Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Ziua în care toţi bărbaţii trebuie să dea ghiocei

Mi-e lene să scriu, aşa că daţi-mi voie să vă servesc cu textul apărut în Unica de martie.

1 MARTIE. CE COŞMAR!

Pentru bărbaţi, 1 Martie e o zi complicată. Să funcţionezi, o zi, ca un tonomat de oferit flori poate fi în multe feluri: o mică, dar plăcută, corvoadă, o povară enervantă sau chiar un adevărat thriller psihologic.

Să intrăm puţin în capul unui reprezentat al ultimei categorii, ca să aflăm ce se petrece acolo în ziua Mărţişorului. Sssst… linişte, să păşim tiptil printre gânduri, ca să nu i le speriem şi să se pitească printre faldurile creierului:

“Numele meu e Eschil Lucreţiu Leonard Elvis. Mă rog, prenumele mele. Da, ştiu, sunt multe şi extrem de penibile, dar n-am nici o vină. Şi nici nu pot să-i iau gâtul maică-mii, autoarea morală a acestei mizerii (a insistat cu plânsete la tata să mă cheme aşa, iar fraierul a cedat), deşi am văzut de multe ori Natural Born Killers, ca să-mi fac curaj. În fine, să lăsăm… Lucrez într-o corporaţie şi azi e 1 Martie, deci, pentru moment, problema cu prenumele (trauma vieţii mele, de altfel, pentru care fac psihoterapie de 8 ani) trece pe planul doi. Mi-am pus costumul să plec la birou, dar nu-mi vine să plec. Îmi vine să rămân acasă şi să mă spânzur cu cravata de lustră.

Lucrez într-un departament compus din 3 bărbaţi şi 48 de femei. Şefa însăşi e femeie. E 1 Martie, ziua aia oribilă în care trebuie să duci flori şi mărţişoare logodnicei, mamei şi colegelor de birou. Logodnică nu mai am din clasa a VIII-a, când m-a părăsit marea mea iubire, Luminiţa, după o tulburătoare poveste de dragoste de o două săptămâni şi un sărut ca-n filme. Un sărut pe obraz (când am vrut s-o pup pe gură, m-a pleznit), la care încă mă mai gândesc şi acum, în fiecare seară. O iubesc încă pe Luminiţa, deşi am văzut, în albumul ei de poze de pe Facebook, că s-a îngrăşat vreo 40 de kile. Chiar şi aşa, grasă, e foarte frumoasă. Nu am mai avut niciodată altă logodnică, din două motive: 1. n-am putut s-o uit pe Lumi şi 2. mi-e frică de femei. Mă urmăreşte imaginea maică-mii, căreia, apropo, n-am iarăşi cum să-i duc ghiocei azi, fiindcă nu mă mai lasă psihoterapeutul să vorbesc cu ea. Cică numai aşa o să scap de traumă, dacă-mi înfrunt duşmanul. Îmi rămân, aşadar, doar colegele de la birou. Cărora n-am încotro şi trebuie să le duc ghiocei!!! De-asta îmi vine să rămân acasă, să mă spânzur cu cravata de lustră. Cum să mă duc eu la birou cu 48 de buchete de ghiocei?? Cum??? Într-o pungă? Într-un coşuleţ? Într-un cărucior de butelii? Să-i iau doar şefei nu pot, că or să zică alea că sunt oportunist. Şi chiar aş fi. Să nu iau nimănui? Or să zică că sunt un ţăran necioplit. I-am sunat pe ceilalţi doi colegi, să-i întreb cum vor proceda ei. Unul nu mi-a răspuns, are telefonul închis, iar în locul celuilalt mi-a răspuns soţia şi mi-a zis că a făcut infarct şi nu vine azi la birou. Şi anul trecut, de 1 Martie, a făcut infarct. Aş face şi eu un atac cerebral, ceva, dar nu am nici o pilă la vreun doctor, să-mi dea concediu medical.

Să mă plimb cu punga de ghiocei prin birou şi să-i împart ca o precupeaţă, în timp ce ele ciripesc, ca apucatele, “Vaaai! Ce drăguţ, mulţumesc, Eschileee!” şi mă pupă, ţoc, ţoc? Să mă mozolească şi să mă umple de ruj un birou de 48 de femei??? Nu pot să trăiesc aşa ceva. Dacă nu m-ar fi chemat Eschil Lucreţiu Leonard Elvis, poate aş fi putut, dar aşa… e prea mult.

E târziu deja. Mi-am şifonat costumul rugându-mă, în genunchi, la Dumnezeu să-mi dea putere să trec peste ziua asta. Nu mai am timp să mă schimb. O să ajung ultimul la birou şi 96 de ochi rimelaţi vor fi pironiţi asupra mea. Mă rog, 95, că una dintre colege tocmai şi-a băgat, acum vreo săptămână, un pix în ochi şi poartă un pansament.

Ce mă fac? Trebuie să le iau ghiocei!!! E 1 Martie, ziua în care toţi bărbaţii trebuie să le dea femeilor ghiocei. Cum or putea unii să facă asta cu atâta nonşalanţă?? Eu nu pot!! Dar cred că deja nu mai am încotro!! Îmi sun de pe drum psihoterapeutul să mă motiveze cu câteva cuvinte meşteşugite, cum fac şi atunci când mă duc la dentist. O să pot! O să pot! O să pot! O să pot! O să pot! O să pot! O să pot! O să pot! O să pot! O să pot! O să pot! O să pot! O să pot! O să pot! O să pot! O să pot! O să pot! O să pot! O să pot! O să pot! O să pot! O să pot! Trebuie să pot!!!

Simona TACHE

Altfel, trebuie să le anunţ pe doamne că azi a ieşit pe piaţă numărul de mai al revistei Unica. Şi n-a ieşit oricum, ci într-o nouă prezentare, ca să zic aşa. Layout schimbat, fonturi schimbate, înfăţişare mai sexy, subiecte mai interesante, abordări mai consistente. Iată şi coperta.

222 comentarii

 1. fataaaa, barbatzii sunt ei inshishi nishte ghiocei!
  sa zica shi sora agnes!
  :mrgreen:

 2. De ce trebuie musai sa postezi ceva daca ti-e lene??? E vorba de vreun calendar strict care trebuie respectat? Un ritual misterios? Lasa lenea sa-si faca treaba pana la capat. E asa de placut! 😈

 3. Ai putea folosi eventual textul cu urari de Craciun , daca tot ti-e lene . :mrgreen:

 4. Adi: oooohhhh, daaaaaaaaaaaaaaaaaa!
  🙂

 5. sau poti sa pui un post cu dedicatzii muzicale pascale!;)

 6. decat sa discutam despre ce post as putea pune, nu mai bine discutam despre unul pe care deja l-am pus? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

 7. alo, lasă lenea şi ghioceii şi pune mîna şi scrie un text de iepuraş, cu floricele de sezon: ziua în care toţi bărbaţii trebuie să dea ploaie de aur! şi nu numai.

