Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Numi stă bine cu sinbolul purității

Dragă jurnalule,

Am inpresia că eu am mereu nervi, deoarece iar am nervi. Sunt foarte supărată pe doamna Macovei şi pe domnul Mihai Răzvan Ungureanu, din cauză că au hotărât că vara asta se poartă decât haine albe, ca să protestăm împotriva lui noua dictatură. Eu ştiu că albul este sinbolul purităţii, adică al păcii şi al lui tata, dar lucrurile astea nu se fac aşa, fără să consultezi un stilist, mai ales că mie cu alb nici numi stă deloc bine, în sensul că îmi stă naşpa. În plus, în sezonul ăsta, se poartă culorile neon şi inprimeul animal-print, de exenplu cu pisici sau răţuşte. Răţuştele sunt animalele mele cele mai preferate, încă de când eram mică şi făceam băiţă cu ele, deoarece erau de plastic şi nu se înnecau niciodată, cu toate că eu încercam mereu să le înnec.

Chiar: de ce nu se ud răţuştele când înnoată, dragă jurnalule? Am citit undeva că fincă… CONTINUAREA AICI.

14 comentarii

 1. S-au schimbat timpurile, s-au mai schimbat si oamenii, cred ca ar fi cazul sa se mai schimbe si personajele. Mie unul nu prea mi se mai pare amuzant deloc jurnalul asta, desi e scris la fel de bine ca la inceputuri, cand citeam la birou si abia imi stapaneam rasul.

 2. @andrei: mi se pare că mi-ai mai zis asta, am reținut. altora văd că le place. ce ne facem în această situație?:)

 3. Indraznesc sa arunc si eu o opinie. Mai intii, ceea ce m-a atras pe blogul Simonei a fost jurnalul Ebei pe care l-am citit in Catavencu in 2008. Mi s-a parut absolut traznet!

  Venind la situatia din SUA/ Canada… Majoritatea emisiunilor umoristice sint de stinga. Inainte de 2008, SNL si altii trageau in Bush si in republicani din toate pozitiile. Vin alegerile si cistiga Obama. SNL (Saturaday Night Live) continua sa traga in Bush si republicani. Dupa un timp, opinia publica se desteapta. Ce facem, sint altii la putere, noi tot in aia vechi dam? Poate fi asta o dovada de “bias”?

  Asta cred eu despre jurnalul Ebei. Era la fix cita vreme taica-sau tragea sforile. Acum sint alti papusari care trag sforile si in care ar merita sa traga presa.

  Dar asta e doar parerea mea :-).

 4. @Canadezul: Cum bre, a cazut Basescu si noi nu stiam?!! Auzisem eu ca in America informatia circula mai repede, dar de, noi suntem mai prosti.

 5. Cine s-a plictisit să nu mai citească. Mie îmi place place place:))

 6. Joaca Romania cu Brazilia si conducem cu 1-0 la pauza. In repriza a doua ne retragem in aparare si incepem sa sutam la propria poarta ca sa verificam vigilenta portarului. N-are legatura cu cele de mai sus dar pe blogul asta ne mai si distram.

 7. *joaca fotbal, asta pentru stiinta doamnelor si domnisoarelor, cand nu se mentioneaza despre ce sport este vorba, este fotbal. 😀

 8. mi se pare fain de tot.in EBA sunt clonate mii de pizipoance.ea e esenta,deci mereu actuala.
  da-i-nainte!

 9. cruela de vila

  deci femeia are dreptate:albu’ngrasha! :mrgreen:
  si be) bine ca s-a facut fantoma, ca ar fi rebuit sa umble iNbracata-ntr-un cearceaf!
  ALB! :mrgreen:

 10. @Simona
  Au aparut relativ tineri IMPOSTORI noi, muult mai horror decat EBA…
  Ai in proiectele tale sa-i crosetezi cu talent?
  Daca nu-i vezi pleaca de la analizaele Universitatii Bucuresti.

 11. Simona, ti se pare, nu ti-am mai zis. Abia ieri am avut pentru prima data revelatia asta, cred ca de fapt am inceput sa imbatranesc.

 12. @andrei: atunci o fi fost altcineva. oricum, jurnalul nu va fi etern, îți dai seama că mă gândesc și eu des cine ar trebui să-i ia locul, la un moment dat, cât de curând. iar, în altă ordine de idei, mi se pare mai simpatică și mai cute EBA mea decât aia reală. chiar mi-e dragă, să știi 8)

 13. hai, fa, ca albul e culoare de cocalari! nare nimic in comun cu prostestul.

 14. @ Simona : EBA mea :mrgreen: 😯
  Da, da, se regasesc multtiiiiiii tineri si tinere in descrierile facute pe miss EBA, deci sunt de actualitate.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green