Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Cine mă mai sună de 1 iunie, fac spume

Un Jurnal mai vechi al EBEI:

Dragă jurnalule,

Am fost la teatru şi mă deranjează foarte mult că am rămas cam neînţeleasă, deoarece au fost foarte, foarte multe lucruri (două!!) pe care nu leam înţeles. În primul rând nu am înţeles de ce o doamnă era foarte nebună pe scenă, îşi zmulgea părul din cap şi vorbea foarte urât, iar după ce sa terminat spectacolul, nu mai era nebună, nuşi mai zmulgea nimic din cap şi vorbea foarte frumos. Cred că undeva la mijloc este o păcăleală: nu putem să fim bonlavi mintal când jucăm teatru şi, după ce nu mai jucăm teatru, să nu mai fim bonlavi mintal!!!!!

În al doilea rând nu am înţeles de ce un domn a viola-to pe doamna nebună şi nu sa băgat nimeni să o salveze!!! Eu am vrut să mă bag, dar nu ma lăsat cea mai bună prietenă a mea, cu care eram. Ma ţinut strâns de mână şi mia zis să stau dracului potolită, că mă fac de râs. Adică eu mă făceam de râs, dar violatorul nu se făcea!!!!!!!! Ce prietenă mai am şi eu! Am vrut să sun şi la poliţie, dar mia comfiscat proasta naibii şi telefonul. Când am ieşit de la teatru, iam spus că vreau să mă despart de ea, deoarece nu o mai suport, şi… CONTINUAREA AICI.

 

14 comentarii

 1. Johnny Handsome

  cred că o să fac casting… 😆

 2. io pa invers, cine nu ma suna fac spume. Poa sa fie EBA prietena mea mai……. si mai….., decat……………aaaaaaaaaaaaa…………eu 😳 ?

 3. Frumosule!!!!!!!!!! si io care am vrut sa fiu prima. Pfuuuuuuuuuu 😈

 4. A bagat cineva de seama simbolul acela dintre paharul cu vin si chenarul cu facebook ? ori acel emoticon din josul paginii pe stanga ?
  o.o

 5. Eu cred ca EBA ar trebui sa vorbeasca cu taticul si pentru schimbarea zilei nationale. Voi stiti cand e ziua nationala? Sigur ca stiti. 1 Decemebrie. Dar stiti ce mai e in 1 Decembrie? Ziua de lupta anti-SIDA! Intelegeti? Anti – … SIDA! Pai e posibil asa ceva? Nu vi se pare ca e intentionata chestia asta. Ia sa vada taticu’ cum rezolva problema.

 6. @Adi: bună idee asta cu anti-Sida. pot s-o preiau? 🙄

 7. Da’ ramai datoare cu o bere. :mrgreen:

 8. Uite : nelusabau.wordpress.com/2012/08/10/scrisoare-de-dragoste-scrisa-acum-68-de-ani porcul asta cum copie

 9. Trebuie sa faci ceva cu Eba, cand citesc textele tale, ma amuza, cand ma uit la desenul care-o reprezinta, parca-mi pierd obiectivitatea, imi devine brusc simpatica si parca si mai desteapta.Poate daca i-ai lungi putin fusta…

 10. Johnny Handsome

  @carmen_ica: oricum, ladies first… 😀

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green