 8. delia: vrei oua si barbatzi in acelashi post? :mrgreen:

 9. simona: eshti carcotasha ca de obicei!
  pierzi unica shansa sa pui un post cu dedicatzii pascale muzicale si sa obtzii feed back-ul ” scrii mizerabil” :mrgreen:

 10. Nu uitati mielul cand vorbiti de oua 😛

 11. deci : la obiect shi subiect: ai primit ghiocei de la shoricei? :mrgreen:

 12. Simona , da’ tu vrei ghiocei la sfarsitul lunii aprilie ??? Gizas , e mai rau decat am crezut . Saracu’ domnu’ Nic .

 13. @Adi: domnul Nic îmi cumpără mereu flori cu braţul. ultima dată, acum o săptămână, mi-a adus un braţ de lalele. :mrgreen: toţi bărbaţii să ia exemplu de la el.

 14. @Zuza: nu asta am zis? citez: “Altfel, trebuie să le anunţ pe doamne că azi a ieşit pe piaţă numărul de mai al revistei Unica. Şi n-a ieşit oricum, ci într-o nouă prezentare, ca să zic aşa. Layout schimbat, fonturi schimbate, înfăţişare mai sexy, subiecte mai interesante, abordări mai consistente. Iată şi coperta.”

 15. Poate ma repet pe undeva : Saracu’ domnu’ Nic . :mrgreen:

 16. lasă lalelele. scrie tu frumos o compunere cu următoarele cuvinte: aur, ouă, bărbaţi, cadou, iepuraş, cadou, miel, cadou, lumina ochilor, flori, cadou.

 17. + cozonac,pasca,drob,colebil.

 18. Pun pariu ca psihoterapeutu` e femeie…..i-a dus ghiocei la sedinta anterioara? ii duce pe seara cand o sa o invite la o cina romantica (la maica-sa acasa)?…
  @Delia: scorpie, tocatoare de bani, pisaloaga, frigida, ma-sa, martir (cu varianta martiriu), pisaloaga, telenovele, sulemeneli, migrene…ma opresc aici sa nu fiu acuzat ca-s misogin

 19. dacă nu îl duceai atât de mult în derizoriu, era mai fain. citez: “Logodnică nu mai am din clasa a VIII-a, când m-a părăsit marea mea iubire, Luminiţa, după o tulburătoare poveste de dragoste de o două săptămâni şi un sărut ca-n filme. Un sărut pe obraz (când am vrut s-o pup pe gură, m-a pleznit), la care încă mă mai gândesc şi acum, în fiecare seară. O iubesc încă pe Luminiţa, deşi am văzut, în albumul ei de poze de pe Facebook, că s-a îngrăşat vreo 40 de kile. Chiar şi aşa, grasă, e foarte frumoasă.”

  pentru că nu doar lurkerii penibili de genul ăsta au o problemă cu oferitul florilor, ci şi mulţi bărbaţi aparent normali.

 20. lorena: eu chiar o cunosc pe luminita asta!;) numa ca o cheama cornelia! 😳

 21. delia: ia d-acilea fata, cu paste, cu superstitii , cu alea alea…
  ca lu simona nu-i sta mintea ( azi) dacat la ghiocei ( si eventual lalele 🙄 )
  http://www.9am.ro/top/Social/211225/Pastele-la-romani-12-superstitii-interesante.html

 22. easyrider: divorţ :mrgreen:

 23. @ cruela

  Eu il stiu pe Eschil Lucretiu Leonard Elvis . Doar ca-l cheama de fapt Sofocle Cicero Rafael Shakin’ Stevens . Doar ca a vrut Simona sa-i protejeze identitatea . Ooops , fir-ar , tocmai ce i-am divulgat-o . Scuze , Sofocle !!!

 24. Iaca de la mine un buchetel de giocei- nu trateaza de lene dar mangaie putin-putin: http://www.youtube.com/watch?v=FRnWZG148u8&feature=player_embedded

 25. Adi: nu ma enerva ca ti-o prezint pa luminita!ma rog, cornelia! si o sa trebuiasca sa-i dai flori! :mrgreen:

 26. fată, ceva mai simplu n-ai găsit? unde găsesc io la ora asta ban de argint şi cocoş? di ce nu se fac magazine specializate pentru superstiţii? să aibă omu de unde cumpăra lăbuţe de iepuri, pisici negre şi usturoi pentru diverse ocazii.

 27. Sa ti-l prezint si eu pe Sofi ? (asa-l alintam) . Simona ii mai zice si Eschilica .

 28. cre’ca n-o sa mai citesc ce scrie simona. io stiam ca pastele e ziua sfanta in care iepurasul aduce miei taiati. acu’ aud de ghiocei 🙁 . is atat de confuz incat iar n-o sa nimeresc la biserica. si n-am mai fost de douj de ani :(. ca fara ghiocei, n-am cum ma duce

 29. @lorena: dac-o dai în derizoriu, e mai uşor de înghiţit

 30. delia: de cocos, te rezolva ciomu!
  😉
  cu banu e mai nasol, ca mai toata lumea e leftera!
  😉

 31. asta cu ghioceii e ca “pastele fericit” de acum. a trebuit sa zic tuturor, sa merg la sefi si sa urez cum se cuvine.
  am zis sa glumesc cu un “hristos a inviat” si m-au prajit toti cu privirile.
  eu sunt ateu, nu vreau biserica, nu vreau sa zic paste fericit.

 32. depinde. să zicem că tu scrii un text parodic despre femeile care urăsc să gătească.

  dacă o prezinţi pe tipa din text ca pe o piţipoancă siliconată, botoxată, împopoţonată şi mega machiată, nu mă simpt. că ştiu că eu nu-s aşa.

  în schimb, dacă o prezinţi ca pe una cât de cât normală, dar care are problema asta ridicolă, mă faci s-o încasez. 😉

 33. lorenalupu are o problema ridicola! aaaaa! iepurii din cer mi-au ascultat rugile….

 34. piticu: rilex man!

 35. important e ca avem motiv de baut!
  😉

 36. sigur ca da. romanii au facut in parcarea unui mall, cea mai mare pasca din lume. sa bem si sa uitam.

 37. @lorena: EVIDENT!! numa’ că mai contează şi locul în care scrii. îmi pot permite la mine pe blog să agresez targetul, dar nu-mi pot permite să-l agresez p-ăla al unei reviste glossy. într-o revistă glossy, ne dăm în stambă, dar cu măsură. pe scurt, scopul era să le amuz pe doamnele care cumpără unica, nu să le deprim, amintindu-le că nu le cumpără bărbaţii flori. 🙂

 38. simona: tu te plangeai de un shoricel!
  ie-te! bietul pitic ce a patzit!
  http://piticugras.blogspot.com/2011/04/paste-fericit-gen.html

 39. cruelo, nu mai da linkuri la mine.

