Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Vrem amenzi pentru fierbător-uscătorii de păr incompetenţi!

Cum vă informam la postul anterior, după ce-au introdus în nomenclator meseria de vrăjitoare, conducătorii ţării noastre se ocupă ca ea să şi fie practicată la înalte standarde de profesionalism. Astfel, un proiect de lege, actualmente în dezbatare în Camera Deputaţilor, prevede următoarele:

– că vrăjitoarele nu pot profesa decât pe baza unui aviz de practică (!!!)

– că trebuie să se înscrie într-o organizaţie profesională

– că tre’ să emită facturi şi să plătească TVA

– că, în cazul în care vrăjile şi predicţiile lor nu au efect, respectiv nu se împlinesc, riscă amenzi penale sau chiar închisoare :mrgreen:

Râd incontinent de când am aflat despre această nouă imbecilitate, mai ales în legătură cu faza cu avizul de practică. Cine o să li-l dea? O să le pună să facă facultate, ca să iasă cu diplomă? O să dea examen practic în faţa Guvernului şi a Parlamentului? O să le ceară Boc să-l facă pe el mai înalt şi pe Roberta Anastase mai deşteaptă şi, dacă nu reuşesc, nu li se dă aviz de practică şi intră şi la pârnaie? Cum?? Cum se va întâmpla?? Cum şi cine le va da aviz de practicăăăă???? Mor de curiozitate, nu mai am răbdare să aflu, de-abia aştept ca acest proiect idiot să treacă de Parlament, ca să aflu continuarea. 🙄 🙄

Între timp, aş vrea să le atrag atenţia conducătorilor noştri iubiţi că mai există nişte meserii în nomenclator de care ar trebui să se ocupe îndeaproape. Mai sunt nişte oameni care ar trebui să primească aviz de practică, pentru că nu pot fi lăsaţi aşa, neavizaţi. Reiau dintr-un post mai vechi câteva meserii a căror activitate trebuie reglementată urgent:

aburitor pluta
albitor pasta hartie
presator la cald
animator centre de vacanţă
arzător email
autopsier la ecarisaj
cap de masă (cazino)
călcătoreasă lenjerie
ciupercar
ciontolitor tranşator carne
clovn
colector şi sortator păr
confecţioner gămălii chibrituri
confecţioner preşuri
crescător de melci
degustător
defectolog
destrămător
desenator însemnator cherestea
discotecar
drenor canalist
dresor
drujbist
epurator gaze
estimator licitaţii
fasonator sortator filme
fazanier
fermentator oţet
fierbător-uscător de păr
figurant
finisor cocleţi
forjor arcurar
frânar
ghemuitor
gonaci
hipnotizator
inspector telegrame
împletitor din panglică împletită
legător de păr
lichidator
lumânărar
mamoş porcine
marinar legător
măţar
melanjorist
motopompist
nămolar
numărător bani
operator îngreunător mătase naturală
operator scămoşetor
pâslitor
pieptănător
poet
preparator boia de ardei
preparator surogate cafea
prinzător câini
râşnitor smalţ
salvator la ştrand
smântânitor
telefaxist
tocător de furaje
umplutor sifoane
vestitor

Deeeci? Oamenii ăştia au avize de practică? Sunt pedepsiţi dacă nu lucrează bine? Dacă operator scămoşetorul nu operează-scămoşează bine, este sancţionat? Dacă fierbător-uscătorul de păr nu fierbe şi usucă bine părul, primeşte amendă? Dacă prinzătorul de câini nu prinde bine câinii (sau nu-i prinde deloc), i se-ntâmplă ceva? A făcut şcoală de prinzător de câini sau e un impostor?? Dacă tocătorul de furaje toacă prea mărunt furajele alea, i le bagă cineva pe gât??

ARFU la toate aceste întrebări.

P.S.1 Clovnului cine îi dă aviz de practică? 🙄 🙄

P.S.2 De numărătorul de bani nu mai întreb, că p-ăla poate să îl avizeze doamna Roberta personal.

45 comentarii

  1. ai uitat somer fara ajutor de somaj

  2. Ce-ntrebare! Cum adica cine ii da aviz de libera practica clovnului? Pai prim-ministru’ ce job description are?

  3. Deci tocmai am aflat rezultatul scrutinului de ieri . Sunt dezamagit de faptul ca noi , singura solutie viabila pentru bunul mers al scarii , suntem nevoiti sa ajungem la balotaj cu hotii aceia ai neamtului acela tigan . Sunt convins ca s-a furat la votul diasporei si vom cere Curtii sa numere voturile . Vom incerca sa punem de-o alianta de sa le sune apa-n cap . Tanti Gherghina , doamna Suzi , Huberta , scumpi , fiti destepte !!! (treze , Huberta , nu te speria) . Incepe lupta cea mare !!!
    .
    Daca avem mamos de porcine , de ce nu avem si meseria de codos de porcine sau de bovine ? Scade dom’le , septelu’ , si creste pretul . Cineva trebuie sa le faca vitelor alora cunostinta , nu ? Propun asadar meseria de codos de animale .

