Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Adevărata dezbatere a Legii Educaţiei, minut cu minut – Live Text

Astăzi, 3 noiembrie 2010, la Sala Palatului, are loc “Adevărata Dezbatere Publică asupra Legii Învăţământului”. Lucrările încep la ora 12.00, iar la dezbatere au fost invitaţi să participe toţi cetăţenii responsabili ai României care au o părere pertinentă despre evoluţia sistemului de învăţământ din România.
Acţiunea a fost organizată de către Asociaţia Foştilor Ziarişti şi Consilieri Ministeriali Finanţaţi din Fonduri Europene.

12.01 Dezbaterea începe cu un discurs al europarlamentarului Elena Băsescu. Fiica preşedintelui subliniază din nou importanţa învăţământului şi urează succesuri tuturor celor din sală.
12.02 În sală încep să intre primii oameni.

12.03 Femeile de serviciu de la Sala Palatului termină de strâns prezervativele şi seringile lăsate pe scenă şi printre scaune de către participanţii la Balul Bobocilor de la grădiniţa cu program normal nr. 793 din Rahova.

12.06 Între timp, Guvernul se întruneşte şi el în şedinţă de urgenţă. Parc-ar mai face nişte modificări la ceva… orice. Se oscilează deocamdată între Codul Fiscal, Legea Învăţământului şi Constituţie.

12.24 Reprezentanţii PDL sunt puţin dezorientaţi. Lipseşte dintre ei singurul care-a citit textul legii şi e autorizat să gândească în locul întregului partid.

12.30 Urcă la tribună Marian Vanghelie care cere vehement să se scoată orele de gramatică din programă. Elena Băsescu se enervează.

12.31 Adrian Minune, prezent şi el la dezbatere, întreabă câţi de i se pun la “a fii”. Elena Băsescu se enervează şi mai tare.

12.33 Câţiva preşcolari, aduşi cu autocarele de opoziţie, ca să boicoteze dezbaterea, încep, la comandă, să plângă şi să ceară la oliţă.


12.38 Un emisar al lui Horia-Roman Patapievici aduce un buchet de flori pentru Elena Băsescu şi un proiect de lege conform căruia fiecare român va fi obligat să facă câte 6 facultăţi.

12.54 Elena Udrea trimite un fax în care propune introducerea încă din clasa I, la fete, a uniformelor mulate, din piele, stil Cat Woman cu bici. “Fetiţele trebuie învăţate de mici să reuşească în viaţă”, îşi motivează ea iniţiativa.

12.55 Un profesor libidinos preia ideea şi insistă ca şi mămicile să vină la şedinţa cu părinţii cu biciuri.

12.59 Un grup organizat de bone filipineze, condus de prima bonă a PSD, vine, chipurile, să-i ia pe preşcolarii opoziţiei la culcare. Preşcolarii refuză şi încep să urle. Elena Băsescu se enervează iar.

Continuarea, pe catavencu.ro, aici. Unde vă recomand să citiţi de jos în sus.

9 comentarii

 1. dezbaterea este încheiată apoteotic de Mircea Geoană cu o poezie:

  Mai am decît un dor,

  în liniştea serii

  să mă lăsaţi să dorm

  o zi la cîrma ţării…

  🙄 🙄 🙄

 2. am rîs în hohote la aia cu studenţii de la spiru, deşi e tristă rău…

 3. @culmea: e tristă, dar atât de veselăăă :mrgreen:

 4. foarte bine, trebuie o lege a educatiei, da trebuie si pedepse aspre. esti putin needucat? pac sase luni la puscarie. esti foarte needucat nesimtitule? pac pina la sapte ani de puscarie. sa vad eu, ii mai da mina la vreunu sa fie needucat? da nu fac astia. educatia ar trebui sa fie cel putin fizica, sau cel mai bine religioasa, oricum in secolul urmator educatia ori va fi religoasa sau nu va fi deloc. in extremis pentru perioada de tranzitie educatia poate fi si cetateneasca. nu ai avut cine sa te educe boule? nu-i nimic las ca gasim citiva cetateni sa te educe. a, nu vrei? dute-n ma-ta la puscarie!

 5. Sunt curioasa… voi va distrati la fel de tare cand le scrieti ca noi cand le citim? 😀

 6. @N.A.: ne distram, mai ales ca, in timp ce le scriem, mai vb si tot felul de alte tampenii

 7. Taare misto textul. Spumos, ca in Catavencul primilor ani 😉

 8. Really… m-am tavalit de ras… 😆 super-tare!!

 9. sal. Trebuie sa va spun o poveste scrisa de Ion Creanga, foarte de mult si se spune cam asa: a fost o data o fetita care trebuie sai duca bunici o scrisorica in leg. cu legea pentru educatia, care se dezbate in Parlamentul Romaniei, dar care a esuat din cauza nepriceperi a anor alesi, dandu-le un vot in parlament. Fetita se intalneste cu un lup (Traian Basescu) si o intreaba unde te duci asa de dimineata, raspunde fetita lupului, 😕 ma duc sa duc o scrisorica guvernului. Restul povesti pe data viitoare.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green