 40. de ce pitice: tzi-e ca ramai fara linkuri?
  au bagat la cora, proaspete!
  :mrgreen:
  sau crezi ca se invita lumea la tine la vin, shi dupa aia la un cules romantic de ghiocei, sau soricei, sau, ma rog, ce ai tu p-acolo prin casa….

 41. @ piticu

  Lasa , bre , nu te oftica asa . Ca intrai si io pe-acolo dupa linku’ ei si-mi placu . Mai ales ca am vaz’t ca tre’ sa dai de baut . La demisia lu’ Botis te-ai tras dupa cires , ca-i demitere , da’ la “hai libi” a lu’ Vantu’ sper ca nu-mi zici c-a fos’ doar permisie . Hai cu beutura , ca nu mai tine … Si pana la “tot internetu’ ” poti sa-ncepi cu mine . Sfintele Paste sa-t’ lumineze sufletul si calea spre camara-n care tii sticlele …

 42. Simonoo, nu ar trebui sa fi asa de tifnoasa atunci cind cineva te invata cum trebe sa scrii, in mod sigur iti vrea binele, chiar daca-i penibila. Si Simonoo, nu mai duce lucrurile in derizoriu, potoleste-te, fii femeie serioasa!

 43. @adi: sfintele paste sa-ti lumineze ficatu si sa tina ispita departe de tine.
  ce e bautura? un lichid acolo.
  o sa ma rog la iepuras ca sa te scape de pacatul lacomiei.

 44. neamţule, ce-ar fi să-ţi rezolvi tu problemele astea cu lorena în altă parte?

 45. neamţule, eu în locul tău m-aş abţine de la calificative de genul “penibilă”, după următorul dialog.

  postare lorena: Azi am obţinut interviu cu Dumitru Prunariu. blablabla,

  comentarii:

  chiar sunt curios ce va iesi, il stiu pe Prunariu, un baiat de treaba, da un pic uscat, nu-mi imaginez sa iasa ceva interesant, Lorena, daca vrei te pot ajuta ti-as putea sugera niste intrebari/teme.

  Comentariu de neamtu tiganu — martie 24, 2011 @ 12:00 am | Modifică | Răspunde

  mersi mult, apreciez sincer, dar e interviu semnat lorena lupu, nu lorena lupu & friends.

  Comentariu de Lorena Lupu — martie 24, 2011 @ 12:03 am | Modifică | Răspunde

  Ma rog, cum vrei, cred ca nu ti-ar strica niste “documentari” pe care nu le gasesti pe toate drumurile. Dupa cum am auzit, pe ici pe colo, un interviator incearca sa afle cit mai mult despre cel care urmeaza a fi intervievat, uneori intreaba familia, vecinii, fostii colegi, profesori…
  Ma impresioneaza siguranta ta, nu stiu daca as putea-o numi profesionism. Cred ca la Playboy merge!

  Comentariu de neamtu tiganu — martie 24, 2011 @ 12:24 am | Modifică | Răspunde

  neamţule, cred că ai început deja să mă cunoşti şi ştii cum reacţionez la afirmaţii de genul “mă impresionează siguranţa ta, nu ştiu dacă aş putea-o numi profesionalism” şi “cred că la Playboy merge!”

  dacă vrei să mă enervezi, spune simplu: uite, vreau să te enervez. dacă vrei să te înjur, cere simplu: lorena, înjură-mă.

  dar să te bagi peste ce fac eu la modul ăsta intruziv nu e ok nici dacă intenţiile sunt bune. deci te previn: you’re walking on a mined field. take care!

  Comentariu de Lorena Lupu — martie 24, 2011 @ 12:30 am | Modifică

  Draga Lorena, m-am prins mai demult ca te dai mare, da am crezut ca esti cit de cit dasteapta, cine ar avea cit de cit ceva minte ar aprecia ca ar putea obtine niste info pa degeaba. Privind amenintariile tale, nu-ti pot spune decit ca te bag in pizda ma-tii..
  P.S Nu am avut nici o intentie sa te enervez da tu m-ai enervat pa mine, asa ca pa, sanatate la neamuri!

  Comentariu de neamtu tiganu — martie 24, 2011 @ 12:56 am | Modifică | Răspunde

  Concluzia: înainte să faci pe altul penibil, uită-te adânc în oglindă. O să fii surprins de câtă mârlănie o să vezi.

  Eu nu am învăţat pe nimeni nimic, am dat o simplă părere. Mi s-a furnizat o explicaţie, am luat-o ca atare. (Deşi să zicem că am văzut şi eu destul glossy la viaţa mea, dar mă rog, or fi regulile de la Unica uşor diferite. De ce trebuia să intervii tu cu ţărănia care, într-adevăr, e penibilă?)

 46. asta a fost la pateu.
  se mai mira ca nu o place nimeni…

 47. piticugras: mă bag în arhive să scot şi ţopârlănismele tale? uite, n-am chef.

  repet: am zis o părere. am primit o explicaţie. din punctul meu de vedere, subiectul s-a terminat. faptul că nişte luzări impertinenţi nu mă plac mă lasă rece.

 48. Ufff , si ce atmosfera de post si rugaciune era aici pe blog , acum in Vinerea Mare . Mai incet , voi astia , ca noi ne reculegem …

 49. Daaaaa, e Vinerea mare, ingerii falfaie pe langa noi, oamenii sunt cufundati in meditatie, ne pregatim sa ne iertam semenii care ne-au gresit.
  D-aia imi plac mie sarbatorile,pascale sau craciunale, toata lumea se iubeste cu toata lumea…

 50. Ba , eu pe piticu’ nu-l iert . Punct !!! Vreau beutura . Ce post , ce sfinte paste , ce ingeri , ce iertare … Vreau beutura !!!!!!!!! 👿

 51. @adi: eu de azi dimineata ma invart in jurul bisericii, va scriu de pe ipad acu.
  si mai lasa rugaciunile alea, ca nu dau de baut.

 52. @piticu’

  Si eu de azi dimineata ma uit la turla bisericii care se vede pe geam . Aproape ma cuprinsese spiritul pana a venit vorba de beutura … :mrgreen:

 53. Vezi Simona ce provoci, acum in vinerea mare!? daca ai fi fost mai atenta la scris nu s-ar mai fi intimplat asa ceva, si acest “EVIDENT!!”, aruncat asa de superior, parca ai fi cea mai mare din parcare si tie nu trebe sa-ti dea nimeni lectii, “ce ba, ma invatati voi pa mine?”, si daca nu ai mai jigni oamenii numindu-i ca se dau in stamba.

  Si nu in ultimu rind, de ce vrei sa umilesti mii de barbati adevarati care nu se-ndura sa rupa florile din gradini, poienite, cimitire si sa le daruiasca fufelor cu botox!

 54. Simona, baneaza-i pa betivii astia de Adi si Piticu, astia isi bat joc de sfinta biserica!

 55. asta a fost la botox.
  si se mai mira ca il aplaudam.

