Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Nu se sfiesc să se comporte decent

Cât tupeu, nu? Pic de jenă nu le e să se comporte decent. :mrgreen:

22 comentarii

 1. Ce nesimtite :))

 2. aristocrati putrezi! rusine!!

 3. Si printu ce parere are? El nu zice nimic cand aude ca nu i se sfieste “soata”? Ce ti-e si cu sangele albastru asta…

 4. Se relaxează şi ele când nu-s la Cacatos în emisiune… Deşi, de fapt, decent…? Cu pălăriile alea?! Hm… N-aş zice!

 5. Chiar nu îţi dai seama că e o blasfemie sa vorbeşti despre soiul ăsta de depravare intr-o ţară plină de sfioşi??? 😯

 6. nu mă sfiesc nici eu, de… 😳

 7. Poze nu e buna. Tabloidele, adevarata presa scrisa, da?, o sa aduca o alta pe prima pagina, fotografia intreaga si ai sa observi ca intre cele doua este linia discontinua de pe centrul soselei, fapt ce demonstreaza ca una din cele doua merge pe contrasens, dar cu spatele. Fapt scandalos.
  A se observa ca ducesa o pandeste cu coada ochiului pe sora sa, care e cam la un sfarc in spatele ei, deci indubitabil o simte ca o amenintare. 💡

 8. Maine, poimaine o sa fie blamate de toata presa de scandal din Romania ca nu s-au certat de nici nu se stie cand si astfel de specimene nu inspira incredere.

 9. Şi acea Pippa… Cu câtă neobrăzare îşi ascunde posteriorul celebru sub fel de fel de falduri! INCREDIBIL!!! Păi dacă era măicuţă de România avea un decupaj superdecent la spate cu efect devastator la agentii SAS din dos. Mă repet: incredibil în ce stare de decenţă crasă au ajuns englezii ăştia!

 10. Ştire Click:
  “SENZAŢIONAL!!! Cele două surori, Kate şi Pippa, mândria aristocraţiei britanice, nu se sfiesc să se lase pipăite în plină stradă de doi zdrahoni anglo-saxoni, se pare, agenţi secreţi !!!! Se pare că sora Pippa încearcă fără succes să ascundă o sarcină destul de evoluată (2-3 luni) căpătată, se pare, în noaptea nunţii princiare, când prinţişorul Harry era prea beat să-şi mai dea seama ce face!!!! CE-ŢI MAI PLACE PIPA, PIPPA!!!!!!!” 😳

 11. Ce oroare in zilele noastre sa te porti decent! Rusine!

 12. ar fi taman bine, sa nu ne jenam nici noi, sa n-avem pic de jena sa ne comportam decent, ok 😉
  Ca la capitolu’ asta, ne cam sfiim…mai ales in capitala aici, e plin de sfiosi…. 😀 :))

 13. Pai daca-i de prin Can-Can sau mai stiu ce alte publicatii , normal ca pentru ei comportamentul decent e o nerusinare , o sfidare a normalitatii . Bianca lu’ Bote e o fiinta sfioasa , ca si Iri si Moni si ca atatia altii . Astia se sfiesc sa ne oripileze cu decenta . Bravo lor !

 14. nu tu arfe, nu tu fitze…pffff, cine se mai cred si astea fata?

 15. fata pai daca ele nu se sfiesc sa apara impreuna in public si sa se comporte decent fata … ❓ ❓ ❓ atunci cine fata?
  fata ce nesimtite fata ….

 16. Bai fetelor. Să le lăsăm pe-astea 2ouă cu toată decenţa aia a lor greţoasă. Să fie la ele acolo!… Da’ ce ziceţi de leptopu’ ăla (colţ dreapta-jos)? Mie unu’ mi se pare un preţ nesimţit de-a dreptu’! O fi leptop royal? 😯

 17. Mache_Protopopescu109

  Mai e timp s-a dea in bara. Tineti aproape!!

 18. Mache_Protopopescu109
 19. pîn’ la urmă astea-s ciki găls ale lor? 🙄

 20. sfiosu’, io zic că-i un cuc, nu leptop.

 21. Sfiosu` si Doru: Eu zic ca e pacaleala intirziata de 1 aprilie.

 22. Eu am auzit alta astăzi pe un post TV. Era vorba de creşe, care nu asigură numărul de locuri necesar. Începe reporterul să-şi recite poezia, ieşindu-i (aproximativ, nu citez) cam aşa: nu sunt decât o mie de locuri disponibile, în condiţiile în care numai în ultimul an s-au născut peste 4000 de copii cu vârste între zero şi un an (sic!).

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green