  4. […] This post was mentioned on Twitter by Iulian , Simona Tache. Simona Tache said: Vrem amenzi pentru fierbător-uscătorii de păr incomepetenţi! http://bit.ly/g5SqYl […]

  5. Desenatorul insemnator de cherestea tre` sa aiba studiile terminate la Acadamia de Arta ? Inspectorul de telegrame e angajat SRI ? Salvatorul la strand in sezonul rece este in somaj tehnic ? Lichidatorul are salariul fix sau la bucata ? Daca impletitorul din panglica impletita este prins impletind panglica normala e amendat ? Vestitorul are spor de pericol ? In cazul in care vestitorul ia norma si la nunti , primeste spor de rusine ? Figurantii pot fi alesi in parlament ? Stiut fiind ca cine sta in capul mesei plateste , capul de masa (cazino) plateste ?
    ARFU ….

  6. @easyrider: 😆 😆
    @adi: te asteptez cu guest-postul, cand ai tu chef

  7. Cu meseria de discotecar nu sunt de acord, aia e distractie,nu meserie.Iar daca se incapataneaza ministerul muncii sa-i categoriseasca astfel, de ce au fost omisi cei care o ard in Bamboo, Fratelli, adica clubarii? Aia cu ce sunt mai prejos fata de discotecari ?

  8. Sandman, eu nu sunt de acord cu meseria de popa. Abia ala trage chiulu’ pe purcoiu’ de bani… dupa ce ca sase zile pe saptamana freaca menta, in a saptea, cand zice si el ca merge la munca, merge ca sa cante si sa bata apa-n piua…

  9. Interesantă e meseria de “estimator licitaţii”. Ăsta ce face, îşi dă cu presupusul la ofertele făcute în plic închis?

  10. parlamentari este?
    este.
    bulibasi este?
    nu stiu, intreb

  11. arzatorul de email e ala da sta toata ziulica pa net shi-o arde cu e-mail-urile? :mrgreen:

  12. @cruela,
    Cre’că spamer i se spune acum :mrgreen:

  13. Una din Bucuresti

    Am vazut cuvintul “vestitor”, si am facut o conexiune ciudata, nu stiu de ce, ca n-are legatura cu topica d-aici, cu “sol”, de unde mi-a venit in creieras bancu’ cu Stefan cel Mare. Sa ma exprim:
    SCM statea si astepta cu oastea sa vina turcii, sa se bata. Intre timp vine solu’ urlind: “Maria Ta, Maria Ta, vin tuurciiii!” SCM se uita imprejur si-i vine o idee geniala si comanda: “In copaci!” la care toti ostasii se executa si hopa sar ei in copaci. Trece o vreme si turcii n-apar, la care unu’ sopteste: “Maria Ta, mai stam?”. “Mai stati, mai stati”, zice SCM. Peste citeva ore, turcii tot nu se vad, aceeasi intrebare, da’ cu ton mai exasperat: “Maria Ta, mai stam?”. “Mai stati, mai stati.”, zice sefu’. Ostasul cu pricina, implorind: “Maria Ta! Macar caiiiiiiii!!!”

    Scuzati intreruperea, da’ n-am putut sa ma abtin, stiu bancu’ asta de pe vremea lui SCM, si acum rid ca proasta cind imi inchipui cum tineau aia caii intre picioare! Ha ha haaaaaa!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

    Inca o data, scuze! 😳

  14. Una din Bucuresti

    Da’ “bagatorul de seama” ce face? Securist? Sau curios? Cred ca se califica.

  15. Una din Bucuresti

    @Adi
    “Codos de animale”? ha ha haaaaaaaa!

    @dg
    bulibasi=printzisor? ca nu mai stiu ierarhia astora

    @sebra
    “estimator licitatii” tot ghicitor ie, asa ca se califica, nu?

    @Doru
    Popa ar trebui sa faca parte din “Asociatia frecatorilor de menta”, ia sa vad daca mai exista “saitu”. Ooooooo, da, cum de-am uitat? A trecut ceva timp, stiati de asta? http://www.mintrubbing.org/j37/romanian/index.html

  16. deci fată. incomepetentă ce eşti! ai uitat de butafor, fată, o ocupaţie splendidă. când o să fiu mare io vreau să mă fac defectolog. mă pricep la găsit defecte grupa mare. practic e meseria pentru care m-am născut. poate şi aburitor plută, că şi la abureli sunt expertă, deşi acolo competiţia e dură. agnes, mai vrei tu finisor cocleţi sau pot să îmi iau un part-time şi acolo?
    a, şi preparator surogate cafea s-a înlocuit cu capucinuitor machiator, fatăă, eşti în urmă rău.

  17. tre sa recunosc ca (asta sper ca nu-i cacofonie) am cautat pe google dupa “incontinent”

  18. gaben: shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii? :mrgreen:

  19. kurtocs kolacsnikov

    simona bune astea? portar de noapte la capatul autostrazii bechtel, rupator de bilete la cabina-poarta a vilei lui videanu, cotzaitor de ocazie al catelelor in calduri, pe raza complexul de locuinte glina, al fratilor negoita, saritor la trambulina de unde se lanseaza europarlamentari, numarator de steaguri pe cladirea sediului prm, aducator cu mandat de invitati, la emisiunile dd in direct, la oteve, etc.

