Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Masculin. Şofer de sex masculin

Ai ieşit să-ntinzi rufele şi te trezeşti c-o maşină gonind pe la tine prin balcon, gata-gata să dea peste tine? Te claxonează din mers, îţi aruncă un „Dă-te, fă, că nu ţi-a luat mă-ta şosea…“ şi dispare în balconul vecinilor? Nu te speria, nu te-a muşcat căpuşa şi ai început deja să halucinezi. Maşina pe care ai văzut-o chiar există şi chiar era să te calce. La volan era un tip care se grăbea şi, nemaiavând loc să gonească pe linia de tramvai (unde erau alţi tipi care se grăbeau), a scurtat-o pe la tine prin balcon.

Bărbaţii conduc maşina de parcă… CONTINUAREA AICI.

12 comentarii

 1. Simona a castigat la postarea asta.
  „Dă-te, fă, că nu ţi-a luat mă-ta şosea…“
  😆

 2. așa-i
  masculii conduc ca nebunii
  dar și de murit tot ei mor
  ați auzit de femeie moartă la volan?
  ..bine, multe nu reușesc să iasă din parcare

 3. 😀

  “– Vai, doamnă Icsuleasca, nici nu ştiţi cît de mult apreciem cum conduceţi! Doar despre dumneavoastră se vorbeşte la noi în secţie de dimineaţa pînă seara. Mare onoare ne faceţi nouă, poliţiştilor de la Circulaţie, să vă avem printre noi! Şi-acum, vă rugăm să daţi puţin mai în faţă, că aţi oprit deasupra colegului nostru!”

 4. Deci iar ma leg de voi bucurestenii 😀 … Ma duc pentru prima data cu un bucurestean get beget cu masina 😯 FRATEEEE la fiecare suta de metri parcursa imi venea sa imi fac cruce ca is mai aproape de destinatie si inca n`am murit :)))) …… pe langa ca am frica de viteza si bruscarile cu masina.

 5. PS. Runda castigata de Simona ! Categoric fara dubii !!

 6. @ Roxi: mai încearcă şi cu alţi bucureşteni, poate îţi schimbi părerea.

  @ All: daca aş fi Dumnezeul şoferilor aş da lege ca toate maşinile conduse de femei să aibă o culoare vizibilă de departe. Roz, să zicem.
  Este exact ca atunci când vezi maşina galbenă, inscripţionată TAXI şi ştii de la bun început că trebuie să te fereşti. 😆

 7. Marian, Nu merci, nu vreau sa fac infarct asa de tanara 8) …. data viitoare cand mai merg in bucuresti aleg calea sigura metro, troleibus ori cu pejoul.

  Off-topic: mersul pe jos face piciorul frumos, apuci sa mai vezi una alta, mai putini nervi, mai rapid, etc. O gramada de avantaje 😆

  Inca sunt un suflet necorupt de actul numit “permis de conducere” 😀

 8. @ Roxi: promit că te aşez pe bancheta din spate, nu pe “locul mortului“. 🙄

 9. Simona uite un subiect de dezbatere in razboiul sexelor “Replici rasuflate” 😆

 10. Chiar hai să zic aici ce nu-mi permit la mine pe blog sau poate nu mai apuc. “Circulaţi numai pe partea carosabilă a sufletului meu, bucureştenilor”

 11. Chiar nu mai are nimeni blog funny, numai Simona?

 12. Sincer singurul blog pe care il citesc ii a lui Simona, inca nu am descoperit alte bloguri care sa ma poata converti in clienta fidela, dar uite aseara l-am descoperit pe marian, si acuma o sa arunc un ochi si pe blogul tau sa vedem e funny ori ba 😀

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green