 56. Parca ati fi citit un post vechi ( da’ bun) de pe blogul roz, “De Craciun trebuie sa fim mai rai” :))

 57. nu cu “evident”-ul ei am o problemă (pe ăla l-am înţeles), ci cu mitocănia ta infectă. precum vezi, diferenţa dintre mine şi tine e că eu prind explicaţiile omului şi fără să-l bag în pizda mă-sii. Pe când tu, nu. Deci care dintre noi e ăla bătut în cap?

 58. simao! baneaza-l pe neamtul tiganu. ca umbla cu o biserica in mana ca basarab in tabloul ala.
  ce e aici? prozelitism?

 59. @ neamtu

  De ce sa ne baneze ? Eu nici n-am mancat nimic de postu’ asta . Decat o juma’ de pizza pe care si-a uitat-o un coleg pe birou de ieri . Si uscata si tare si rece . Asta-i post curat .

 60. adi sa va baneze ca nu respectati postu altora si vorbiti de butura cu scopu de a ne ademeni. Provocatorilor!

  Unul beat turta sta pe o bordura in fata unui bar. Un strain vine la el si il intreaba daca ii merge rau sau daca nu se poate ridica. Beatul raspunde:
  – Hei! Stii tu cine-s eu?
  – Nu! Cine?
  – Isus Cristos…si ti-o pot dovedi. Vino cu mine!
  Intra in bar si strainul dupa el. Barmanul il vede pe betiv si zice suparat:
  – Isuse! Iar esti aici…

 61. băi, deci vă potoliţi?

 62. @delia: Isuse! Iar esti aici…

 63. Simona, baneaz-o si pe Delia ca ne cearta tot timpu.
  Mi-e foame, da-i post negru. Am colorat niste oua, din alea mari, enorme de gisca si de strut! Ouale mele sunt cele mai mari!

 64. @ neamtu

  Pai asa se face . Trebuie sa rezisti ispitei , altfel nu e postul post . Dooooh!

  @ delia

  Astia vorbesc cam mult . Eu tot am tacut pana acum , da’ deja ma enerveaza si pe mine . Simona e cea mai vorbareata . Ea ar trebui banata pe blogul asta ! Am zis … :mrgreen:

 65. piticu, evident.

 66. simao baneaza-ma ca am gresit!

  eeeh? asta chiar a fost pascala. mercic, mercic. fac si eu ce pot.

 67. bai, deci mie imi plac postarile astea diafane cu ghiocei;
  imi fac mea culpa , soi mai tarziu si mea pulpa ( de miel, la cuptor 😳 ) si imi cer scuze public: simona, era amorf daca dadeai dedicatzii muzicale pascale, nu s-ar fi ajuns la o asa emulatzie creshtineasca vinereasca !
  deci : iu rulz: sa mai bagi de-astea vegetale!
  da post!
  😉

 68. @ piticu

  Mult mai pascala ar fi o cinste cu un pahar-doua-trei , hai o sticla , de vin . Ala sentiment pascal . Daruieste si vei primi inzecit … in ceruri .

 69. @ cruela

  Piticu tre’ sa faca cinste si nu vrea !!!

 70. tinere adi, confunzi cei patruj de mucenici cu pastele.
  vinu e sangele lu hristos.
  ce facem aici? dam in vampirism?

 71. Adi iti pun o intrebare grea ca vad ca te pricepi:
  -Daca in noaptea dinaintea Sf. Impartasanii, crestinul a avut un vis desfranat se mai poate impartasi?

 72. si voi , mai terminatzi-va-tzi cu mancarea si bautura!
  n-auzitzi ca azi nu vorbim decat da ghiocei?
  sa ghicim frumos!
  sa ghicim fericitzi!
  shi zicetzi mersi ca n-a bagat-o p-aia a ei cu broccoli!
  ( desi s-ar putea ca broccoli sa fie vreo ruda undercover a ghiocelului… 🙄 )

 73. erata: sa ghicim=sa ghiOcim! 😳

 74. Cruelaaa, spune-ne bancu cu Iisus si cu Pinocchio!

 75. adi: te-ai orientat gresit! daca vroiai sa-ti dea cineva de baut , trebuia sa apelezi la neamtzu! ca asta chiar sa pricepe: si la baut si la bautura…
  piticu e ruda cu nibiru shi s-ar putea sa te faci avion, mai repede decat crezi!
  😉
  parerea mea!
  🙂

 76. nu-l shtiiiiuuuuuuuuu!
  🙁
  spune-l tu!

 77. Cruela, cu Adi sunt certat, el e impotriva guvernului!

 78. :mrgreen: neamtzule: tu ce paste sarbtoresti? catolic sau ortodox?
  ca posturile e diferite, din ce mai tzin io minte, la cele doo ramuri…
  deci si ” visele desfranate” cred ca se definesc dupa criterii diferite! :mrgreen:

 79. neamtzu: pai nu asa zice la biblie: iubeshte-tzi dushmanu’ ca pe tine insutzi?
  daca tiot suntetzi certatzi, ce motiv mai bun, sa va iubitzi?shi sa betzi de impacare?

 80. Cruelo, nu stiu precis, s-o intreb pa nefasta. Ia tine post din ala rau, daca intelegi ce vreau sa spun, d-aia am si eu o perioada mai nervoasa. Oricum, anu asta avem noroc pt. ca ambele si ortodox si catolic cad in aceasi zi, altadata cadeau la date diferite, atunci e si mai greu sa te decizi!

 81. pai d-asta te si intrebam: ca tu ar trebui sa fii ortodox, ca orice tzigan care se respecta, in timp ce nemtzii sunt cam catolici…
  si ma gandeam ca ia o dilema, chiar daca ambele culte serbeaza pastele in aceeasi zi!
  :mrgreen:

 82. si be) postul nu e rau, e bun! 😉
  sa-ti traiasca nevasta!
  si sa fitzi fericitzi!

 83. dedicatzie pt neamztu:
  😳
  Fiind curios de mic, la o oră de religie am întrebat profesorul (părintele – un popă de vreo 70 de ani): Când putem să facem sex? …şi îmi amintesc că mi-a răspuns când este permis din punct de vedere religios să facem sex.

  Duminica – Nu se face sex. În majoritatea culturilor şi religiilor duminica este considerată prima zi a săptămânii, naşterea Domnului, ziua în care a înviat Iisus, Sabat. Ziuă considerată de odihnă, relaxare şi rugăciune.
  Luni – Nu se face sex. Prima zi a săptămânii moderne este de fapt a doua zi, denumită şi deutera, a doua zi de când a înviat Isus. Considerată tot sărbătoare. Popular nu e bine să dai din casă, să împrumuţi bani, să lucrezi în afara casei…pentru astea ai timp destul în celelalte zile.

