Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Cuvântul care se autosatisface în toaletă

Bună ziua şi bine v-am regăsit la rubrica responsabilă cu revista presei. Cea mai citită, mai comentată şi mai de răsunet ştire a săptămânii trecute a fost cea cu… cea despre… dar mai bine nu vă spun, pentru că nu cred că sunteţi încă pregătiţi să aflaţi. Să ne ocupăm, deocamdată, de altele, mai puţin citite şi comentate:

Romanialibera.ro de marţi trece în revistă cele mai amuzante reclamaţii primite în ultimii ani de Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor: „O doamnă a reclamat că flacăra cuptorului este prea puternică şi-i arde permanent mâncarea, iar un alt petent a reclamat «vitrina prea curată» a unui magazin în care, pentru că n-a observat-o, intrase. (…) Alt caz a fost cel al unui client neatent care şi-a pătat treningul cu ulei în timp ce mânca o ciorbă la restaurant. Capacul de la recipientul în care era uleiul nu era închis cum trebuie, iar omul s-a murdărit când şi-a dres ciorba cu puţin ulei. Reclamaţia s-a încheiat amiabil, omul primind un alt trening. (…) O altă persoană a vrut să amaneteze o găină congelată. Persoana respectivă a sesizat ANPC pentru faptul că reprezentanţii firmei nu i-au primit găina“. Spre surprinderea mea, nimeni n-a reclamat până acum friguroasa primăvară 2011. O să mă ocup chiar eu şi n-o să mă las până nu primesc la schimb o alta, mai caldă.

• După un drum istovitor de peste 10.000 de kilometri, s-a întors în România, din Africa de Sud, unde fusese plecată pentru iernat, prima acvilă urmărită prin satelit (hotnews.ro, miercuri). Să nu ne bucurăm însă: nu s-a întors să rămână, ci ca să-şi depună actele pentru Canada.

Stirileprotv.ro ne informează, joi, că jurnaliştii britanici de la Daily Mail au realizat un reportaj despre cum sunt chinuiţi elefanţii la spectacolele de circ din Piteşti – „un oraş sărac din România, cea mai înapoiată ţară din Uniunea Europeană“. Să sperăm că s-au dus doar la circ şi că n-au intrat în vreun spital românesc, să vadă cum sunt chinuiţi şi oamenii.

• Vineri, ziarul Gândul a apărut pentru ultima oară în ediţie print, urmând să-şi continue existenţa exclusiv online. La ora 12, deja nu mai era de găsit pe nici o tarabă, se dăduse ca pâinea caldă. Iată o excelentă soluţie de supravieţuire pentru ziarele de hârtie: să anunţe în fiecare zi că apar pentru ultima oară. Eu aş cumpăra Adevărul, dacă, de exemplu, ar anunţa că iese „pentru ultima oară însoţit de un CD cu Cleopatra Stratan“.

• Un homosexual francez a fost amendat pentru că îşi plimba amantul român într-o lesă legată de prohab, într-un mall din Carcassonne, ne informează adevarul.ro de duminică. Încă o dovadă că francezii au boală pe noi. Dacă cel plimbat în lesă n-ar fi fost român, nu s-ar fi simţit deranjaţi.

• OK, acum că v-am mai încălzit un pic, o să vă spun şi care-a fost evenimentul care-a zgâlţâit din temelii, săptămâna trecută, toată presa din România: un filmuleţ cu Tudy, iubitul Oanei Zăvoranu, masturbându-se în­tr-o toaletă. E, hai, nu vă mai izmeniţi! Cumva trebuia să marcăm în memorie proaspăta ieşire din criză, de la 1 aprilie. Peste ani, o să vorbim aşa despre ea: „Vai, chiar nu mai ţii minte când am ieşit din criză?! Atunci când s-a masturbat Tudy în toaletă, dragă…“.

De aici.

15 comentarii

 1. lumea invidioasa, maica!
  doar sa shtie ca daca vrei sa iasa ceva ca lumea, trebuie sa faci tu CU MANA TA! :mrgreen:

 2. si mai e un aspect:
  cica la sex se descurca oricine, dar ca sa faci laba , chiar trebuie sa ai…SULA ( da’ cu P :mrgreen: )

 3. O laba la vremea ei, de multe necazuri te scapă! 😈

 4. oamenii care fac laba sunt infantili. barbatii trebuie sa bata cuie, sa infileteze becuri, sa bea cu sticla si sa fluiere dupa fete.
  eu le fac pe toate.

 5. Adeca ce se-nseamna ca cica “se masturbea”????Adica si-o lua la laba???? 🙄 Singur sau sin cur? 😉

 6. piticii fluiera dupa fete, barbatii le fu…garesc 🙄

  p.s. barbatii sant de doua feluri: care o fac si care nu recunosc. :mrgreen:

 7. Moamaaaaa cate femei am cunoscut pana acuma!!!!!!!!!30000 pe minut ca mitraliera Gatling!!!!!!Si culmea toate cu mana dreapta!!!!!Fara obligatii,doar sters faianta…. 💡

 8. @ralu: ma refeream la fluieratul de dupa.

  iar mana barbatul poate sa dea o floare sau sa faca o laba. mana barbatului e de aur!

 9. da, si io am patit! si io am primit o primavara friguroasa si vreau sa o reclam si sa mi se dea una buna in schimb!

  la naiba cu frigu’naibii, acuma mai da si cu ploaie si cu vant – am “crengile” la pamant…

 10. Io cind eram tinar vroiam sa ma fac cascador, eram deosebit de talentat, intr-o zi, la antrenament, am sarit de pe o casa, de la etaju doi, m-am rotit in aer si mi-am fracturat ambele miini. Am fost transportat, cu tramvaiu, la spital, unde mi s-a pus niste ghips. De atunci ma doare cotu cind fac miscari ritmice. De aceea m-am insurat.

 11. pot sa reclam la protectia consumatorului ca nu mi-a iesit bine ultima activitate practica independenta ?
  ma ajuta ei sa i-mi iasa asa cum trebuie ?

 12. […] mai departe la: petreanu.ro, ciutacu.ro, sutu.ro, pesurse.ro, piticu.ro, blogatu.ro, simonatache.ro, calinhera.wordpress.com, subiectiv.ro, […]

 13. cu o laba de ajutor toti suntem datori

 14. si omu asta se masturba inainte sau dupa ce a cunoscut-o pe nepretzuita? 😳 la oana zavorata ma refer!

 15. unde esti tinerete cu dragostea in patru labe…atata caz pentru o amarata de laba.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green