  20. Intr-un ziar local a aparut un anunt ca se cauta straicotist. Noroc ca nasu munceste la un santier naval ca in baza lui Dex on-line ramaneam nestiutor. 🙂 Asa am avut ocazia sa ma dau mai destept decat sunt in fata colegilor de birou care nu aveau neamuri “navaliste”. 🙂

  21. tu ebă, mă văd nevoită să fiu subliniatoare, eşti sigură de INCO ME PE TENŢII ăia? 🙄

  22. da fataaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh, incompetento si incotinento, cand sa ma dau shi io rotunda ca tzi-am gasit surplus da ” e” -uri nociva in titlu’,shi sa-tzi zic sa stergi repede sa nu te ia protectzia consumatorului,o gasesc pa vigilenta da delia, ca s-a bagat ia ( bagacioasa) in fatza, shi tzi-a luat deja fatza!
    huo dellia!
    ma duc sa-vatz o meseire, fir-ar sa fie!
    ca da numaratori de ” e”-uri vaz ca s-a umplu tzara asta!
    🙄

  23. jmecher-combinator
    scobitor in nara si ureche
    pupator- fundist
    ganditor

  24. In cazul magiei negre, daca vraja nu are efect, o pune si Uciga-l Toaca de o urmarire penala pentru favorizarea infractorului sau chiar “asociere la grup infractionar”…

  25. apropos de udrea, cica basescu n-a vorbit de ea, ca ea nu e stea!
    pai cred shi io!
    chiar a jignit-o!
    ca doar a zis paleo-ologu ca ea de fapt e ( de profesie) SOARE! ,tata, SOARE!

  26. De adaugat:
    -shinshilist; operator-prinzator de mancarime aflata pe picior de plecare; constatator-masurator de consum nervos pentru comitete de bloc; depilatoare mica/mare; analizor de CO2 expirat;

  27. deci sa vina tata uraniu, sa sa ocupe da SOARE si da STELELE din PDLeu, ca e meseria lui! :mrgreen:

  28. o noua meserie
    pe firmamentu tarii se arata:
    ***stea***

    ps.de fapt, leni u. ce meserie e?

  29. dg: ceva cu lene multa….?

  30. la leni u. , in traducere libera elena udrea, numai de lene nu poate fi vorba…
    daca era vb de mine, daaaa, multa…
    chiar asa, lenea nu poate fi o meserie?

  31. doua dintre cele mai raspandite meserii din Romania au fost lasate deoparte! unde sunt bagatorii de seama si datatorii cu parerea? unde am fi astazi fara ei?

  32. Io am auzit de unele ca au o meserie ciudata: botaniste.
    Neavind descriere in COR, oamenii isi dau cu presupusul. Unii zic ca e ceva legat de botanica, altii ca e ceva legat de bot. Cine ma lamureste si pe mine ? 😳

  33. Contondent responsabil cu moderarea

  34. Olivia Newton-Volt

    cind ma intrebau ce vreau sa ma fac mare, nu imi dadeau liste asa de frumoase, cred ca de-aia mi-am gresit cariera!!!

    dar daca ar fi sa ma recalific nu prea as sti ce sa aleg mai intii intre:

    inspector telegrame (mai trimite cineva telegrame?)
    telefaxist
    împletitor din panglică împletită – asta e de o poezie poetica! :mrgreen:
    legător de păr
    risnitor de smalt (apropo, de ce se risneste smaltul?)

    Va urez tuturor multe succesuri profesionale si mai cu seama fiscale!

  35. inmuietor posmagi.

  36. da de ce există numai mamoş porcine? adică pe iapă sau pe bivoliţă cine le mamoşeşte? mi se pare discriminare. practic eşti pasibil de puşcărie de cum ai băgat deştu în pisda vacii.

  37. salut, para. îmi fuse dor de tine.

  38. Boc are ciuda pe vrajitoare. Si are dreptate. Pai una i-a zis acu’ vreun an ca Romania va fi ocrotita de criza. Alta i-a zis tot pe-atunci ca, daca vrea sa aiba bani la buget, sa introduca forfetaru. Mai de curind alta i-o prezis ca solutia iesirii din criza e marirea taxelor. Pai se poate atita incompetenta?

  39. “incomepetenţi”, Simona ?Vrei ca plagiatorii tai sa treaca drept agramati in fata admiratorilor ? 😛

  40. mamos piscicol

    citat: “zvoner si raspindac”

  41. chiar sandmane: uite , la reputatzia lu buzdu si morar nu ma gandisem!
    simona , prevad ca vei fi data in judecata pt prejudicii legate de imagine!si le vei plati la dauuuuuuuuuuuuuuuneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
    :mrgreen:

  42. @Delia
    sa nu te schimbi!

  43. legator de par.
    bun! legi parul! dar de ce il legi?!

  44. Cea mai tare meserie: musafir! Profesionist!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green

bijuterii argint bijuterii argint