  Marţi – Nu se face sex. Zi aducătoare de ghinion şi nenorociri în cele trei ceasuri…însă cum nimeni nu ştie în care parte a zilei sunt cele trei ceasuri (ore) se stă cu smerenie toată ziua.

  Miercuri – Nu se face sex. Ziuă de căinţă şi rugăciune de la mijlocul săptămânii. Aproape toate religiile o recomandă ca zi de abstinenţă în plăcerile lumeşti, culinare etc…

  Joi – Se face sex. – Observaţie, doar în cazul în care nu este o altă sărbătoare în această zi.

  Vineri – Nu se face sex. E sfânta Vineri, sărbătoare şi cinstire a sfinţilor. Post negru clar.

  Sâmbăta – Nu se face sex. Ultima zi din săptămână este considerată ziua morţilor, zi în care se cinstesc cei plecaţi la cele sfinte. Pe deasupra, această zi este sora geamănă a zilei de marţi – aducătoare de ghinion.

  Şi s-a terminat săptămâna.

  Corelând ziua de Joi – singura zi în care se poate face sex cu calendarul pe 2011, o să observăm că în acest an un român credincios nu o să facă sex de mai mult de 21 ori tot anul!!! …pentru că:
  – 4 joi sunt cu cruce roşie în calendar
  – 10 joi sunt cu cruce neagră în calendar
  – 17 joi sunt în diferite posturi
  – iar 21 zile sunt libere la sex.

  P.S.: Sexul se face doar pentru procreere, nu pentru plăcere şi desfrâu, DA!!!???

 84. dedicatzie pt piticu:
  :mrgreen:
  http://dc133.file.qip.ru/flash/player.swf?file=http://dc133.file.qip.ru/img/111226964/dfc05946/
  dlink__2Fdownload_2FAM45Fzuw_3Ftsid_3D20110422-065618-3076863d/preview.flv&streamer=http://dc133.file.qip.ru/
  img/111226964/dfc05946/dlink__2Fdownload_2FAM45F
  zuw_3Ftsid_3D20110422-065618-3076863d/preview.flv&image=http://dc133.file.qip.ru/
  img/AM45Fzuw/komanda_barmenov_k_novomu_godu.flv&
  logo.link=http://file.qip.ru/video/AM45Fzuw/komanda_barmenov_
  k_novomu_godu.html&logo.hide=false&logo.file=http://dc133.file.qip.ru/images
  /logo.png&logo.position=topleft&plugins=sharing&sharing.link=
  http://file.qip.ru/video/AM45Fzuw/komanda_barmenov_k_novomu_godu.html&sharing.code
  =%3Cembed%20src%3D%22http://file.qip.ru/embed/111226964/
  dfc05946%22%20width%3D%22420%22%20height%3D%22320%22%20
  allowfullscreen%3D%22true%22%20allowscriptaccess%3D%22always%22%20%2F%3E

 85. hai ca v-am pupat!
  pa ghiocei!
  see u l8r aligator!
  😀
  avetzi grija sa nu va faceti manga aici, ducetzi-va la piticu, daca vretzi sa betzi!
  😉

 86. @cruela: am pierdut 5 minute din viata privind lemurienii aia.
  nu mai bine dadeai o bere rece?

 87. @neamtu & lorena: băi, deci eu am muncit de mi-au ieşit ochii din cap să scap de nişte oameni care hărţuiau lumea p-aici cu obsesiile lor politice. nu vă imaginaţi, vă rog, că am depus tot efortul ăla ca să eliberez ringul pentru voi. vă rog să reveniţi la un dialog mai civilizat sau să vă ignoraţi politicos.

  @neamtu: nu te-am mai văzut niciodată, aici, pe blog, atacând pe cineva aşa abrupt. poate ai avut conflicte cu lorena pe alte bloguri (şi înţeleg că ai avut), poate chiar te-a marcat lăsatul ăla de fumat, dar pe bune: nu te recunosc, nu eşti tu. tu erai detaşat şi hazliu, nu coborai niciodată nivelul discuţiei pentru că n-o luai niciodată prea în serios (pe discuţie, zic). îl vrem pe neamţu cel relaxat înapoi, nu pe ăsta apucat de streche. be) ştiu că femeile au aceleaşi drepturi cu bărbaţii, dar eu, să fiu bărbat, nu aş vorbi aşa cu o femeie, indiferent cum mi-ar vorbi ea. pe bune. 🙂

  @lorena: toate bune şi frumoase, dacă n-ai fi scăpat aroganţa asta: “Deşi să zicem că am văzut şi eu destul glossy la viaţa mea, dar mă rog, or fi regulile de la Unica uşor diferite”. până s-o bagi p-asta, eu am crezut ca discutăm aşa, amical şi relaxat, ca la coafor, despre cum ar fi fost mai bine sau mai rău cu textul ăsta. acuma am înţeles că pentru tine era o discuţie serioasă şi gravă. era bine să-mi fi zis asta de la început. te-aş fi rugat şi eu, tot de la-nceput, să mă ierţi şi m-aş fi sustras explicit de la ea. 😉

 88. @ piticu

  Mie mi se pare ca nu pretextul ne lipseste , ci beutura . Ce-o tot dai cu mucenicii si pastele . Tu chiar vrei un paste linistit sau ai de gand sa ma auzi pe mine cum te bat la cap cu “ne dati ori nu ne dati” ?

  @ neamtu

  In noaptea dinaintea impartasaniei n-ai voie sa ai visuri desfrante . Doar ingeri (care-s asexuati) zburand printre flori .

  @ cruela

  Neamtu e certat cu mine , ti-a zis si el . Bine , ar putea da ceva de baut (unde e spiritul de paste , neamtule?) – aici ai si tu dreptate .
  Si be) ( 😆 ) ma bazam pe tine in litigiul cu piticu . Sincer , nu ma asteptam sa ma abandonezi asa . 😥

 89. @ cruela

  Si inca ceva . Regula cu zilele de sex se refera la sexul cu sotia , nu ? E o regula foarte buna . In restul zilelor , biserica nu permite decat sexul inafara casatoriei , nu ?

 90. @simao: lorena daca scrie o litera, reuseste sa enerveze si o veioza.
  nu mai certa tu oamenii, pentru ca au dreptate oamenii. au si arhive. si eu am. si stiu ce a facut lorena.

 91. Citat :

  “Raportaţi-vă la ceilalţi în termeni de Eu sunt OK – Tu eşti OK, aşa cum mă raportez şi eu la fiecare dintre voi. Sau invers: sunt rugaţi să intre aici numai cei capabili să se raporteze în termeni constructivi la ceilalţi.”

  🙄

 92. auzi,da’ unica e revista de aviatie? nu trebuia sa-i zica ‘aripi romanesti’?

 93. deal! precum vezi, eu îl şi ignorasem politicos din 24 martie până în 21 aprilie – până când a atacat el. iar “aroganţa” aia era dintr-un răspuns adresat lui, nu ţie.

