilnic scriu cu pixul, cu creionul şi (nu sau, da?) cu stiloul. La laptop doar asa cate putin, sa nu-mi pierd naravul. Foarte frumos sa scrii cu stiloul. Dar de la voi nu mai aveam de mult asteptari. Degeaba ati trecut peste 30 de ani. Sunteti o rusine, ce exemplu le dati voi celor mici?

 72. Chitzusca: mare dreptate ai: eu chiar ma gandesc sa organizez in familie, eventual cu vecinii, ore de caligrafie de grup :mrgreen: !

 73. Si adunari pentru vizionat diafilme. Intindem un cearceaf alb peste dulap si rulam scenele.

 74. pfoai, ce ruşine mi s-o făcut! cru, nu mai pot să-ţi trimit mailu ăla. da ţi-l desenez cu pixu şi îl pun pă poştă.

 75. ăăă, şi de ziua mea… nu te mai deranja şi cu creionu :mrgreen:

 76. Profit de ocazie pentru a protesta fata de invatatoarea mea, dna Fatu, domnia sa mi-a retezat elanul de a scrie cu mana stanga, singura care dorea si putea sa deprinda tainele caligrafiei .M-am pricopsit cu un scris semi lizibil,mana dreapta face si ea ce poate…

 77. Sandman: nu e cazul sa ai regrete! simona zice ca de o varsta, oricum ajungem sa scriem cu picioarele! in special cu stangul!
  😉

 78. oare lady Gaga cu ce scrie? 🙄

 79. @ cruela de vila: cu agrafa de păr, cu cerneală violet, pe pielea goala şi netezită

 80. io unu’ vreau ca doamna Simona Tache să posteze şi o poză cu ceva instrumente de scris ca să ştie şi profanii să facă distincţia între pix, stilou şi “plumme”.

 81. eu scriu in jurnal aproape in fiecare zi, de peste 6 ani
  sper sa castig vreun premiu nobel pe faza asta

 82. :mrgreen: You are posting comments too quickly. Slow down.

 83. cruela, da! pe tamplarul Harrison Ford, te rog! 🙂

 84. Hmmm, probabil ca iar am sa fiu altfel decat majoritatea. Adevarul este ca scriu cu pixul zilnic. De la mici notite sau numere de telefon la birou, pana la liste pentru mine, registre, semnaturi, etc. Dar sctiu inca destul de des, desi tendinta este de a scrie din ce in ce mai putin.

  Si eu scriu unele posturi intai pe hartie si apoi in calculator, dar din ce in ce mai rar. Nu folosesc pixuri fitoase, pentru ca nu le vad rostul. Plus ca ma enerveaza la culme daca pasta unui pix curge si atunci il arunc.

  Asa incat cand am scris ultima oara cu pixul a fost chiar azi. Si indiferent cat de mult o sa evoluez, oricum o sa scriu din cand in cand de mana.

 85. Zana: nebunatica mica!
  😉
  pai daca pun mana pa el, crezi ca-l mai dau ” din mana-n mana”?
  pot sa-tzi fac ropst dacat de-o poza!
  😉

 86. Nu mai scrieti, mah, cu pixul !
  N-ati vazut ca prezidentu` scria cu stiloul si numai miliarde de euro ii ieseau din el ???

 87. remiza de tractoare

  ia, sa scrii si un articol despre: ‘cind ati frecat ultima oara, cu tixul?’

 88. Si eu am fost nevoit sa scriu zilele trecute, la repezeala, o cerere de mana. Nu mi-a iesit din prima (am mancat niste litere, am sters peste si a iesit o mazgaleala, a trebuit sa reiau operatiunea pe o foaie curata) si nici din a doua incercare (idem). Pe a treia foaie scriam deja lent, incercand sa rotujnesc frumos fiecare litera, sa pun virgulele unde trebuie si majusculele cand era cazul. A fos chinuitor, mi-a luat 20 de minute cand la calc as fi facut treaba asta in maximum maximorum 10 minute, sa nu mai spun ca m-am simtit ca in clasa a 2-a cand dadeam lucrare de control si se uita invatatoarea peste umar ce si cum scriem… 🙁
  De aceea sustin orice proiect ce vizeaza informatizarea completa si definitiva a administratiei noastre :))

 89. Scriu zilnic cu pixul. Nu s-a intamplat de mult aceasta minune dar am inceput niste cursuri de calificare si acolo scriem minim 4 pagini de studentesc pe seara. Sincer, iti scriu ca uneori ma doare mana. Nu am mai scris asa mult de prin 2005, cand am terminat scoala militara.

 90. zilnic…folosesc si pixul si calculatorul in mod frecvent.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green