Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

De ce ne naştem nemacheaţi????

Dragă jurnalule,

Ieri am avut chef de ceva profund şi am stat toată ziua şi mam gândit care este cel mai profund lucru din lume, pe care aş putea eu săl fac. Şi miam dat seama că cel mai profund lucru din lume, pe care aş putea eu săl fac, este să gătesc şi mam hotărât să gătesc ceva bun, bun de tot, dar nu aveam nimic în frigider şi atunci m-am hotărât că mai bine mă gătesc pe mine decât să ajung să nu mai fac nimic profund. Mam gătit până am obosit şi am adormit aşa, gătită, şi am visat că făceam ceva profund.

Nu înţeleg ce se întânplă cu tata. Toată familia suntem foarte foarte îmgrijoraţi. Suntem obişnuiţi să ţipe nonstop şi să… CONTINUAREA AICI.

7 comentarii

 1. Hahaha!
  Şi totuşi… bine că nu suntem animale! 😆

 2. Johnny Handsome

  Şi maş-teaptă nişte evenimenturi fericite, fericite. Mam visat profund gătită. 😆

 3. Olivia Newton-Volt

  Draga EBA , dami voie sati semnalez un mare autogol: daca erai Panda, teai fi nascut macheata sa nu mai zic de girafa care sa nascut cu rimelul in singe si e si tatuata. deci eu zic sa te mai gindesti, nu tiar fi placut sa te nasti panda sau girafa? :mrgreen:

 4. Ori suna a plagiat din gandirea cotoarbei sau erau una si aceeasi, gen.
  Semnat de Georghe Dumnezeu (post maritish).

 5. Dragă jurnalule

  Şi eu am avut ieri chef de ceva pro fund…

 6. A, încă ceva. Unii ne naştem nemachiţi, d`aia ne machim tătă ziua. 😯

 7. Vai ce rai sunteti, nu imi vine e crede!! :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green