  (şi o ultimă remarcă: inclusiv oferta, după cum se vede, i-am refuzat-o POLITICOS. Abia după ce a scos armamentul de cocălăreli la atac, l-am scos şi eu pe al meu.)

 94. şi piticugras: eu vreau să respect dorinţa simonei de a nu mă certa la ea pe blog. ai mailul meu lorena.lupu@atticamedia.ro, varsă acolo ce te-a îndreptăţit să fii mârlan tupeist la mine pe blog, şi în general, de ce nu încapi de mine. am încheiat acest scandal, aici.

 95. Sunt cel mai simpatic de pe aici. Dar asta deja știam.

 96. lorena, dacă te opreai după “deal” era ok.

 97. a plecat sauron!
  sa ne intoarcem la cele pascale. sa pregatim ouale. sa fim mai buni!

  nu adi, degeaba marai ca iepurele, nu iti dau vinu meu. pleaca de aici!

 98. delia, idem. ai mailul meu mai sus, îmi spui acolo ce era ok şi ce nu.

 99. gregoire,esti si parasimpatic.esti pa sistem,nervos

 100. a, nu, mulţumesc. pot să zic şi aici. ai continuat discuţia pe care simona tocmai te rugase s-o întrerupi. era mai elegant să te opreşti fără să zici şi “tovarăşa, da gigel a început”. atît.

 101. V-aș da și eu adresa mea de e-mail, dar nu pot să o folosesc. Mi-au poprit-o cei de la Fisc.

 102. Ingerii au trecut la zbor in picaj si loopinguri

 103. deci, eu te rugam EXACT să nu continuăm, dar văd că tu ţii neapărat. nu, nu am continuat discuţia AIA, i-am dat EI nişte explicaţii care se impuneau.

  nu, nu sunt în raporturi de “gigel” cu neamţu, şi nici în raporturi de “tovarăşa” cu simona. acum, dacă mai ai amendamente, te invit să-mi foloseşti mailul.

 104. @badmf: te dai la mine? Vrei rețete compensate sau ce?

 105. piticugras@yahoo.com.
  sa ne zicem lucruri! sa comunicam!
  simao ce adresa de mail are? de ce nu o zice?

 106. @grigore casa: io vreau 15 cutii de Cavit. ma rezolvi? mna, incerc sa scap de dependenta de faringosept. arata si tu ca ai suflet.

 107. @badmf: te vede sfantu iepure… aceste vorbe medicale nu iti fac cinste.
  ca ce chestie sa vreau eu xehoral? cand am zis eu ca vreau hexoral?

 108. Nu înțeleg de ce vă certați. Textul e într-adevăr slab, am adormit pe la jumate. Când m-am trezit, deja erau ouă roșii aruncate p-aici, unele tocmai din Jărmania. Neamțule, te știam băiat salon, chiar nu era cazul și locul pentru ceea ce ai făcut. Sper să rezolvi elegant conflictul. În fine.

  Unica asta îmi amintește de un digestiv bun care se cheamă Unicum, făcut de Zwack. Foarte bun de băut în dimineața în care trebuie să dai mărțișoare. Apropo, cred că un articol de genul ăsta trebuie scris de un bărbat. Voi ce credeți?

 109. Gregorie, ti-ai vopsit oo-le sau vin sa te ajut? :mrgreen:

 110. @gregorie casa: eu cred ca nu poti sa scrii articolul.

 111. Simona, am înțeles de ce ai venit acum cu textul ăsta. Ai auzit că vine ziua bărbatului (pardon, Ziua Bărbatului) și cum tu lucrezi într-o redacție de bărbați nu știi cum să le duci câte o bere: într-un coșuleț, într-o punguță sau în căruciorul de butelii. (și zic bere pentru că s-au cam dus ghioceii, că altfel bănuiesc că ei ghiocei și-ar fi dorit)

 112. vezi,pitic,acuma vrea sa-ti dea uni-cum pe post de digestiv. daca trece si la laxative e grav. n-as mai cere cacavit

 113. simao: baneaza-l pe badmf pentru ca vorbeste straniu in sfanta zi de trecut pe sub masa.

 114. ha ha,sari la castana. de la prea mult digestiv poti,inr-dv, si ajunge sub masa. treci pe bere

 115. super! de ziua mea, tu vei fi printzul broscoi!

 116. Am citit, cui dau ghiocei? 🙄

 117. Gata, mamba-nat!

 118. Lasa ghioceii, ce mai face soricutu’? E bine, frumos, creste? Nu-i asa ca-i un scump? :mrgreen:

 119. @Neamtu: hai, ma, da-le dracu’ de tigari, nu poti sa fii asa nervos doar pentru ca nu mai fumezi. uite, eu am depasit perioada de draci. tie de ce nu-ti trece? 🙄

 120. simao, e prea tarziu. incepi sa semeni cu bichir.
  lasi sa curga traficu si apoi dai pilde.

 121. @ piticu

  Eu deja am zis c-ar trebui banata . :mrgreen:

 122. Simono, tie iti e usor sa vorbesti, tu esti tinara, tu vei mai avea o a doua sansa, (sa fumezi), da io?

  P.S Chiar dau impresia de nervozitate acuta? In viata reala nu am observat reactii deosebite. Poate am reactionat un pic exagerat… ma rog, voi face o pauza ceva mai lunga…

 123. pitice, nu te mai otzara!
  cand se zice in public hexoral, oamenii vor sa zica de fapt ” sex oral”!
  😉
  ( ca tot suntem in vinerea mare 😳 )

 124. simona, nu mai folosi cuvantul care incepe cu “d” si se termina cu “acu” , pls! 😳

 125. adi: te-ash fi sedus inainte sa te abandonez, dar suntem in vinerea mare 😥 😥 😥

 126. @ cruela

  Depinde … Simona zice ca e 1 Martie . Tocmai ce-a venit primavara … Si ca barbatii trebuie sa dea ghiocei . Cui ???

 127. Adi: ghiocei sa fie, ca se gaseshte cui sa-i fie oferitzi! :mrgreen:
  mai ales dupa cateva pahare, de la piticugras!
  😉

 128. exact! ghiocei, nu bautura. daaa?

  oare ghiocelu nu e pagan? simt ca simao a vrut sa ne sugereze ceva.

 129. simona: ghioceii de care zici se culeg cu mana?

 130. Piticu , scoate sticlele pe masa . Hai ca mai avem de cantat si la alta masa . BEUTURA !!! Hai noroc si la mai mare . Cruela , fa si tu scandal … Cine-a vazut post fara bautura ??? Inca si-n vinerea mare . E pacat de moarte , scrie-n biblie . Versetul 2 , capitolul 173 , scrisoarea catre ebenisti : “cine nu bea in vinerea mare va fi aruncat in focurile ghenei si piticu care nu da de baut in vinerea mare va da de baut in toate celelalte zile ale anului ” . Amin !

