Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Lăzăroiu la mogul?

Am citit asta şi nu-mi revin:

Şi asta:

Eu nu pot să cred aşa ceva, vă spun sincer. Am auzit de prea multe ori – chiar de la domnul Lăzăroiu, mai ales de la domnul Lăzăroiu! – că cine e plătit de mogul, e sclav şi nu face decât ce îi ordonă stăpânul. Şi că nu se există să iei bani de la mogul şi să spui ce crezi tu. S-au schimbat lucrurile în ziua în care a semnat dumnealui contractul?? 🙄

28 comentarii

 1. Banii vorbesc – nu constiinta sau caracterul (lucruri care individului ii lipsesc – ca, de altfel, marii majoritati a oamenilor politici autohtoni). Can trebuie sa scuipe, scuipa – cand trebuie sa linga, linge, banii sa iasa… Uite asa ajunge un neica-nimeni sa fie cineva….

 2. Nuuuu, Simona! N-ai inteles tu bine, dl. Lazaroiu e altfel… e un altfel pe care noi nu-l intelegem. (ironie) 😀

 3. Chestia e că nu Lăzăroiu s-a mulat pe specificul RTV ci RTV s-a sucit niţel şi a mai schimbat câte ceva pe ici pe colo prin punctele esenţiale. Prietenii ştiu de ce! 😉
  (mai greţoşi sunt foştii incisivi care devin acum limbuţe catifelate)

 4. Ce sinistru si plin de tupeu acest Lazaroiu. Mi-e greata. Acuma sa-i vad pe toti latraii si pe toate… virginele alea isterice ale lui de la blogary ce rahat mai maninca. Simona, unele sunt chiar obsedate de tine, te musca foarte des de partea dorsala. E una urita si ochelarista care cred ca te viseaza si noaptea. Necajita femeie. Mi-e si mila de ea, pe cuvint. Imi vine sa platesc pe cineva s-o scoata in oras.

 5. Cine e Lazaroiu? Asta n-a murit intr-un film??
  Scuze lui Cristi Puiu, asa mi-a iesit mie stilistic, nu confund cu Lazarescu 😛

 6. @sfiosu: adică mogulu’ e acum bun şi cine ia bani de la el e ok? :mrgreen:

 7. @LivIU: pe cuvânt de onoare că mă interesează extrem de puţin obsesiile unora sau ale altora. le doresc sincer sănătate şi să nu le pleznească fierea sau ceva pe la cap 🙂

 8. Stanga si Dreapta

  Aoileo ce-mi vine sa vomit. Tocmai mancasem 🙄

 9. Astea-s întrebări retorice sau chiar ai crezut că Lăzăroiu e un Luceafăr al corectitudinii şi acum ai avut un şoc? 🙄

 10. nu exista om mai scarbos si mai tupeist decat Alba ca Zapada asta. e de o obraznicie fara margini

 11. Minte ! Când spune că ,,nu ştiu cine este patronul, etâcî, etâcî”, minte. Cum să nu ştie în ce rahat se bagă !?! :mrgreen:

 12. Eu aş pune întrebarea şi puţin invers: Dragă Mogule, atât de încolţit eşti încât ai ajuns să-l plăteşti pe Lăzăroiu să-şi debiteze inepţiile în ograda mata? Dar la angajaţii tăi credincioşi nu te gândeşti? Nu te interesează cât de penibil trebuie să le fie să lingă acolo unde scuipau? Chiar dacă au coloana vertebrală precum o ramură de salcie. :mrgreen:

 13. 😯 😕 👿 :mrgreen:

 14. pai piscoturile sunt piscoturi, chiar daca sunt unse cu rahat cu apa rece.
  P.S Cite injuraturi nu mi-am luat de la beeep, nu dau nume, si de la muierea cap de mort.

 15. cica “Hurezeanu este un om pe care-l respect”. mor de ras, zau 😆 😆 😆

 16. “Hurezeanu este un om pe care-l respect. Pentru bani, il respect si pe Bercea Mondialul. Si el este un om echilibrat, cu care se poate discuta pe continut. Nu stiu cine e patronul, tocmai am sosit de pe Marte si nu ma intereseaza asa de mult.”

 17. haideti bai!
  adica swantzenberg ala e mogul?
  si mihaela radulescu stie?
  🙄

 18. Textul era asa: “Nu stiu cine este patronul , nu ma intereseaza asa de mult.Cred ca am dovedit in timp ca eu nu am un singur stapan.Mi-e indiferent cine ma plateste.”

 19. nimic nou sub soare ,,,,, 😀 banii vorbeste

 20. Credeti ca Alba ca Zapada aia n-are si ea nevoie de o zestre, cine sa o ia asa, in ideologia goala ?Foarte bine domnu’ Lazaroiu, munciti, ca o fata aveti.

 21. Daca nu l-ar plati, s-ar mai duce? haida’de! asa ca se duce pen’ca vrea malai, asa ca de nu zice ca mogulu’ (aka stapinu) addio misiune asa ca umbla cu soalda intru prostirea gura casca (la plural!).

  Ca veni vorba offtopic, cum e gura casca la plural, ei?

 22. @ relux : gura caschete :mrgreen:

 23. […] ăsta. Ceea ce văd seamănă cu revoluţia sexuală anunţată de părintele Albei ca Zăpada, Sebastian Lăzăroiu. În mod normal, ar trebui să existe la faţa locului o chiuvetă şi un morman de vase, în aşa […]

 24. @rain: net superiori guristii cascati 😉

 25. @ relux : Ai dreptate !…Scuze !

 26. Tovarasul Lazarescu a fost insarcinat de partid, in calitate de propagandist sa combatala “acum televiziunea noastra”
  Trup si suflet pentru cauza “organizatiei”, tovarasul Lazarescu a primit cu recunostinta si entuziasm, promitand rezultate deosebite in activitatea de propaganda.Tovarasul Lazarescu s-a angajat sa nu precupetiasca nici un efort pentru “demontarea” tuturor adevarurilor si inocularea auditoriului cu minciunile cele mai “potrivite” in functie de situatie.

  Ura!!! traiasca mult iubitul nostru presedinte, tovarasul Basescu Traian, care n-a mintit atunci cand a recunoscut ca a mintit, care n-a avut nicio legatura cu disparitia flotei comerciale tocmai cand era minstru, care nu a luat de la stat o locuita avand deja una,care n-a mintit atunci cand a acuzat ca softul dela alegerile din 2004 permitea frauda, aducand desigur dovezi, care s-a tinut de cuvant atunci cand a promis ca isi va da demisia,… …

  Sebi draga, ai grija cu etnobotanicele… vezi ca-ti fac rau… te-ai vazut cum te comporti? Renunta pana nu e prea tarziu!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green