Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Miss fata de la ţară şi viţelul de la oraş

Una de la televizor: La “Miss fata de la ţară”, pe Prima TV, sâmbătă după-amiază, concurentele trăgeau ca disperatele de un viţel. Primiseră sarcina să-l mute dintr-un loc în altul, iar ăla nu voia neam să se deplaseze pe picioarele lui, aşa că pur şi simplu parţial l-au târât, parţial l-au cărat în braţe. Dacă află Vier Pfoten – Departamentul Viţeluşi, o să fie jale. Vor fi nevoiţi producătorii să renunţe la orice fel de animal. Din fericire, există Irinel Columbeanu căruia-i plac mult miss fetele de la ţară şi s-ar lăsa cu plăcere legat c-o funie şi plimbat de colo-colo, printr-o bătătură.

De aici.

12 comentarii

  1. Nu inteleg de ce nicio televiziune intreaga la cap nu cumpara drepturi pentru o emisiune spectaculoasa si prefera taranismele? Chiar cred ca emisiunea asta ar avea un mare succes: http://www.gerhald.ro/index.php/2011/03/06/wipeout-show-de-televiziune-amuzant/

  2. Doamna Simona, eu cred că domnu Vier Pfoten nu are de ce să se supere, că fetele alea s-au purtat frumos cu vițelușul dumnealui. Eu cred că cu Irinel o să fie mai greu cu căratul în brațe, că ăla o să vrea să le lingă pe față pe feticile alea. Libidinosu! Pfu!

  3. De ce compari, Simona noastră dragă, un viţeluş simpatic si drăgălaş cu libidinosul de Irinel?

  4. Cine trage azi ca disperata de un viţel, mîine va trage ca disperata de un bou.

  5. olivia newton-volt

    poate Irinel si-ar dori curelusa de lac in loc de funie si poate si o cravasa de matase… stii bine ca e un barbat de clasa care transforma fetele de la tara doamne adevarate!

  6. Numele emisiunii face toti banii, auzi tu, “Miss, fata de la tara”… 😆 pe cand “Sir, domnu` din Ferentari”, “Gentleman-ul din parcare” sau “Lady, doamna cu seminte” ?

  7. Lady, doamna cu seminţe… Bună asta:))

  8. Da de miss PSD-istele , încercate de fruntaşii lui ochelărel nu se poate spune nimic? O emisiune ceva? :mrgreen:

  9. ce treabă au pesedistele cu prefectura nu-nţeleg

  10. Asa e la tara; la oras misele parcheaza un bmw dintr-un mall intr-altul

  11. Da Irinel ce are cu fata de la ţară?

  12. cum Michael Jackson e mort? 🙁

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green

bijuterii argint bijuterii argint