 131. doamne fereste sa dea cineva foc la ghena blocului! asta mai lipsea, sa am si pompieri alergand pe aici.
  discutia despre crestinism merita o postare separata. dar nu ai cu cine.

 132. @neamtu: nu stiu daca se cheama nervozitate acuta, da’ cind dai replici agresive, clar nu esti tu. 😀

 133. Ca vazui cearta de mai sus, intreb. Da’ numa’ intreb, ca nu stiu detaliile povestii. Nedo a devenit persona non grata permanenta?

 134. simona; sa intzeleg ca-l indemni pa neamtzu sa-i ofere ghiocei lorenei? 😳 si pa lorena sa ccepte ghioceii neamtzului? 😳

 135. eu stiu un neamt care chiar are pasiunea ghioceilor. Are peste 50 de feluri, de la astia banalii pana la raritati. Ghiocelul e o stiinta in sine.

 136. Fetelor :

  http://www.carpati.org/poze_fotografii/muntii_carpati/lalea_pestrita/2656/

  Sa stiti ca e o planta foarte rara , se gaseste in doar cateva puncte (nu locuri , chiar cateva poieni) din tara – unul la 10 km de casa mea si e inflorita fix 7 zile pe an (au inflorit de 1-2 zile si mai tin pana pe miercuri – joi) .

  @easyrider Crezi ca numai tu stii ??? :mrgreen:

 137. Adi: cand venim la tine? 😳

 138. @ cruela

  Cand vreti …. 😳 :mrgreen:

 139. @Adi: cu toate ca nu ma incadrez in categoria “Fetelor”, declar: superba floare, imi doresc sa o vad “live”…

 140. @ easyrider

  Mi-am dat seama ca nu te incadrezi in categoria “fetelor” . Eram in competitie cu tine : tu ai pus link la Gica Petrescu , eu la lalea .
  Cel mai aproape de Bucuresti o gasiti in padurea Comana . Da’ nu aveti voie s-o culegeti , ca e ocrotita . O puteti fotografia .

 141. Adi:baga niste coordonate la mimiavera@yahoo.com, sa te pun pe GPS, ca daca ma iau dupa laleaua pestritza ( bestial asortata cu matzele mele pestritze) sa nu ajung la altzii! 😳 😳

 142. Adu; chiar vroiam sa ma duc la comana , luni!God bless you! 😀
  i pa ce parte ar trebui sa penetrez padurea , sa ma intalnesc cu laleaua!
  🙄

 143. bai adiiii: ai facut si tu o pestritzata din floarea aia? cam cate grade?
  pui lumea pe drumuri fara sa dai detalii…

 144. Latitudine , longitudine , serie si numar de buletin ??? :mrgreen:

 145. @ cruela

  Nu stiu unde ca acolo n-am vazut-o , dar am citit ca se gaseste :

  http://www.preferatele.com/docs/biologie/7/laleaua-pestrita-fri5.php

  Intreaba si tu .

 146. Adi, daca-i dau bip, crezi ca raspunde? :mrgreen:

 147. Adi: iecsxact! :mrgreen:

 148. @cruela

  Incercarea moarte n-are .

  @ piticu

  In loc sa-ti para bine ca mai uitai de sticla aia , tu ma starnesti ? :mrgreen:

 149. eh…. de aia nu e bine sa bea oricine.
  tu o sa calci pe floarea aia daca bei.

  ziceam si eu asa.

 150. @ cruela

  Foarte serios acum , daca ma gandesc bine s-ar putea ca langa Bucuresti sa fi inflorit mai repede (nu stiu , zic si eu) . Eu stau in nord si la noi se face cald mai tarziu cu cateva saptamani – si-atunci e posibil ca la Comana sa le fi trecut vremea . Dar s-ar putea sa n-am dreptate , chiar nu stiu . La noi primele au aparut miercuri si ieri era deja poiana plina .

 151. Adi: deja ma enervezi! 😈 ori au inflorit, ori s-au ofilit, hotarashte-te! ca ma enervez shi uit de ghiceii pacifishti ai lu simona shi ma pun pe baut! vin! roshu! feteasca neagra de urlatzi!
  shi nu-tzi dau nimic! :mrgreen:

 152. Deci , cum ziceam : la mine tocmai au inflorit . La tine … habar n-am . :mrgreen:

 153. adi: vezi ca casutza mea de mail plinge! 😥 😥 😥

 154. @ cruela

  Zi-i sa nu mai planga ca tocmai ce-a primit musafiri . :mrgreen:

 155. @Adi: ce inseamna nord? Mai spre Bistrita Nasaud?

 156. sau ia de aici: piticugras@yahoo.com
  hai sa ne certam! tararaaaa!!!

 157. delia fata senQ!
  am fost la comana; e foarte mare;e o bucata numa cu salcami! bestial!( cand sunt infloritzi 😉 )
  e o bucata cu bujori; se si organizeaza sarbatoarea bujorului in prima duminica din mai ( daca nu zice udrea altfel :mrgreen: );
  e padurea de unde culeg io soc sa fac socata;
  si fiindca e atat de mare as fi vrut o irectionare; sa nu orbecai… 🙄

 158. @ easyrider

  îhî . :mrgreen:

 159. cruela? tot tu ai cules copilu de 50 de centimetri din militari?
  da copilu indarat. nu ne strica placerile pascale.

 160. @Cruela: la Comana s-a organizat si un festival Rasta

 161. piticu: n-am fost eu!copii de 50 de cm nu ma excita!
  tatzii lor, da! 😳

 162. easy: tareeeeeeeeeeee! 😛

 163. erata: copIII! 😳

 164. fată, deci nu ştiu, fată, poate găseşti un pădurar binevoitor, fată, să-ţi arate lalelele alea, fată, trebuie să fie pădurari gen p-acolo, fată, doar e rezervaţie. părerea mea.

 165. Sărbători fericite tuturor!

 166. Sau poate te-ntalnesti cu lupu’ si-l intrebi pe el .

 167. @delia: tu nu prea te bucuri de cele sfinte fata. nu stiu dar ai asa un fel de ne zici ca cand noi suntem prosti gen.
  nu exista.
  de ce esti tu mai gagica decat altele? ca ai capu ala rotund? mai lasa harfele astea.

 168. @Piticuoparit: Da` daca Dumnezeu e chinez? Ai?

 169. delia: sau macar sa-mi culeaga ghiocei, sa nu ma dea simona afara de pe blog!:)

 170. Adi: pina la lup, daca ma-ntalnec cu vreun soricel?sau parsh?sau vulpe?sau cu aricii lu musiualexandre, bre pitice?

 171. Daca te-ntalnesti cu un soricel il chemi pe domnu’ Nic . Am auzit ca se pricepe si a capatat si experienta . Poate ti-l imprumuta … you know who . 😉

 172. chinezi sunteti voi toti!
  eu sunt pascal azi, nu ma cert cu nimeni.

  dar nah, stie cineva cu ce se ia uleiu de pe gresie? in afara de talpile mele.

 173. @Piticu… cu apa foarte calda + axion…ideea este ca tre` sa storci tot timpul carpa…serios

 174. @ Piticu

  N-ai dat de baut in sfanta zi de vinerea mare , uite ce-ai patit . Dumnezeu nu bate cu bata . :mrgreen:

 175. asa a zis si BP in cand unde a crapat platforma aia. pelicanii tot uleiosi sunt.

  as vrea ceva sfat cu domnu proper. sa rezolve el cat beau eu vodca asta…

 176. @ piticu

  Da’ tu efectiv ne sfidezi . Cum adica , bei vodca ??? 👿

 177. bai! la mine in bucatarie e patinoar pascal! cu doar 5 lei patinati si socializati.

  dumnezeu imi baga bani in buzunar. e de necrezut! haideti!

 178. Dupa ghioceii de paste , au aparut si patinoarele de paste . Stie careva o partie de schi ? Care-mi imprumutati niste clapari ?

 179. nu sfidez mah, mi-a sarit ulei pe o soseta si a curs fix in pahar niste cam ca stalinskaia.

  am zis MERCIC DOAMNE.

  sa fie primit.

 180. cel mai mult imi place ca aia grei din 4chan-ce, nu sunt aici. putem sa zicem ce vrem.

  eu as zice o poiezie.

  eeeh? simt ceva aplauze timide acolo?

 181. scriu de azi de dimineata
  vorbele imi sunt un fluviu
  simao este plecata-n piatza
  si nu vede al meu pascal pustiu.

  piticugras 22 apriliu 2011. drepturi rezervate, etc.

 182. Eu, dupa standarde, sunt cam tembel. Nu ma simt obligat sa dau nimanui flori sau orice altceva decat daca simt eu ca asa ar trebui. Indiferent de ziua. Oricum, florile taiate imi provoaca o senzatie oribila! S-au inventat ghivecele, cred.

 183. mihaitza, tu ai facut armata? macar 6 luni?

 184. piti–coole: mai intai, ia shi tu “grosu”, cu ceva ziare, carpe, ce-ai shi tu pe linga casa omului; dupa care cautzi prin casa ceva chimicale bune de spalat aragazu!;) parca te indragostisei de ” nufaru”? ala e! baga!nu in tine! :mrgreen: in galeata, shi dai cu mopu; nu uita sa clateshti! altfel ramai cu pati-noar in loc de pinot-noar! :mrgreen:

 185. piticu? da tu? asa pitic si te-au primit in armata? :mrgreen:

 186. nu merge fata. patineaza chiar si “nufar forte”. crizez. stau si plang pe canapea. uleiu a ajuns pana pe televizor. o sa murim!

  iar armata e o chestie aspra, nu e sa intrebe fetele.

 187. cruelo, pune si tu ceva pascal. un iepure mancand sau asa.

  crestinii stau incordati acu. pune si cu crestini privind iepure mancand.

 188. pitice, inima mea sangereaza~!
  ai luat-o pa ulei?
  shi sa shtii ca shi io am gfacut armata!
  am shi grad de sergent!
  😉

 189. iepurash are dom grigorie casa! fix acasa! :mrgreen:
  gregorie -pascal-a_casa! :mrgreen:

 190. si cred ca si lorena!
  ca playboy-ul e cu iepurashi! 😳

 191. pitice, se pare ca n-ai dastula votka-n instalatzie; te-a innecat uleiu!pashte uleios!

 192. nu fata. locul asta e sterp.

  azi

 193. ca de obicei, i-am dat lu cutare 200 de comm azi si se poarta ca o lorena.

  nu e o tragedie, ma duc sa dau si la altii. cu tine da, e problema. nu stii unde te aseza.
  de she nu mergi la cea petronie? unde tzis simtirile?

  Вы не понимаете? грех…

 194. @delia: stiu ca te-ai trezit.
  ai vazut filmul cu crist?

 195. azi e cea mai frumoasa dimineata din lume! ohhh!

 196. pitice, de unde ştiai tu că m-am trezit? 🙂

 197. AAAAAA~!!!!!! uh, ce ai slabit fata…..

 198. stiam ca am mai dat de tine la o ora asa. cand bateai covorul sau asa ceva.

  te rog eu frumos, pune capul ala rotund indarat. iti scriu in lacrimi acu.

 199. nîţ. sînt în perioada pascală. niciodată nu eşti mulţumit. scoate basca, schimbă capu. cine te crezi? henric al VIII-lea?

 200. femee! iti scriu cu mana la ochi. macar cauta un miel normal. bhhhhwuahhh…..:(((

 201. useru delia, mielu din poza va apartine? avocatii nostri se indreapta se dumneavostra. nu aveti suflet femee! de cand nu il hraniti asa?

 202. AAAAAAAAAAAAAAH!

  delio, schimba poza aia, ca ma ia cu bufeuri digestive.
  iar plang. tu nu esti normala.

 203. pitice;tu crezi ca esti normal? 😳
  delia: aratzi foarte bine, mielusheaua Domnului! 😀

 204. piticu: sa nu uit: poza ca a ta, nu mai are nimenea!;)
  da si daca ai schimba-o,
  delia s-ar bucura-o!
  😳

 205. Piticule, ce treaba are armata cu ce am zis? E vorva oare despre chestia aia ca “armata te face barbat”? Pt curiozitatea ta iti spun ca m-am ferit de armata ca de dracu! Si din cauza asta am ramas copil. Si ma bucur de asta! 🙂

 206. Si cred ca ai o poza faina. Las-o acolo. Sunt o groaza de invidiosi. Nu-i asculta maresale!

 207. Da. Nu se vede prea bine da’ ochelarii ii vad clar. 👿

 208. mihaitza, am vrut sa iti dau cu pumnu in burta dar ai scapat pentru ca delia are poza aia.

  o sa strig la ea!

  totusi era bine sa faci armata. numai pentru ca puteai spune aici ca ai facut-o.

 209. Nu ma rani, Maresale! Mai ales nu da la ficat ca am mare nevoie de el! Sunt sigur ca poza aia cu ochelari nu era a ta! Bine ca ti-ai pus poza adevarata ca sa nu mai creada lumea ca porti ochelari! 😀

 210. Va urez la toti fericire pentru o viata macar! Nu vreau sa spun “Paste Fericit” pentru ca sunt un pacatos pe care-l umfla rasu’ si poate ma trasneste! Si n-am facut nici armata!

 211. Pt maresalul pitic: In cercul meu de otetari cu facultate este considerata o mare rusine sa fi facut armata. Aproape o crima. Sunt vreo doi care au gresit acum zece ani si n-au fost iertati nici pana in ziua de azi! Vor trebui sa straiasca toata viata cu RUSINEA! Ii acceptam doar pt ca ne cunoastem de mici si ne mai ajuta cu bilete de banca.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green